15641
-
#1888 én outpostot használok -
#1887 üdv én most tértem át kasperskysről nod32-re.az lenne a kérdésem h milyen progikat használtok mellette pl:tűzfal,stb...? -
#1886 kiirtva a programod segitet
kösz -
cooldoc #1885 Stimmel. Keress rá gugliban, van leírás irtásról. -
#1884 van fent kettö progi ami észleli
a spy sweeper és a regrun -
cooldoc #1883 Ez egy nagyon rejtőzködő backdoor...Egy szemét rootkit. Alig vmi észleli. -
cooldoc #1882 Olvasd el:
Win32.Rootkit.Gen Spyware -
#1881 ja azt már kitisztitotam a gépemböl kedvesen elbujt exploer.vdll mögé
csak egy regisztrácios kulcsot kelett kitörölnöm és már meg is találta az igazi virust :)
most jelenleg azon tünödöm hogy egy spy virus van e windowsomban vagy nincs
a neve a virusnak system32:lzx32.sys
van pár program ami érzékeli hogy van a windowsomon de a fájlt nem találja
-
cooldoc #1880 Hát...ha exploer-nek van írva, ide a rozsdás bökőt, hogy ne kóser a kicsi. Valószínű malware. -
#1879 hi,
egy kérdés: ha a nod32-ben be van állítva az programösszetevők automatikus frissítése, akkor még miért nem frissítette meg magát a 2.51-es verzió? -
#1878 talált egy virus a müveletti memoriában "Win32/TrojanClicker Small KJ trojai" van köze a sys32exploer.dll hez? -
#1877 hi all
évek ott ez a virus irto van fent a gépemen, most valami szokatlan virust talált a nod32 és csak egy kimondot fájlnál csinálja "sys32exploer.dll" mindig jelez nálla hogy virusos, nem rég telepitetem ujra a nod32 azért mert egy nappal ezelött eltünt a frissités lehetöség de most jó ugy tünik
segitsen valaki -
#1876 Uninstall majd reinstall és itt majd kijelölni a "frissítési paraméterek" (vagy valami ilyesmi...) opciót.
Valamit rosszul csinálsz telepítésnél mert nem kér jelszót a Nod32 ha ráküldted a fixet. -
cicamisa #1875 Sziasztok!Nodfix fennvan,de amikor elkezdi a frissítést, jelszót két.Már mindegyik szervert kipróbáltam.Hogyan lehetne frissítésre bírni? -
cooldoc #1874 Néha van időm netezni, ha nyugi van a Klinikán. -
#1873 Jó netezést kívánok(bízom benne nekem is ilyesféle nyugodt munkám lesz)!!!Te éjjel-nappal dolgozoll(ha igen akkor mégse lenne jó ilyesmi munka)???
Ja és a Sys Mech 6 tényleg gáz, maradtam az 5.5-ösnél, az jól bevált már hónapok óta takarítgatom a gép szennyeseit vele... -
cooldoc #1872 Már szívják a vérem a pszichiáterek.:) -
#1871 Igen, S.M.-ot én is próbáltam, de jobb nélküle, az biztos.
Eseménytelen munkát kívánok estére Neked. -
cooldoc #1870 Nem fox benne csalódni. Én 3 éve használom. -
cooldoc #1869 Nem fox benne csalódni. Én 3 éve használom. -
cooldoc #1868 Mindig kisegítesz.:) Én már ezt nem is bátorkodtam említeni. System Mechanic 6- módfelett bug-os progi.
Kell. hétvégét - én még reggelig ügyelek.:( -
#1867 bocsi, tévedtem, nem a NOD 32-é volt az a 4 fájl hanem a System Mechanic 6-é, egymás után telepítettem a progikat, inkább a NOD-ra fogtam mint a másikra
Tetszik a NOD 32, felülete is faxa, jobb mint az F-Prot-é amit legalább 2 éve használtam, remélem többet is tud...vagyis remélem sok vírust ismer és jól szűri. -
#1866 Nekem ilyet nem rakott ki,másnak sem, gyanítom; ez nem normál így.
Lehet, hogy tévedek, de mintha az XP rendszervisszaállítás opciója kreálna ilyen könyvtárakat, de ezek is elvileg rejtett könyvtárak.
-
pontosan azt értem, hogy oda helyezi azt a 4 fájlt, a C-be ahol a legjobban látszik, nem mondjuk a Documents and Settings vagy a WINDOWS mappába -
cooldoc #1864 Mon Ami, nem értem igazán, mit értesz kipakoláson. De ha eltűnök, az nem türelmetlenségem jele, hanem egy 900 ágyas kórházra egyedül ügyelek Belgyógyászatot, és elhívtak beteghez.
