15641
-
kovacsp2 #4530 Hello Mindenkinek !
Egy két kérdésem lenne:
Én a serialokat innen szedem le : http://www.for-ever.cn/nod32/. És ha erről frissitema 3.669-es verziót, hogy http://www.nod32sky.com, akkor elméletileg az aktivált licence élni fog nem, mert ez nem hivatalos nod server nem ?
Nekem most a leszedet koddal 11 hó 10-ig megy. DE ha aut.-én frissitem akkor egy két nap alaa a felhasznált licence kod elavaul.
Még egy kérdés: hogy a 2.7 verzióknál folymatosan frissit a http://www.nod32sky.com-ről ?
ÜDv:kovacsp -
#4529 Üdv
Nekem is frissítési problémáim vannak. Felrakta ugyan azt a hatlams 11 megás frissítést de azóta semmi :S. 2.70-es Nodom van és gondolkozok a cserén ebben kérnék segítséget. Kinéztem az Avast free-t 4.8 legújabbat. Milyen tapasztalatok vannak ezzel kapcsolatban illetve ebben is benne van-e a realtime keresés tehát ahogy böngészek ellenőrizi is azt.
Köszi -
cumfu #4528 Tesóm laptopján aug 1-től nem frissített az ESS. (marsu fix 2.2-vel.) Kiírta hogy 24 nap h lejár. Rámegyek arra h teljes license megvásárlása és beírtam a kódot, adott licenset 09.20-ig. Fenn van a fix!!! Leszedem az avast-ot felrakom én is az asztalira, de én csak a frissítési paramétereket tudom beírni beírtam frissít. Ennek nem 30 napig kéne mőködni? Nemértem. És most hogy használom mintha próbaverzió vagy mintha teljes lenne? Ja a password trackert hogy kell használni? és majd 20-a után honnan tudom meg az új kódot? Bocs h sokat írok! Előre is köszi -
etele34 #4527 Neked mi van fent? Próba verzió? Csak az az érdekes, hogy előtte a 'Licenc a következő ... bejegyzés alatt mindig látható volt még az a felírat is, hogy: A Próba verzióból vissza van még 29; 28; 27;... nap. Ez most eltűnt és ezért kérdeztem. A másik pedig, hogy miért frissítette magát a Teljes verzióra? -
pirobi #4526 nálam is ez látható. -
etele34 #4525 Nálatok is ezt látni a Névjegynél?
[IMG][/IMG]
Nálam a próbaverzió első 30 napja július 30.-án telt le. Úgy emlékszem, hogy addig mutatta a vissza számolást és a névjegynél ott volt az, hogy a Próba licencből még vissza van xx nap. 30.-án amikor a nulladik napot mutatta egyszer csak aut. frissült (egy kis segédprogrammal) és a frissítés után feldobott egy ablakot, miszerint Sikerült a frissítés a teljes verzióra. Eltűnt a vissza felé csökkenő számlálandó napok kijelzése és megjelent az új, 2008.09.20.-ig tartó dátum. Van erre valami okosságos magyarázata valakinek?
Köszike. -
7alvoo #4524 Gratula - ez valóban működik. Megoldás lehet még a http://www.nod32sky.com/ -is csak beírod frissítő szervernek és jön a manna.
-
novaa01 #4523 Tib: megy a modszer :D:D leszedtem a fixeket és ugyjo -
#4522 és=én -
#4521 Nem tudom mit szenvedtek és letöltöttem még áprilisban a trial 30 napos NOD32 3.0-át, rányomtam a TemDono Fix 1.2-t... azóta is 31 napon áll a számláló és frissít rendesen, pedig rendszeresen frissítem az új verziókra :)) -
clubcore #4520 Én is 3évig "nodoztam",de frissitési gondok után átálltam Kaspersky-re(kis.7.0.1.325en-hun).Megy faszán és frissít is. -
#4519 Jött egy ötlet, ami szerintem működni fog. Mindig az aktuális próba (trial) verzió kódját kell beírni. Így nem kell állandóan uninstall-reinstall dologgal bajlódni.
