Újabb csajozós Sims klón jön, a 7 Sins

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dragonlords
igen ne mond már dr készítete az tök jó ehet

Magyarosítást keresnék.
Mindkettõt a Digital Reality készítette, az pedig magyar cég.

TeszteloPontHu
"a második világháborús stratégiákban (D-Day, Afrika Korps vs. Desert Rats) otthonosan mozgó Monte Cristónak végre sikerül igazán a férfi-játékosok kedvére tenni"

Hmm. Mintha mindkét játék magyar fejlesztés lett volna, a Monte Cristo csak a kiadó volt.

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

vgez
7 fõbûn, ha jól emlékszem a hasonló címû film vége nem volt happy-end :o), ha valakinek ez kell? ...

A loser egy o loser;-)
Cicero
Hát... Szerintem aki ilyesmivel akar jáccani az megveszi/letölti a Sims2-õt... <#zavart2>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Pluskast
Egyet értek. Mi a fenének kell ilyeneket csinálni? Sexelni csak élõben jó. Aki meg ilyenekre gerjed az meg forduljon picológushoz, vagy sürgõssen szerváljon be magának egy barátnõt.<#hehe><#hehe>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ez egy faxság, bitagyú geek-eknek és a punciknak. Bocsesz, a looser-eket kifelejtettem. <#mf1>
Cactus
Azért Singlesnek is voltak pozitív momentumai. Ebben a játékban most eredetiséget is látok. Most azért, mert a Sims hozta az emberszimulátort a játékiparba, attól még nem lesz minden más is klón ami ebbe a kategóriába esik. Ennyi erõvel Half-Life is egy régi FPS klón. Az már megint más kérdés, hogy Sims jelenleg uralja a piacot és eddig valóban másolni próbálták.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Én is gondolkodtam ilyeneken csak én doom3as simset képzeltem el.<#zavart2>

Sephi
Jah... most mar csak az hianyzik hogy masodik vilaghaborus Sims es nyugodtan meghalhatok mert mindent lattam.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

akyyy
nem lehet rossz

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Igazi eredeti ötlet.

NEOreg3
singles is egy nagy f**talicska játék volt:P

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(