15641
-
zserrbo #2528 Nem úgy értem, de félreérthető volt bocsi.
Az ingyenest az RC-re írtam :) még1x sorry :D -
#2527 Ingyenes? Már mint a végleges? -
zserrbo #2526 Mint már írtam december elejére várható a végleges magyarul.
És ingyenes. -
#2525 Fölösleges, mivel még nem végleges. Bár egy RC-t már nemigen fejlesztenek, mindössze csak a hibákat javítgatják, és ha nincs már bug, akkor úgy ahogy van ki is adják a final-t. Ráadásul ez az RC igyenes, így felesleges a törés. -
#2524 Ez a verzióhoz van rendesen működő törés 3.0.414.RC1? -
#2523 Kösz! -
#2522 Az asztali gépen lévő fixet kiszúrták az update szerverek. Ha újrarakod a nodot a fixszel, akkor jóeséllyel újra tud majd frissíteni. -
#2521 Hello!
Az mitől lehet, hogy az asztali gépem nem frissíti a definiciós adatbázist mert nem tud csatlakozni a szerverhez viszont a laptopom meg frissít rendesen? Mind kettőn ugyanaz a nod van és ugyanaz a fix is. -
Vardar #2520 Én CRC-ről azt tudtam, hogy ellenőrzőösszeges védelem. Akkor biztos tévedtem. -
zserrbo #2519 Mi a CRC?
"CRC
Cyclic Redundancy Check (CRC)
Ciklikus Rendundanciavizsgálat
A digitális kommunikációban alkalmazott egyik leggyakoribb hibaellenőrzési eljárás, amely kis számítási kapacitás és többlet mellett biztosít igen jó módszert az átvitel során esetlegesen keletkező hibák detektálására." -
#2518 A CRC egy hibaellenőrzési eljárás, nem védelmi. -
Vardar #2517 Ahogy itt elemzem a víruskeresési naplót látom, hogy CRC-s védelmet használ minden fájlnál. Most nagyot zuhant a szememben a Nod. -
Vardar #2516 Most indult el a Nod mélyreható vizsgálata 3 mondat: A NOD32.EXE CRC-je rendben. Azt hittem már nem használnak CRC-s védelmet. Csak ennyivel ellenőrzi magát a NOD? -
#2515 Na látod, ezt már nem tudom. :) -
zserrbo #2514 de futott mikor tötölni akartad? a szolgáltatás? -
#2513 Már mint nem kilőni akartam őket, hanem kitörölni. -
#2512 Vardar kérdezte msn-en, hogy mi lesz, ha kilövöm a gui exéjét. Mondom valszeg programhiba. Aztán megpróbáltam a kernel és a gui exéjét kilőni, de nem engedte, míg a nod32.exe-t ki tudtam lőni. Csak leírtam a tapasztalataimat. :)
Jah igen, az RC1-et raktam föl, csak amikor a #2509-eset írtam, azt hidtem, hogy még béta. Én is csak a sima antivírust használom. -
zserrbo #2511 Azért, mert a kernel felel a szolgáltatás védelméért. Attól, hogy törölted a nod32.exe-t szerintem még véd, csak a keretprogramot lőtted ki.
Miért a bétát rakod fel? Már rég kijött az RC 1. Amúgy kb 1hónap múlva, december eleje felé várható magyar végleges változat. Jelenleg a fordítás megy.
Én kb 3 hete az RC 1-et használom (az antivírust szintén).
-
#2510 "Most teszem fel mindjárt a Nod32 3.0 bétát."
Az antivírus bétát. :) -
#2509 Ma lejárt a Nod32 2.7 próbaverzió. Úgyhogy kipróbáltam, mi lesz, ha törlöm a nod32kui.exe-t. Nem lehet. Nem engedélyezi. Ugyan így a nod32krn.exe-nél is. Ki tudtam törölni viszont a nod32.exe-t. Nem lehetett utánna keresést indítani sehogyan sem, hibaüzenettel köszöntött.
