Már pénzt is kínálnak a felhasználók adataiért a phisherek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mainruler
Amerikaiakról beszélünk, ne feledd...

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

Azért ügyes, mert nem feltûnõen nagy az elnyerhetõ összeg. Ha túl nagy lenne, (mint például az afrikai csaló emailekben) akkor már gyanús lenne a dolog. Sok kicsi sokra megy alapon dolgoznak.
TeszteloPontHu
Félreértetted: az 5 dollárt nem kapja meg senki, az csak a mézesmadzag annak, akit átvernek. A figura megadja a kártyaszámát, pinkódját stb. (mert a csalók átutalják az ígéret szerint az 5 dollárt a kérdõív kitöltéséért), de közben az adatokkal visszaélnek.

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

formatuq
pontosan, ez igy ebben a formaban baromsag.

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

amivel (meg kéne már tanulnom magyar 😊).
Jaja, márketingesek meg szenvednek, hogy jaaaj nem tudnak fogyasztási adatokat gyûjteni. Az emberek pedi szivesen töltenének ki kérdõívet, mert úgy érzik valakit érdekel a véleményük 😊. Pláne, ha adnak is érte valamit. Egyik guru mondta, hogy nincs az a kicsi ajándék, amiért az emberek érdeklõdését ne lehetne felkelteni. <#lookaround><#kuss>
egy ezresért sokmindenre hajlandóak az emberek, én pl. simán kitöltenék egy kérdõivet ha az csak pár percemet veszi el

Az a megfogalmazás valóban nevetséges, de sokszor 5 USD, amennyit kaszál(hat)nak ezzel a módszerrel, az valóban sok pénz lehet.

Úgy érti, hogy a semmiért.

Mondjuk, aki nem a nyakán hordja a seggét, az tudja, hogy pinkódot senkinek nem adunk meg...
"Ráadásul öt dollár még amerikai viszonylatban sem kis pénz"
<#confused><#conf>
Gondolom ezeket az ürgéket nem b...ják annyira a zsernyákok mint a letöltõket. Itt nagyon siralmas lenne a felderítettségi mutató. Rontaná a rendõrségi statisztikákat..........
Balo
Kár hogy ez nem új trükk, én másfél éve is hallottam ilyenrõl, és Európában is már van...

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Cactus
Akit át lehet verni, az megérdemli...legalábbis ha ilyen gagyi a trükk.

\"There is no respawn or load game in real life!\"