15641
-
SamFisher22 #1928 akkor viszont yonak kell lennie ;> -
Zsolt01 #1927 "nem éppen eredeti a szoftverem :))"
Ezt írta, tehát nem a 30 napos változat !
-
SamFisher22 #1926 lejárt a 30 napos próbaidő, ezért nem tudsz frissíteni. vagy megveszed, vagy szerzel vmi cracket ;> -
Zsolt01 #1925 Hát, próbálj más szerver címeket beállítani -> Jártam már így - próbálgatások után jó lett.
Vagy tedd újra a Nod -ot !
Pont egy havernak segítettem a minap és elég nehezen bírta frissítésre az új telepítést is ! -> Asszem szerver állítgatással oldódott meg.
De hallottam olyanról, hogy pár nap után jó lett. -
#1924 hello
olyan gondom lenne hogy tegnap óta nem akar frissülni a virusdefinicios adatbázis..
folyton kiirja hogy helytelen felhasználó név vagy jelszó
egészen eddig semmi gond nem volt vele ...
nem éppen eredeti a szoftverem :))
vki pls segitsen :( -
#1923 Hellósztok! Valaki nem tudja hogy lehetséges-e a Noddal hogyha egyszer konfigoltam akkor lelehessen menteni a config fájlt és máskor már csak bekelljen másolnom? -
cooldoc #1922 HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run -
Zsolt01 #1921 Ütemezett feladatokhoz beteszed. -
#1920 msconfig -
#1919 hali! nekem az a problémám h már egy ideje nem indul automatikusan a gép inditásakor a nodom... mindig nekem kell betölteni! tudtok vmi megoldást?
előre is ksözi! -
#1918 Értem. Ezekkel az exe fájlokkal mindig bajban vagyok. Korábban egy szemét vírus megfertőzte a gépen lévő összes exe fájlt, s én persz töröltem és utána egyik program sem működött. Mondjuk, akkor nem sokat konyítottam ehhez a vírusírtásokhoz. Szóval, ha mondjuk a system mappában lévő fájl kitörli emiatt, akkor keressek az interneten olyan fájlt cagy xp reinstall? és mindezt, akkor csökkentett módban tegyem? Attól tartok, ha így kitrölöm az vírusos exe fájlokat, akkor nem fog működni az xp és annyi az adatoknak. 2 partíciót hogyan lehet csinálni? Mert akkor lehet azt kellene csinálni, arra rápakolni minden fontosat és akkor elvileg elég lenne azt a partíciót törölni, amin az xp van, persze, ha későbbanem működne az xp. Vagy hülyén gondolom? -
#1917 Teheted karanténba a fertőzött .exe fájlokat, de ha nem lehet javítani akkor törölni kell!
Rendszerfájl esetén cserélni!
A jelszóval védett fájlokat nem tudja vizsgáli.
csökkentett módban scan? -
#1916 Ha exe fájlok vannak megfertőzve, akkor azokat karanténa jobb tenni nem? Ha törlöm, akkor nem fog működni az a program. Vagy mi a megoldás, ha exe fájlok is fertőzöttek? Meg van, hogy a gépen sok fájlt felsorol kékkel, s írja, hogy jelszóval védett, .....stb -
#1915 Ez az jelenti, hogy vedd meg eredetibe a Nod32-t!
-
#1914 sziasztok ez mit jelent segítsetek!!! - Go to the installation folder of NOD32, usually C:\Program Files\Eset, you will see nod32fix.reg (It's a registry entry for NOD32).
- Click nod32fix.reg. It will ask you whether you wanna add the entry, just click on yes then click on OK. kösz -
Zsolt01 #1913 " Próbáltál " -
#1912 csak próbáltam "legális" lenni -
#1911 ja kösz mostmár nekem is! -
Zsolt01 #1910 Nekem így néz ki: Nod -
Zsolt01 #1909 Bocs bocs ez a frissítési dátum. Elnéztem !
Hát akkor nincs a képeden az érvényesség ! -
Zsolt01 #1908 " Dátum: 2007 január 27 " - eddig frissül ! -
#1907 sziasztok.ezen a képenhol látható,hogy meddeg érvényes a liszensz vagy hol lehet megnézni?!kösz -
#1906 privát ment. -
cooldoc #1905 Kell a kód? Megadhatom. -
#1904 köszi, de sajnos nekem egyik sem megy. Kivéve akkor hogyha a január negyedikei az uccso frissités. de kötve hiszem. -
#1903 Hi! Milyen legális megoldások vannak a NOD32 használatára?(béta teszterkedésen, és jó kapcsolatokon kívül) Gondolok itt olyanra, mint például valamelyik PC-s magazinban van egy kód, amit el lehet küldeni, és mailban kapjuk a pass-t. Vannak még ilyen megoldások? Köszi!
