Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még nincsen. Amúgy a firewall és antispam modulokat hol lehet konfigolni? Én nem találtam meg.
AVIRA - \"More than security.\"
Szóval ha lejár a 30 napos trial akkor újra letöltöm és megint 30 nap? Ezt használom a 2.7 helyett mert nagyon megtetszett. A kezelõfelület ezerszer felhasználóbarátabb a réginél. Én a mostaninál be pipáltam a potential unsafe applications mint a réginél kb ennyi.
Amíg nem jön ki a végleges, addig nem írnak hozzá expert beállításokat, mert addig még bármi változhat benne. Én nem próbáltam, de aki igen, az azt mondta, hogy nagyon jó lesz. A tûzfal állítólag simán versenyképes lesz a piacon lévõ legjobbakkal. Javították azt a hibát, hogy ugye az elõzõ verziókban kézi keresés során egy rakat fájlt nem tudott ellenõrizni, na ez most fogja tudni, ha nem is mindet, de sokkal többet.
Okosság szintén nicsn hozzá, mivel béta, és ingyenes amíg béta. 😊
Okosság szintén nicsn hozzá, mivel béta, és ingyenes amíg béta. 😊
Chaos Anno Domini
ESET Online Scanner mitõl nem indulhat? Elõször is hangsúlyoznám, hogy nem az én gépemrõl van szó, az érintett gépén IE7 van. (elvileg) Semmilyen program nem blokkolja az Active-X-ek települését. Avast antivírus. Telepíto az ektiv-exet, és azt mondja hogy áll, nem csinál semmit.
Ennél konkrétabbat nem tudok mondani, nekem is csak ennyit mondott.
Hmm...közben nézem itt a rendszer követelményeket, admin jogok szükségesek, lehet ez zavart be neki, mert DMR-t biztos használ hozzá. Ha megjön értesítem. 😊
Ennél konkrétabbat nem tudok mondani, nekem is csak ennyit mondott.
Hmm...közben nézem itt a rendszer követelményeket, admin jogok szükségesek, lehet ez zavart be neki, mert DMR-t biztos használ hozzá. Ha megjön értesítem. 😊
Chaos Anno Domini
Hellósztok! Nektek mi a véleményetek az Eset Smart Security-rõl? (Nod32 3.0) Tud valaki hozzá ugyanolyan szigoritott beállitásokat mint ami a 2.7-hez volt? Esetleg valami "okosságot" hogy sokáig használhassam? Mondjuk 3-4 ezer évig mint a régit 😊
éiigen
Miért van az, hogy bár a NOD32 megtalálta az Exploit.Multi.Qtp trójait, de semmit sem tudott vele kezdeni.
Az Avast! home csípõbõl kiirtotta.
Az Avast! home csípõbõl kiirtotta.
Walk the Talk.
De csak nálad...Én több mint 2 éve használom, 1-szer okozott bajt a SAJÁT hibámból
Hoppá hoppá. 😊
RegCleaner kapitális hibát követett el...
Kitörölt egy rendszerfájlt/rendszerkulcsot, és nem indult a Windows. xD
Csak javítással lehetett megoldani...WoW 😊
RegCleaner kapitális hibát követett el...
Kitörölt egy rendszerfájlt/rendszerkulcsot, és nem indult a Windows. xD
Csak javítással lehetett megoldani...WoW 😊
Én JV 16-ot használok évek óta. Mikor a RegCleaner után kijött, elõször nagyon bugos volt. De most már elfogadható. Talán nem söpör ki annyi mindent mint más, de éppen azért mert a biztonságra törekszik.
"Viszont a program készitõje Jouni Vuorio abbahagyta a fejlesztését."
