15641
  • Tekergo
    Itt van
  • ironmaiden
    Ha magyar nyelvű programot keresel akkor ez az első amit ajánlott megnézni.

Honosító Műhely
  • shevy
    most akkor a legújabb nodból van magyar verzio is? valaki egy linket esetleg?
  • Icebird
    NOD32 2.50.32-höz is jó, nem kell visszaállítani az időt!
    Nod32 fix
  • norbert0002
    Hali! Olyan problémám van hogy felraktam a nod32 2.5 és telepítés előtt vissza állitottam az órát 2099-re tenap még jó is volt mer volt 34340 napom a próbaváltozatból és frissitettem is vele. De ma reggel az első frissités után megint 30 napot irt. ja és innen frissitettem:http://www.nod32.com/nod_eval/

mi a baj ???????
  • izb
    Nod...he he
  • paynes
    nekem a magyar is szar vagyis nem szar csak fehér
  • Ignis
    Kitömöríted, uncamouflage.
    Pw: nod32
  • Ignis
    katt IDE
  • Tekergo
    Nekem is trial van de nem írja ki mikor jár le.
  • zintan
    Sziasztok
    A NOD32hu v2.50.32-t töltöttem le..
    plz - aki esetleg tud hozzá hosszabítást az légyszí - thx.
  • grebber
    Alap szervert használja nem én adtam meg.
  • shrek82
    Ha most nem ír semmit, akkor majd az első frissítés után fog..Nekem legalábbis úgy csinálta..De ha a lentebb megadott szervereket adtad meg frissítés helyeként, akkor lehet, hogy azért nem írja ezt ki, mert végülis a 30nap sztem az az időszak, amíg használhatod az adott szervert..Vagy nem? Javítsatok ki... Ez csak az én véleményem..
  • grebber
    Hát pedig előző alkalommal kiirta 30 nap után hogy nem frissit tovább mert lejárt a trial.
  • Tekergo
    Szentem neki crackelt.
  • shrek82
    Ha triál verzsön, akkor így nézne ki(írná, hogy hány napod van még hátra):

• grebber
    Nekem ott ezeket irja csak:

Semi olyan hogy meddig jó:

NOD32 Antivirus System information
    Virus signature database version: 1.1168 (20050714)
    Dated: 2005. július 14.
    Virus signature database build: 5873

Information on other scanner support parts
    Advanced heuristics module version: 1.016 (20050616)
    Advanced heuristics module build: 1085
    Archive support module version: 1.032 (20050623)
    Archive support module build version: 1120

Information on installed components
    NOD32 For Windows NT/2000/XP - Base
    Version: 2.000.6
    NOD32 For Windows NT/2000/XP - Internet support
    NOD32 for Windows NT/2000/XP - Standard component

• shrek82
    ment privi
  • Norbu
    vki tudna adni egy másik linket a crack-hez?mert nem tudom letölteni.
  • grebber
    Kérdésemre hogy hol tudom megnézni hogy sikerül-e a "hosszabítás" ezt irtad:
    "rendszereszközök -> információ -> legfelső sor"

De ezt min belül vagy hol tudom megnézni??
  • shrek82
    Telepítés előtt állítsd a rendszerdátumot 3 évvel későbbre, majd mielőtt telepítés után újraindítod, állítsd vissza..Restart után add meg neki az alább felsorolt szerverek vmelyikét, azt go...sztem.. de lehet, hogy nem..
  • grebber
    Megvan nekem a 2.50.25 hogy tudom elérni hogy nekem is sokmillió napig trial legyen?
  • Tekergo
    Az szerintem mindegy hogy 16 vagy 19, én azt mondom menni fog.
  • Morphin
    Nekem kicsit komolyabb!Fiuk olyan crackem van ami megforditja a számlálóját ugyhogy vissza számol a nod tehát egyre csak növekszik a triál periódusa!!
  • shevy
    na sikerült leszednem spydoctorral :D amúgy nodnak 1.1160 a legújabb vireusdef?
  • Balli
    Ok, Köszi :) Olvastam ez egy nagyon jó kis vírusirtó, elleszek vele :))
  • shrek82
    sikerült..Nekem 1.5millió napom lett, pedig csak 2 évvel állítottam előrébb..:) A Reg filet én is a restart után futattam! A lényeg, hogy 34ezer napig van egy fasza kis vírusírtód! ;))
  • Balli
    Szisztok!
    Telepítettem a NOD32 2.5-öt, majd nem inditattam újra a gépet
    Ezután előreállítottam a dátumot 2099-re
    Majd a 105-ös hszban lévő NOD32 2.5 fix-et installáltam, ewzután automatikusan újraindult a gép.
    Végül a reg file-t futtattam (ezt nem újrainditás élőtt kellett volna? -erre nem volt lehetőségem, mert egyből ujraindult a gép)
    Elionditottam a szoftvert, s az információknál ezt láttam:
    Trial version
    Day left: 34340 :)

