15641
-
#2368 Persze szuper, csak minden nap várhatod hogy kilövik a key-edet. ( Ha megvetted nem szóltam ) -
zso01 #2367 Nem értem, miért szenvedtek. Kaspersky Internet Security szuper!! Nálam ez van, és tökéletes. Én is használtam nod-ot, de annyira nem jó, mint ahogy sokan állítják. Sőt!! De mindenki maga dönti el, hogy neki mi a jó. -
Rainbow15 #2366 Obfuscarted.EN mit csináljak vele?
CounterSpy V2 t irták, de nem találja, updatelni nem akarja. -
Matyesz56 #2365 sziasztok!
Tudnátok adni egy sorozatszámot adni a nod 32 legfrisebbjéhez mert azt írja ki elvault!?
Verzió: 2442 -
#2364 Win tűzfal, Nod32, Spyware Terminator. ;-)
Nálam is így van. :) -
Rainbow15 #2363 Hi.
Mit rakjak, ha a legnagyobb védelmet szeretném a gépre? Melyik Spyware, tűzfal? Tűzfal fontos a nod32 mellé?
Obfuscarted.EN vírussal mit csináljak? Nod nem irja. -
Apocalipto #2362 Tűzfalba nem kell, ha alap win tűzfal van, restart nem segít? -
#2361 Erőltesd kézileg.
Vagy engedélyezve van egyáltalán a tűzfalban? -
sonka18 #2360 Sziasztok!
Nagy probléma állt fel a minap! Újrattem a Windowst mert tréé volt!Minden fölment utáána beállítom a netet és várom h frissüljön a NOD! Nem csinálja akkor úgy gondoltam rásegytek és azt írta ki hogy a legfrissebb adatbázist használja! De a közbe nézem a zárójelbe meg ez van írva: (20070126) Magyarul nem frissít! Akkor most mit csináljak? -
balcsi70 #2359 Köszönöm,közbe megtaláltam. -
Apocalipto #2358 12 hsz el lejjebb van -
balcsi70 #2357 Sziasztok.Melyik az az oldal ahol meg lehet nézni hogy hogyan kell beállitani a Nod-ot? Kösszi -
zserrbo #2356 A 3-as verzióban van már p2p védelem? Nem néztem meg, mikor fennt volt a béta :( -
Apocalipto #2355 Beállításokban ki lehet venni a boot szektorok ellenőrzését hozzáféréskor -
#2354 Mit lehet csinálni, hogy bootolás után a nod32 ne szüttyögjön még vagy 1 percig? rohadt lassan csinálja amit csinál, bármi legyen is az :) -
#2353 #2266, #2269 -
Zsolt01 #2352 Fix 2.2-nél írta ki nálam és másnál is.
Amúgy csak kamuzik állítólag és szerintem is !
Fix 2.1-nél nem problémázik nálam ! -
balcsi70 #2351 Sziasztok.Leszedtem a Nod 2.70.39-est rá a fixet,lefuttattam és talált virust,utánna néztem és a saját maga fix-ét találta virusosnak,kitöröltem és utánna kiirta hogy már csak 30-napja van hátra. :) jó mi? találkoztatok már ilyennel? szerintem vissza rakom a régebbit. -
K Ace #2350 Köszi. Már megoldódott. Nem vírus volt, hanem egy spyware ami letiltotta a task managert. -
#2349 Próbálkozz a pandával nemszeretem, de néha egy másik vírus írtó megtalál olyat amit a másik nem mert nics frissítve.
