15626
  • sunnni
    Köszönöm !!!!
    Már egy hete működik két gépen is.
  • aleksey065
    ESET Smart Security Premium
    License key:KA5M-X9XB-HMWE-DJ6T-BMS7
    Expiration date:26-08-2021

ESET Smart Security Premium
    License key:C384-XVJ7-V4ES-M2H3-AWX9
    Expiration date:26-08-2021
  • aleksey065
    ESET Smart Security/Internet Security
    FC87-XUMX-F79S-T2BC-CWN4
    NMMF-XB6A-H6CV-JDGJ-2EWD
    VRS9-XVA7-GJTG-3JCR-JMGM
    HHS5-XRWV-GPX9-7RTU-AFRH
    R2K7-XK3M-PPEW-PXH7-EXWX
    22/09/2021
  • lacilo70
    Köszi-köszi-köszi!
  • moonster
    Orosz oldal, de működik
    Pontos végrehajtás a videóban
    ★Kulcs beszerzése: https://www.esetnod32.ru/partners/loyalty_program/#getTrial
    ★Temp Mail: https://temp-mail.org/en/

Utoljára szerkesztette: moonster, 2021.06.25. 10:50:38
  • Plityu
    Köszi müködik 2024 11.21.-ig
  • Suden
    Ha valaki tudja töröltesse a #15366os hosszászólásomat, mert bebugolt és nem tudom szerkeszteni ...pedig már kész lett volna csak ez a kretén rendszer nem engedi sokáig átírni vagy mi
  • Suden
    Nálam amúgy nem volt probléma, lejárt próbalinceszes Nod32 Antivirusal csináltam meg a hosts fájltól levő részt és mai napig rendesen működik. A hosts fájlt amúgy nálam is berakta karanténba, ahogy újraindítottam a gépet utolsó lépésnél, de megmaradt a licensz 2024.11.21ig érvényes, és tegnap át is frissítette a programot 14.1.21.0ról 14.2.10.0ra és ugyanúgy jó a licensz, nem változott semmi.

Akinek nem sikerül a licensz az vagy nem csinálta meg a hosts fájl ellenőrzésből kizárós részt, vagy valamit rosszul írt át a hosts fájlban, vagy nem kapcsolta ki előtte a teljes vírusírtó védelmet, mert ha az nincs kikapcsolva, akkor nem is fog működni a fájl átírós rész.. De ha kell írok egy bővebbet telepítéshez is.

Utoljára szerkesztette: Suden, 2021.06.23. 15:01:26
  • Lysandus
    Én is meguntam. Most vettem egy négyes éves licenszet, ahol Te is.

Köszi a tippet!

Köszönöm az egész fórum segítségét is az elmúlt több évben, nagy segítség voltatok. Örök hála és köszönet!
  • BPatty
    Én is meguntam. Nagyon jó volt évekig használni az itteni kódokat, amiket ezúton is köszönök szépen.
    Megvásároltam az Eset oldalán teljes áron két gépre egy évre a licenszet, plusz az androidos mobilomra is. iOS-re csak azért nem, mert nincs szoftver rá.
  • Norbi200
    Én már meguntam ezt a sok szarakodást.
    Vettem 2700Ft ért 1 évre 1 gép full jogtiszta licenszt. Megy Antivirus és Internet security is vele.

Hátha valakit érdekel. Ráun mint én :D
    Eredeti ESET vírusírtó licencek
  • PzPuma
    "A másik gépen pár nappal később próbáltam, ott már hiába teszem a kivételek közé a hosts fájlt, megtalálja, mint károkozó és törli, így nem lehet tovább haladni. Van erre megoldás?"
    Nekem is ez volt a problémám, megoldásom a következő : védelem felfüggesztése (jobb klikk a tálca ikonon majd menüben kiválasztod) ezután a hosts fájlt bemásolod a megfelelő helyre ill beírod a kivételek közzé, gép restart és működik.
  • topikolos
    Sziasztok!
    A leírás alapján megcsináltam én is az aktiválást, de a lentebb írt hibák nekem is jönnek. Az egyik gépemen rendben működött, majd átállt idei év végi dátumra az aktiválás vége. Ez persze nem nagy baj, inkább csak észrevétel.
    A másik gépen pár nappal később próbáltam, ott már hiába teszem a kivételek közé a hosts fájlt, megtalálja, mint károkozó és törli, így nem lehet tovább haladni. Van erre megoldás?
    Amúgy felmerült a kétely bennem, ha a hosts fájlt kihagyatjuk az ellenőrzésből, akkor a tényleges károkozók általi bejegyzéseket sem fogja észrevenni. Igaz régen, de volt már ilyennel dolgom, simán át lehet irányítani weboldalakat ennek segítségével...
    Köszi.
  • bolosz
    Köszönöm a segitséget
  • Johnny47
    Köszi!
  • tomkruz
    Sziasztok ! Újraindításnál, ( vagy másnap) kilövi a host file-t, a kicserélt license-t pedig átírja. A termék és licencinformációkban 2024 11.30 helyett, már csak 2021.07.30 ig érvényes, a licenc típusa pedig 1 megvásároltról Próba (50 eszköz)-re változik. Tudtok erre megoldást? Köszönöm...( win7x32)
  • patás
    @Atiss91, @bolosz, @spisvánka: Küldtem üzenetet.
  • Atiss91
    Üdv! Beleírtam ahogy leírtad a 127.0.0.1 edf.eset.com sort, elmentettem és azonnal írta a vírusírtó, hogy törölte ezt a fájlt. Ilyenkor mi a teendő?
  • bolosz
    Sziasztok! Sajnos nekem kitörölte pirossal kiirja hogy riasztás mit tehetek?
  • dorogdi
    Gond nélkül sikerült, nagyon köszi!
    Aki elakadt tegyen fel konkrét kérdést, úgy könnyebb segíteni! :-)
  • spisvánka
    Szia! Én is elakadtam. Kérhetnék segítséget? Előre is köszönöm!
  • laca6609
    valki tudna segiteni eset telepitésben mert nem akar sikerülni
    köszönöm a segitséget
    Utoljára szerkesztette: laca6609, 2021.06.13. 09:53:31
  • patás
    @dorogdi: Szia, igen, minden frissítés működik.
    @Johnny47: Üdv, persze, benne kell hagyni. Ha kitörlöd, az Eset pár mp múlva törli a hosts fájlt az önvédelem miatt.
  • dorogdi
    Sziasztok!
    Korábban már kérdezte valaki, de nem láttam rá választ, hogy akik megcsinálták ezt a több lépcsős, 2024-ig működő dolgot:
    Így is járnak a frissítések (vírusadatbázis + program)?
  • Johnny47
    Üdv!