A jelenlegi trial 2008.09.20-ig tökéletesen fut és frissít. Az bő 6 hét. Utána meg beírja mindenki az újat
Tehát akinek nem megy a frissítés, az írja be ezt és elvben menni fog a fenti dátumig! A törések esetlegesen bezavarhatják... De egy próbát megér...
ESET Smart Security v3.0.667.0 HUN
név: esstrial25
jelszó: vqwe8e7us
ESET NOD32 Antivirus v3.0.667.0 HUN
név: eavtrial25
jelszó: 9huqrhbra
A név+jelszó páros a telepítés első lépéseinél ki is olvasható. Az utóbbi pöttyözésének megfejtését egy Password Tracker megoldja fél pillanat alatt. -
melyon #4518 22.30-kor az u23...-ról teljes frissítést csinált a 2.7 xxx NOD32.
Üdv. -
cumfu #4517 Én nekem most avast-om van, amit majd be kéne még állítani de nem nagyon értek az ilyenekhez. Nekem nod kéne..bár nem minden áron :P -
etele34 #4516 Hát ezt Eugénék (Kasperskyéknál) szépen megoldották. Van olyan figyelő program ami párhuzamosan fut a frissítő szervereken és figyeli a felhasználók gépei felől a frissítési szándékot. Amint elindul a frissítés lekérése az otthoni gépről a szerver felé, akkor vele együtt lekérdezik a jellemző adatokat is. És itt azonnal kiderül a turpisság. Ha jól működik ez a segéd program, márpedig Kasperskyéknál eddig bevált, akkor már nem is enged frissíteni és automatikusan tiltásra teszi azt a szofvert. Ekkor lesz szép, egészséges piros színű. Igaz ez jó sok plusz pénz, de tapasztalatom szerint Kasperskyt nem nagyon tudsz néhány napnál tovább illegálisan használni. Nagyon hamar fekete listára teszik. Egyedül a Trial Reset működik. -
novaa01 #4515 csak jön valami jo törés majda napokba :)
adig meg nem frisitünk -
cumfu #4514 Várható majd újabb törés amit nem tudnak 1 darabig leleplezni? (marsu fix 2.2 is elég sokáig működött ESS 3.0-val) -
#4513 Lehet találni kulcsokat is elvétve, melyek igen sokáig jók(akár 6-7 hónap). De mivel NOD-os fórum, így hogy ne legyen OFF hozzászólás megkérdezném utána járt-e már valaki, hogy hány vírusmintával bővíti az adatbázist a NOD/ESET naponta. Illetve hogy a jelenlegi adatbázisban hány vírusminta van eddig. -
#4512 A full ugyan az mint a trial, csak néha panaszkodik hogy lejár. ( De ezt nagyjából el lehet tüntetni. ) Az securityben az antivíruson túl van tűzfal, spamszűrő, reklám blokkoló meg ilyesmik. -
novaa01 #4511 értem :) és mibe más a full minta trial nem tod? meg az antivirus vs internet secure közöttM -
#4510 Kaspersky 8 ból még nincs magyar. "Normális" key nincs hozzá egy idő után mindet blacklist-elik, de van olyan hogy " trial reset" ezzel mindig visszatudod csinálni 30 naposra. -
cumfu #4509 a 4507 neked ment :) -
#4508 Szia!
Én nálam sem frissít a NOD, a legutóbbi verzió a julius 27. Azóta nem képes frissiteni, mindig azt írja nincs újabb frissítés.
Nálatok is így van ez? -
cumfu #4507 Heló! és ez próba vagy tört változat ami neked frissít? -
novaa01 #4506 hellosztok
nem tom most mit tegyek :) és nodot használtam amiota az eszemet tudom, de mivel most nincs egy normális verzió, javitsatok ki ha nem jól tom.
felraktam a kaspersky 8at, és a kérdésem az lenne hogy van belöle magyar és normális key??
nagyon fontos lenne
üdv -
etele34 #4505 Nálam most frissült 08:46-kor (automatikus beállításon) a 3335-re. -
etele34 #4504 Próbálkozz manuálisan frissíteni. Ha az ötvenedik kattintás magasságában sem frissít az ESS akkor kilőtték a Tiedet is frissítő szerveren és tiltva lett. Ez benne van a pakliban, aki ilyen és hasonló "töréseket" használ. Mard egyelőre a 30 naponkénti le és felrakása az ESS-nek. -
cumfu #4503 Akkor az ESS marsu fix 2.2-vel már semmiképp sem frissül? -
etele34 #4502 Én a hármast használom ezért azt le tudom írni, de gondolom valahogy így lehet a 2.7-ben is mert abban is van Feladatütemező. Egyébként alapból 60 perc a beállítás.
