15641
-
#1289 Igy néz ki:
-
#1288 Már csak egy fárasztó kérdésem van! :) Az normális, hogy nálam vizsgálat közben sok fájlhoz kiírja, hogy: (fájl zárolva) hiba a megnyitásakor. És ezt mind kék színnel. Csak mert elképzelhető-e, hogy épp ezekben van valami fertőzés?
-
cooldoc #1287 Igen, így gyorsabb(talán). De előtte egy lendülettel frissítsd!
mostani verzió :1.1716, itt tudod mindig megnézni (ez a leggyorsabb):
Update Info -
#1286 De akkor hatékonyabb, ugye? Úgyértem, van olyan vírus esetleg, amit csak ebben a módban tud megtalálni? Ti így nézitek át a gépeiteket, vagy normálisan? -
#1285 Köszi -
cooldoc #1284 Csökiben nem indul el sok automatikus indiló folyamat, driver, csak az OS működéséhez nélkülözhetetlen driver.
Ami a file-t illeti, Menj ide, és vizsgáltasd meg:
www.virustotal.com
Itt az adott file-t (kb. 10 perc, sorállással) 10-15 top vírusirtó nézi meg, online. Kaspersky, Eset, Symantec, Avast stb...
Aztán döntesz! -
#1283 Sziasztok. Az hatékonyabb mód a mélyreható vizsgálathoz, ha a gép közbe csökkentett módban fut? Meg a nod32 érzékelt egy fertőzött fájlt, amit nem tud megtisztítani, csak törölni. Töröljem? Egyébként a Daemon Tools 4 mappájában van, de haveromnál is ez a helyzet, de azt mondja, hogy azt hadjam, mert nem veszélyes. Mit javasoltok? :) -
#1282 jóvan már +oldódott a problem... -
#1281 nekem semmi bajom a NOD32-vel
csinálj WIN reinstallt -
#1280 rohatt virusok
eza szerncsétlen nod meg....blööö
mire mennyek a nemtóm hány számú víruskereső/irtó opció közül...?
-
#1279 Minden -
Attlen #1278 Nem tudtna valaki adni egy jó NOd 32 fix(crack) linket adni? nem találom sehol! -
#1277 Király kis topik ez!!! -
cooldoc #1276 ?? -
#1275 Hali mindenki kellene egy kis segítség vagyis szavazat a lányomra.Előre is köszi mindenkinek. A CÍM: http://www.gyerekoldal.hu/index.php?todo=szepseg_galeria_2&kep_sorszam=374 -
#1274 Akkor megy rendesen a FIX-el is? -
hofitom #1273 Ja. Semmi gond. -
cooldoc #1272 Most frissült egy órája: 1.1705-ös. Gond nélkül. -
cooldoc #1271 Igen, ezt nézd, ez az "autentikus". Meg a hivatalos fórumon - ha érdekel a dolog-, mindig találsz valami csemegét - és sok kérdésre választ!
NOD32 Fórum -
#1270 akkor ezek szerint 3 napja nincs frissités?
már megint azthittem nem jo -
cooldoc #1269 Ez a legfrisebb, a szlovák "anyaoldal":
ESET-NOD32_Updates -
#1268 Legal verzióval is az ilyenkor, éppen Cooldoc említette ezt egy hsz-ben.
Többször neki kell futni ilyenkor, meg hát a tálcán is látszik az utolsó frissítés dátuma, ha rátolod az egeret a Nod ikonjára.
Ha egy adott napon este még nem frissített, vagy nem láttad mostanában a felugró kis buborékot (Az ön Nod32 programja a legutolsó verzió...stb), akkor gyanakodhatsz frissítési gondra, ilyenkor a cég oldalán meg tudod nézni, hogy mi a legfrissebb verzió. -
hofitom #1267 Hisztis a frissítése de korántsem annyira mint a céges Vbusteré. -
#1266 Nekem napokig nem ment a fix-el a frissítés. -
#1265 Tényleg nem értem. Le kell venni a legfrisebb trial-t a hivatalos magyar oldalról, felteszed (nem indítod újra !), majd ráküldöd a "fix" nevű csodaszert.
