15641
-
#1728 Sziasztok!
Hogyan lehet a nodnak azt megadni hogy egy bizonyos file-t letöltéskor ill. alkalmazást figyelmen kivül hagyjon (ne vizsgálja meg)? -
XRV #1727 hmhm, nem is tudom hova kéne írni, az egyik barátom beszopta a hidrag vírust és az exe-i használhatatlanok,, ill. eltüntek. Mit lehet tenni, vagyis melyik az aprogi mely javítani is tudja, ha egyáltalán.... -
#1726 Nem tom én nekem több ügyfélnél is megy a 2.1-es fix-el(nsane) a NOD már kb december óta... És frissít ahogy az elő van írva... -
#1725 hella
nekem az a problemám hogy amikor elinitom gépet akkor a nod ugyebár betölt meg minden na nekem az a gond hogy kidob egy ablakot vmi olyan szöveggel hogy nemjo a pass vagy nemtommi
sok embernél láttamá ezt a hibát de megoldást senkisecsinált
pls help! -
#1724 CSaó!
ha nod32-őd van akkor csináld azt h elöszzör spyware progit futtatsz majd:
beállitások/vezérlőpult/rendszer/rendszer visszaálitása és azon belül:
A rendszer-visszaállitása kikapcsolása az összes meghajtón-t kipipálod... majd reboot és csökkentett módban inditod a windowst... és lefuttatod a nod32-őt! ez azért jó igy mert nem tölt be progit ergó a virusok sem mozognak,ügyködnek! majd ha lefutott a nod, reboot, normál módban ujra lefuttatod a nod32-őt! spyware proginak használj spy sweepert és spy emergency-t! ha ezek megvannak akkor nincs para!
JAH! és szerezd be vhonnan az Agnitum firewall-t (tüzfal)
:) -
cooldoc #1723 Ez kimeríti a topic kereteit... Töltsd le a nodot, a trial verziót, innen
www.eset.com (a magyar verziót töltsd le)
és töltsd le az Ad-Awwre-t a Lavasofttól. Egyelőre megteszi. Aztán menj végig a thread-en, amit küldtem. Sok szerencsét! -
knadam #1722 Tehát a megoldás???
Nincs fent vírusirtóm, mert még csak 1 hete raktam fel ezt az xpt! Amúgy honnan lehet letölteni jó irtót? -
cooldoc #1721 W32.Myzor.Fk
Updated: August 10, 2006
Description:
W32.Myzor.Fk is a threat detected by rogue antispyware program. It displays a warning:
"W32.Myzor.FK@yf. is a virus that infects files with .exe extensions."
It also hijacks Internet Browser and redirects the webpage to the following websites:
*
theuptodatesecurity.com
*
safetyhomepage.com
*
sysprotectionpage.net
*
syssecuritysite.com
*
bestsafetyguide.net
*
sysnetsecurity.com
*
securityuptodate.com
*
securitybulletin.net
*
pesttrap.com
*
malwarewipe.com
*
thespyguard.com
Technical Name:
W32.Myzor.Fk
Threat Level:
Medium
Type:
Worm
Systems Affected:
Windows All
MAIN MENU
Home
Computer
PDA
Mobile Phone
VIRUS SEARCH
- Virus Database
- Virus Blogs
QUICKLINKS
• Antivirus
• Firewall
• Anti-Spy
• Laptop Review
• Desktop Review
• Ringtone Downloads
RELATED ARTICLES
Secure Internet in Schools
Posted: 3-Nov-05
Internet Fraud and Online Scams
Posted: 22-Sept-05
Hacking Yahoo, Hotmail, Lycos...
Posted: 13-Sept-05
VIEW ARTICLE ARCHIVE
W32.Myzor.Fk procedures requires technical know-how on computer troubleshooting. It is better to consult your LAN Administrator or Technical Persons to avoid additional damage on your computer if modifications on Services and Registry have to be done.
MANUAL REMOVAL:
1. Disable System Restore (Windows Me/XP). [how to]
2. Download Webroot SpySweeper and save it to a desired location.
Note: This is a trial working version. It can clean infections for a given period only. You can also use Free Ewido Anti-Spyware which is a Freeware for home users.)
3. After downloading, browse where the file was saved and double click to install it.
4. After installation, connect to internet and download all necessary updates.
5. Download SmitfraudFix (by S!Ri) and save it to a desired location. This will be in ZIP File.
6. Extract all the files to your Desktop, it will create a folder SmitfraudFix
Note: When extracting or executing, some files might be detected as Potential Threat or Harmful Script. Please disable AntiVirus or Any Script Blocking Software temporarily. It may harm or make the Fix incomplete.