Eszközök/Feladatütemező >> itt rákattintasz a 'Rendszeres automatikus frissítés' bejegyzésre,(ez nálam a legelső/legfelső) >> kikékül >> majd ezután alul a 'Szerkesztés' fülre kattintasz és utána már nincs más dolgod, mint értelem szerűen végig menni a beállítás Varázslóval. Ilyen egyszerű. -
kállai #4501 sziasztok.azt hol kell beállítani hogy az automatikus frissítésnél te add meg hogy hány percenkét frissítse magát a vírusadatbázis?nekem 2.70-es nodom van.előre is köszönöm!!! -
etele34 #4500 Nekem automatikusan frissített. De már tegnap reggel óta is. Ma 17.52-kor fent volt a központi szerveren a legújabb 3333-as frissítés és nálam 18.11-kor már frissítette is magát az ESS. Azért "csak" ilyen sokára (19 perc elteltével) mert 15 percesre van állítva az automatikus frissítések keresése. De most átállítottam 5 perces keresésre. Mennie kell az automatikus szerver kiválasztással is a frissítéseknek. -
Balboa17 #4499 Ma 19:47-kor kiválasztottam a "u49.eset.com" szervert 10-15-ször rákattintottam a Frissítés gombra azt BUMM elkezdi letölteni a 20080806-os mai verziót. :) Mindenkinek sok sikert kívánok!!!
Ja és NOD32 2.70.31-est használok. :) -
#4498 a temdono fix müködik még? -
etele34 #4497 Ahogy én vissza olvastam Zyra csak beidézte azt az e-mailt amit kapott a Sicontact-tól. Nem Ő találta ki és írta le ide a fórumba. Csak a tisztán látás végett.
Egyébként nálam tegnap reggel óta újból automatikusan frissíti magát megint az ESS. (30 napos próba verziót használok) Úgy mint a régi szép - egy héttel ezelőtti - időkben. Remélem megszűnt a "hisztije". Végleg! -
zsuka49 #4496 Sziasztok!
Látom soknak gond, hogy nem frissít a NOD32. Nekem is ez a gondom, július 26. óta nem frissített.
Kedves Zyra, azt írod, hogy 2008.08.05.-vel meg kell szűnnie ezeknek a problémáknak.
Háááááááááát, 06. van, de még mindig él ez a probléma........:(((
-
#4495 Na erről van szó ! -
#4494 Elég sokat foglalkozom antivírusokkal, így elmondhatom, hogy véleményem szerint sem a "legjobb" a NOD, és igaz, hogy csak a marketing az, ami életben tartja... Néztétek már a Virusbullettin weblapján, hogy kik szponzorálják a VB-t, és hogy ki a platinum sponzor ? :D Hát nevetséges, hogy ilyet hoztok fel bizonyítéknak h a VB tesztjei... Aki komolyabb védelmet akar, az Kaspersky-t vagy Bitdefendert, esetleg AVG-t használ...
ÉN már elég régóta kaspersky használó vagyok, és egyben elégedett is. Egy próbát megér mindenkinek a Kaspersky Internet Security 2009. Ha ez nem nyeri el a tetszését, akkor AVG internet Security 8, vagy megvárja a Bitdefender 2009-es verzióját, mert a 2008 kicsit teljesítményigényes, de emellett ez is elég biztos választás. Ha teszteket akartok, akkor töltsetek le vírusgyűjteményeket, majd töltsétek fel ide, itt kaphattok egy viszonylag reális képet az egészről... -
rochelle #4493 köszi!
-
etele34 #4492 Yes! -
rochelle #4491 szia!
Múltkor azt írtad, hogy simán vissza lehet írni a szervereket!
Én viszont nem tudom a pontos címeket.
tudnál abban segíteni?