15640
  • Arkonis
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha mégis előfordulna olyan véletlenül, hogy a Kaspersky nem, de az ESET megtalál valamit akkor azt mégis csak Kasperskynek hívják és nem ESETnek.

Utoljára szerkesztette: Arkonis, 2014.12.11. 14:45:47
  • pamszeg
    Köszönöm szépen Arkonis,hogy megosztottad velem a gondolatodat!!! :)
  • Arkonis
    Ha trialt használsz, abban a telepítéskor már benne van a kulcs és ha jókor telepítetted akkor 30 naposat ad, ha nem akkor pár nap már leketyegett belőle. Én úgy gondolom, hogy ha lejár a trial kb. 30 napos ideje akkor azt minden esetben le kell szedni és újra feltelepeni a következőt mert bennük van a kulcs. Mondjuk eléggé macerás havonta eltávolítani majd újra feltenni a programot. Viszont hallottam egy nem megerősített hírt, miszerint a trialokkal is hasonlót tervez az ESET mint ahogyan a Kasper is működik. Nevezetesen, hogy a Kasper sem igen támogatja azt, hogy a trial verziókat le/fel telepítgeti valaki a gépére és így (akár) évekig is használhatja a trialt ami egyébként teljes értékű verzió.
    A Kaspersky (legalábbis régebben így volt) ha feltettél belőle egy trialt,majd amikor lejárt akkor eltávolítottad a gépedről (de nem írtál bele vásárolt aktíváló kulcsot) akkor ha újra fel szeretted volna rakni már nem akart működni. Feltelepülni feltelepült ugyan, de a piros 'K' betűs ikonja szűrke maradt,nem tudtál belépni a programba és nem frissítette az adatbázisát sem. Gyakorlatilag használhatatlanná vált.
  • pamszeg
    és a trial kódokkal mia helyzet????
  • norti
    Na, eddig tartott a móka, az ESET le is tiltotta :D Sebaj, akkor most visszakérem a pénzem.
  • Kubu86
    Sziasztok! Egy gyors kérdés.Most akkor pontosan hogy is lesz ez a magazinos kód?Minden magazinban más más kód lesz és egy kódot csak egy felhasználó tud felhasználni?

Válaszokat előre is köszi!

Üdv
  • norti
    Smart Security-val használom, szóval arra is jó :)
  • bajgunar
    Ez csak NOD (vírusirtó), nem SmartSec (tűzfal). De így is jó áron van.
  • Gary

Kösz az infót! Elfogadta a kódot, így mától 1 évig lustulhatok! :Đ
  • laca95

Utoljára szerkesztette: laca95, 2014.12.06. 14:33:08
  • Ppeter78
    Nívós díjakat zsebelt be az ESET Smart Security 8
  • norti
    Akinek van PayPalje, az tud most venni még 2 és fél napig ca. 1650 forintért 1 év NOD licenszt itt: https://www.g2a.com/weeklysale (lap alja felé az 1 Month Xbox Live-tól jobbra). PayPales címedre kapod a CD kulcsot. Regisztrálni az adott címen lehet majd (http://www.eset.com/us/register/en) és utána megkapod a normál user/pass kombinációt.

Érdemes a G2A Shield árát hozzácsapni (fenti árban már benne volt ez is), ha mégsem működik a kulcs, akkor visszakapod a pénzt.
    Utoljára szerkesztette: norti, 2014.12.05. 21:12:30
  • Arkonis
    Szerintem igen, aktív folyamatok voltak. Kettő az Internet Explorerben egy pedig a FF-ban.
    Azért szedtem le az ESET-et mert meguntam a sokszor idegesítően és minden indok nélküli géplassítását. Azért tettem fel a kaspert mert legalább olyan erős védelmet szerettem volna helyette vagy ha van akkor erősebbet. És nem sok választásom maradt.

#Shiwo
    Nem azt állítottam, hogy az ESET - éveken át ezt használtam - rosszabb lenne mint a kasper...