7. Reboot your computer in SafeMode [how to]
8. Run Spysweeper and do a thorough scan. Delete all infected files.
9. Close SpySweeper and other open Applications.
10. Browse the folder SmitfraudFix on your Desktop and double-click on smitfraudfix.cmd
11. "Enter your Choice: (1,2,3,4,L,Q):" Press no. 2 on your keyboard to select Option 2
12. Wait for the process to finish.
13. If prompted for: Registry cleaning - Do you want to clean the registry? Press Y, as Yes
14. It will check if your wininet.dll file is damaged, if so it will ask you to Replace Infected File? Press Y as Yes and hit Enter
15. If it prompts you to Reboot your computer, Please do so.
16. Reboot your computer in SafeMode with Networking [how to]
17. After successful boot in SafeMode with Networking, connect to internet.
18. In order to make sure that W32.Myzor.Fk is completely eliminated from your computer, carry out a full scan of your computer using Online Virus Scanner. Scan at least on three different scanners.
FREE ON-LINE VIRUS SCANNER
Click here to proceed
SPYWARE REMOVAL TOOLS:
Download and run any of these Anti-Spyware: -
cooldoc #1720 Ezt olvasd el, itt a válasz.
http://www.lavasoftsupport.com/index.php?showtopic=405 -
cooldoc #1719 Mid van (irtó)? Hogy került be? -
knadam #1718 W32.Myzor.FK@yf támanta meg a gépemet! Mit ajánlotok? Nincs kedvem formázni... -
#1717 http://hwswupdate.tvn.hu/nod32 <-- ezt a szervert használom máe nagyon rég és jóó! -
zserrbo #1716 Először is nézd meg, hogy a frissítések résznél automatikus szerverkiválsztás be van-e állítva. Vagy próbáld meg egyszer nem az autómatikussal, hanem 1-2 tetszőleges szerverrel. Példa itt
Aztán, ha ez rendben van, akkor olvass vissza. Úgy rémlik már volt téma ez. Most nem ugrik be a megoldás, de hát késő is van már.
-
skyforger #1715 Üdv!
nov.11-ig érvényes licenszem van, és nem frissít a nod, azt írja, hogy a legfrissebbet használom (okt.17), pedig nem. Mit tegyek? -
#1714 Egy kérdés a Nod32: Zafi-B Cleaner v1.0-val kapcsolatban:
A NOD32 nem tudja írtani, legalábbis nekem ezt írja ki. Ez a program tudja írtani vagy csak szó nélkül törli a file-t? Ugyanis a system32-ben talált egy dll-t, amit ilyen vírus fertőzött meg, lefuttattam a fent említett progit és utána se híre se hamva annak a file-nek. Szóval mit tudtok mondani ezzel kapcsolatban?
Előre is köszi!
-
#1713 Ezt kipróbálom a hétvégén, remélem sikeres lesz.
Köszönöm a segítséget! -
cooldoc #1712 Nem lenne tanácsos levenni az IMONT - ez a legfőbb védelmi szint a NOD-ban(Internetes bejövő forgalom). Viszont annyit megtehetsz, hogy az "Imon" "beállítások"- nál,"Kliens" az Azureust a "nagyobb kompatibilitás"-ra állítod (ilyenkor előbb egyben letölti az adott file-t, utána vizsgálja- ellentétben a "nagyobb hatékonyság" beállítással)
Így gördülékenyebb és gyorsabb lesz. Én utorrent-et használok, nem ismerem az Azureus-t, de gondolom az elv ua.: itt is van egy torrent-portod, amin bejövő forgalmat fogadsz. -
#1711 Üdv, cooldoc! Egy kérdés, nem biztos, hogy tudsz segíteni.
Azureus-t használok és kaptam egy olyan figyelmeztetést, hogy az Azureus és a NOD32 IMON-ja összeakadhat vagy valami ilyesmi. Mit lehet tenni?
Előre is köszi! -
cooldoc #1710 Ismert jelenség. A Kártyaleolvasót fizikai lemeznek tekinti. ne is foglalkozz vele, nincs jelentősége. Én már vagy egy éve megkérdeztem ezt az ESET-től, és megnyugtattak. -
lowskill #1709 Hy all!
Most futtatok egy víruskeresést NOD32-vel, és ezt írja ki a Scanning Log-ban:
"Error occurred while scanning MBR sector of the 2. physical disk. Error reading sector."
Ez miez? Mit takar ez pontosan?
Előre is köszi a helpet -
#1708 Persze. Lásd itt :Katt
Zip file, benne 2 exe file.
Vagy a nagyobbat indítsd el, vagy mindkettőt, azt hiszem Dos-felületen fut le, a végén kiírja az eredményt. Ennyi. -
#1707 Üdv!
