15641
-
cooldoc #1768 nod32.exe Ő szkennel. vele kell futtatni az ellenőrzéseket, -
gyonax #1767 A nodnál melyik az executable? -
nbj #1766 köszi, működik -
cooldoc #1765 MSN-nél is tudod állítani. "Eszközök, Beállítások,Fájlátvitel, Fájlok vírusellenőrzése". Ide betallózod a vírusirtód executable-jét, és megvagy. Ezen kívül, ha éles az IMON (internetvédelem) és az AMON (file-végrehajtás) megteszi Neked ezt a NOD32 default-ból. -
nbj #1764 hy
azt szeretném megkérdezni h hogyan lehet beállítani a nod32-ben, azt hogy az msn-nél beérkező fájlokat a háttérben ellenőrizze?
-
#1763 hi, meg van a nod32, de miután feltörtem, az információnál azt írja ki hogy "BRD Cult". Ez mi? Miért nem a napok számát írja ki?
Egyébként frissít rendesen... -
gyonax #1762 Akkor passz, sorry -
#1761 Rendszervisszaállítás ki van kapcsolva :) Ha a ad-aware letörli utánna semmi nem találja meg szóval valóban letölri, viszont boot után egyből megtalálja megint az ad-aware. A spysweeper meg lemakkan mivel boot után 100%os a proci használat és baromi lassú. -
gyonax #1760 Tegyél fel egy másik spyware irtót is. SpySweeper vagy CounterSpy -
gyonax #1759 Rendszervisszaállítást kikapcsoltad?
-
#1758 Helló!
A Win32.TrojanDownloader.Agent.am ,hogy lehet eltávolítani??? Mert boot után 100%os processzor használat van, ad-aware-el leírtja és utánna minden ok, de egy boot után kezdődik minden előről. Próbáltam már csökkentett módba is. Valami tipp? -
Pogány #1757 Így már jó. Köszi. -
cooldoc #1756 Rakd újra, baj van az IMON (vagy az AMON) beépülésével. -
Pogány #1755 Hali!
A gép bekapcsolásakor kijön egy kis ablak:"Hiba történt a Nod32 Kernel szolgáltatásával való kommunikáció során" csak az ok-ra lehet kattintani,de akkor a Nod nem indul el automatikusan. Próbából a feladatütemezőben minden pipát kivettem,de az eredmény ugyan az.Ha viszont kihúzom az internetet,és úgy indítom el a gépet,akor nincs hibaüzenet,a Nod elindul,jobb alsó sarokban az ikon.Mi lehet a hiba?
-
#1754 :P:P:P:P De vajon benne hadják a fullba azt a kis csíkot? Vagy lehet akkor már az lesz oda írva hogy "FULL"? -
gyonax #1753 zvaragabor a béta igen is máshogy néz ki! Nézd meg azt a kis narancssárga csíkot a béta felirattal! :DDDDDD -
cooldoc #1752 2.70 az BÉTA, dude.:) Bétára nem updatel, akármilyen verziód van. Ez nem Firefox, update Channel Selectorral. Szerintem használd ezt, ha már megvetted.:) Bár lehet ingyen is szerezni... -
cleric #1751 Sziasztok!
Egy kérdésem van. 2.50.32-es verziójú a Nod-om, amikor megvettük, ez volt a legfrissebb. Be van kapcsolva a programösszetevők frissítése opció, mégsem változik a verziószám. (A vírusdefiníciós állományokat persze letölti és programösszetevőket is frissít néha.) Ha most letöltöm a legújabb verziót, az magasabb verziószámú mint az enyém. Ilyen esetben a feltelepített verzióm ugyanolyan értékű? -
#1750 Aha. Azt hidtem, hogy lesz a külsején különbség. Nah, nem baj. Köszi! -
#1749 Kép. -
#1748 Mostmár értem. Köszi szépp. -
cooldoc #1747 Aki szeretné a FIX-et, annak itt:
NOD 32 FIX 2.1 by nsaneproductions -
cooldoc #1746 Remélem, mostanra minden világos.:) ha nem, ne feledd: Google is Your friend! -
cooldoc #1745 NOD32 2.7 beta available for testing
ESET is proud to present a new beta version of NOD32 2.7 that brings full Windows Vista compatibility as well as significant improvements in terms of detection and cleaning of malware.
