15626
-
Jójó, de szeretném tudni hogy probléma e hogy nekem így frissített (valószínüleg nem). -
Nekem rendesen frissített.. -
Nemtudom valaki tapasztalta e, de ma nod32 frissítésekor azt írta ki hogy hiányzik a digitális aláírás a vírusdefiníciós adatbázisról, ha valaki tudja mit jelent ez az lécci mondja meg. -
nod32.try.hu -
KokoMi8813 #187 Helloka van egy probim (problemám). le van crackkelve, fixelve- és most kb 2hónap múltán kiírta hogy 30 napos trial és nem tud frissíteni mit tegyek ja a verziószáma(frissitése):1.1196(20050817)??
Megoldást kérek agy tegyek fel másikat??(honnan töltsem hogy remek legyen ne ÍLY módon rossz) -
Köcc... -
NOD32 fix -
Helo..vki legyenolyan szives és linkeljen v töltsön fel vhova egy müködö nod32 fixet mert ami lejjeb van nem találja meg hiba stb .. és nagyon kellene !
Én már leszedtem egyszer innen de jelenleg 220kilométerre vagyok otthonrol és nemtok hazameni érte pliiz vki sürgösen .... :( -
PC World e havi számában is van programismertető. -
já, megtaláltam :D
végre! pont mozst
nah itt a link, ha valakinek szüksége lenne még rá, rajtam kívül... link -
hátö nem akarok a nodos arcoktól segítséget kérni, viszont én előzőleg a nodomat egy ilyen oldal alapján állítottam be, tehát tudom,hogy van egy ilyen oldal, de nem tudom megtalálni... :( -
Hát én nem is tudtam, hogy van olyan :)
Manual mindent belőttem amit jónak láttam azt kész.
Azóta sem kaptam vírust ;) de ha gond van vagy bármilyen kérdés szerintem a nod-os arcok segítenek. -
senkisemnem? :| -
Hy mindenki!
Nem tudná véletlenül belinkelni nekem valak azt a fórumoldalt, ahol a NOD32 részletes beállítása van leírva pontról pontra,hogy a legbiztonságosabb legyen?
Előre is köszi! -
Megmondom. Nem állítod vissza az időt. Nekem továbbra is frissíti magát, és -73 nap van hátra... -
#163-ban azt írták, hogy nem kell átállítani az időt -
Balli #175 Szisztok!
Egy hónappal ezelőtt telepítettem a NOD-ot a koövetkezőképpen:
Szisztok!
Telepítettem a NOD32 2.5-öt, majd nem inditattam újra a gépet
Ezután előreállítottam a dátumot 2099-re
Majd a 105-ös hszban lévő NOD32 2.5 fix-et installáltam, ewzután automatikusan újraindult a gép.
Végül a reg file-t futtattam Elionditottam a szoftvert, s az információknál ezt láttam:
Trial version
Day left: 34340 :)
Ennek ellenére most kiirta, hogy lejárt a trial, s el sem tudom már inditani a virusprogit.
Hogyan tudnám meggyógyitani hogy végre újra működjön s újra gyógyitsa a gépem? -
#163 -
A nod32.hu oldalról levehető 30 napos trialt is "gyógyítja" ez a crack?
Tudom, hogy már felmerült ez, de annyifajta verzó meg ötlet volt már, hogy ésszerűbb kérdeznem mint próbálgatni.... -
Pontosan a 30 napos verzióból csinál 17 millió napot... -
ez a nod32 fix (NOD32.FiX.v1.8-nsane) pontosan mit csinál a programmal? -
Ha beírja a gugliba, hogy nod32 és kiválasztja a magyart az lesz első találat...
De ha az egész web-et választja, akkor is a harmadik... -
vagy www.nod32.hu ;) -
Vagy elmenni a www.eset.com oldalra. -
Le kell szoktatni az embereket, hogy bármit is megtaláljanak maguktól.
Qrva nehéz pl. a gugliba beírni, hogy nod32.
-
Itt van -
Ha magyar nyelvű programot keresel akkor ez az első amit ajánlott megnézni.
Honosító Műhely -
most akkor a legújabb nodból van magyar verzio is? valaki egy linket esetleg? -
NOD32 2.50.32-höz is jó, nem kell visszaállítani az időt!
Nod32 fix -
Hali! Olyan problémám van hogy felraktam a nod32 2.5 és telepítés előtt vissza állitottam az órát 2099-re tenap még jó is volt mer volt 34340 napom a próbaváltozatból és frissitettem is vele. De ma reggel az első frissités után megint 30 napot irt. ja és innen frissitettem:http://www.nod32.com/nod_eval/
mi a baj ??????? -
izb #161 Nod...he he -
nekem a magyar is szar vagyis nem szar csak fehér -
Ignis #159 Kitömöríted, uncamouflage.
Pw: nod32 -
Ignis #158 katt IDE -
Nekem is trial van de nem írja ki mikor jár le. -
zintan #156 Sziasztok
A NOD32hu v2.50.32-t töltöttem le..
plz - aki esetleg tud hozzá hosszabítást az légyszí - thx.
-
Alap szervert használja nem én adtam meg. -
Ha most nem ír semmit, akkor majd az első frissítés után fog..Nekem legalábbis úgy csinálta..De ha a lentebb megadott szervereket adtad meg frissítés helyeként, akkor lehet, hogy azért nem írja ezt ki, mert végülis a 30nap sztem az az időszak, amíg használhatod az adott szervert..Vagy nem? Javítsatok ki... Ez csak az én véleményem.. -
Hát pedig előző alkalommal kiirta 30 nap után hogy nem frissit tovább mert lejárt a trial. -
Szentem neki crackelt.