15641
-
#1968 Szerintem nekünk is elkéne kezdeni használni azt a firewall nevű progit, biztos nagyon tuti... Ha valaki talál rá linket az szóljon mert én csak valami másra találtam :D -
#1967 Vigyázz vele, mert gyúr, és a helyesírásával sziklákat mozgat :D
Foglalkozás: tanulo
Hobby: gyurás,cangázás,zene -
Zsolt01 #1966 Igen !!!
Hát nem tudom, de szerintem igen sokan használják gond-gondok nélkül !!!
Tehát ... -
#1965 jaja.itt vagy!!! -
#1964 nod32 egy rakás szar panda antivirus 2007+firewall a király -
Száddi #1963 Sziasztok. Tudna adni nekem egy kódot valaki?? Privibe... előre is köccee :D Addig is mindenkinek jó írtást :D -
#1962 ja,meg akkor is előjön,ha a nodot akarom letenni a tálcára,5 esetből 3 nál kb 5 másodperccel később teszi le,lehet hogy kis idő,de én igencsak észreveszem,s zavaró. -
#1961 sziasztok.tudom nem teljesen ide illik a kérdésem,de nem találtam rá megfelelő topikot,talán itt tudto ksegíteni.következő lenne: feltettem az ie7-et,de nem tetszett így leszedtem,s maradt az ie6.közben is figyeltem már,hogy vannak oylan progik,amik később nyílnak picit,mint régebben általában:pl total commander,vagy nodnál ha kattingatok ismételve a frissítés/azonnali frissítésre,vagy start menüre klikk és kicsit később jelenik meg a menüsor,mint általában.van ötletetek,hogy mi lehet,vagy csak rosszul párosítom a szitut az ie7 leszedésével?
köszi -
cadaver #1960 Veszélyes alkalmazások / kéretlen alkalmazások. Vedd ki a pipát. Vmelyik a kettő közül. -
balcsi70 #1959 Sziasztok.Hogy a nod ne visitson állandoan a keylogger-re azt az AMON (kivételek-hozzáadása)meg az EMON-ba (kiterjesztések hozzáadása)-ba kell beállitani? -
#1958 És nem is olyan drága mint hasonló vírusírto progik....
Szerintem a mai viszonylatban az első helyen áll! -
#1957 Használtam azt is, de sokkal szimpatikusabb a legális megoldás. -
#1956 FiX 2.2
Kiküszöbölendő a honnan tudom letölteni kérdéseket :D -
#1955 És miért nem használjátok a 2.2-es FIX-et???? -
#1954 PM ment -
#1953 Régen valaki linkelt egy olyan oldalt, ahol a havi kódot nyílvánossá tették. Létezik még ez az oldal, ha igen, akkor hol találom?
Köszi :) -
#1952 Ne idétlenkedj!
Megy , vagy nem? -
Chief #1951 igen-igen, magyarország-magyarország... :) -
Zsolt01 #1950 Igen-igem !!! -
#1949 Előfordul, hogy napog nem tölt le automatikusan frissítést, és amikor manuálisan próbálod a frissítés gombal megerőszakolni, akkor közli, hogy a legfrisebb adatbázist használod.
Ilyenkor akár 10-15 alkalommal újra erőszakolva a frissítést, szokott olyan szervert találni, ahonnan letudja szedni a friss adatbázist. -
Chief #1948 Már próbáltam manuális frissítést, kb. fél évig müködött rendessen.
Múlt hét óta szarakodik a frissítéssel, egyik szervert sem találja.
Azt hittem megszüntek az illegáslis update szerverek, de úgy látszik nálam van valami gond! -
#1947 Ha a szerver automatikus kiválasztáson van, nyomj néhány manuális frissítést! -
Zsolt01 #1946 Szintén Fix 2.1 és semmi gondom. De Én Nod 32 2.50.32 (hun)-t használok.
Én módszerem, ha ... - | #1943 -
Chief #1945 Valaki írhatna valami müködő update szerver címet, vagy ip-t.
Fix 2.1 fent van, de nem frissít egyikről sem...
-
#1944 nállam a server u23.eset.com-ra van állítva innen azért elég jó lszedi. -
Zsolt01 #1943 Nekem ha nem frissül, Nod -ba szereplő címekkel egyesével próbálkozok, volt kb.: 20 -dikra ment és következő napokba már magátol ment
vagy Automatikusan hagyva, csak eröltetem a kézi frissítést és egyszer elkapja.
Fél év alat asszem csak egyszer untam meg és újra tettem, de valamikor az új telepítést is nehezen kapja el a frissítést. De utána jó. -
imat #1942 Szisztok!
Nem tudja valaki miért nem frissít a Nod32 az eval szerverekről? Lehetséges, hogy már csak licensz kóddal engednek frissíteni és megszüntették az eval szervereket, vagy csak én csinálok rosszul valamit. -
#1941 Szikjuröti szút. Antivirus, Firewall, Antispyware combo. -
#1940 Mivel több, mint a sima? -
#1939 Én inkább már a Nod32 Security Suite-re lennék kiváncsi! -
cooldoc #1938 Könnyű alatta malignus kódot futtatni, talán. -
gyonax #1937 Mostmár kíváncsi lennék mikor jön ki magyarul a 2.7-es. Ha jól emlékszem angolul már vagy 2 hónapja megjelent és már csak magyarul meg svédül nincs(asszem) -
#1936 ha a nod talál nálam vírust (de ezt már más gépnél is tapasztaltam) akkor az egy java-alkalmazás! Szeritetek miért ilyen gyakran vírusosak a java-alkalmazások? -
#1935 még mindig csinálja a nod az a:-val való szarakodást? -
cooldoc #1934 Rakjátok újra, vagy a PC-magazin kódjával változtassatok jelszót. -
#1933 Valami nem jó így.
Próbáld ki > uninstall > install ( + fix)
Talán így jó lesz. -
#1932 Nekem ezt írja hogy:
Trial versio:
days left: 16715369
Szal kellene updatelnie... -
#1931 De igen, v 2031. -
#1930 Nektek se updatel a tört nod32 2.7? -
#1929 nekem se megy az update a 2.7 verzóval, két napja nevet és jelszót kér :(