15641
-
#4650 Névjegy... NOD... Miért hol a tiéd? Nem igazán értelek, de mindegy...
Próbaverziót kell használni, az megy rendesen. Babrálni meg felesleges, igazából nem nyer vele semmit az ember:
- Lejárati idő van-nincs. Mielőtt lejár, új demó kódot beír az ember. Ennyi.
- Próba-Teljes verzió. A próbaverzió is mindent tud, amit a teljes. -
cumfu #4649 Most frissítettem már kiírja. -
cumfu #4648 régen volt olyan hogy mennyi nap van vissza, de a név és jelszó után vrissítette magát teljes-re. Utána ki volt írva hogy meddig érvényes. De már az is eltünt hasonlítsd össze a te és az én névjegyem (a nodba) és rájössz. -
etele34 #4647 Hát ez az. Most kapok hülyét. Én is rátettem a 669-es Comercialt a 667-es Trialra és jó is volt, de aztán az egyik bekapcsolás után vettem észre ezt a vissza számlálási dolgot amiről írtam is. Nem értettem hogyan került egyszerre csak elő. Ma amikor újra bekapcsoltam a gépet, 19 óra után pár perccel első dolgom volt ránézni az ESS-re. Közben már frissítette is magát automatikusan és eltűntek ezek a vissza számolási adatok.
Képek itt vannak.
-
bubogabor #4646 Nalam meg olyan gond van feltettem a 3.0.667 es trialt es valamikor kiirja virusadatbazis nem frissitheto ervenytelen felhasznalo nev es jelszo kicsit furcsa hogy a sajat trial kodjara ezt irja amikor 9.20 ig ervenyes nincs fent semmi fele fix rajta -
#4645 "...eltünt az is h mennyi nap van vissza..."
"...(visszaszámlálás nem is volt)"
Na akkor most mi van?! Asszem nem értelek... -
#4644 Vonaton utaztok öcséddel, öcséd a vonat végén ül, te az elején. Az ellenőr az elején kezdi, téged megfogott, öcsédet meg majd mikor odaér. ESET-éknél az ellenőr lehet gyors(pár nap), vagy akár lassú(hónapok). -
#4643 az hogy lehet hogy az öcsémnek megy a temdono 1.2 -es fix?
nekem nem frissitett -
cumfu #4642 nekem nincs fix-elve trial verzió volt és a license 2008.09.20-ig volt érvényes. ezt ki is írta. De most valahogy eltünt. (visszaszámlálás nem is volt) -
#4641 Mivel rendszeresen írsz ide, nem értem hogy nem olvasol...
Már a v3.0.667.0-ás próbaverziónál sem volt visszaszámlálás.
Ha kitörlöd a név+jelszó párost (pár FIX ezt csinálja), akkor liszensz híján nincs lejárati idő sem. Bár így liszensz híján elvben nem frissít (hacsak a FIX meg nem oldja) -
cumfu #4640 kép
Ezt nézzétek meg. Próbaverzióm van és eltünt az is h mennyi nap van vissza meg az is hogy a licensz meddig érvényes erre valami magyarázat? -
cumfu #4639 köszi talána beválik :) -
pirobi #4638 mail ismét ment -
cumfu #4637 Bocs de azt írja ki hogy a lap nem jeleníthető meg amikpor rákattintok. Ez amúgy mejik verzió? Nekem ESS v3.0.669-em van. Lécci küld el a [email protected]. köszi -
pirobi #4636 mailt küldtem -
cumfu #4635 Valaki tud segíteni a beállításokban? Vagy jó neki az alap is? PL: milyen fájlokat ellenőrizzen és mit tegyen ha talál valamit vírust. pl törlés, karantén. Tudjátok mint régen a 2.70.xx-es verziókba. Lécci segítsetek -
cumfu #4634 Na ez nekem is a kérdésem lenne De mivel nekem ESS-m van szerintem hagyom abba van tűzfal, de elméletileg nem a legjobb. -
wendi1106 #4633 nem is kell hogy más is eszedbe jusson mert az előbbi segítséged tökéletesen megfelelt azaz mostmár felfrissített 08.08.10 (3344)
kösz a segítséget :) - de lenne még 1 utolsó kérdésem (mint Colombo-nak XD ) milyen tűzfalat érdemes használni a Nod mellett ha 1álltalán érdemes mert én most ZoneAlarm-ot használok ? -
cumfu #4632 Heló! Ha fixelted az a baj. szedd le és frissít. Ha nem akkor ezt írd be frissítési név és jelszónak:
"ESET Smart Security v3.0.667.0 HUN
név: esstrial25
jelszó: vqwe8e7us
ESET NOD32 Antivirus v3.0.667.0 HUN
név: eavtrial25
jelszó: 9huqrhbra"
Más nem jut eszembe. Esetleg olvass vissza vannak leírva frissítési szerverek. De nekem autómatikus beállításnál is frissít. Sok szerencsét
-
wendi1106 #4631 Hali mindenki!
