15641
  • tyler82
    Akárhogyis csak kellene egy most érvényes felhasználónév meg jelszó. nincs véletlen e havi gamestarod?? vagy nem tudsz adni kódot/jelszót??
  • zserrbo
    És nem kell keresnem kódot csak felrakom egyszer, ha jól emlékszem a FIX-et is kell, de próbáld ki. Nekem fenn van, de már nem tudom kérte-e.
  • zserrbo
    Tessék itt (itt leírtam #1497) van egy magyar korlátlan verzió. Én is ezt használom és semmi gondom vele.
  • cooldoc
    Tölts le innen egy szimpatikus registry-tisztítót.
    Mondjuk nekem a JV16 Power Tool a kedvencem.
    http://softex.meganet.lt/news_cats.php?cat_id=22
  • tyler82
    ok. De MSN jobb lenne...
    [email protected] vegyél fel Pls
  • cooldoc
    Elküldöm privátban, csak sakkozom:)
  • tyler82
    Újrarakom. És ha úgyse jó??

Amúgy a 2.51.26 hoz honnan lehet letölteni magyarosítást?
  • tyler82
    Igen énis erre gondoltam, csak a registry-t nemtom hol takarítsam...regedit addig oké de pontosan hol van ennek a bináris izéje??
  • tyler82
    Haver most nincs MSNen aki a gamestarból mondja minden hónapban a kódot...
  • cooldoc
    1.1804 kellene, hogy legyen az adatbázis dátuma. Vmi el van állítva a gépeden. Rakd teljesen újra, és szedd le a patcheket. Takarítsd ki a registry-t is. Reboot, és reinstall.
  • cooldoc
    Úgy kéne neki. Egyébként nem érdemes buherálni...Kérd el egy haverodtól a PC-World aktuális számában található kódot, és automatikusan kapsz kb. 40-50 napra kódot-legálisan, a Sicontact-tól, a NOD Mo-i forgalmazójától. E-mailen küldik a Jelszót és a felhasználónevet, miután elküldted nekik auz újságban található kódot (általában 5 percen belül).
  • tyler82
    Nem jó...
  • tyler82
    Oké.
    De ez nem a FIXel van. Bár az is fönnt van a gépen. DVT Patch Applicator. De nem ez a lényeg, hanem hogyha automatikus frissítésre állítom (és nem dobja be ezt az ablakot)akkor nem fogom kapni ezt a hibaüzenetet??? Magyarul frissíteni fog?

Ok olvasom a #1675öt...
  • cooldoc
    Frissítések beállításásnál "automatikus"-ra állítsd. Változtatás stb.
    És please, olvasd el, először ezt:
    NOD32_beállítás
  • cooldoc
    Már sokszor elmondtam, a FIX már nem működik - nekem. Sokaknak vmi csoda folytán igen. Az ESET-nél nagyon értelmes programozók vannak, és mostanra kiszűrték ezt a registry-hacket.
    Nekem ilyen ablakot sose adott fel, de ezt, hogy automatikusan frissítsen, be tudod állítani. Mindjárt mondom, hogyan.
  • tyler82

Itt kiírja hogy talált egy újabb adatbázis verziót.

És itt írja ki a hibaüzenetet.(Hiba történt a program modulok frissítése során. (nem lehet kicserélni a jelenlegi fájlt)) és nem frissít!

ez az adatbázis verzió van most fönnt.
  • tyler82
    Értem. De a hiba akkor is fennáll, a trialos verziót egy patchel elintéztem 16millió nap múlva jár le a próbaverzió. :) Azzal nincs gond
    . Ellenben a hibaüzenetet kiírja,hogy hiba történt a program modulok fissítése során. (nem lehet kicserélni a jelenlegi fájlt)
    És nem frissíti a verziót! Marad az 1.1680!!
    Ezt nem értem!!
  • cooldoc
    2.51.26 a hivatalos, "fizetős" verzió
    2.51.28 és 2,51.30 trial változatok, amelyek érvényes kód beütése után "subscribed" státuszra váltanak.
    Sem az engine-ben, sem az Advanced-heurestic-algoritmusban nincs differencia.
  • roblee
    Bocs! A 1667-es hozzászólásod nem láttam.
    Azt hittem, hogy a frissítési verziót kérdezed.
  • tyler82
    Akkor őket kérdezném.

