Spellforce 2
Oldal 1 / 15Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello valakinek nincs meg véletlenül a Spellforce 1 videóknak a magyar feliratozása? Az intró meg az outro jó lenne. A magyarítások.hu-n sajna nincs fent.
Akinek megvan a Spellforce 3 attól kérdezném, hogy a coop tényleg olyan, hogy nem tudod a saját karaktered vinni csak a Host valamelyik npc-jét irányíthatod?
Már meg is jelent. Nem hiszem hogy lesz hozzá magyarítás, a 2-nek is a két utolsó kiegészítőjéhez sincs sajna.
Ez szinte mintha riviai geralt mondaná, teljesen olyan a hangja. Én is remélem hogy jó lesz. Lehet újra tolom az elsőtől kezdve.
Remélem is jó lesz, jövőre kipróbálom.
Lehet bétázni a játékkal.
Next PC upgrade: 2022
December 7-én meg is kapjuk végre ha nem késik.
Bejelentették a folytatását a játéknak.
Értem ez furcsa nekem nem volt ilyen gondom, elvileg az a gondja hogy nem tudja betölteni a mentést, nem sérült véletlenül a mentés? gondolok itt hogy valamit letöröltél? és ha manuálisan töltöd be? Gondolok itt hogy nem hadjárat folytatás hanem mentés betöltés?
Helyesbítek: Error while loading savegame! utána még valamit kiír és kilép.
Hát Belépek a SpellForce 2-be és simán folytatnám a hadjáratot de nem nyitja meg a mentést.Amikor töltenie kéne akkor nem mozdul a csík és hibát ír ki ,hogy Problem while loading savegame - valami ilyesmit - és entert nyomok 2-szer és bezáródik.
Hogy érted hogy nem tudod? nem lehet a mentéseket importálni.
Na sikerült megcsinálnom csak kicsit oda kellet figyelnem és türelmesnek lenni.Most az a problémám, hogy feltettem rá a Dragon Storm kieg.-et.De most nem tudom megnyitni a mentésemet.(A tuscari sivatag elején vagyok.Valaki help pls.Nem akarom újra kezdeni! :(
Az alapjátéknál érdemes nem egybõl bele fogni az építkezésben mert ugye minél többet termelsz katonákat az ellenség is annál többet fog. Én anno úgy csináltam felfedeztem a területet, a hõsökkel amit csak lehet elpusztítok. Tehát mondjuk elcsalom az ellenséget és úgy támadom meg õket. Ha meg már építek valamit elsõdlegesen a védelmet építem ki ahonnan jönnek oda jó pár õrtornyot és utána lehet hadsereget fejleszteni.
A lényeg ugye az ha növeled a népességet, akkor az ellenfél is többet tud gyártani. de ha csak 10 embert plusz hõsökkel vagy akkor nekik is kevesebb lesz. A tábor lerohanásnál érdemes az épületeket lerombolni minden áron így megszakad a kör, nem tudnak több csapatot létrehozni.
Ha konkrétabb segítség kellene print screennel fotózd le hol tartasz mert nagyon régen játszottam vele így nem emlékszek rá.
A lényeg ugye az ha növeled a népességet, akkor az ellenfél is többet tud gyártani. de ha csak 10 embert plusz hõsökkel vagy akkor nekik is kevesebb lesz. A tábor lerohanásnál érdemes az épületeket lerombolni minden áron így megszakad a kör, nem tudnak több csapatot létrehozni.
Ha konkrétabb segítség kellene print screennel fotózd le hol tartasz mert nagyon régen játszottam vele így nem emlékszek rá.
Valaki segítsen!Megpróbáltam még párszor de valamiért ezen az egy pályán nem tudok tovább jutni. :(
Az alapjátékban a mágneses köveknél valaki tud mondani valami taktikát, mert már próbálkoztam párszor de nem sikerül megcsinálnom, mindig kifogyok az ezüstbõl, és annyira támadtak, hogy nem bírtam védeni a hõseim/városom.
Nem sajna nem ismerem a steam-et törttel játszottam/játszok. Majd késõbb beszerzem.
Pontosan elég furcsa lett a vége meg enyhén szólva rövid volt. Sec perc alatt meglett a 30 szint, de a végén milyen cuccok voltak, meg a jó kis sárkányok. Sajnáltam hogy csak 2 frakcióval lehetett menni.
szerintem is klassz lett
szerintem is klassz lett
Elég kurtán-furcsán lett vége.
Olyan hangulatot hagyott maga után, mint ha ez csak egy rövidke átvezetõ lett volna a második és egy késõbbi, harmadik rész között. Amolyan elõzmény a következõ részhez.