A NOD-om Zafi.B vírust talált. Nem lehet irtani. Viszont a köv progit találtam a neten: Nod32: Zafi-B Cleaner v1.0
Kérdés: ezzel le lehet szedni ezt a vírust és hogyan kell használni?
Előre is köszi! -
grims #1706 igen nekem is kéne a kód....
lécci ha megvan vkinek küldje el a "[email protected]"
előre is kössz -
#1705 Tudtok mondani a programhoz olyan felhasználónevet és jelszót ami most működik? -
cooldoc #1704 Mélyreható a legtutibb. Egyébként egy hasonlattal élve a wilders-ről: ezek a beállítások alapvetően olyanok,mint a pizza, variálható feltétekkel (ezek a beállítások). Az egyik gombás, a másik mexikói, a harmadik tejfölös...Az alap ugyanaz! A Méyreható is csak a paraméterek miatt az,ami! mindegyiket "custom2-izálhatod.:)Te vagy a karmester! -
#1703 Vágom. Kösz. Akkor beállítom a mélyrehatót is. Az Outpost folderje már rég kivételezve van.(köszönhetően neked egy korábbi hsz-ed során) -
cooldoc #1702 Arra lődd be, amire használod. Én az összeset maximális biztonságra raktam, kivéve a "helyi lemez"-eket. Azt hagytam.
Az AMON beállítás még fontos. Én itt a saját tapasztalataim alapján azt javaslom, hogy rakd be a kivételek közé a Tűzfalad folderjét (pláne, ha naplót is csinál), mert nagyon komoly forgalmat generál. Más: kivettem a pipát az öszes fájl ellenőrzése-ből, és csak az ismert végrehajtható file-formátumokat nézetem át az AMON-nal. Az IMON-on is lehet finomítani. ( Szerver, Kliens kivételek definiálása, letöltött fájlok méretének redukciója stb.).
Általánosságban: mindig kompromisszumot kötsz. Ha csökkented a szigort, gyorsabb lesz a géped. Pld. kiveszed a kiterjesztett heuresztikát, vagy a veszélyes alkalmazások keresését, Alternatív NTFS-streamek, futtatás közben tömörítők stb. - gyorsabb lesz a géped, de a rendszer biztonsága csökken. Az AMON-nál elmondottakat empirikusan elviselhető-észerű kockázatnak találtam. -
zserrbo #1701 1.1804 -
#1700 hali!
mi most a legújabb frissítése a nodnak, mert sztem az enyém nem frissül -
K Ace #1699 Helo. Akinek megvan az uj pcworld az legyen szives és küldje el a kódot ami a nod32-höz van e-mail-be. [email protected] Előre is köszi. -
#1698 Kérdés: Ugye a wilders security fórumon azt írják a profi beállításoknál, hogy a NOD32>On-demand scan-nál az Akciókat így meg úgy konfiguráljuk. Ezt a beállítást elég csak ennél a futtatási módnál alkalmazni, vagy a többinél is célszerű így beállítani? Mert a mélyrehatónál meg a helyi lemezek elenőrzésénél a beállítások ugyan azok, mint voltak. Én meg aszittem azokkal a beállításokkal ezek is megváltoznak. -
#1697 Értem, köszi! Habár egyetértek cooldoc-kal. Nekem egyelőre szépen frissít a NOD-om és ettől boldog vagyok! -
cooldoc #1696 Így igaz. Sokan kérdezték, hogyan lehet frissíteni, ha nincs állandó Netük. Bár nem igazán értem a problémát (hiszen akkor minek vírus-rezidensvédelem).
Nos, így lehet frissíteni! -
zserrbo #1695 Én arra tippelnék, hogy a NOD 32 vírusadatbázisát tudod vele frissíteni manuálisan. Azoknak jó, akiknek nincs otthon internethozzáférése és pl. egy internet-kávézóban netezik. Letölti és hazaviszi. Feltelepíti és friss a Nodja. -
#1694 OK! Bocs! Elolvastam. Megnéztem azt az oldalt, amit megadtál a 1691-n. Konkrétan ezek mik? Köszi -
cooldoc #1693 1671 -
cooldoc #1692 Ötször leírtam...:)
Magyarul, angolul... -
cooldoc #1691 OFFline-osoknak letöltés, INNEN:
http://noc.evalube.com/nodupdate/ -
#1690 Én is az általad megadott NOD-ot használom, zserrbo, és jól működik, folyamatosan frissít. Egyelőre nincs gond vele.
Köszi a linket!
Ha jól emlékszem ez 2.51.20-as verziójú NOD. Mennyiben más ez és a 2.51.26, 2.51.28 vagy 2.51.30 verzió?
Köszi! -
zserrbo #1689 Rakd fel amit írtam, azzal nem lesz gondod.