1.1680 (2006.07.27)
    És mint mondottam 2.51.30
  • roblee
    http://www.eset.sk/virus-info
    http://www.eset.com/support/updates.php

Itt megtalálod a legfrissebb verzióinfokat. Jelenleg a 1.1804 (20061015) a legújabb verzió.
    A másik dologban cooldoc-t vagy Tomicseket kérdezd. Ők profibbak benne.
  • tyler82
    Kiderítettem a verziót: 2.51.30
  • tyler82
    Üdv.
    Felraktam a NOD32-t végre magyarul. Most nem tudom pontosan melyik verzió is valami új.
    Az lenne az első kérdésem hogy hol lehet megnézni mi a pontos verziója??
    A másik dolog a nagyobbik gond: Ezt tegnap kezdte el csinálni addig nem volt ilyen: kiírja nekem hibaüzenetben hogy hiba történt a program modulok fissítése során. (nem lehet kicserélni a jelenlegi fájlt)
    ez mitől van??
  • roblee
    Gyanítom, hogy csak ABC sorrendben van felsorolva, de ha megnézed a linkelt jpg-ket, láthatod, hogy magasan a legjobb a NOD32, már ha a sebességet nézzük.
  • zserrbo
    A sorrendnek van lényege vagy csak véletlenül van soorendbe rakva?
    A nod előtt az 1-es és 4-es számút nem is ismerem. Utána meg 8, 12, 14 és 16-öt.
  • cooldoc
    FYI:
    A NOD32 ismét leelőzte versenytársait
    HWT | 2006.10.10. kedd, 08:35 |

A nemzetközi Virus Bulletin októberi tesztje a népszerű antivírus szoftverek vírus-felismerési képességeit és sebességét hasonlította össze. Ez alkalommal a 26 benevezett megoldás közül 18 szerezte meg a tökéletes védelmi teljesítményért járó VB100% díjat, de a vizsgálat arra is rávilágított, hogy az egyes termékek sebessége között jelentős különbség tapasztalható.

A nemzetközi Virus Bulletin magazin Windows 2000 Server operációs rendszeren elvégzett októberi tesztjére 26 antivírus rendszert nevezetek be gyártóik. Ez a tömeges jelentkezés merőben eltérő képet mutat a legutóbbi, augusztusban elvégzett összehasonlító vizsgálathoz képest, amikor Novell NetWare platformon mindössze nyolc gyártó vállalta a megmérettetést. A most induló antivírus rendszerek között két kínai újonc is volt, a Kingsoft AntiVirus, illetve a Greatsoft Virusclean – ez alkalommal egyiknek sem sikerült megszereznie a VB100% minősítést.

Az indulók magas száma nem tette lehetővé, hogy a kutatók részletesen is elemezzék az egyes vírusirtók teljesítményét, de néhány általános trendre fény derült. Az egyik ezek közül, hogy a tesztben résztvevő szoftverek elég magas számban produkáltak téves riasztást, az ez alkalommal elbukó megoldások többsége pontosan e miatt nem szerezhette meg a minősítést.
    A másik érdekesség, hogy a tökéletes védelmi teljesítményt felmutató antivírus rendszerek sebessége között jelentős különbség található. A 40 VB100% díjával csúcstartó, és ez alkalommal is kitűnőre vizsgázott NOD32 antivírus rendszer ebben a tekintetben alaposan rávert a többi termékre. A szlovák Eset által fejlesztett vírusirtó versenytársai sebességének többszörösével vizsgálta át a fájlmintákat.

Az egyes rendszerek sebességét bemutató grafikon letölthető az alábbi linkről:
    Nyomdai felbontásban: www.sakkom.hu/sajto/sicontact/kepek/NOD32.jpg
    Webes felbontásban: www.sakkom.hu/sajto/sicontact/kepek/NOD32web.jpg

Az októberi Virus Bulletin teszten VB100% minősítést az alábbi antivírus rendszerek szereztek:

