15641
  • clubcore
    Lent írta etele34 hogy mi a helyzet nod-al.Nekem sem frissíti semelyik gépet otthon.Valami gebaxx van.
  • nyolc
    sziasztok! pls help!!! feltettem a nod32 2.70.42-es verzióját és egyszerően nem képes frissíteni magát:S:S már vagy 100x rákattintottam a frissítés gombra de lehet h többször is..meg már 3x újratettem a gépet és szerintem megint újrafogom mert most a kaspersky rontotta el-.-'' próbáltam már mindent a nod-nál..(fix, crack stb.) akkor se frissített:S mit csináljak? előre thx a segítséget
  • etele34
    Jó kérdés. Mint mondtam nekem ilyenem nincs és eddig még sosem adtam hozzá szabályt, mert nem kellett.
    De próbáld meg és juss el addig ahogy az előbb leírtam. Átváltás Alkalmazás alapú nézetre és ott >> Új fülre katt. De hogy mit kell beírni azt nem tudom csak azt, hogy itt lehet ÚJ alkalmazásokat hozzá adni vagy éppen törölni vagy ha az kell, akkor módosítani a szabályait.
  • Örm
    Itt nincs a listában se extender, se Media Center. Ezeket, hogy tudom hozzáadni?
  • etele34
    Nekem ilyenem nincs, de nézd meg így.
    Beállítások (baloldalt)>> Személyi tűzfal >> Szabályok és zónák konfigurálása... Szerintem itt de biztosra nem tudom.
    Itt még majd tudsz váltani Alkalmazás alapú vagy részletes nézetre. Nézd meg mindkettővel, melyikkel találod meg.
  • Örm
    Hello!
    A Smart Securityban hol lehet engedélyezni a Media Estendert? Egy Xbox 360-at szeretnék Media Centeren keresztül összekötni a pc-vel, de csak a pc látja a boxot fordítva nem.
  • PunkZoli
    nekem még mindig a 2 es van mert a 3 al csomo gond volt... a 2 es meg régen szintén rakoncátlankodott, de most jó
    Meg tudja valaki mondani, hogy mi a kül a 2 és a 3 között? ugyanazokat a vírus definíciókat frissíti szal gond nem lehet belőle ,ha a 2 est használom nem?
  • etele34
    Mostanában nálam is csak manuálisan frissít és többszöri (6-8-10...) rákattintás után hajlandó pedig ez csak egy "mezei" 30 napos próba verziós ESS.
    Állítólag ESET-éknél most van egy nagyobb szerver karbantartás és egyben egy füst alatt ki is akarják szűrni, vagy legalább is szeretnék a minimálisra csökkenteni a nem jogos szoftver használók számát. Krakkelt, TemDono-s, 50-50-100 éves licenc meg hasonlóak.
  • Kontrakcio
    sziasztok! lenne 1 kérdése. Tegnap frissiteni akartam a nodot ( fixes ) és kéri a jelszór meg felhasználónevet... nektek is szórakozik?
  • Zyra
    Én nem rég óta használom (két hete) így még nincs sok tapasztalatom, de ez mintha nem lenne normális dolog nem? Vagy a NOD így frissített mindig?

@rochelle
    Tedd fel próbára a hármast. Szerintem a régebbihez már nincs vagy alig van támogatás. Legalább is ez szokott lenni a gyakorlat.
  • rochelle
    és nektek milyen nod-otok van
    3-as vagy a régebbi?
    nekem a régebbi abszolút nem akarja lefrissiteni magát hiába kattingattam rá vagy egymás után akár 50szer is, napok óta semmit nem csinált.
    Ma végülis kiprobáltam egy chip magazinos kóddal, igy most lefrissült, de jó lenne ha a sima probaverziós módszert tudnám továbbra is használni..
    csak kérdés mikor tud frissülni az.
  • pirobi
    nálam is nehezen frissiti önmagát. csak többszöri (legalább 4-6) rákattintás után hajlandó a frissítésre. / vagy 10 kattintásra /
  • Zyra
    Nálatok ilyen döcögősen frissíti magát a NOD32/ESS mostanában? Nekem szombat óta csak akkor frissít, ha manuálisan indítom el és akkor is csak többszöri (legalább 4-6) rákattintás után hajlandó a frissítésre. Automatikusan szombat óta nem is frissítette magát.
  • ba32107
    van egy problémám: a frissítést jelző kis ballon állandóan az asztal közepén jelenik meg, nem pedig az óra felett! emlékszem, egyszer asszem véletlenül odamozgattam az egérrel. de azóta visszahúztam a helyére, de mindig az asztal közepén jelenik meg! valami ötlet?
  • etele34
    Bocsi de nem volt széndékos a "lehurrogás" és ezért itt és most mindenki előtt BOCSÁNATOT KÉREK TŐLED. Tedd fel a hármas NOD-ot én is azt, pontosabban annak a 30 napos próba verzióját használom. Még kevésbé fogja a gépet mint az elődje a 2.7-es, ha ezt a NOD-ról egyáltalán el lehet mondani. Egyébként megy WINDOWS 2000-en is, ha nem XP van.
  • rochelle
    amúgy nem kéne mindenkit lehurrogni aki nem a legfrissebben használja..
    ja persze nektek már az biztos idiótának tünik, de mindegy...
    kösz a semmit
  • rochelle
    csakhogy nekem még ment egész mostanáig. és a nem xps windows-okra ezt ajánlják.
    úgyhogy nem ez a gond.
    és pl ha egy chip magazinos kóddal probálkozom akkor lefrissiti, csak én nem szeretném ilyen kódokkal használni, és a sima 30 napos probaverziót szeretném, igy használom már régóta, és eddig jó volt. nem hinném hogy most pont tegnap óta ne menne...
    csak valami más gond van.
  • etele34
    [IMG][/IMG]
  • etele34
    B...meg te engem szívatsz. Ez még a 2.7-es!!!
    Tedd fel a legújabbat a hármast és azzal próbáld. Persze, hogy ehhez már nincs frissítés hiszen már elavult.NOD 32letöltés
  • rochelle
    szóval nekem 2442-es verzió van a 3007 helyett
    és nem akar frissülni..
  • rochelle
    http://images.netbag.hu/20080729/19260761731.JPG
  • rochelle
    kiprobáltam és valamit elkezdett tölteni, de az adatbázis marad az ami volt 2007 08 07-i megprobálok berakni egy képet