Utoljára szerkesztette: Arkonis, 2014.12.05. 15:21:41
  • Shiwo
    nálam speciel volt már rá eset, hogy Kaspersky nem fogott meg egy vírust, és az ESET meg észlelte
  • kl24h
    Azok a kártevők, amit a Kaspersky talált aktív folyamatok voltak? Ahogy láttam a Malwaretips oldalon az ilyen vírusminták esetében az ESET nagyon jól detektál.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valamikor az egyik leggyengébb detektálással rendelkező antivírus volt, de már nagyon régen volt, úgy 2007-2008. Emlékszem egy szerver gépre volt telepítve, persze hivatalos licenc és az lett a vége, hogy a Windows 2000 Server-t újra kellett telepíteni, mert úgy befertőződött, hogy semmit sem lehetett kezdeni vele, pedig a szervert nem használták, de igaz ő kontrollált vagy kb. 50 db gépet. Mikor ezt megláttam, nem volt bátorságom Nod32 használni és annak idején saját tapasztalatomból is láttam, hogy mikor befertőződött a gépem, Nod32 telepítettem, de nem tudta kiirtani két ki *.dll, mert nem detektálta. Azóta többször is küldtem fel analízisre a Virustotal-ra, de aztán láttam sokat dolgoztak, hogy egy pár évre minél jobb legyen a detektálása és ez így is lett, mert a felküldött analízisekből látható volt, hogy a legtöbbször detektált és pont olyan szintre jutott mint a Norton, Kaspersky, Avira, Avast.
  • Narxis
    Ja de azt itt nem kedvelik. :)
  • Arkonis
    Igen. A 8-as.
    Azt már nem is mondom csak halkan, nehogy folt essék itt az ESET becsületén - miután leszedtem -, bizony a kasper talált pár rejtett kártevőt amit le is szedett. Ha fordítva lett volna a történet (azaz ESET feltelepítése a kasper után) közel sem biztos hogy így lett volna.
    De mint már írtam is lentebb, a kasper az ESET-hez képest a háromszor olcsóbban megkapható 1 éves licensze miatt annyival "gyengébb" is.
    Utoljára szerkesztette: Arkonis, 2014.12.04. 20:29:09
  • lck
    Meg a marafix
  • TomBond
    A dvd-t is fel szokták tenni bizonyos oldalakra! :-)
    Egyébként szerintem a CHIP magazin is át fog állni erre. :-(
  • Zsolt01
    8-as eset terméknél?
  • kl24h
    A tegnap már le is töröltem, mert csak zavart, hogy 100%-on pörgeti a processzort és elnézést kérek azzal amit mondtam, hogy nem az ekrn.exe, hanem az egui.exe használja 100%-on a processzort. Közben megtaláltam, hogy mi okozta ezt, tehát egy játéknak a programja, mikor elindítottam a játékot, akkor is akadozott egy kissé ezért is szokatlan volt, mivel a gépem jól kellett volna vigye, de kilépéskor meg úgy maradott 100 % az egui.exe processzorhasználata és ekkor nem is lehetett felnyitni az antivírust.

Erre nagyon figyeljenek azok az ESET terméket használók, akik játszanak, hogy kövessék ezt a dolgot és ha észrevesznek valamit, akkor értesítsék ESET-éket, mint ahogy én is valamikor tettem (de most már nincs kedven ehhez) más észrevétellel kapcsolatosan.
    Utoljára szerkesztette: kl24h, 2014.12.04. 16:24:11
  • Narxis
    Még ott a chip kód.
  • Arkonis
    Csak megerősíteni tudom amiket leírtál. Amikor idén áprilisban az XP-hez kijött az utolsó támogatás/frissítés azután (nálam) minden számítógép bekapcsoláskor kb.9-10 percig lefagyás szerű állapotban volt a windows xp. ESS volt fent amikor települtek a gépre az utolsó microsoft frissítések. Ha leszedtem az ESS-t akkor a megszokotthoz képest picivel lassabban állt fel a windows de közel sem 10 perc kellett.
    Ha visszatettem az ESS-t vagy akár csak a NOD-ot a helyzet újra reménytelenné vált az első 10 percben.
    Viszont azt részemről is meg tudom erősíteni, hogy win 8-on valami ismeretlen oknál fogva 60-80% processzor használatot csinál az ESET és sokszor a böngésző is ez miatt nehezebben/lassabban nyit meg oldalakat.
    Éppen ezért döntöttem úgy, hogy leszedem és megválok tőle, még azon az áron is, hogy van vissza belőle 5 hónapnyi vásárolt licenszem.
    Két hete lett eltávolítva és felment (megvettem) a Kaspersky. Megszűnt a bekapcsoláskori 10 perces fagyás közeli állapot és úgy működik az xp ahogyan kell.
    Az egy éves KAV kulcs harmad annyiba került mint az egy éves nod licensze.
    Hát mondjuk a kasper annyival tud kevesebbet is, így érthető miért olcsóbb a nodnál.
  • amorphis
    A dvd lemezen van a kód.
  • f3lhasznaloinev
    Úgy látom bezáródnak a kapuk. Most néztem a Pc World-ot átváltottak egyedi kódokra amit a megvásárolt újságban lehet megtalálni és amit az adott honlapon megadva küldik a kódot. Jöhet megint a más módszerek.