Annyit javaslok hogy keresd meg a crack-et ha megvan és küld el a noddal vizsgálatra. -
K Ace #2348 Hi. Van egy érdekes jelenség. Le szedtem egy crack-et. Nod32-vel késtszer ellenőriztem, hogy vírusos e, mer tudom, hogy a crack ek 90% a vírusos. Azt írta nem. Elindítom erre elkezdett lefutni egy paracsfájl. Ez már gyanús volt ezért rögtön kinyomtam. Utánna rá 2 perce ujraindult az explorer.exe, majd később egyszer csak bevillant az ie explorer és magától bezáródott. Na ekkor nod32-t lefuttattam teljesen és nem talált vírust. A gépet is ujraindítottam, és látszólag minden rendben. Egy kivételével. A feladatkezelő nem érhető el. Ha be akarom hozni akkor kiírja, hogy a feladatkezelőt letiltotta az administrátor. De én nem csináltam semmit. Egyik pillanatról a másikra. Most mi van? -
#2347 Nincs mit ;) -
#2346 Kösz! -
#2345 Akkor tessék:Nod32 beállítások
Nem mindent muszály megcsinálnod. -
#2344 A szigurú beállításokra gondolsz? -
#2343 Hello!
Olyan oldalt keresek ahol pontosan levan írva, hogy milyen beállítáasokkal célszerű használni a mod 32-t. -
zserrbo #2342 Na most magától megjavult.
Amúgy újabb kis hibát vagyis inkább kényelmetlenséget fedeztem fel. Ha egy számomra fontos dolgot karanténba tesz nincs ott a kihagyás (legközelebb) opció. Megoldható a beállításoknál, de vagy 10.x-re sikerült, oylan gyorsan megtalálta a visszaállítás után :D -
Newfronter #2341 Nekem is ez a gondom. -
zserrbo #2340 Fronter vagy valaki más aki használja a béta 2-es antivirt nincs iylan gondja mitn nálam? Újraraktam, mert a javítás nemvolt jó aztán már megint ez van. -
zserrbo #2339 Újratelepítéssel megoldódott a probléma, de zavaró, hogy előfordul. Persze béta így érthető. -
zserrbo #2338 Tegnap este elkezdtem a NOD32 3.0.290.0 béta 2 tesztelését.
Advanced módban vagyok, de nem találok leállításra utáló gombot vagy hasonlót. A feladatkezelővel kellett kivinnem. Van benne erre mód vagy csak én nem találom? Ha netán nem lenne akkor hiányolom.
A második jelentősebb gondom, eltűnt az IMON modul (tudom már más a neve, de megszoktam, a web access protection-re gondolok). Egyszerűn nem is lehet beállítani újból, meg szó szerint eltűnt.
1. kép
2. kép
Vajon ez esetben véd még? Na mind1 újrarakom majd azért.
Jelentettem ezeket. Remélem nem tévedtem bennük.
-
zserrbo #2337 A fájlrendszervédelembe került az eddigi DMON modul? -
zserrbo #2336 Én is felraktam a béta 2-őt kivételesen kb 1 hét és XP reinstall addig tesztelem. Elsőre szembetűnt, hoyg min 2x annyira testreszabható. Csak pár dolgot kellett állítgatnom a többit tudta magától. Úgy tűnik egy kicsit mintha többet fgyasztana, de nem vészesen. -
Zsolt01 #2335 Ja, vagy vársz 1-2.. napot, hátha megjavul.. Volt rá példa, de annyira nem bíztatlak. -
Zsolt01 #2334 Ilyenkor a legegyszerűbb, ha újra rakod ! (Valószínű csak ez a megoldása.)
1-2 perc. -
#2333 Hello!
A következő lenne a problémám. Nem tud frissíteni a nod-om mert az összes cím felhasználónevet és jelszót kér. Eddig frissült rendesen. Van valakinek valami ötlete? Kösz! -
Newfronter #2332 Amikor lejár akkorra kijön egy újabb beta verzió. -
kollektor #2331 frissít , csak sajnos nem sokáig - az internet securityvel is úgy jártam -
Newfronter #2330 Igen. -
#2329 Igen, én sem láttam, de ha a 2.7 verzió Vista-kompatibilis, akkor a 3.0 is talán az....
Béta lévén nem kell crack úgye, frissít így is?