• etele34
    Majd elfelejtettem. Az utolsó Vírusdefiníciós adatbázis száma:3007ma 18:03-kor
  • etele34
    Próbáld meg betenni erre a szerverre: http://u35.eset.com/eset_eval
    Beállítások/Frissítés/Frissítési szerver/Szerkesztés. Írd be ide és ezt add meg az aut. helyett. Nem biztos, hogy jelen esetben segít, de próba szerencse. Azért ha végeztél akkor tedd vissza az aut.-ra.
  • rochelle
    köszi, de ezt csinálom folyamatosan már vagy egy órája ,de semmi
  • etele34
    Kezdj el kattintgatni a manuális frissítésre és a sokadik kattintás után, de frissíti majd magát. Már mások is írták, hogy valami gond van a szerverrel és ezért ez a lassúság. Türelem és a NOD frissítést terem.
  • rochelle
    sziasztok
    a probaverziómat újratelepítettem de nem akar megint lefrissülni.
    nálatok mükszik a frissitás?
  • KO
    Nod32 3.0.667-hez működő okosságot tudtok adni?
  • pirobi
    http://www.eset.hu/?uname=AV-3169156
  • adamm0
    Helo valahonnan le lehet tölteni ingyen is a nod 32-őt?mert nincs vírusirtóm és így kicsit tartok a vírusoktól
  • pirobi
    sziasztok.mi van akkor amikor a Nod lejárat augusztus 22 lett volna , és az iménti frissités után eltünt ahol ezt irta. Akkor most mi van?
  • Wreck86
    nyugi,nézem nálam próba verzió van,de ugyanezzel a verziószámmal.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    apropó,próbáltam frissíteni,de sztem kell hozzá felhsznév+jelszó.vki tudna egy működőt adni,esetleg vmi fix van rá,mint a régebbiekre?köszi!
  • Zyra
    Ezt nem tudom. Nekem is ez van a 3.0.667-es.
  • pirobi
    " A NOD hívatalos oldaláról a 3.0.669-es verziót lehet letölteni de nekem a 3.0.667 települt. Hogy van ez? " Nálam is ez van!!!!
  • pirobi
    ez az Eset kód nekem jól bekavart mint irtam is pár hozzászólással korábban. Ujra kellett raknom a Nod-ot. Sajnos nincs hozzá leirás mit hogyan
  • Zyra
    Próbáltam. Végig fut a frissítő, letölt egy csomó dolgot majd feljön egy kisebb ablak, hogy a Frissítés a teljes verzióra megtörtént. Ez volt eddig is ha rákattintottam a Frissítés a teljes verzióra. A dátum ma pedig tegnaphoz képest már egy nappal kevesebbet mutat. 27 nap a hátralévő. Auguszts 20-ig sehogyan sem jön ki a 20 nap ha mától számolom. Van telepítve egy ilyen hozzá. ECU
    Lehet, hogy mégis csak jó így?
  • Wreck86
    próbálkozz megint frissíteni.
  • Zyra
    Itt egy kép a mai állapotról. Kicsit kesze-kuszák a dátumok.[IMG][/IMG]
    A NOD hívatalos oldaláról a 3.0.669-es verziót lehet letölteni de nekem a 3.0.667 települt. Hogy van ez?
  • barbym
    Net game

Nekem NOD32 van, 120éves Licencel. Próba licenc nem hinném h létezik, maga a program próba verzió. A védelem állapotát pedig a windowsnak kell jelezni Te csak a frissités dátumát tudod megnézni. Ami elég is ahhoz h tudd mennyire friss a kereső vírusdefiníciós adatbázisa.
  • Zyra
    Sziasztok!
    Meg tudná valaki mondani, aki a NOD 30 napos próbaverzióját használja most éppen (és nem crackkelt hanem tiszta), hogy azon a párbeszéd ablakon, ahol a Védelem állapota van mi van pontosan odaírva?
    A licenc érvényességi idejének vége: xxxxxxx vagy a próba licenc érvényességi idejének vége:xxxxx? Az érdekelne, hogy simán csak licenc vagy előtte ott a próba szó is. Fontos lenne.
    Köszi.
    30 naposról van szó!