15641
  • lck
    Persze szuper, csak minden nap várhatod hogy kilövik a key-edet. ( Ha megvetted nem szóltam )
  • zso01
    Nem értem, miért szenvedtek. Kaspersky Internet Security szuper!! Nálam ez van, és tökéletes. Én is használtam nod-ot, de annyira nem jó, mint ahogy sokan állítják. Sőt!! De mindenki maga dönti el, hogy neki mi a jó.
  • Rainbow15
    Obfuscarted.EN mit csináljak vele?
    CounterSpy V2 t irták, de nem találja, updatelni nem akarja.
  • Matyesz56
    sziasztok!

Tudnátok adni egy sorozatszámot adni a nod 32 legfrisebbjéhez mert azt írja ki elvault!?

Verzió: 2442
  • bmate0007
    Win tűzfal, Nod32, Spyware Terminator. ;-)
    Nálam is így van. :)
  • Rainbow15
    Hi.
    Mit rakjak, ha a legnagyobb védelmet szeretném a gépre? Melyik Spyware, tűzfal? Tűzfal fontos a nod32 mellé?
    Obfuscarted.EN vírussal mit csináljak? Nod nem irja.
  • Apocalipto
    Tűzfalba nem kell, ha alap win tűzfal van, restart nem segít?
  • zvaragabor
    Erőltesd kézileg.
    Vagy engedélyezve van egyáltalán a tűzfalban?
  • sonka18
    Sziasztok!

