15626
-
Ha felteszem a fixet mi fog változni???
Nem trial lesz hanem teljes értékű vírusírtó??? -
ittvan -
Utananeztem, ez valami OROSZ fejlesztes....... -
idái nem tudom mert egyik sem talált semmit, terhelése kb ua. -
Es az jo? -
most nem tudom mert a drWebet próbálom... -
1.1269 :) -
1268 -
Végre megjavult :) -
az 1.1267 a legújabb -
ma már jó nekem megy -
Akkor csak nemvagyok egyedül, nekem 1.1265-ös verzió van, és egyszerűen nem tud csatlakozni. -
Nekem müködik a frissítés, de az 1.1267 a legújabb
Nekem is ez van, rányomtam a frissítésre most is, és azt írja hogy nincs újabb verzió, nicns szükség frissítésre -
jah 2 gépem van és ott is ez a prob mármint a frissítéssel azon 2-es van a másikon 1-es és nem frissít. Úgyhogy szerintem valami gubanc van nod-éknál -
én az eset.com-ra nem tok fellépni illetve a server connection filure-t írja ki nemtom miért. Az op rendszerem több mint 1 éves és azóta van nod-om de semmi baja nem volt eddig. lehet hogy servert frissítenek? Amúgy most a 1.1267-es update van fenn -
Nekem nem azzal van de egy csomo ideig mukodott azzal, most a -33 napon kezte elezt a nemakarok frissiteni dolgot.
Egyebkent nemtudjatok ki uzemeli ezt a http://www.nod32.com/nod_eval/ servert? -
most 1.1267 -
azzal van nálam, és azzal nem frissített, csak 3 nap múlva. -
Víta #253 Megkeresitek a NOD32[1].FiX.v1.9 nevű crackot a neten és működik azonnal. -
Nalam is ugyanez a helyzet. -
Nekem ma frissített újra, előtte 25-én... azt hittem vmi gáz van, de ezexerint nem. -
Valaki esetleg tapasztalta hogy nem tud frissiteni? Nekem mar vagy egy hete nem tud frissiteni, tul van terhelve a szerver vagy mi? -
Azt hol lehet kikpcsolni NOD32ben hogy amikor állítom le a gépet akkor ne "basztassa" a floppyt?! -
Illetve azzal mit lehetne kezdeni hogy mikor bebootol a gép vagy 1-2 percig várni kell míg be nem töltődik a vírusírtó? Ha kivan kapcsolva a modem akkor egyből betöltődik. (ADSL net)
Erre valaki ? Valami? -
http://nod32.try.hu/
http://users.atw.hu/nod32/phpbb/viewtopic.php?t=6 -
Illetve azzal mit lehetne kezdeni hogy mikor bebootol a gép vagy 1-2 percig várni kell míg be nem töltődik a vírusírtó? Ha kivan kapcsolva a modem akkor egyből betöltődik. (ADSL net) -
na erre voltam kíváncsi :) és hol tudom megnézni mikor jelent meg újabb verzió? meg jonnan tudom letölteni FIX-el együtt ? -
ha megjelenik a 2.50.44-nél újabb verzió, akkor ajánlott feltenni :) -
[quote=artschi - VIP]a #210-ben lévőt szedd le, pakold fel úgy, ahogy leírják, utána már csak hagynod kell, és naponta frissíti magát.[/quote]
Igen az van fent nekem is csak azt hittem ha megjelenik majd egy újabb NOD32 verzió 2.50.xx vagy mit tudom én akkor azt fel kell tenni. De akkor okés. -
a #210-ben lévőt szedd le, pakold fel úgy, ahogy leírják, utána már csak hagynod kell, és naponta frissíti magát. -
Illetve mindig le kell tölteni a legújabb NOD32 verziót vagy elég feltenni egyet és az elég hogy az mindig frissíti a vírus def file?T Vagy az magát a programot is frissíti? Vagy tényleg mindig figyelni kell mikor jelenik meg új NOD és azt feltenni? -
Azt hol lehet kikpcsolni NOD32ben hogy amikor állítom le a gépet akkor ne "basztassa" a floppyt?! -
2, Az teljesen normális, pl. az operációs rendszer némely zárolt file-ját nem tudja megnyitni, szerintem más vírusírtó sem, csak azok ezt nem kommunikálják.
Zárójelben el tudod olvasni,hogy mely alkalmazás file-jai zároltak.
1, Ne a víruskeresés, hanem a vírusírtás opciót válaszd, egymás mellett van a két "gomb"
Ui: ...és igen, csökkentett módban próbáld kezdetben mindenképpen kitörölni a vírusokat.
Ui2: nálam mindig kiírja, hogy milyen vírus, de ha minden kötél szakad, akkor ha megnyitod a víruskereső konzolját, akkor a naplózásából ki tudod keresni, milyen vírust talált. Aztán keress a neten olyan kis progit, ami speciálisan ezen vírus kiírtására szolgál. -
próbáld csökkentett módban -
nah feltettem,frissitettem a progit és 2 problémám is van!!
1. talál 12virust, 1et tud semlegesiteni a többit NEM, felajánlja,hogy karantén v.hogy törölje-e stb(ráadásul,azt sem irja rendesen ki,hogy milyen virusok ezek)....igazábol nekem az kénem,hogy leirtsa a virust!!!
2. keresés közben pl. *.log, *.sys fileokra azt irja hogy nem tudja megnyitni,meg ilyen hülyeségek
...hát nem is tudom -
-
van hozzá egy fix, amit ha felteszel, meghosszíbítja a progit több ezer nappal :)
Leírás:
1) Telepítsd a NOD32 AntiVirust. Telepítés alatt kattints a 'Frissítési paraméterek megadása később' négyzetre. Mikor felajánlja, NE INDÍTSD ÚJRA A GÉPET!
2) Telepítsd a NOD32 FiX-et
3) Újraindíthatod a géped -
köszi a választ.
Nekem idáig Panda volt, amivel igazibol nem volt gondom,de mindig 1idő után nem tudta frissiteni magát és uj felh. nevet kellet keresni(ha talál az ember)....NOD-nál ez hogy megy? -
NOD32, hm
olyan mint ha fennt sem lenne a gépen, sazl :)))) -
#210, és ott van hozzá leírás
sztem jobb :)