Ennyi a dolgod, más nem.
A fix-be bele van téve legalább 4 szerver, ahonnan frissíteni tud,innentől a program megtalálja az esedékes frissítéseket. (Éppenséggel tvn-es szervert én nem láttam)
Szándékosan leszedtem a Nod32-t a gépemről és a fenti forgatókönyv szerint installáltam fel újra.
Semmi gond nem volt vele, mint ahogy eddig sem, a legfrisebb verzószámra frissített egyből.
-
#1264 HASZNÁLD LEGÁLISAN! pl havonta kb 5 perc újra tenni... -
Deneir #1263 Sziasztok, eddig nekem is a tvn-es szerverről ment a frissítés, de kb. 2 napja nem müxik. Próbáltam automatára állítani, de akkor meg kódot kér. Segítsetek!! -
cooldoc #1262 Vmi gond van vele - a NOD viewer sem látja - az összes másik szervert igen. -
hofitom #1261 Kb. 3 napja onnan nem frissített nekem. Most viszont a hivatalos nod szerverről frissített minden gond nélkül. -
#1260 Hát Én SENKINEK SEM AJÁNLOM EZT KIPRÓBÁLNI! -
cooldoc #1259 Elolvastam, csak feltételezem a kedves Topiktársak ki tudnak csomagolni egy RAR file-t és el is tudják olvasni azt. Ezért szükségtelennek éreztem ide bemásolni.
Egyébként nem túl bizalomgerjesztő a dolog...Mondjuk trójait nem találtam egyik letöltött file-ban sem. Én nem alkalmazom - szept.18-ig jó vagyok. -
#1258 Ennél a verziónál és van crack:
Antivirus - NOD32 v.2.51.30
3rd.Aug.2006 :
1) - At the moment, this antivirus cracked, can no more have automatic updates ;
2) - Don`t use the Patch right now :- wait 30 days and then use it, if needed ;
3) - Install nod32 v.2.51.30 (trial version) and restart ;
4) - Click on the icon near the watch, ( nod antivirus system ) and then click also on "quit",to make it disappear ;
5) - Copy \ Paste the 3 files given from "crack" file, to the same directory where you installed the antivirus, normally at C:\ Program Files \ Eset, but first rename those files existing here, with the same name (3), adding .bak
6) - Close everything and restart again your PC ;
7) - To get updates (only manually) , go to Nod32 Control Center and click on Update / Update now ;
8) - You can obtain 1 update by day . ( if you buy you get 2 updates) ;
9) - If you think that is time to get a new update ( 24 hours passed sense the last one) go to Update/Setup/Server /choose automatically - and try one by one those 6 servers.
-
cooldoc #1257 Állítólag itt a megoldás
Full NOD 32 2.51.30
Nem kell sem patch, sem fix. Nézzétek meg, most dobták fel a litvánok:) -
#1256 Én meg átálltam AVG-re -
BIT #1255 Köszi Madmano!
08.07-óta nem frissített a http://hwswupdate.tvn.hu/nod32 szerver.
Átállítottam automatikusra én is, és frissített azzal a 4 megással !!! :) -
#1254 Már én is többször leírtam, a fix működik, tökéletesen frissít, ha olykor-olykor nehezen is, akkor ez a legális változatoknál is így van. -
Madmano #1253 Hali.Én is FIX-es verziot használok.Ma ugyanigy jártam én is:"Nem sikerült kapcsolatot létesíteni a szerverrel!"Mit csináljak,mondom.Próba cseresznye alapon azt állítottam be a frissítésnél,automatikusan válasszon szervert.És láss csodát,mindjárt lekapott egy 4megás frissítést vmelyik hivatalos szerverröl!!!Elötte Nekem is a tvn-szerver volt beállítva. -
cooldoc #1252 Én nem erőlködöm vele - legális ösvényt használok...Összebarátkoztam a wildersen az ausztrál moderátorokkal és a szlovák kollégákkal.:)
Minden igazi probléma jelentős része kommunikációs kérdés:) -
#1251 Siman megy a fix, nem tortenik semmi hasonlo az altalad leirt nalam. -
#1250 nekkem is igy van de nekem jo