Nagy probléma állt fel a minap! Újrattem a Windowst mert tréé volt!Minden fölment utáána beállítom a netet és várom h frissüljön a NOD! Nem csinálja akkor úgy gondoltam rásegytek és azt írta ki hogy a legfrissebb adatbázist használja! De a közbe nézem a zárójelbe meg ez van írva: (20070126) Magyarul nem frissít! Akkor most mit csináljak?
  • balcsi70
    Köszönöm,közbe megtaláltam.
  • Apocalipto
    12 hsz el lejjebb van
  • balcsi70
    Sziasztok.Melyik az az oldal ahol meg lehet nézni hogy hogyan kell beállitani a Nod-ot? Kösszi
  • zserrbo
    A 3-as verzióban van már p2p védelem? Nem néztem meg, mikor fennt volt a béta :(
  • Apocalipto
    Beállításokban ki lehet venni a boot szektorok ellenőrzését hozzáféréskor
  • shaba23 #2354
    Mit lehet csinálni, hogy bootolás után a nod32 ne szüttyögjön még vagy 1 percig? rohadt lassan csinálja amit csinál, bármi legyen is az :)
  • zvaragabor
    #2266, #2269
  • Zsolt01
    Fix 2.2-nél írta ki nálam és másnál is.
    Amúgy csak kamuzik állítólag és szerintem is !
    Fix 2.1-nél nem problémázik nálam !
  • balcsi70
    Sziasztok.Leszedtem a Nod 2.70.39-est rá a fixet,lefuttattam és talált virust,utánna néztem és a saját maga fix-ét találta virusosnak,kitöröltem és utánna kiirta hogy már csak 30-napja van hátra. :) jó mi? találkoztatok már ilyennel? szerintem vissza rakom a régebbit.
  • K Ace
    Köszi. Már megoldódott. Nem vírus volt, hanem egy spyware ami letiltotta a task managert.
  • Kaptár
    Próbálkozz a pandával nemszeretem, de néha egy másik vírus írtó megtalál olyat amit a másik nem mert nics frissítve.
    Annyit javaslok hogy keresd meg a crack-et ha megvan és küld el a noddal vizsgálatra.
  • K Ace
    Hi. Van egy érdekes jelenség. Le szedtem egy crack-et. Nod32-vel késtszer ellenőriztem, hogy vírusos e, mer tudom, hogy a crack ek 90% a vírusos. Azt írta nem. Elindítom erre elkezdett lefutni egy paracsfájl. Ez már gyanús volt ezért rögtön kinyomtam. Utánna rá 2 perce ujraindult az explorer.exe, majd később egyszer csak bevillant az ie explorer és magától bezáródott. Na ekkor nod32-t lefuttattam teljesen és nem talált vírust. A gépet is ujraindítottam, és látszólag minden rendben. Egy kivételével. A feladatkezelő nem érhető el. Ha be akarom hozni akkor kiírja, hogy a feladatkezelőt letiltotta az administrátor. De én nem csináltam semmit. Egyik pillanatról a másikra. Most mi van?
  • bmate0007
    Nincs mit ;)
  • Örm
    Kösz!
  • bmate0007
    Akkor tessék:Nod32 beállítások
    Nem mindent muszály megcsinálnod.
  • bmate0007
    A szigurú beállításokra gondolsz?
  • Örm
    Hello!
    Olyan oldalt keresek ahol pontosan levan írva, hogy milyen beállítáasokkal célszerű használni a mod 32-t.
  • zserrbo
    Na most magától megjavult.
    Amúgy újabb kis hibát vagyis inkább kényelmetlenséget fedeztem fel. Ha egy számomra fontos dolgot karanténba tesz nincs ott a kihagyás (legközelebb) opció. Megoldható a beállításoknál, de vagy 10.x-re sikerült, oylan gyorsan megtalálta a visszaállítás után :D
  • Newfronter
    Nekem is ez a gondom.
  • zserrbo
    Fronter vagy valaki más aki használja a béta 2-es antivirt nincs iylan gondja mitn nálam? Újraraktam, mert a javítás nemvolt jó aztán már megint ez van.
  • zserrbo
    Újratelepítéssel megoldódott a probléma, de zavaró, hogy előfordul. Persze béta így érthető.
  • zserrbo
    Tegnap este elkezdtem a NOD32 3.0.290.0 béta 2 tesztelését.
    Advanced módban vagyok, de nem találok leállításra utáló gombot vagy hasonlót. A feladatkezelővel kellett kivinnem. Van benne erre mód vagy csak én nem találom? Ha netán nem lenne akkor hiányolom.
    A második jelentősebb gondom, eltűnt az IMON modul (tudom már más a neve, de megszoktam, a web access protection-re gondolok). Egyszerűn nem is lehet beállítani újból, meg szó szerint eltűnt.
    1. kép
    2. kép
    Vajon ez esetben véd még? Na mind1 újrarakom majd azért.
    Jelentettem ezeket. Remélem nem tévedtem bennük.
  • zserrbo
    A fájlrendszervédelembe került az eddigi DMON modul?
  • zserrbo
    Én is felraktam a béta 2-őt kivételesen kb 1 hét és XP reinstall addig tesztelem. Elsőre szembetűnt, hoyg min 2x annyira testreszabható. Csak pár dolgot kellett állítgatnom a többit tudta magától. Úgy tűnik egy kicsit mintha többet fgyasztana, de nem vészesen.
  • Zsolt01
    Ja, vagy vársz 1-2.. napot, hátha megjavul.. Volt rá példa, de annyira nem bíztatlak.
  • Zsolt01
    Ilyenkor a legegyszerűbb, ha újra rakod ! (Valószínű csak ez a megoldása.)

1-2 perc.
  • Örm
    Hello!
    A következő lenne a problémám. Nem tud frissíteni a nod-om mert az összes cím felhasználónevet és jelszót kér. Eddig frissült rendesen. Van valakinek valami ötlete? Kösz!
  • Newfronter
    Amikor lejár akkorra kijön egy újabb beta verzió.
  • kollektor
    frissít , csak sajnos nem sokáig - az internet securityvel is úgy jártam
  • Newfronter
    Igen.
  • me and a monkey
    Igen, én sem láttam, de ha a 2.7 verzió Vista-kompatibilis, akkor a 3.0 is talán az....
    Béta lévén nem kell crack úgye, frissít így is?