New features:
- full Microsoft Windows Vista 32/64-bit compatibility
- new Anti-Stealth technology against active rootkits
- new category for unwanted applications
- improved cleaning of already infected systems
THINGS YOU SHOULD KNOW BEFORE YOU START:
1. users with a different language version of NOD32 installed must uninstall their NOD32, restart the computer and delete the program files/eset/install folder before they continue installing this English beta.
2. paying users who have already their username and password for update entered in their NOD32 Control Center should leave the "Use current settings check-box ticked" in order to preserve their username and password, otherwise they must be re-entered again in the NOD32 update setup window.
The beta is downloadable from:
Windows 9x/ME:
http://u4.eset.com/beta/nd98enst.exe
Windows NT/2000/XP/2003/Vista (32/64-bit)
http://u4.eset.com/beta/ndntenst.exe
Trial users can download the beta with a temporary username and password embedded from
Windows 9x/ME:
http://u4.eset.com/beta/eval/nd98enst.exe
Windows NT/2000/XP/2003/Vista (32/64-bit)
http://u4.eset.com/beta/eval/ndntenst.exe
Please report any issues found to [email protected], any positive or negative opinions are welcome in this thread.
We hope that these improvements will contribute to even better protection of your computers.
ESET, spol. s r.o. -
#1744 Jól hangzik.
De a többi kérdésemre még nem kaptam választ. Már csak amiatt is szeretném tudni, mert a szerint teszem függővé hogy kipróbáljam-e. Előző hsz-emben vannak a megválaszolandó kérdések. -
cooldoc #1743 Ide nem tudom feltölteni (kicsi a feltöltési képkeret),de pont úgy néz ki, mint a 2.51. Ami drasztikusan új, az a rootkit-védelem: Anti-Stealth Technology-nak hívják. Ez a 3-as NOD32 előörse. Szerintem töltsd le, nem fogsz benne csalódni! Ha valahol megakadsz, szívesen segítek (ha tudok:). -
#1742 Tudnál képet mutatni róla hogy hogy néz ki a 2.7? És most nem értem. Ha béta verzió akkor még tul. képp. free-nek mondható nem? Ojankor nem köll neki jó user/pass. Vagy béta állapotban is időkorlátos? -
cooldoc #1741 IGEN! -
gyonax #1740 Még 1 kérdés Van egy jó, legális felhasználónevem + jelszavam a 2.51-hez. Ez jó az újhoz is? -
cooldoc #1739 Igen, és eddig semmi problémám vele. Lekopogom...Ha vmi rendellenes jelenséget észlelek, itt referálok mindenkinek. Egyelőre ezt csak angol nyelven találtam. -
gyonax #1738 Felraktad a 2.70-eset cooldoc? -
cooldoc #1737 :)
De az új 2.70 -es nagyon hasít. 1,5x gyorsabb, mint az előd. -
#1736 Értem.
És véletlenül nem terveznek az ESET-nél ingyenes verziót kiadni? -
cooldoc #1735 2.70-es, 3-as suite-tal jön, egyelőre belső tesztelés (munkatársak). -
#1734 Most 2.70 lesz a következő nod, vagy a 3-as? -
#1733 bátro vok de nem enyire:) -
#1732 Támogatja a Vista-t! -
gyonax #1731 Miben különbözik a mostanitól? -
cooldoc #1730 http://softex.meganet.lt/news.php?readmore=3090
Bátraknak: Nod 32 2.70 Beta -
cooldoc #1729 Internetről, akkor IMOn-beállítások. Ha általában nem akarod, hogy az adott file végrehajtásánál ellenőrizzen, akkor AMOn-Beállítások-Kivételek. Tudsz foldert ill. file-t definiálni.