Tetát kipakoláson nem a művi terhességmegszakítást érted, hanem azt a folyamatot a telepítésnél, amikor a NOD 32 telepítője kicsomagolja a file-okat? -
#1863 gondolom, hogy használja a program, azért nem engedélyezi a törlést -
#1862 pl.Volume{52C8E4FE-B853-42c1-9528-92978438BBF3}
00007E00-63F0B91C fájlok kiterjesztés nélkül és törölhetetlenek
És nem értem mi nem volt érthető a kérdésben, gondolom akinek NOD-ja van kipakolta ezeket a fájlokat. -
cooldoc #1861 Mi rakott ki? Mit rakott ki? Milyen filet? Mi irritál? Egyáltalán, se f@sza se farka, amit mondasz - bocs. Foglald össze - brief and professional-like:) Vki megpróbál majd Neked segíteni, de ehhez információ kell. -
#1860 Üdv...lenne egy kérdésem!!!
Ma felpakoltam először a progit, kirakott 4 fájlt a C-re, nincs kiterjesztésük sem, kettőt tudtam törölni, a másik kettőt nem.
Nem is lenne baj ha el lehetne rejteni, de azt sem engedi.
Mit kell csináljak ahhoz, hogy ne lássam azokat a fájlokat???Sajnos irritál... -
#1859 Még egy utolsó komment és ígérem befejezem:
amit lentebb belinkeltem és amira írtad, hogy: be is linkeltekalantabb, mert ezek sz.rt sem érnek, fake programok, nos az is a Norton terméke, vagyis megegyezik azzal amit Te ajánltál, legfeljebb a verziószáma más.
Author: Symantec
-
#1858 Miért van az, hogy egy lánnyal nem tudok sosem vitázni?
Bár sok dolgot nem értek, de jó, legyen igazad.
Pl. írod, hogy a symantec sosem csinált "remover" programot majd belinkeled egy hsz-szel feljebb.
Mindenesetre amit én linkeltem az tiszta file és a NIS 2005 leírtása nekem a registry-s módszerrel nem ment, csak XP reinstall segített.
-
Szuni #1857 Mielőtt kivágnak offolásért: a lényeget lefelejtettem, illetve félreérthető voltam: a warez verziót nem lehet ilyenekkel normálisan leszedni.
Origi, dobozos verziónál működik, ittfellelhető. Hogy miért csak ehhez jó, nemtom. Persze ha itt a legális verziókról estt szó, akkor nem mondtam semmit...
(hogy miért jó ennél, és miért nem a wareznél, nem tudom) -
Szuni #1856 Maradjunk annyiban, hogy a symantec soha nem csinált olyan programot, amiről itt szó esik - nem kell nekem hinni, de nem írnám le, ha nem a leghivatalosabb helyről tudnám.. :-p (lehet értekezni a témában a symantec ügyfélszolgálatával, meglepő válaszokat kaphatunk, de lerövidítem: jó, ha nem hülyének néznek). nem véletlenül írtam, hogy fake. lehet, hogy működik, csak éppen nem azt csinálja, amit szeretnénk - ki fogom próbálni egy munkahelyi tesztgépen, aztán leírom, mire jutottam, de szerintem más alternatíva jobb megoldás. -
#1855 A humorérzékeden még van mit csiszolni... -
#1854 A lentebb linkelt progi a Symantec sajátja, ezzel lehet a legjobban eltávolítani a Norton programokat.
Miért ne használjon olyan programokat amiket speciálisan erre találtak ki az adott cég szakemberei?
Természetesen MINDEN letöltött programot (főként ha exe) le kell ellenőrizni, így ha vírus vagy spyware akkor kibukik.
Az Általad leírt megoldással nekem nem sikerült anno kiírtanom a NIS 2005 programot, annyira "beleette" magát a registry-be. -
cooldoc #1853 Bölcs megjegyzés, szerintem egy vírusirtót se rakj fel - mérhetetlenül le lassítja a géped. A tűzfal is káros, mert úgyis betörnek a csúnya hackerek.:) -
sziami #1852 Szerintem ez a NOD32 csak annyi hogy rajta van a gépen de a virus irtáshoz semmi köze -
goofy1984 #1851 Hello!
Találtam egy helyet, ahol le van írva (angolul) hogyan lehet 90 napos licenszet igényelni. Pár perc alatt megvan az egész.
Nod32 90 napos licensz -
Szuni #1850 A Norton és a LiveUpdtate-je eltávolítása után töröld a registry-ből az összes Norton és symantec öszetevőt, és aztán mehet fel a Nod32 (eggyel alattam a link . Ne használj ilyen removal programokat, mint amit be is linkeltekalantabb, mert ezek sz.rt sem érnek, fake programok, ráadásul némelyik vírus vagy kémprogi. -
XRV #1849 Miért nem látom az óra mellett a NOD32 vezérlőközpontját? A feladatkezelőben látom, hogy fut.