De ettõl még tényleg nagyon jó volt, csak sajna nagyon rövidre sikeredett. :(
Olyan hangulatot hagyott maga után, mint ha ez csak egy rövidke átvezetõ lett volna a második és egy késõbbi, harmadik rész között. Amolyan elõzmény a következõ részhez.
De ettõl még tényleg nagyon jó volt, csak sajna nagyon rövidre sikeredett. :(
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Fú jó rövid lett ez a kiegészítõ. Hamar végig vittem, jók az új képességek meg pár klassz dolog.
Én is csak steam-en láttam. Eddig nekem is megvan dobozosan (univerzális packban)
nekem megvan a összes rész dobozosan hozzá tudom csatolni ehhez a kieghez?
Dicsõség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Steam
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Köszi én már nagyban tolom is :D Tényleg jó a hangulat a grafika nem annyira de nem számít.
Elsõ teszt:ITT!
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

JÖN A FOLYTATÁS: Release Date of the stand-alone add-on: June 19, 2012
8 nap és megjelenik:http://www.youtube.com/v/5vSO_jZxL64&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Végre eljött-
8 nap és megjelenik:
Végre eljött-
nem nagyon nem sajna még idõpont sincs csak azt lehet tudni hogy fejlesztik de hogy meddig az nem tudom-
kilép vagy ilyenek? probáld meg patchelni a hivatalos oldalról nekem az segített. Már a DS-sel játszok.
ez az de lefagy a játék.
végig is vittem jó volt nosztalgiázni. Jöhet a DS.
ez melyik pályán van? milyen kövekre gondolsz? én most tartok Drag Lhurnál.
Azon már tul vok, de amikor pakolom be a köveket abba a körbe az elsõ után nem csinál semmit a játék!
a társak lehet teleportálni is.
Nézd meg itt:
végigjátszás
végigjátszás
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Na most ilyenkor mi van kristálymezõ teljesen tiszta!
A kristály erdõ portált vagy 15en örzik s csak a fõhösöm tud odamenni!
Õ egyedül kevés! A daloló kövekhez meg nem enged menni.
???
A kristály erdõ portált vagy 15en örzik s csak a fõhösöm tud odamenni!
Õ egyedül kevés! A daloló kövekhez meg nem enged menni.
???
nincs mit, akkor sikerült megcsinálni? Ha bármi van írj nyugodtan szoktam figyelni a topicot. Most kezdtem én is újra nem tudom hanyadszorra de nagyon jó game. Én Sziklaszirten vagyok de gyorsan haladok.
Köszönöm a segítséget, ez már elég huzos pálya.
rámész valamelyik társadra és akkor a fõhõs alatt lesz egy kereszt vagy valami jel ahol kellene lenni a varázslatnak na és arra kell kattintani.
A tutorial részben Lya is pont így kelet újra éleszteni.
A tutorial részben Lya is pont így kelet újra éleszteni.
Nem tom hogy kell ujraéleszteni
igen rémlik valami na itt próbálj utána nézni:végigjátszás
Ahogy értelmeztem miután megjössz erre a pályára haldokolnak a társaid, gyorsan újra kell éleszteni õket, tudod hogy kell? és akkor újra élednek utána beszélni kell Uruval a sárkánnyal. Ja és miután õ meghal, kell a zászlókat elfoglalni az ellenségtõl, meg ki kell szabadulni onnan.
Jó kis pálya.
Remélem tudtam valamit segíteni.
Ahogy értelmeztem miután megjössz erre a pályára haldokolnak a társaid, gyorsan újra kell éleszteni õket, tudod hogy kell? és akkor újra élednek utána beszélni kell Uruval a sárkánnyal. Ja és miután õ meghal, kell a zászlókat elfoglalni az ellenségtõl, meg ki kell szabadulni onnan.
Jó kis pálya.
Remélem tudtam valamit segíteni.
Hát ahogy mindjárt oda érek Shál-ba
lehuzzák az embereimet és meg is
hallnak. Azt kinyirom az öröket akik 3an vannak
és utánna nem tok menni semerre.
Baal!
lehuzzák az embereimet és meg is
hallnak. Azt kinyirom az öröket akik 3an vannak
és utánna nem tok menni semerre.
Baal!
ez melyik is az alap vagy a DS?? hú régen játszottam . Magyar a game? Ha igen akkor kellene melyik mappon vagy helyszinen. És akkor utána nézek. A társak szerintem nem halnak meg csak elájultak vagy mi.
Oldal 1 / 15Következő →