Nah igen, elég nagy probléma ez, mert szerintem egy nagyszerû program
Nah igen, elég nagy probléma ez, mert szerintem egy nagyszerû program
A RegCleanert valamikor régen használtam Windows 2000-ren.Nagyon kedveltem.Viszont a program készitõje Jouni Vuorio abbahagyta a fejlesztését.Az utolsó verzió 2001-ben jött ki.Nem tartom túl jó ötletnek a használatát egy SP2-es Windows-on.Viszont a RegCleaner továbbfejlesztett változatai,a jv16 Power Tools és a Regsupreme már a célnak jobban megfelelnek:Link.
Soha nem volt gondom a RegCleanerrel sem
"Kitöröltem a parancsikont, újraindítottam a gépet, megjavult a nod"
Már mint a RegCleaner parancsikonját töröltem.
Már mint a RegCleaner parancsikonját töröltem.
Chaos Anno Domini
Még jó, hogy vannak Backup-ok a RegCleaner-ben a törölt itemekról, többek között a nod32 bejegyzésérõl is(ami a hibát okozta), amit elvileg vissza lehetne állítani. Persze hogy nem lehetett. Kipipálom, kattolok a "Backup akármi" gombra, lista újra betölt, az elem ogyan ott van. Kitöröltem a parancsikont, újraindítottam a gépet, megjavult a nod. 😊 Ki érti ezt? 😄
Még csak nem is uninstallálni kellett a programot, hanem csak az asztali parancsikot törölni...
Na mindegy, probléma megoldva, nod mûködik.
Bocs hogy ennyi hsz-embe került, én sem gondoltam.
RegCleaner meg távol marad a rendszeremtõl egy ideig. 😊
Még csak nem is uninstallálni kellett a programot, hanem csak az asztali parancsikot törölni...
Na mindegy, probléma megoldva, nod mûködik.
Bocs hogy ennyi hsz-embe került, én sem gondoltam.
RegCleaner meg távol marad a rendszeremtõl egy ideig. 😊
Chaos Anno Domini
Persze legyen ez a felhasználó hibája, végülis ki lehetett választani, hogy melyik bejegyzést törölje, de hát akkor is, mekkora csúnyaság már ez?
Chaos Anno Domini
Ráadásul a nod ezzel a hibaüzenettel fogad rendszerfölálláskor:
"Nem lehet inicializálni a víruskeresõt. A NOD32 rendszermoduljai valószínûleg nem mûködnek megfelelõen.
De ma már ezzel nem foglalkozom, holnap majd nekiesek.
"Nem lehet inicializálni a víruskeresõt. A NOD32 rendszermoduljai valószínûleg nem mûködnek megfelelõen.
De ma már ezzel nem foglalkozom, holnap majd nekiesek.
Chaos Anno Domini
"a RC pedig csak azokat a bejegyzéseket törli, amik nincsenek használatban...
Na hát én ezzel most testemmel, lelkemmel ellenkezem. Lefuttattam, live messengerbõl kiléptem (telepítve volt a plus is hozzá), késõbb újra beléptem, smiley-ek helyett karakter kódok, színek helyett színkódok. Leszedtem a plus-t, telepítem, telepítés végén jönne be a messenger hogy bejelentkezzen, erre Comodo tûzfalam kidob egy ablakot, hogy épp most történt egyhiba, küldjek jelentést. Jelentés nem tudtam elküldeni (nem ért sem engem, sem a Comodo-t nagy veszteség, a 2.4-es verziót már nem fejelsztik, 3.0-t csinálják bõszen már egy ideje), messengerbe nem tudtam belépni. Újraindítom a gépet, Nod32 betölt, de a modulok egyik sem. Na szép, védelem nuku, újraindítom a gépet, megint semmi. Ráadásul én kikapcsoltam a grafikus megejlenítést a nodban, errefel meg van.
Mondhatom a megfelelõ bejegyzéseket lõtte ki.