1. AhnLab V3Net for Windows Server 6.0
    2. Alwil avast! v.4.7
    3. CA eTrust 8.0.403.0 (Vet engine)
    4. CAT Quick Heal 2006 v.8.0
    5. Doctor Web Dr.Web Scanner for Windows v.4.33.2
    6. ESET NOD32 2.5
    7. F-Secure Anti-Virus for Windows Servers v.5.52
    8. Fortinet FortiClient 3.0.001
    9. Grisoft AVG Anti-Virus 7.1
    10. Kaspersky Anti-Virus 5.0 for Windows File Servers v.5.0.77.0
    11. McAfee VirusScan Enterprise v.8.0.0
    12. MicroWorld eScan Internet Security for Windows 8.0.673.1
    13. Norman Virus Control v.5.82
    14. NWI VirusChaser 5.0a
    15. Sophos Anti-Virus v.6.03
    16. Symantec AntiVirus 10.0.0.359
    17. Trend Micro OfficeScan Corporate Edition 7.3
    18. VirusBuster VirusBuster 2006 for Windows Servers v.5.2

Technikai információk:

Tesztkörnyezet: Azonos 1,6 GHz-es Intel Pentium számítógépek, 512 MB RAM, 20 GB duális merevlemezek, DVD/CD-ROM, floppy diszk, Windows 2000 Server operációs rendszer 4-es szervizcsomaggal.
    A tesztelésre használt kórokozók teljes listája a következő webcímen tekinthető meg:
    www.virusbtn.com/Comparatives/Win2K/2006/test_sets.html
  • Tomicsek
    http://softex.meganet.lt/news.php?readmore=2590 vagy
    http://softex.meganet.lt/news.php?readmore=2873
    Tudnak magyarul, de ez is jó. CCleaner.
  • roblee
    Tomicsek! A Registry-ből mit ajánlasz, mit érdemes használni?
  • roblee
    Úgy lesz. Alig tudom elhinni, hogy a CounterSpy-t crack-kel meg tudtam szerezni! Remélem működőképes lesz. Mégegyszer köszi!
  • Tomicsek
    Mondom innen még nem kaptam vírust, én is innen szedem ami kell. Azért olvasd el a hozzászólásokat alul.
  • roblee
    Nagy vagy, köszi!
    Sikerült!!! Ha nincs megjegyzésben, hogy trójai vagy ilyenek, akkor megbízhatok benne? Érdemes leszedni őket? Köszi!
  • Tomicsek
    Nem katt alulra (fast and extreme vagy valami), és visszaszámol.
    egy
    kettő

Kattints a címsorra mégegyszer, ha nem jön a kép be.
  • roblee
    Üdv Tomicsek!
    http://softex.meganet.lt/news.php
    Tegnap beszéltünk erről az oldalról és tényleg jó, csak vannak olyan progik, amiknél ha le akarom tölteni, behoz egy másik oldalt (www.oxyshare.com) és itt nem tudom letölteni. Mit lehet ezzel kezdeni? Regisztrálni kell ezen az oldalon? Előre is köszi a segítséget.
  • cooldoc
    Teljesen tárgyszerű amit írsz - a frissítési (és eval-) szervereknek még mindig szűk a keresztmetszetük. S a fizetős (subscribed) kuncsaftoknak prioritásuk van. Régóta ígérik a Wilders-en, hogy ez változik, de mindezidáig nem történt előrelépés.
  • me and a monkey
    1005? Nem ez a formátum !
    Ez a lgfrissebb: update
    Tudom, hogy nem hangzik túl szakszerűen, de amikor nekem nem frissít, akkor többször is "nekiugrasztom" a programot a frissítésnek, kb. 5-10 próbálkozás után, de legkésőbb 5 percen belül utoléri magát.
  • kryst
    Sziasztok!Nekem rajta van a FIX2.1 és nem frissít.A legutolsó frissítés 1005-ös.Mi lehet a gond vele?
  • roblee
    köszi, akkor nekiesem!
  • Tomicsek
    Nem, az egy jó oldal, nagyon ritka, hogy vírusos valami. Nyugodtan tölthetsz onnan. http://softex.meganet.lt/news.php
  • roblee
    Köszönöm a figyelmeztetést, rendes tőled!!!
    Elolvastam és tényleg írják, hogy trójai.
    De ( de-vel nem kezdünk mondatot! ) minden patch vagy fix trójai azon az oldalon? Mert találtam hasznos progikat. Előre is köszi!
  • me and a monkey
    Eszedbe ne jusson !
    Az oldalon is írják, de itt is (lásd 1644 hsz), hogy trójai !
    Az oldal alján van egy keresősáv: oda írd be, hogy fix, a találatnál töltsd le a file-t.
    A Nod32.hu oldalon ott a 30 napos trial, másra nincs szükséged.