15641
-
#1648 Egy kérdés! Ezen a lapon, amit megadtál, található egy patch is. Ezzel a patch-vel korlátlanul használható a NOD? Köszi! -
balcsi70 #1647 Közben megtaláltam,(a kurva nénikéjét)azért kösszike.Beállitásoknál van ja. -
#1646 NOD 32 beállítások, és ott van valahol. Ez a kép tényleg nem jó. -
balcsi70 #1645 Kössz.Nekem ugyan igy van bepipálva,(meg van nekem is az összes beállitása),de valahol a beállitásoknál olvastam egy olyat,(má nem tom hol),hogy amikor megtalálja,és kiirtja,hogy küldje e a laborba vagy sem! És valahol ott van egy pipa,amit kiszedtem anno,(csak má nem tom hol),hogy ne nyivákolyon állandoan. Amit te irtál az nem az,hogy akkor azokat a vizsgálati módszereket nem fogja ellenörizni,ha kiveszem a pipákat.? -
#1644 Olvasd el a megjegyzéseket!
Trójai! -
#1643 Pipákat ki a ThreatSense-nél.
-
balcsi70 #1642 Sziasztok.1604-re ha tudna valaki választ megköszönném. A 1605-ben irtak,de azt hol találom? Elöre is köszönöm. -
David Coulthard #1641 Nod32 2.51.30 -
#1640 NOD32-2.51.28.rar -
#1639 Ma feltettem a NOD32 helyett az Avast!4.7 Home Edition,otthonra ingyen regisztrálható antivir programot.Kapásból talált 8db trójait a gépemen.
Azt hiszem ez marad egy darabig(amig KAV-ból nem találok törtet). -
#1638 ez mit jelent?:) -
cooldoc #1637 Gaudeamus:) -
#1636 1.1792-ról auto frissült 1.794-re kb 3 orája.
Cooldoc: Ha a válaszod nekem jött, akkor azt mondom hogy ez a példa amit írtam nem velem történt, csak kiváncsiságbol kérdeztem. Velem kapcsolatban csak annyi a hasonlóság, hogy pár napig nem frissitett, pedig online voltam, de most végül sikerült frissiteni. Megnnéztem az Eseménynaplót, és ott nem írta hogy a közben megjelent frissítéseket letöltötte volna. az 1.792-es frissités után rögtön az 1.794-es volt. -
Zsolt01 #1635 Tehát akkor a géped 64 bites és a NOD32 v.2.51.26 is.
Látom írtad, hogy frissül már. Hogy jött össze végül ? -
cooldoc #1634 Szerintem - és most nem csesztetni akarlak -, az a legegyszerűbb, ha megnézed az Eseménynaplóban. Abból ki fog derülni. -
#1633 Nekem a frissítési probléma megoldottnak tűnik. Most az a kérdéseh, hogy teszem azt 5 napig nem voltam a gépen, így 5 napig nem tudott frissíteni a nod. Aztán bekapcsolom, és olyankor letölti az 5 nap alatt megjelent virusdefinicios fájlokat is, vagy csak a alegujjabbat? -
#1632 Valamiért nekem is lassan frissített, néha csinál ilyet.
Az okát nem tudom, Cooldoc szerint azt írják más fórumokon, hogy amikor relatíve sok frissítés jön ki 1-2 napon belül, akkor szűk lesz a szerverek keresztmetszete.
Ennyi kéyelmetlenséget tudj be annak, hogy ingyen használunk egy nagyon jó vírusírtót.