FWRR-rel még semmi gond nem volt eddig. 😊
Na hát én ezzel most testemmel, lelkemmel ellenkezem. Lefuttattam, live messengerbõl kiléptem (telepítve volt a plus is hozzá), késõbb újra beléptem, smiley-ek helyett karakter kódok, színek helyett színkódok. Leszedtem a plus-t, telepítem, telepítés végén jönne be a messenger hogy bejelentkezzen, erre Comodo tûzfalam kidob egy ablakot, hogy épp most történt egyhiba, küldjek jelentést. Jelentés nem tudtam elküldeni (nem ért sem engem, sem a Comodo-t nagy veszteség, a 2.4-es verziót már nem fejelsztik, 3.0-t csinálják bõszen már egy ideje), messengerbe nem tudtam belépni. Újraindítom a gépet, Nod32 betölt, de a modulok egyik sem. Na szép, védelem nuku, újraindítom a gépet, megint semmi. Ráadásul én kikapcsoltam a grafikus megejlenítést a nodban, errefel meg van.
Mondhatom a megfelelõ bejegyzéseket lõtte ki.
FWRR-rel még semmi gond nem volt eddig. 😊
Chaos Anno Domini
Nekem a szám.gép újratelepítése után okozott gubancot. Talált 1200 problémát, javította, restart, gép nem indul...Win reinstall...
Nekem se.
Sztem a FWRR sokkal alaposabb mint a RegCleaner, nekem sosem okozott bajt
Nekem nem okozott semmi bajt a FWRR....
ÖÖÖ...
inkább ne...akkor már RegCleaner.
a FWRR az nekem okozott jelentõs károkat, a RC pedig csak azokat a bejegyzéseket törli, amik nincsenek használatban, a FWRR pedig nem.
a FWRR az nekem okozott jelentõs károkat, a RC pedig csak azokat a bejegyzéseket törli, amik nincsenek használatban, a FWRR pedig nem.
Free Windows Registry Repair.
" kézzel manuálisan irts ki minden nodos registry bejegyzést "
Na errõl egy kis infót ha kaphatnák, még eddig nem volt szükségem ilyesmire. Mivel, hol találom és hogy álljak neki ?
Köszi szépen elõre is !
(Ja amúgy a saját gépemen a 2.1 fix-et használom és még nem volt ilyen gondom. 2.2-el nálam az volt a probléma, hogy egy idõ után nem volt hajlandó frissülni vele. Ezért visszatértem már egy jó ideje a 2.1 fix-hez.)
Na errõl egy kis infót ha kaphatnák, még eddig nem volt szükségem ilyesmire. Mivel, hol találom és hogy álljak neki ?
Köszi szépen elõre is !
(Ja amúgy a saját gépemen a 2.1 fix-et használom és még nem volt ilyen gondom. 2.2-el nálam az volt a probléma, hogy egy idõ után nem volt hajlandó frissülni vele. Ezért visszatértem már egy jó ideje a 2.1 fix-hez.)
Szerintem az elözõ nod még 2.1-es fixel volt feltéve, nálam legalábbis akkor volt ilyen probléma.
Takarits registryt.
Szedd le amostani nodot és ha lehet kézzel manuálisan irts ki minden nodos registry bejegyzést (azt hiszem 2 db-ot majd nem enged letörölni, azt hagyd úgy) majd tedd fel az új nodot és a 2.2-es fixet és restart.
Jó munkát!
Takarits registryt.
Szedd le amostani nodot és ha lehet kézzel manuálisan irts ki minden nodos registry bejegyzést (azt hiszem 2 db-ot majd nem enged letörölni, azt hagyd úgy) majd tedd fel az új nodot és a 2.2-es fixet és restart.
Jó munkát!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Sziasztok.
Hogy létezik az, hogy felrakok egy 30 napos(2.7-est)Nod32-õt és az istenért se hajlandó frissülni ???
Egy jó ismerõsömnél jártam így !
Elõtte egy fix-elt nod32 volt fent és azért álltam neki feltenni egy újat, mert a régi sem volt hajlandó frissülni. A régebbit nem én tettem fel és arra gondolok, hogy talán az az illetõ belenyúlt valamibe.
