Másnaposság elmulasztása

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A legjobb (tapasztalat), ha másnap csak egy 4 centes törköly (igazit) lenyomsz. Kb 1 percig liftezel, és utána akár ehetsz is.
Amúgy nem vagyok szeszes.
Marcus Brutus
szódabikarbóna?? 8. o. kémia :D:D

áhh, többet kellett volna figyelni... (én is épp a napokban láttam az egyik 8.os tk-ben :D)

szal: a szódabikarbónát (1 kávéskanál) feloldjuk 1 pohár vízben és megisszuk... gyomorsavmegkötõ hatása van, mert ugye -mint tudjuk- a szódabikarbóna lúgos... (NaHC03)

bár kitudja... én nem próbáltam...

Roma aeterna est. Az élet elõttem áll, és nem látok tõle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...

Aquir
És emiatt a tény miatt mindeki le fog szokni errõl a pszihoaktív könnyûdrogról, aha...

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

"Másnaposság elmulasztása " Nem kell alkoholt fogyasztani és a hiszti is elmarad! :D

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Aquir
a falu meg a víz

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

A falu meg az alkohol hogy függ össze ezt magyarázd már el légyszives? oO

meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Ki az a hülye, aki nem iszik? :D Próbálnál meg így falun élni... Én mindig iszom fél liter vizet ivás után, mert állítólag az alkoholnak dehidratáló hatása van. Bár ez csak akkor jó, ha az ember nem csapta szét magát annyira, hogy bealudjon.

A kivétel erõsíti a szabályt, kivéve ha nem

dronkZero
Tekerni kell egy kétembereset, és nekiállni egyedül. A gyomorpanaszokat, hányingert azonnal megszünteti. Ha fejfájás és szétcsapott-nyomott közérzetes másnap van, azt segít átaludni.

Persze ez otthon maradós, pihenõs módszer, de aki másnaposan bemegy dolgozni, az meg is érdemli. Akkor inkább betegszabi, vagy fizetetlen, vagy valami...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

kuglefang
Szerintem nincs olyan ember aki fél liter étolaj elfogyasztása után képes lenne dolgozni. Már csak azért sem, mert folyamatosan okádna az illetõ...

zoliapu
Hallotam valamit ez inkább arra jó ha még illuminált állapotba vagy, de dolgozni kell: Ismerõsöm megivott fél liter étolajat (leköti az alkoholt igaz utána koncentrált lesz a hatása) utána percel már szín józan volt :)

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy

zoliapu
Ez nem az a topic :)

Az én ajánlatom az, hogy ne igyál!
zoliapu
Én sem szeretem. A legjobb amikor még aznapos vagy rókázol egyett.
Amúgy ha meg tudod állni ha bulizol (én nem mindig ha már van a fejemben) ne igyál mást csak sört vagy bort, abból úgyan is nehezebb nahy menniségû alkoholt magunkhoz venni közben ne felets el energiaitalt is fogyasztani (1-2 röviditalnál többet ne).

sz4bolcs
Oda való a gonosz citromlé, nemám belém, vagy rám.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Aquir
mindegy hogy, csak elõtte merülj bele:)

sz4bolcs
xDDD ja, a wc-be, a lefolyóba... :D

Aquir
a kádba :)

htr93
citromosvíz:)

nem szokásom a benyomatás, de megfogadtam nagyapám tanácsát, aki azt mondta: ha másnapos vagy, le egy kupica valódi pálinkát / NE többet !!/, s ha lennmarad, félóra múlva egy üveg sör.
Bevált.

amúgy gyûlölöm a másnaposságot

Walk the Talk.

prezi
help!4

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Mirtil
ehh,látszik h KO vagyok, mellényomtam

Mirtil
A kalkulátort én is ismerem, de az ember ha bulizni megy és iszik, akkor nem pont ezt fogja számolgatni, h hány decit ihat még..
majd egyszer a koliban talán leülünk a gép elé inni és számolgatunk..

amúgy a kalkulátor szejavascript:szmajlik()
javascript:szmajlik()rint én tegnap meghaltam... nem csoda, h télleg úgy érzem magam, mint aki mindjárt lefordul a székrõl..

revizor
R go olyan a sör mint a nõ

sz4bolcs
nálam az egy sör az egy napsütéses napon ami felpörget. De aztán még az is lehangol, ha elmúlik.

Kmarha
mint állat.. :D

viszont ha nagyon túl esek a holtponton akkor viszont csak mászok.. :D

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

revizor
jézusom, te pörögsz, ha iszol !+?