hát nekem se frissített 2008.08.07 óta (fogalmam sincs hogy miért) csak nekem azóta már új rendszert kellet raknom, és a 2004 ... -as verziós adatbázissal rendelkezó fixelt nodom nem akart frissíteni ez lenne az első kérdésem hogy ez mitől lehetett a másik pedig az hogy mivel nem volt jó a régi ezért leszedtem a 3.0.669-es verziót de ez is csak 08.08.01 es verziós adatbázissal van felruházva ettől van e jelenleg újabb és ha van akkor azt hogy lehet frissíteni ?
előre is köszönöm a segítséget :) -
#4630 Nekem is a Trial-ra (667) frissített Commercial (669) fut pár napja, frissít is, de nem volt és nem is lett visszaszámlálós.
Nem tettél fel valami FIX-et, ami bezavar? -
pirobi #4629 nálad van a gond. A Virusadatbázis ,mint ahogy irtam előtted: 3344 -
horst #4628 Helló,
Az a gondom hogy a 2.70.42 verzióju fixelt nod-om 2008.08.07 -óta nem frissít. 2442 vírusadatbázis.
Ez így oké, vagy nálam van valami probléma?
Köszönettel. -
pirobi #4627 Az előbb telepitettem a 667 , 30 napos próbaverziót. Frissités után / 3344 virusadatbázis / nem irja sehol hogy mennyi nap van vissza. Érdekes -
etele34 #4626 ESET-leg valami magyarázat az előző két dologra? -
etele34 #4625 IDŐ PARADOXON/2
-
etele34 #4624 Tegnap óta felváltottam a 667-es próba verziót a fullos 669-es teljes verzióra.
Tiszta IDŐ PARADOXON az egész. Nem?
-
Balboa17 #4623 Ok-ok köszi!!! -
etele34 #4622 De van olyan is, hogy csak egyetlen "picurka" frissítés jön le. Jó példa erre éppen a mai aug.10.-ei nap. Általában inkább hétvégén ritkul a frissítések száma. ESET-éknél úgy gondolják, hogy még a vírusok is "pihennek" a hétvégéken. -
novaa01 #4621 nekem is eltünt :D 667 verzioval
-
Zyra #4620 Ez > http://ess.nod32sky.com < a szerver mitől jobb mint a többi? Jó a teljes (commercial) verzióhoz is vagy csak próba(Trial) verzióhoz használható? -
Zsolt01 #4619 Nem, mert volt olyan, meg biztos lesz is, hogy 1 nap nem adnak ki frissítést hozzá. -
Balboa17 #4618 Szevasztok!
Amúgy mindennap automatikusan kell frissülni-e a NOD-nak??? -
#4617 Nekem a Smart security van fent, ott a Védelem állapota fülnél, legalul volt kiírva, de nekem eltűnt. -
#4616 hol lehet megnézni a hátralévő napok számát? -
#4615 Reggel frissített nekem, aztán most ki volt írva, h hátralévő napok száma: 31
Aztán rámentem frissítés teljes verzióra, most eltűnt a 31 nap, de a 09. 20 még mindíg ott van.
-
cumfu #4614 Valaki tud valami tudti beállítást ESS 3.0.669-re? Az elöbb kaptam egy tuti vírust hogy még a háttére is kiírta h baj van. Egyből feltelepült valami windows xp vírus 08 vagy mi a rák, és a nod a naplófájlba azt nézte vírusnak. de nem lehetett unistallálni. na végre leszedtem leellenőriztem nod-al. Nem talált semmit. Most úgy néz ki hogy tiszta. ESS-nak jók az alapbeállítások? vagy változtatni kéne rajta? Esetleg valaki ért a Trojan Remover nemvű programhoz? Megkösszönném ha segítenétek. -
#4613 szép! még a próbaverziót is frissíti:D köszi -
novaa01 #4612 1 müködö verzió:
felrakod a 3.0.667 magyar verziót majd a frisitésnél szervernek beirjátok ezt http://ess.nod32sky.com és nekem nem számol visza és frisit edig rendesen -
pirobi #4611 Megjelent az ESET Login Viewer v.1.3