Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy példa: - Az asszony eljárt valami olyan oldalon ahol nem kellett volna <#vigyor>#vigyor>. Amikor utána én a gép elé ültem a HIPS egyszer csak jelzett, hogy valami ki akar menni a netre a FF-on keresztül. Teljesen ismeretlen alkalmazás volt így letiltottam majd az ESS-el letöröltettem.
Ezt csak példának írtam.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Váltanék a 6-os ess/64 bites verziójára.
Kérdezném, hogy mi a vélemény? Megéri az 5ös helyett feltenni?
Köszönöm!
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
itt kell regisztrálni: www(pont)f-secure(pont)com/en/web/home_global/keys-in-the-cloud
(bocsi csak nem enged linket beszúrni)
A regisztráció miatt kérdem.
Köszönöm.
Köszönöm.
aa3568
Köszönöm.
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
Choose your weapon!
Kód: bdvneyzk
Érvényes: 2013.07.15
pszt!
fejléc:)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
#11737: Írd be a parancssorba:
type meghajtóbetûjel:\autorun.inf
Ez inkább a pendrive csatlakoztatásakor kerülhetett be,ott biztos lakozik.
Esetleg még nézz körül a msconfig -ban az automatikus indításnál hátha. :/
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
; for 16-bit app support
MAPI=1
aif=MPEGVideo
aifc=MPEGVideo
aiff=MPEGVideo
asf=MPEGVideo
asx=MPEGVideo
au=MPEGVideo
m1v=MPEGVideo
m2v=MPEGVideo
m3u=MPEGVideo
mod=MPEGVideo
mp2=MPEGVideo
mp2v=MPEGVideo
mp3=MPEGVideo
mpa=MPEGVideo
mpe=MPEGVideo
mpeg=MPEGVideo
mpg=MPEGVideo
mpv2=MPEGVideo
snd=MPEGVideo
wax=MPEGVideo
wm=MPEGVideo
wma=MPEGVideo
wmv=MPEGVideo
wmx=MPEGVideo
wpl=MPEGVideo
wvx=MPEGVideo
alignparam=IDFKKJFJJ
MS Windows Error Messages=v2.2
Lehet, h van benne egy load=, run= resz, ami valami exe-t tolt be.
Másold ide a win.ini tartalmat.
Valamint csekkold le, h van-e autorun.inf valamelyik meghajtod gyokerkonyvtaraban? A CD nem szamit, de minden mas HDD, vagy eltavolithato meghajto jatszhat.
Csökkentett mód C
Nekem sem sok tippem van de az ESET/NOD már ismeri egy ideje.
Próbáld meg lefuttatni az ESET Online Scannerét. ESET Online Scanner
Ha tudod, akkor a gépet csökkentett módban indítsd el és úgy futtasd az ESET-et. Ha úgy nem indul el az Onlne Scanner akkor marad a normál mód.
2 Angolul nem tudok, google fordítóval néztem,
Olyasmi, hogy win.ini fájlban lenne talán bejegyzés "Win32.AutoRun.Agent.UD", nincs!
Vagy hogy kellene értenem 2. !?
3. Böngészõ elõzményeket törõltem, egyenként böngészõkben: Firefox, I Explorer, Chrome. CCleaner, Advanced SystemCare 6 tisztítás.
Tegnap reggel volt amit írtam, elmentem, gép ki és kb 12 órától 13:30 nem volt semmi.
Ma 9:54-kór megint elõjött! :-( Gép bekapcsolástól 30 percen belül. (csak 1-2 ismerõs weboldalon voltam, nem hiszem, hogy onnan valami.)
Hogy lehetne ettõl megszabadulni !?
Ezt találtam, talán segít:
How to Remove Win32.AutoRun.Agent.UD Manually?
1. Remove the registry entries hidden by Win32.AutoRun.Agent.UD
If you notice that the programs on your computer are running abnormally, please check the following entries in the Registry, and directly delete the spyware-related registry entries if found.
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce
HKEY_LOCAL_MACHINE \Software \Microsoft \Windows \CurrentVersion \RunServicesOnce
HKEY_CURRENT_USER/Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce
HKEY_CURRENT_USER \Software \Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Policies\ Explorer\Run
HKEY_CURRENT_USER\ Software\ Microsoft \Windows\ CurrentVersion
Explorer/ShellFolders Startup="C:\windows/start menu/programs\startup
2. It is possibly a way to load the "Win32.AutoRun.Agent.UD" malicious programs, by hiding within the system WIN.INI file and the strings "run=" and "load=", so this must be carefully checked.
3. Clean up “IE Temporary File folder” where the original carrier of spyware threats is likely stored.
Egy ideje van ez a problémám (lentebb Naplófájl bejegyzések)!
Próbáltam:
- Malwarebytes Anti-Malware, semmi
- Kaspersky Rescue Disk CD (frissítve adatbázis)
Utána ugyan úgy elõjött, pedig talált "problémákat"!
- PC Tools Spyware Doctor normál és csökkentet mód XP, Rendszer visszaállítás kikapcsolva (most már állandóan), egy idejig jó volt.
De egy idõ után megint elõjön!
Hogy lehetne ezt véglegesen megoldani, kiirtani?
2013.05.24. 7:13:20 Valós idejû fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Zene\Zene.exe Win32/AutoRun.Agent.UD féreg törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást fájllétrehozás váltotta ki.
2013.05.24. 7:12:29 Valós idejû fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Videók\Videók.scr Win32/AutoRun.Agent.UD féreg törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást fájllétrehozás váltotta ki.
2013.05.24. 7:11:24 Valós idejû fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\microsoft\IdentityCRL\Production\Production.bat Win32/AutoRun.Agent.UD féreg törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást fájllétrehozás váltotta ki.
2013.05.24. 7:10:20 Valós idejû fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\microsoft\IdentityCRL\IdentityCRL.pif Win32/AutoRun.Agent.UD féreg törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást fájllétrehozás váltotta ki.
2013.05.24. 7:09:18 Valós idejû fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\microsoft\microsoft.exe Win32/AutoRun.Agent.UD féreg törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást fájllétrehozás váltotta ki.
2013.05.24. 7:08:14 Valós idejû fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Képek\Mintaképek\Mintaképek.bat Win32/AutoRun.Agent.UD féreg törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást fájllétrehozás váltotta ki.
Mi meg köszönjük a jó szavakat! :)<#eljen>#eljen>
Egyszer valamikor nagyon régen rémlik, hogy megtettem,,,
De most ismételten szeretném mindenkinek megköszönni a "kódokat"...
folyamatosan innen szerzem be a kódjaimat, és tartom frissen a SS-t...
Köszönettel minden kedves topiclakónak,aki ezeket közzé teszi...
Üdv
twine
Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD
http://www.odnoklassniki.ru/nod32