740
Spellforce 2
-
bendáj17 #740 Hello valakinek nincs meg véletlenül a Spellforce 1 videóknak a magyar feliratozása? Az intró meg az outro jó lenne. A magyarítások.hu-n sajna nincs fent. -
#739 Mostantól te is készíthetsz saját tartalmakat a SpellForce 3-hoz
-
ToxiMaxi #738 Akinek megvan a Spellforce 3 attól kérdezném, hogy a coop tényleg olyan, hogy nem tudod a saját karaktered vinni csak a Host valamelyik npc-jét irányíthatod? -
bendáj17 #737 Már meg is jelent. Nem hiszem hogy lesz hozzá magyarítás, a 2-nek is a két utolsó kiegészítőjéhez sincs sajna. -
bendáj17 #736 Ez szinte mintha riviai geralt mondaná, teljesen olyan a hangja. Én is remélem hogy jó lesz. Lehet újra tolom az elsőtől kezdve.
-
JonasSandor #735 Remélem is jó lesz, jövőre kipróbálom. -
#734 Nekem tetszik. Remélem idővel lesz majd hozzá magyarítás. -
JonasSandor #733 Lehet bétázni a játékkal. -
#732 GC 2017: SpellForce 3 - filmes trailer érkezett
-
JonasSandor #731 December 7-én meg is kapjuk végre ha nem késik. -
JonasSandor #730 Bejelentették a folytatását a játéknak. -
bendáj17 #729 Értem ez furcsa nekem nem volt ilyen gondom, elvileg az a gondja hogy nem tudja betölteni a mentést, nem sérült véletlenül a mentés? gondolok itt hogy valamit letöröltél? és ha manuálisan töltöd be? Gondolok itt hogy nem hadjárat folytatás hanem mentés betöltés? -
Muncut #728 Helyesbítek: Error while loading savegame! utána még valamit kiír és kilép. -
Muncut #727 Hát Belépek a SpellForce 2-be és simán folytatnám a hadjáratot de nem nyitja meg a mentést.Amikor töltenie kéne akkor nem mozdul a csík és hibát ír ki ,hogy Problem while loading savegame - valami ilyesmit - és entert nyomok 2-szer és bezáródik. -
bendáj17 #726 Hogy érted hogy nem tudod? nem lehet a mentéseket importálni. -
Muncut #725 Na sikerült megcsinálnom csak kicsit oda kellet figyelnem és türelmesnek lenni.Most az a problémám, hogy feltettem rá a Dragon Storm kieg.-et.De most nem tudom megnyitni a mentésemet.(A tuscari sivatag elején vagyok.Valaki help pls.Nem akarom újra kezdeni! :( -
bendáj17 #724 Az alapjátéknál érdemes nem egyből bele fogni az építkezésben mert ugye minél többet termelsz katonákat az ellenség is annál többet fog. Én anno úgy csináltam felfedeztem a területet, a hősökkel amit csak lehet elpusztítok. Tehát mondjuk elcsalom az ellenséget és úgy támadom meg őket. Ha meg már építek valamit elsődlegesen a védelmet építem ki ahonnan jönnek oda jó pár őrtornyot és utána lehet hadsereget fejleszteni.
A lényeg ugye az ha növeled a népességet, akkor az ellenfél is többet tud gyártani. de ha csak 10 embert plusz hősökkel vagy akkor nekik is kevesebb lesz. A tábor lerohanásnál érdemes az épületeket lerombolni minden áron így megszakad a kör, nem tudnak több csapatot létrehozni.
Ha konkrétabb segítség kellene print screennel fotózd le hol tartasz mert nagyon régen játszottam vele így nem emlékszek rá. -
Muncut #723 Valaki segítsen!Megpróbáltam még párszor de valamiért ezen az egy pályán nem tudok tovább jutni. :( -
Muncut #722 Az alapjátékban a mágneses köveknél valaki tud mondani valami taktikát, mert már próbálkoztam párszor de nem sikerül megcsinálnom, mindig kifogyok az ezüstből, és annyira támadtak, hogy nem bírtam védeni a hőseim/városom. -
bendáj17 #721 Nem sajna nem ismerem a steam-et törttel játszottam/játszok. Majd később beszerzem. -
bendáj17 #720 Pontosan elég furcsa lett a vége meg enyhén szólva rövid volt. Sec perc alatt meglett a 30 szint, de a végén milyen cuccok voltak, meg a jó kis sárkányok. Sajnáltam hogy csak 2 frakcióval lehetett menni.
szerintem is klassz lett -
#719 a steamon vetted meg? -
SaGa Jr #718 Elég kurtán-furcsán lett vége.
Olyan hangulatot hagyott maga után, mint ha ez csak egy rövidke átvezető lett volna a második és egy későbbi, harmadik rész között. Amolyan előzmény a következő részhez.
De ettől még tényleg nagyon jó volt, csak sajna nagyon rövidre sikeredett. :( -
bendáj17 #717 Fú jó rövid lett ez a kiegészítő. Hamar végig vittem, jók az új képességek meg pár klassz dolog. -
bendáj17 #716 Én is csak steam-en láttam. Eddig nekem is megvan dobozosan (univerzális packban) -
#715 nekem megvan a összes rész dobozosan hozzá tudom csatolni ehhez a kieghez? -
#714 Steam -
#713 árulják már valahol? -
bendáj17 #712 Köszi én már nagyban tolom is :D Tényleg jó a hangulat a grafika nem annyira de nem számít. -
#711 Első teszt:ITT! -
bendáj17 #710 -
bendáj17 #709 JÖN A FOLYTATÁS: Release Date of the stand-alone add-on: June 19, 2012
8 nap és megjelenik:
Végre eljött- -
bendáj17 #708 nem nagyon nem sajna még időpont sincs csak azt lehet tudni hogy fejlesztik de hogy meddig az nem tudom- -
#707 ki jött már a új kieg? -
bendáj17 #706 kilép vagy ilyenek? probáld meg patchelni a hivatalos oldalról nekem az segített. Már a DS-sel játszok. -
baal15 #705 ez az de lefagy a játék.
-
bendáj17 #704 végig is vittem jó volt nosztalgiázni. Jöhet a DS. -
bendáj17 #703 lehet erre gondolsz: puzzle
én pont itt járok. -
bendáj17 #702 ez melyik pályán van? milyen kövekre gondolsz? én most tartok Drag Lhurnál. -
baal15 #701 Azon már tul vok, de amikor pakolom be a köveket abba a körbe az első után nem csinál semmit a játék!