15
-
#15 igen ne mond már dr készítete az tök jó ehet
-
picialbert #14 Magyarosítást keresnék. -
BiroAndras #13 Mindkettőt a Digital Reality készítette, az pedig magyar cég. -
#12 "a második világháborús stratégiákban (D-Day, Afrika Korps vs. Desert Rats) otthonosan mozgó Monte Cristónak végre sikerül igazán a férfi-játékosok kedvére tenni"
Hmm. Mintha mindkét játék magyar fejlesztés lett volna, a Monte Cristo csak a kiadó volt. -
#11 7 főbűn, ha jól emlékszem a hasonló című film vége nem volt happy-end :o), ha valakinek ez kell? ... -
ZAX #10 A loser egy o loser;-) -
Cicero #9 Hát... Szerintem aki ilyesmivel akar jáccani az megveszi/letölti a Sims2-őt... -
#8 Egyet értek. Mi a fenének kell ilyeneket csinálni? Sexelni csak élőben jó. Aki meg ilyenekre gerjed az meg forduljon picológushoz, vagy sürgőssen szerváljon be magának egy barátnőt. -
Commandante #7 Ez egy faxság, bitagyú geek-eknek és a punciknak. Bocsesz, a looser-eket kifelejtettem. -
#6 Azért Singlesnek is voltak pozitív momentumai. Ebben a játékban most eredetiséget is látok. Most azért, mert a Sims hozta az emberszimulátort a játékiparba, attól még nem lesz minden más is klón ami ebbe a kategóriába esik. Ennyi erővel Half-Life is egy régi FPS klón. Az már megint más kérdés, hogy Sims jelenleg uralja a piacot és eddig valóban másolni próbálták. -
tehen_m #5 Én is gondolkodtam ilyeneken csak én doom3as simset képzeltem el. -
#4 Jah... most mar csak az hianyzik hogy masodik vilaghaborus Sims es nyugodtan meghalhatok mert mindent lattam. -
#3 nem lehet rossz -
flashX #2 Igazi eredeti ötlet. -
#1 singles is egy nagy f**talicska játék volt:P