15641
-
effe #206 mit csináltál vele? mert nekem is ezt írja ki..helpp -
#205 # 185 -
effe #204 nem úgy gondoltam!:S hanem úgy h. elvileg minden hónap végén le kell szedni az újabb 1 hónapos kipróbálható verziót!és erre van v.milyen crack ami teljessé teszi a progit!! -
#203 ehh -
#202 hogy ne kelljen frissíteni? Akkor nincs értelme feltenned sem, mert akkor az újjab vírusokkal szemben nem is nyújt majd védelmet..FRISSÍTENI MUSZÁJ.. -
effe #201 honnan lehetne leszedni olya cracket, hogy ne kelljen frissíteni a nodot? -
Rudee #200 Megoldódott közbe. -
Rudee #199 Telepítés elején ilyen hibaüzenetet kapok. Kipróbáltam több verziót is, de mindnél ez van. Mi lehet a gond?
-
sirdond #198 én is zap-ot használok nod mellé,na meg peerguardien p2pzéshez és én is elégedett vagyok. nem szokott bejönni semmi kártevő :D -
#197 Nekem a nod32 mellett outpost van. Én elégedett vagyok velük. -
#196 Nekem ZAP-om van, és bár nem tud magyarul, mégis meg vagyok elégedve vele..Linket nem adok, mert nincs..De van vmi fájlcserélő, vagy milyen progi (valami tc, vagy gc, netán dc), azzal gondolom le lehet tőteni, ha törlöd 24 órán belül..Vagy vmi ilyesmi... -
Balli #195 A nod-ot sikeresen telepítettem :)
Kicsit off, de meg szeretnék egy tűzfalat is telepíteni, én a Keiro-t néztem ki magamnak, esetleg ehhez vagy mashoz nem tudtok crack-et, vagy egy linket hogy hol tudnék utánnanézni. Itt a forumon a Keiro topicjában nem esett szó Crack-ről :(
Köszönet előre is! -
#194 Köszi!!!Ez jo ötlet!!Mert bekéne állítani az itthoni hálozatot is!!
Ez nem jutott eszembe!! -
#193 ADSL-es vagy? Mert ha igen akkor a helyi kapcsolatban a TCP/IP tulajdonságainál adj meg egy tetszőleges IP címet, és automatice beadja majd a maszkot..Talán ez segít[nekem segített]... -
#192 Van egy problémám amit nem értek!!Win reinstall után endszerindításkor kb. 1-1.5 perc mig feláll a rendszer!! Jah a Zone alarmmal együtt és ez régen 10 másodperc volt!!!Ötlet?? -
#191 Jójó, de szeretném tudni hogy probléma e hogy nekem így frissített (valószínüleg nem). -
#190 Nekem rendesen frissített.. -
#189 Nemtudom valaki tapasztalta e, de ma nod32 frissítésekor azt írta ki hogy hiányzik a digitális aláírás a vírusdefiníciós adatbázisról, ha valaki tudja mit jelent ez az lécci mondja meg. -
#188 nod32.try.hu -
KokoMi8813 #187 Helloka van egy probim (problemám). le van crackkelve, fixelve- és most kb 2hónap múltán kiírta hogy 30 napos trial és nem tud frissíteni mit tegyek ja a verziószáma(frissitése):1.1196(20050817)??
Megoldást kérek agy tegyek fel másikat??(honnan töltsem hogy remek legyen ne ÍLY módon rossz) -
#186 Köcc... -
#185 NOD32 fix -
#184 Helo..vki legyenolyan szives és linkeljen v töltsön fel vhova egy müködö nod32 fixet mert ami lejjeb van nem találja meg hiba stb .. és nagyon kellene !
Én már leszedtem egyszer innen de jelenleg 220kilométerre vagyok otthonrol és nemtok hazameni érte pliiz vki sürgösen .... :( -
#183 PC World e havi számában is van programismertető. -
#182 já, megtaláltam :D
végre! pont mozst
nah itt a link, ha valakinek szüksége lenne még rá, rajtam kívül... link -
#181 hátö nem akarok a nodos arcoktól segítséget kérni, viszont én előzőleg a nodomat egy ilyen oldal alapján állítottam be, tehát tudom,hogy van egy ilyen oldal, de nem tudom megtalálni... :( -
#180 Hát én nem is tudtam, hogy van olyan :)
Manual mindent belőttem amit jónak láttam azt kész.
Azóta sem kaptam vírust ;) de ha gond van vagy bármilyen kérdés szerintem a nod-os arcok segítenek. -
#179 senkisemnem? :| -
#178 Hy mindenki!
Nem tudná véletlenül belinkelni nekem valak azt a fórumoldalt, ahol a NOD32 részletes beállítása van leírva pontról pontra,hogy a legbiztonságosabb legyen?
Előre is köszi! -
#177 Megmondom. Nem állítod vissza az időt. Nekem továbbra is frissíti magát, és -73 nap van hátra... -
#176 #163-ban azt írták, hogy nem kell átállítani az időt -
Balli #175 Szisztok!
Egy hónappal ezelőtt telepítettem a NOD-ot a koövetkezőképpen:
Szisztok!
Telepítettem a NOD32 2.5-öt, majd nem inditattam újra a gépet
Ezután előreállítottam a dátumot 2099-re
Majd a 105-ös hszban lévő NOD32 2.5 fix-et installáltam, ewzután automatikusan újraindult a gép.
Végül a reg file-t futtattam Elionditottam a szoftvert, s az információknál ezt láttam:
Trial version
Day left: 34340 :)
Ennek ellenére most kiirta, hogy lejárt a trial, s el sem tudom már inditani a virusprogit.
Hogyan tudnám meggyógyitani hogy végre újra működjön s újra gyógyitsa a gépem? -
#174 #163 -
#173 A nod32.hu oldalról levehető 30 napos trialt is "gyógyítja" ez a crack?
Tudom, hogy már felmerült ez, de annyifajta verzó meg ötlet volt már, hogy ésszerűbb kérdeznem mint próbálgatni.... -
#172 Pontosan a 30 napos verzióból csinál 17 millió napot... -
#171 ez a nod32 fix (NOD32.FiX.v1.8-nsane) pontosan mit csinál a programmal? -
#170 Ha beírja a gugliba, hogy nod32 és kiválasztja a magyart az lesz első találat...
De ha az egész web-et választja, akkor is a harmadik... -
#169 vagy www.nod32.hu ;) -
#168 Vagy elmenni a www.eset.com oldalra. -
#167 Le kell szoktatni az embereket, hogy bármit is megtaláljanak maguktól.
Qrva nehéz pl. a gugliba beírni, hogy nod32.