Most teszem fel mindjárt a Nod32 3.0 bétát. -
Apocalipto #2508 Nem tallátam olyan szmájlit amivel válaszolni tudnék erre talán : -
Vardar #2507 Szerintetek egy teljes Nod védelem és bekapcsolt Avast! net és P2P védelem , hogy muzsikálna? -
#2506 köszi, közben rájöttem mi a volt a bibi... csökk módban virust irtottam és automatikus törlésen maradt a beállitás, nodfixet virusnak látta és törölte ezért nem nagyon volt hajlandó frissiteni :D -
#2505 2618(20071026) -
#2504 Szevasztok! mi a friss adatbázis verziószáma? :) -
Vardar #2503 Én szerintem az Avast! jobb. Csak most fenn van mind a kettő. Akkor telepítésnél azt választottam, hogy ne induljon auto. a Windowssal. Letiltottem a modulokat is. Akkor elég kipipálni és elindítani őket és onnantól kezdve minden auto. indul? -
#2502 Szerintem is. Én múltkor felraktam kipróbálni az Avastot de közbe NOD32 is volt a gépen de start up-ból kiszedtem és újrainditottam a gépet. Full lehúzta a gépet össze-vissza akadt de lehet hogy csak zavarta a Nod pedig nemis ment. Amúgy talált 2 "trójait" az egyik a CrackDownloader volt ami egy teljesen ártalmatlan kis program, a másik pedig az msn discovery. Szóval a következőkben az ilyen kijelentésekkel vigyázzunk hogy: Szar NOD32, felraktam az Avast-ot és talált 2 vírust. Nézzük meg miket is talált meg. -
#2501 NOD -
Vardar #2500 Van aki nem ír Avast! topikba van aki nem ír Nod topikba és nem is olvassa mert annyira utálja a másik programot. -
#2499 Ezt nem elég egy topicba beírni? -
Vardar #2498 Melyik védelem fogyaszt kevesebb RAM-ot+virtuális memóriát? A Nod-é vagy az Avast!-é? -
#2497 Nem látszik. De a kernel még fut, és vírust írt! Csak nem figyelmeztet. :) És ahogy gyonax mondta, parancssorból még lehet működtetni. Úgyhogy ha teljesen meg akarsz tőle szabadulni, akkor ne engedélyezd, hogy induljon a rendszerrel. -
Vardar #2496 Na akkor ha kilövöm a kui.exe-t akikor nem látszik a szem meg a kis ikon az óra mellett a tálcán? -
#2495 Sziasztok!
NOD32 mellé felraktam egy tűzfalat is, (Comodo Firewall Pro) régebben olvastam itt hogy a Nod32-be érdemes beállitani azt hogy ne ellenőrizze folyton a tűzfal által változó logokat. "Átnyálaztam" a fórumot de nem találom meg hogyan is kell. Valaki tudna segíteni? Köszönöm. -
Vardar #2494 Oké. -
#2493 Amúgy ha kilövöd, akkor egyszerűen csak el kell indítani megint, és elindul :)
Meg attól hogy a gui ki van lőve, attól még a nod32 kernel fut.
-
Apocalipto #2492 igen, attól még a nod32kernel elindul a háttérben -
#2491 Ahogy mondták, a nod32kui.exe a Nod32 egyik folyamata, a felhasználói felületért felelős. Ha kilövöd, akkor csak leáll a program. Attól még automatikusan elindul a következő rendszer indításkor. -
#2490 Ez nem lehet probléma.
Lődd ki az "azonnal induló programok közül > start > futtatás > msconfig.
Amikor végig akarod szkennelni a rendszered akkor a folyamatosan futó Avastot leállítod, frissíted a Nod-ot és elindítod a keresést.
Ha végzett akkor Nod kikapcs és Avast-ot újra elindítod.
Ennyi. -
Vardar #2489 Figyeljetek. Nekem a Nod cask keresőnek kell. Amúgfy Avast!-ot használok. Nekem felesleges auto betöltés stb. Akkor maradjon? Inkább Zvara Gabit várom meg.