Lentebb volt egy link, ahol meg lehet nézni, hogy mi az aktuális adatbázis verziószám. Szerintem ez kicsit áttekinthetőbb:
Nod - vírusadatbázis verziószám -
rcsaby #1631 Valamiért nem tudom frissiteni.Mikor utoljára felrakta akkor is sokat szöszölt.Mi a gon vele?Utoljára sikerült fissitenie magát. -
#1630 Szia, erre jártam gondoltam benézek, Minden rendben van, üdvözöllek. -
cooldoc #1629 Helló, Barát! Ezer éve nem hallottalak. Mi van veled? -
#1628 A többi levelezőnél az imon véd, de azért fölösleges lekapcsolni az emont. -
#1627 Úgy lesz, köszi. Még mindig nem frissült a NOD-om. Mi lehet a gond? 10.05-ös a verziója. -
cooldoc #1626 NOD32 és Kerio - mások szerint jó. Én nem próbáltam (nálam Outpost 4.0 van). Attól függ, szereted-e a Keriot, jól van-e konfigurálva stb. Javaslom, hogy a Kerio-foldert rakd be a Kivételek közé. (AMON, Beállítások). Nyilván nem akarod, hogy a sokat változó log file-jaidat állandóan szkennelje a NOD. -
cooldoc #1625 Nincs, nyugodtan kapcsold ki, vagy állítsd le. -
#1624 Kösz, cooldoc. Szóval, ha nem Outlookom van, akkor nincs is értelme az EMON alkalmazásának, gondolom. -
cooldoc #1623 Az IMOn ellenőriz minden bejövő Netes forgalamt - többek közt a TB-öt is. Az AMON fájlok futtatásánál ellenőriz, MINDENT 8ha úgy van beállítva - nálam ki van véve az AMON beállításoknál a pipa a "minden fájl" elől...csak az executables van ellenőrizve.
Az Outlook szuverén modulja az EMON. Mindkét irányban szűr - Microsoft Outlookot. -
#1622 Találtam a neten kiegészítéseket a NOD-hoz: Zafi-B cleaner v1.0, Sasser A-E Cleaner. Érdemes használni őket? Telepíteni kell vagy hogy működik? -
#1621 Még egy kérdés! :)
A NOD-hoz megfelelő tűzfal a Kerio?
-
#1620 Még egy kérdés: a NOD a Mozilla Thunderbird lev programot is ellenőrzi vagy csak az Outlook-ot? -
#1619 Üdv mindenkinek!
Zserrbo-nak üzenem, hogy köszönöm a NOD-t és a fix-et. Egyelőre jól működik, frissít is. Bár még csak a 10.05-ös frissítés van meg. Egy kérdés: nekem a 2.51.20-as verzió van meg, az megfelelő szerintetek? Köszi
-
#1618 Télleg 64 bites, oda van irva a az infoba:) -
#1617 Nem nagyon vagyok otthon a témában, a 64 az OP rendszerre vonatkozik? Csak mert én ugy tom hogy 32 bites. Világosits föl lécci mert nem magyon vágom ezt. Mi is a külömbség? (32<-->64)
-
Zsolt01 #1616 64 bit -es vagy, hogy a NOD32 v.2.51.26 használod !
32 bit -es vagyok és nálam gond volt a Nod32 2.51.** -
#1615 NOD32 v.2.51.26 + FiX 2.1 És jaja, ujrarakom majd, mert nem akarok megválni a NOD-tól. Ez a kedvencem -
Zsolt01 #1614 Nod32 2.51.** gondom volt. Annó. -
Zsolt01 #1613 Újra rakás megoldás lehet.
Hányas nodot használod ? Én a Nod 32 2.50.32 + FiX 2.1 -
#1612 Nem sikerült most sem, kiprobáltam ezt a hwsw-s szervert is, (ez régebben beraktam) de ez sem volt jó, meg még kipróbáltam 1-2 más extra szervert de egyik sem. Nah, sztem még hagyom egy hétig, hogy mit csinál, aztán ha még mindig ijen akkor reinstall, ha nem akkor váltás -
Zsolt01 #1611 Van még egy szerver címem, de nem volt eddig szükségem rá. Nem próbáltam, de megadhatom. Amúgy itt hallottam róla. http://hwswupdate.tvn.hu/nod32 -
Zsolt01 #1610 Egy kis idő elteltével sem ? (Van amikor kell egy kis idő hozzá, úgy vettem észre.) -
#1609 Kipróbáltam az általad írt szervert, de azt a hibaüzenetet köpte ki hogy nem bír kapcsolatot létesíteni a szerverrel