• Shiwo
    uT esetén azért lehet zavaró, mert néha rájön az "ötperc" és állandóan feldobálja a figyelmeztető ablakot, hogy vájrusz, vájrusz

és nem a letöltött anyaggal van a baj, sima seed közbe is rájön néha a dolog... van, amikor meg simán csak blokkolja.. nem jöttem még rá a logikájára..

ami jobban zavar, hogy szerepjátékhoz használunk egy maptools nevű okosságot, ami javás, és neten keresztül rá lehet "csatlakozni"..
    viszont a smart security-be hiába állítottam be megbízhatónak a programot, a jar fájlt, sőt, még a javát is, valamiért mégis blokkolja a csatlakozást.. ablakot meg bacik feldobni, hogy "héló, bejövő forgalom, akarod-é vagy nem.."
    ha ideiglenesen kikapcsolom, akkor gond nélkül tudnak a haverok csatlakozni, és utána már engedélyezhetem újra a tűzfalat, nem dobja le őket...
  • kl24h
    Van egy pár megjegyzésem az ESET Smart Security 8-assal. Most hogy több ideig használtam, van amit kellene javítsanak, mert lehet egyes gépeken gondot okozna. Az ESET telepítése standard volt, nem volt semmilyen állítás.
    Nálam egy régi és gyenge gépem van (Windows XP SP3 rendszer, Intel Celeron 3.06 GHz, 1.5 GB RAM, Ati Radeon 9200 128 MB videokártya) és ezért nagyon látszik a különbség más antivírusokkal szemben mint géphasználat.

Azok az oldalak, amelyeken több a kép, azokat lassabban tölti be, de mondjuk egy jobb gépen ez nem vevődik észre. A youtube és más videómegosztó oldalak estében a videók nézésénél nem láttam lassulást.
    Ami a lényeg lenne, az hogy valamilyen ok miatt az ekrn.exe 100%-on használja a processzort és ilyenkor lelassul a gép erősen. Még nem találtam meg hogy miért történik ez, mert nem minden esetben jelentkezik.

Valaki írta lentebb, hogy a utorrent használatakor állandóan blokkolja a reklámot, ez nálam is így van és ez nagyon is jó, nem tudom hogy valakit miért is zavarna.
    Nagyon jó, hogy nincs beépített kiegészítője a Mozilla Firefoxba (vagy más böngészőbe), de pl. egyes felugró ablakokat azért nem ártana, hogy blokkolna.

Amikor az ekrn.exe 100% használja a proceszort, ekkor nem is lehet felnyitni az ESET ikonjáról az antivírust, le van blokkolva, ekkor csak a gép újraindítása segít, próbáltam a Log Off, de nem oldja meg.
    Tehát végeredményben ezt kellene kijavítsák, és a felugró ablakokat, amelyek egyes oldalak esetében vannak.
  • bajgunar
    Köszi!
  • Laczyi
  • Vilcsók
    Köszönöm szépen a chip kódot f3lhasznaloinev
  • moonster
  • pamszeg
    Nagyon szépen köszönöm! f3lhasznaloinev
  • f3lhasznaloinev
    CH1P 2014/12

3S3T Sm4rt Security

Kód: jrv2f3bb

Regisztráció:

Érvényes: 2015.01.15

CH1P 2014/12

3S3T Mobil3 Security for 4ndroid

Kód: nfzr2tfr

Regisztráció:

Érvényes: 2015.01.15
  • hangacsi
    THX
  • mf47
    Hálásan köszönöm a kódot!
  • pamszeg
    Köszönöm szépen! moonster
  • moonster
    === PCGVRV 2014/11 ===
    Kód: 543EJESR
    Érvényes: 2015.01.01
    Regisztráció
    ====================
  • kardilali
    Köszönöm a kódot .Üdv. kardilali
  • kl24h
    Én ma telepítettem fel ezt a 8-as verziót (ezelőtt nem volt ESET termék), nincs semmi negatív megjegyzésem. Az ESET reklámja szerint nagyon kevés RAM memóriát használ és egy így is van. Arra a kérdésre, hogy egy adott antivírus mennyire fogja a gépet, nemcsak a használt RAM-tól függ. Találkoztam olyan antivírussal, ami nagyon kevés RAM-ot használt és épp úgy lelassította a gépet, mint amelyik 200-400 MB RAM-ot használna, mert itt függ hogy mennyire "pörgeti" a processzort és persze hogy a processzor milyen típusú, hogy tudja-e bírni vagy nem.

Ez a 8-as ESET Smart Security nagyon jól össze van hozva "géphasználat" szempontjából, mert nem fogja a gépet. Másképpen a régebbi verziók sem voltak rosszak ebből a szempontból.
  • hangacsi
    Én kb. egy hete frissítettem és eddig semmi gondom nem volt vele.