15641
  • Dj Faustus #2408
    A vírusirtók adatbázisai nem egyeznek (meg teljesen). Vannak olyan vírusok amit a Nod32 nem ismer, de az Avast igen, és fordítva is van ilyen eset (és ez utóbbiból van a több a tesztek tanúságai szerint).
  • cumfu
    na de most komolyan :D

NEM ÉRTEM EZT AZ EGÉSZET :D
  • Apocalipto
    Mert a teszteken mindig ez kapja a legjobb minősítést
  • cumfu
    heló! nekem meg az lenne a kérdésem hogy miért olyan jó az a progi? mert pl a NOD32 nem talál semmit az AVAST megtalál 4 vírust! de most nem szidom csak tényleg nem tom h akkor mért az a legjobb vírusirtó. Lécci segítsetek ! Köszi előre is
  • Apocalipto
    Futtasd le
  • Vogel
    default minden rajta, ahogy lennie kell. Az eseménynapló sem ír semmi hibát, figyelmeztetést. *töpreng*
  • kollektor
    Az energiaellátásnál nincs valami beállítva (kikapcsolás )?
  • Vogel
    Van egy gondom, Óránként újraindul a gépem. Lefuttattam vírusírtót (NOD32 frissitéssel) és spybotot (szintén frissel), kipucoltam a gépet (kontakthiba elkerülése végett), a gép hőmérséklete 30 fok. Az írtók szart sem találtak, én semmi fölös progit nem találtam, és nem fut semmi a háttérben ami kirívó volna. ENNEK ellenére 1 óra múlva ujrainditja magát, gondoltam ütemezett baromság, de az is üres. Feladatkezelőben az 1 óra eltelte után 1 feladat lekapcsol. Nem tudtam megnézni melyik az mert kikapcsol a gép gyorsan :P. Naa szóval van vmi tippetek mi okozhatja ezt? Win reinstall nem játszik. Ja és semmi progit nem tettem fel fél éve. Szal sztem vmi kurvára rejtőzkodő akármi. Nem számol vissza. Csak ugy pikk pakk előjel nélkül. Nem, nem az 1 percről visszaszámolós, mert azt paranccsal le lehet tiltani. thx
  • zvaragabor
    Rendben.
  • cooldoc
    Elmerültem a torrentezésben.
  • zvaragabor
    Ja értem. De akkor sem írsz ide olyan gyakran az utóbbi pár hónapban. :)
  • cooldoc
    Nem...:) Vasárnap óta. Péntek - szombatig 2 napig egyfolytában ügyeltem, és csúnyán megfáztam. Ebből következik, hogy több időm van most szörfözni.
  • zvaragabor
    De ilyen régóta otthon? Hát mielőbbi gyógyulást! ;)

Most nálam is nod van, a trial verzió. Húzom az időt, fel akarom tenni a Comodo Antivirus 3 végleges verzióját. Még sajnos béta, és elég sok hibája van még. BSoD is van még bőven a hibajelentések alapján.

Nod32 3-as verzió is készülget, szintén béta, nem tudom mennyire kíséred figyelemmel. Állítólag nagyon jó lesz.
  • cooldoc
    Otthon döglöm betegen. Még mindig Nod-om van, s lassan 1 éve fut bármilyen hiba nélkül (nincs fixem). Néha benézek, beleolvasok, hogyan boldogultok.
  • zvaragabor
    Nahát, téged még látni erre? :)

Aha. Kár. Kösz.
  • cooldoc
    nem.
  • Vardar
    Használj Avast!-ot. És nem a fixel van bajom mert meg sincs csak tervezem feltelepítését.
  • Kaptár
    Lehet hogy tényleg vírusos azért gondolom ,mert nekem megvannak egymás melett.
  • kovecses
    Amon-t nem kell leállítani mert kivételek közé tehető a nod32fix, ez téertem, de ha manuálisan keresek vírust, akkor még megtalálja és kigyilkolja, letörli a szemét. A manuális keresésnél nem állítható be kivétel, szóval elegem vana nod32-ből!
  • Dj Faustus #2389
    "Ha leállítom az AMON-t akkor megjegyzi ezt következő indításkor is?"
    Ezen hozzászólásomban az első képernyőképet nézd. Ott vannak bejelölve miket kell kiiktatni.
  • Apocalipto
    Nekem is ilyen
  • zvaragabor
    Próbaverzió
    A próbaidőből hátralévő napok száma: 18

