13
-
#13 Amerikaiakról beszélünk, ne feledd... -
Kolos #12 Azért ügyes, mert nem feltűnően nagy az elnyerhető összeg. Ha túl nagy lenne, (mint például az afrikai csaló emailekben) akkor már gyanús lenne a dolog. Sok kicsi sokra megy alapon dolgoznak.
-
#11 Félreértetted: az 5 dollárt nem kapja meg senki, az csak a mézesmadzag annak, akit átvernek. A figura megadja a kártyaszámát, pinkódját stb. (mert a csalók átutalják az ígéret szerint az 5 dollárt a kérdőív kitöltéséért), de közben az adatokkal visszaélnek. -
#10 pontosan, ez igy ebben a formaban baromsag. -
pemga #9 amivel (meg kéne már tanulnom magyar :)). -
pemga #8 Jaja, márketingesek meg szenvednek, hogy jaaaj nem tudnak fogyasztási adatokat gyűjteni. Az emberek pedi szivesen töltenének ki kérdőívet, mert úgy érzik valakit érdekel a véleményük :). Pláne, ha adnak is érte valamit. Egyik guru mondta, hogy nincs az a kicsi ajándék, amiért az emberek érdeklődését ne lehetne felkelteni. -
Cat #7 egy ezresért sokmindenre hajlandóak az emberek, én pl. simán kitöltenék egy kérdőivet ha az csak pár percemet veszi el -
IoIa #6 Az a megfogalmazás valóban nevetséges, de sokszor 5 USD, amennyit kaszál(hat)nak ezzel a módszerrel, az valóban sok pénz lehet. -
DOT #5 Úgy érti, hogy a semmiért.
Mondjuk, aki nem a nyakán hordja a seggét, az tudja, hogy pinkódot senkinek nem adunk meg... -
Petrolio #4 "Ráadásul öt dollár még amerikai viszonylatban sem kis pénz"
-
palika22 #3 Gondolom ezeket az ürgéket nem b...ják annyira a zsernyákok mint a letöltőket. Itt nagyon siralmas lenne a felderítettségi mutató. Rontaná a rendőrségi statisztikákat.......... -
#2 Kár hogy ez nem új trükk, én másfél éve is hallottam ilyenről, és Európában is már van... -
#1 Akit át lehet verni, az megérdemli...legalábbis ha ilyen gagyi a trükk.