Ez ugye azt jelenti hogy végül is sikerült feltörni a progit, ugye??

(+ a végén a servernek persze ezt adtam meg: NOD32 2.5 fix)
    Ennyi, ugye?
  • shevy
    az elsővel próbálkoztam de nem jött össze, megyek megpróbálom csökkentett módban hátha sikerül úgy
  • me and a monkey
    Mert nem vírust kaptál, hanem trójai programot. Azt - legalábbis ezt - nem likvidálja a Nod32.
    A férged neve Aurora, elég nehéz eltávolítani, de szerencsére van bőven ilyen irányú hozzászólás a neten, igaz szinte csak angolul.
    Több megoldás is van, találtam egy progit ami speciálisan az Aurorat szedi le.
    Itt a linkje:
    myPCtuneup
    Ha beszélsz valamelyest angolul akkor azért könnyebb.
    Ez állítólag leszedi de ha nem sikerül további 3 progit is ajánlok, ezek rajta maradhatnak a gépeden, mert nagyon jók:
    Ad-Aware 1.06
    SpyBoot Search & destroy
    MicroSoft AntySpyWare
    Le tudod venni ezeket a letoltes.com-ról, biztonság rovatnál.
    Az első kettő magyarul is tud, az utóbbi angol viszont rezidens (folymatos) védelmet ad.
    Majd írj, hogy mi újság....
  • shevy
    na mégsem irtotta ki pedig úgy csináltam ahogy irtad, C:\Windows\Nail.exe Win32/Adware.Betterinternet aplication
  • shevy
    me and a monkey kösz a segítséget sikerült
  • me and a monkey
    pl.123. hozzászólás, de az egész topik majd erről szól.
  • Aquli
    Hi!
    Meg lehet a NOD32-t ugy krekkelni, hogy folyamatosan lehessen használni és tölteni a frissítéseket is?
    Márk
  • me and a monkey
    Igen. Annyiban van összefüggés, hogy a vírus csökkentett üzemmódban nem töltödik be és a vírusírtó így likvidálni tudja. Ez a csökkentett üzemmód lényege.
    A rendszervisszaállítás pedig azért kell kikapcsolni, mert kiskaput nyít a vírusnak, de egy nálam okosabb ember majd korrektebbül leírja.
    UI: nem vagy láma, én sem tudtam ezt mindig, innentől Te is tudod.
  • shevy
    A rendszertulajdonságoknál a renszervisszaállításnál van egy olyan, a rendszervisszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón, ezt pipáljam ki?
  • shevy
    ezt a rendszervisszaállítás dolgot nem nagyon értem, miért milyen összefüggésben van a csökkentett móddal (bocs ha láma vagyok de nem értem)
  • me and a monkey
    Rendszervisszaállítás opció kikapcs, csökkentett üzemmódban índítsd a gépet (boot-olásnál F8), miután felállt a gép indítsd el a víruskeresőt, ekkor már ki fogja törölni.
    Aztán újraindítod a gépet és ne felejtsd el a rendszervisszaállítás opciót visszakapcsolni.
  • me and a monkey
    Nem tudom miért, ha leveszed az adott oldalról a telepítőfile-t, feltelepíted a progit, NEM INDÍTOD ÚJRA A GÉPET !, aztán felülírod az adott 3 file-t, akkor működnie kell.
  • shevy
    Talál a nod egy fertőzőtt fájlt amit nem tud javítani és ekkor törlöm a fájlt. De ha utána mégegy víruskeresést csinálok akkor megint megtalálja azt a fájlt a törlés ellenére. HOgy tudnám letakarítani a fertőzött fájlt?