NOD32 antivirus system információ
    Vírusdefiníciós adatbázis verziószám: 2577 (20071008)
    Dátum: 2007. október 8.
    Vírusdefiníciós adatbázis build: 10938

Információ a víruskereső további részeiről
    Kiterjesztett heurisztikus modul verzió: 1.066 (20070917)
    Kiterjesztett heurisztikus modul build: 1167
    Internetes szűrő verziószáma: 1.002 (20040708)
    Internetes szűrő build: 1013
    Tömörített fájl ellenőrzési modul verzió: 1.058 (20070906)
    Tömörített fájl ellenőrzési modul build: 1196

Információ a telepített összetevőkről
    NOD32 For Windows NT/2000/XP/2003/Vista/x64 - Alap
    Verzió: 2.70.42
    NOD32 For Windows NT/2000/XP/2003/Vista/x64 - Internet support
    NOD32 for Windows NT/2000/XP/2003/Vista/x64 - Standard
  • Apocalipto
    berakod kivételekbe és nem törli
  • Vardar
    Melyik a Nod legfrisebb verziója? Ha leállítom az AMON-t akkor megjegyzi ezt következő indításkor is?
  • kovecses
    Ugyan ez a problémám:

víruskeresésnél kiírja h a Nodfix2.2 egy fertőzött fálj és letörli.Nekem meg újra meg újra fel kell tenni a gépre
  • Pharaoh
    Azt nem tudja valaki, hogy az mitől lehet, hogy a gép kikapcsolásakor mindig kiírja a gép, hogy: Imon: "A Program nem válaszol" és mindig manuálisan kell leállítani?
  • zvaragabor
    Kár. :( Azért kösz.
  • kollektor
    nod32
    sehol,sztem ,úgy kell letölteni
  • zvaragabor
    Nod32 2.7-ben át lehet valahol állítani a nyelvet magyarról angolra?
  • bmate0007
    Inkább használj Comodot. Kicsit sokat kérdez, deh otthagyja a ZoneAlarmot. szerintem.
    Comodo Firewall Pro
  • Wreck86
    sziasztok!
    ne haragudjatok,de tűzfalas kérdésem lenne,gondoltam mivel nekem is nod32-őm van,jó párosítást tudtok mondani.
    Nekem 6.0.631.003 Zone Alarm-om van,és kérdezném,hogy ajánljátok-e a legújabb Zone Alarmot például?Vagy valami mást esetleg?
  • zvaragabor
    #2374,#2375,#2376 - válasz az avast topikban
  • Apocalipto
    mármint a komponenst, gyere át inkább avast topikba, még van pár kérdésem
  • Apocalipto
    Akkor legyen avast?Azér jó az ha frissül, és annak a pro versönje frissít?
  • Apocalipto
    Torentetn mindig fennt van a legújabb
  • zvaragabor
    Srác jól tudja. A Fix az csak a próbanapok számát hosszabbítja meg. Kb 3 millió nap lesz. A Trial nem tölti le a új programkomponenseket, csak az adatbázist frissíti.
  • Apocalipto
    Egyik torrent oldalon a nod32 alatt azt írta egyik gyerek hogy a fixes nem jó, mert csak a próbanapokat hosszíbtja meg és az nem ugyanazt tudja mintha megvetted volna.

Vélemények?
  • zvaragabor
    Ez kivételesen szándékos volt. :P
  • bmate0007
    Szóismétlés powa. ;-)
  • zvaragabor
    "De mindenki maga dönti el, hogy neki mi a jó."
    Ott a pont. De hatalmas pont az a pont.