Kmarha
az a baj hogy én csak akkor érzem jól magam mikor annyit iszok hogy másnap másnapos legyek.. ez van.. ilyen a szervezetem :P kevesebbtõl magamba fordulok, hogy pörögjek, jól érezzem magam ahoz termelni kell

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Aquir
Nemtom hogy itt linkelték e már :)

Tervezz pont annyit inni hogy ne legyél túl másnapos <#buck>

Kmarha
hja csak a két ivászat között meg kell irni pár ZH-t és ki kell birni pár elõadást, gyakorlatot, labort. :)

revizor
fölösleges elmulasztani, másnap úgyis kezdheted elölrõl

Kmarha
Huuuu.. ma újra probálkoztam. Azt mondhatom hogy két cigi, egy energia ital és egy jó kis sör után már semmi problémám nincsen :D Bye bye másnaposság ;)

Köbányai? Azt szoktam én is inni, ha sörözöm, simán megéri, hisz olcsó és sokkal jobb az íze néhány jó minõségûnek mondott sörnél.
(Majd megcsinálhatjuk egyszer a Kõbánya-bluest. :D)

Kmarha
Azt hiszem kihagyom.. lehet hogy ilyen finomságokhoz is hozzájutok, és hogy dolgoztam nyáron, de az a pénz arra elég hogy iskolaidõ alatt valamennyire eltartsam magam.

Azért nálam az alap a Kõbányai. 99 forint. :P most is ez van elöttem. Én Zegen majd scak öcsém koncertjére megyek, meg valamikor lesz Pokolgép koncert, azt ki nem hagynám. No de ez már kemény off, nem e topicba való :P

Mázlista. Mindig ilyen finomságokat iszol. Nekem meg most csak egy kis Zweigelt Blauer Portugieser vörösborom van estére. Tudod, metál fesztiválra. Jössz? Én ott leszek.

Kmarha
:)) hát ha még nem ittál egyszer mindenképpen ki kell probálnod ;) egy baja van scak, rohadt drága :) Szerencsére itt a koleszban mindig akad valakinél egy kis finomság <#nyes>

Zidzsi részeg volt! :) Fekete abszint? Na, olyat se ittam még. Biztos nagyon ütõs lehet. :D

Aquir
elhiszem <#buck>

Kmarha
Húúú ha arra emlékeznék :D De az fekete abszintból semmi sem maradt :D

Na, ezt a másnaposságot elmúlasztani biza nem tudtam :S :P

Aquir
hányat ittál! :)

Kmarha
valmie jmvisozont kurvára kéne.. holnap tehjtnetés.. nyolcökt óra van.. azténe meg fel peste épneken délig... húúú.. csoadszer kéne merm os semmi sme elsit

saco
Valami másnaposságcsökkentõ italkát próbáltatok már ? pl. múltkor láttam valami soberguardot vagy mit, nemtom h mennyire higyjek ezekben, ki kéne próbálni, tapasztalatokat kérek

Van aki próbálta már ?

MY BIATCH!

az már igaz!

a "drágajóhúsleveske" engem is sokat gyógyítgatott

Mert a bûn az csak bûn marad, kezükhöz vér tapad. Istentõl embertõl ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

nem az outtox-ra gondolsz?? (remélem jól irom a nevét, ha nem akkor outox)

bigfoot
hát ha kihányom a piát és alszom utánna akkor nem szokott lenni:)
pl most is full jól vagyok,este pedig elég rotyon voltam...

sz4bolcs
...azután meg a kriptonitra ;]

sz4bolcs
Én supermanre szoktam gondolni. :D

Kmarha
5. nap aktiv piálás. Már sok mindent kirpobáltam, ami ide van írva. Angol reggelt, kálcium, "kutyakszört" :P.. minden anyámkínját. Talán mindegyik segitett egy picikét, de a legtutibb, az 2 nappal ezelött az a fincsi házi húsleves volt. No, 3 tányér pillanatok allatt végzet a fejfájással, rossz közérzettel, hányingerrel.

Szóval most leves proba :) Már fortyog fent a jó kis galuska leves (hazaiaknak tegnap este ideszóltam hogy reggel korán tegyék fel :D), azt megláttjuk mit is tud :P

tormy
Tegnap igencsak bepialtam, de ez a kutyaharapas szorivle nagyon rosszul hangzik, Italra meg gondolni sem birok jelen pillanatban. <#idiota>

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

hunbasser
ez nem mulasztja el,csak csökkenti a másnaposság hatását

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
Egyetek Angol reggelit! Ez tuti hatni fog!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Oldal 1 / 6Következő →