R0sc0 ezeket ismerem, nem tom melyek jók. Próbáld ki.
http://www.zeraw.net/updates/nod32/
http://www.nod32.com/nod_eval/
http://hwswupdate.tvn.hu/nod32
http://noc.evalube.com/nodupdate/ -
#1902 hello! Nemtudok update szervert mondani mert a hwsws szervert nem találja meg :(
köszi
-
#1901 megtaláltam a megoldást
http://www.nod32.hu/support.php
-
#1900 sziasztok!
aki találkozott már ezzel
Idő Modul Esemény Felhasználó
2007.01.20. 17:08:33 Frissítés Hiba történt a program modulok frissítése során (Nem lehet kicserélni a jelenlegi fájlt.)
hogyan lehet ezt orvosolni?
-
#1899 a bsplayer is hoz magával ilyet. -
#1898 indítsd újra a gépet(tuti már megtörtént), én azt tapasztaltam ha így csinál akkor ujraindítás után írt, de addig a vírus vagy spyware támad
ez amit kaptál nagyon ismerős...pár mp3 oldalon támad és FSR instalálásakor
-
#1897 ezzel mit tudok csinálni?
-
#1896 pedig én azt használom :I -
Zenty #1895 a server nemuxi -
#1894 Így lehet frissíteni:
A használata nagyon egyszerű. Ha fel van telepítve a NOD32, akkor el kell indítani a NOD32 Vezérlő Központot. Gyk.: kattintani kell az óra melletti NOD32 ikonon. Itt a Frissítések csoportra kell kattintani, és azon belül is a Frissítés pontot kell választani. A menü jobb oldalán megjelenő ablakban a Beállításokat kell választani. Itt a "Szerverek..." gombra kell kattintani, majd a Hozzáadásra. A megjelenő ablakban az Új szerver mezőbe a következőt kell írni: http://hwswupdate.tvn.hu/nod32 Aztán OK, és még egyszer OK. Itt az "Automatikus frissítés beállításai" ablakban a Frissítési hely -> Szerver listából ki kell választani a felvitt http://hwswupdate.tvn.hu/nod32 szervert.
A Felhasználói név és a Jelszó mezőket üresen kell hagyni!
A Frissítések fajtái résznél a Vírusadatbázis és a Programösszetevők is legyen automatikus! Ezt úgy lehet elérni, hogy a Vááltoztatás gomra kell kattintani és ott a következők legyenek beállítva:
Vírusdefiníciós adatbázis frissítése résznél ne legyen pipa
Programösszetevő-frissítés résznél a legalsó pont legyen kiválasztva.
"Újraindítás a programösszetevők...." résznél izlés szerint választasz.
Ha minden be van állítva, akkor le kell OK-zni, és próbaképpen rá kell nyomni a Frissítés gombra.
Ha elindul a frissítés, akkor minden jól lett beállítva.
Azért célszerű megnézni a Naplók -> Eseménynapló résznél, hogy mit írt be.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiba történt a program modulok frissítése során (nem lehet kicserélni a jelenlegi fájlt)
A NOD32 nem tudja megfelelően elérni az átmeneti tárolásra szolgáló könyvtárat. Kérjük, módosítsa a környezeti változók között a felhasználóhoz tartozó TEMP és TMP könyvtárakat C:\Windows\Temp könyvtárra.
Kattintson jobb egérgombbal a Sajátgép ikonján, majd a megjelenő menüből válassza a Tulajdonságok menüpontot. A megjelenő ablakban válassza a Speciális fület, majd kattintson az ablak aljánál található Környezeti változók gombra.
Válassza ki a TEMP változót, majd nyomja meg a Szerkesztés gombot. A változó értékét módosítsa C:\Windows\Temp-re. Ezután válassza ki a TMP változót, és hasonló módon ugyanerre (C:\Windows\Temp) módosítsa a változó értékét. Továbbá ellenőrizze, hogy a C:\Windows\Temp mappa létre van hozva.
Továbbá elképzelhető, hogy a nod32.000 fájl a frissítés megszakadása miatt megsérült. Kérem, ennek megoldásához kövesse az alábbi lépéseket:
ellenőrizze a lemezt (Windows 95/98/ME alatt a "scandisk" paranccsal, WinNT/2000/XP/2003 alatt pedig a "chkdsk /f" paranccsal)
nevezze át a C:\Program Files\Eset\nod32.000 fájlt valami másra (ha ezt az operációs rendszer nem engedné, indítsa újra a Windows-t csökkentett módban, és úgy végezze el az átnevezést)
frissítse a NOD32-t
indítsa újra a számítógépet -
#1893 Zsotee !
A fixben benne van több is, nekem tökéletesen frissít.
ricso !
A programok hozzáadása/eltávolításával vetted le és szintén levetted u.ott a fixet? Ha igen, akkor működnie kell. -
zsotee #1892 Tudnátok mondani egy szervert, ahonnan normálisan frissül a nod? -
ricso22 #1891 Kérdés:
Letöröltem a Nod32-t és az újratelepítést nem engedte.Azért kellett törölnöm, mert elsőnek rosszul raktam fel a fixet.Mit tegyek? -
daneelolivaw #1890 nem ismer valaki egy afféle kódgenerátort nod32-höz? mert én eddig gamestarból szerztem kódokat, de most itt a karácsony, ajándékok, nincs pénzem ilyesmire...:D -
#1889 köszi azt rakok arra gondoltam én is.