A kivételekben benne kell hagyni a lincensz átmásolása után is igaz?
  • Suden

Egy aktiválási mód, kicsit azért érteni kell hozzá !

1. Mentsük el a beállításokat (export)
    2. Eset törlése és újra telepítése.
    3. 30 napos próba időszakra bejelentkezés.
    4. Beállítások import
    5. Beállítások / további beállítások / HIPS kikapcsolása
    6. Újraindítás (ellenőrizzük, hogy a HIPS inaktív)
    7. Beállítások / további beállítások / keresőmotor / kivételek / észlelési kivételek / hozzáadás: "Windows/System32/drivers/etc/hosts"
    8. windows hosts file-ba írjuk be: 127.0.0.1 edf.eset.com
    9. Másoljuk be a license.If filet a helyére.
    10. HIPS visszakapcsolása
    11. Újraindítás, és 2024.11.21.-ig jók vagyunk!

Nem feltétlen kell újratelepíteni amúgy a vírusírtót. Nekem volt már telepítve 1 lejárt próbalicenszes és azzal csináltam meg az 5-11. pontig levő dolgokat és működik, 2024.11.21ig érvényes a licensz.

Hosts fájl átírás egyszerűsítve:

1. Start gomb jobb alsó sarokba
    2. Ha felnyílt az ablak, keresőbe írd be hogy notepad vagy jegyzettömb
    3. Jobb egér gomb és futtatás rendszergazdaként
    4. Notepad vagy Jegyzettömbön belül Fájl->Megnyitás
    5. Fájlnévhez írd be ezt:

C:\Windows\System32\Drivers\etc\hosts

6. Megnyitásra kattolj
    7. Benne lévő tartalommal ne foglalkozz, csak írd bele ezt az utolsó # alá 1 sor kihagyással:

127.0.0.1 edf.eset.com

8. Ezután Fájl->Mentés
    Utoljára szerkesztette: Suden, 2021.06.11. 14:17:09
  • spartacoos
    Szia! EZ itt de van más fajta is MÁS ,nekem még jó a nod32, tölti a frissítést.
  • Fredi tata
    Nem foglakozok tovább az eset ..... mikor van 10 jobb androidos, vírusirtó. Ezek meg csak vannak !!!
  • Vandorbot
    Nagyon szépet köszönöm! Tökéletes!
  • Kami
    Nem jó a cím. Linkelnéd újra? Köszi!
  • Sinci
    Nekem is sikerült elsőre a leírás alapján, érvényesség: 2024.
    Köszönjük a pontos segédletet!
  • geris197
    Nagyon szépen köszönöm a linket a videóval meg az egész segítséget....sikerült végre.
  • spartacoos
    Sziasztok ,ez nekem sem sikerült. Az Aliexpresszen vettem 2db, 1 év, 1 gép kódot a mi működik és amit a mobilra is jó volt, és eddig megy. 2db asztali gép és 2db mobilon használom.
    ITT A CÍM
  • patás
    Írtam privátot. Akinek segítség kell a 6-11. pontig, szóljon.
  • geris197
    Nem akar összejönni. Nem is tudom pontosan melyik az a host fájl amibe be kell írni...Másik meg,hogy rájöttem ,hogy a letöltött mappában van az a bizonyos license.lf fájl,de annak hol is az a bizonyos helye ahova be kell másolni? Mert én oda akarom másolni ahova van telepíve maga az Eset,de oda nem engedi.Valamilyen engedélyt kér. Vagy nem is oda? Kérlek ha lehet pontosan,szájbarágósan elmagyarázod? Akár privátban...
  • Zosa
    Hali, nekem ez működik, ma kaptam új kódot.
    https://www.esetnod32.ru/partners/loyalty_program/#gettrial
  • geris197
    Szia!
    Elakadtam egy kicsit a 8.pontnál. Megvan a windows, system 32...az a bizonyos host fájl. És ide kell plusszban beírni /127.0.0.1 edf.eset.com / ezt? És oda másoljuk be ahol ezt a host fájlt találtam? Windows /system... stb.?
    Ja, és az a letöltés és a bizonyos benne lévő crack fájl mire is kell?
  • lacilo70
    Sajnos úgy néz ki, hogy az orosz kód generátor is a múlté. Nem működik
  • DjImipapa
    Szia. A leírt lépések után sincs nálam változás.... próbaverzió lejár........:(
  • patás
    Szia!
    Így is kapod a frissítéseket (vírusadatbázis + program)?