(Fix-et szedtem le elöszõr majd a Nod-ot, szerintem itt nem hibáztam Én.)
Tippek ?
Ötletek ?
Köszi !
Hogy létezik az, hogy felrakok egy 30 napos(2.7-est)Nod32-õt és az istenért se hajlandó frissülni ???
Egy jó ismerõsömnél jártam így !
Elõtte egy fix-elt nod32 volt fent és azért álltam neki feltenni egy újat, mert a régi sem volt hajlandó frissülni. A régebbit nem én tettem fel és arra gondolok, hogy talán az az illetõ belenyúlt valamibe.
(Fix-et szedtem le elöszõr majd a Nod-ot, szerintem itt nem hibáztam Én.)
Tippek ?
Ötletek ?
Köszi !
Próbáld ki az Avira Antivir-t, vagy a Nod32-t, úgy néz ki mind a kettõnek benne van az adatbázisában, jóeséllyel el tudják távolítani.
Letöltöd, frissíted, rendszer visszaállítást kikapcsolod, újraindítod a gépet csökkentett özemódban, lefuttatod, írtod, restartolsz, rendszer visszaállítást bekapcsolod.
Letöltöd, frissíted, rendszer visszaállítást kikapcsolod, újraindítod a gépet csökkentett özemódban, lefuttatod, írtod, restartolsz, rendszer visszaállítást bekapcsolod.
Chaos Anno Domini
*karantén* -.-
Ez a szar PHP/Webshell.F trójai-val baszogat egyfolytába de csak karanéntba tudom baszni.. Azt se tudom hol a file mert valami linket ad meg vagyis valami képet.. :-/
A mindenki által ismert gain.exe trójait a NOD32 letiltja így az 5.1-es DivX nem engedi magát használni. Tud valaki megoldást arra, hogy a divx-et úgymond átvágva munkára bírjuk a trójai nélkül?
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
az msn cimem: [email protected] ! lécci vegyél fel és megbeszéljük a dolgokat, vagy küld linket honnan lehet leszedni a magyarosítást és a patchet! köszi
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
mind1 is en ugytudom 6-os szarabb ,es en emugy is megvettem mert meg probaltam key-file-val is mukodott is vagy egy hetig aztan blacklist-re raktak key filet :-(ekkor vettem meg :-)
7-eshez?
van hozzá teljes magyarításom, meg patchem amivel elfogadja a 6.0ás kulcsokat...
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Na isohunteren volt a file BS.Player.Pro.v2.24.954. de most ezt nem is talalom asszem valami by cazor team vagy mi volt vegen.es mondom mindez kb ket hete volt probalj rakeresni es toltsd le :-)
igen! Kaspersky nekem is bejött, csak az a baj h nekem nincs magyar változat! 😞 de 6.0-át tudok HUN-ba szerezni! az mennyivel gyengébb mint a 7.0?
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Hat en mar maradnek a kav-nal alabb emlitett eset miatt es plane hogy meg is vettem :-)Hat nezd nincs egy eromuvem amd 2500+ 1gb ram semmit nem veszek eszre hogy fogna a kav,az viszont igaz hogy a scanner-e nem tul gyors:-)de nem is veszesen lassu,no es jo munkahoz ido kell :-)
Nem fog senki sem fikázni, a Spyware Terminator, nevébõl is adódóan kémprogram írtó, nem pedig vírus írtó. Más kategória, ezért abszolút jogosan nem riasztott a vírusra.
Egyébként amit írtál érdekes volt. 😊
Légyszíves küld el privátban azt a bizonyos torrentet, vagy hozzá egy címet. Köszi!
Egyébként amit írtál érdekes volt. 😊
Légyszíves küld el privátban azt a bizonyos torrentet, vagy hozzá egy címet. Köszi!
Chaos Anno Domini
akkor most neked igazat adok.. xD
most én is nodot használok spyware etminatorral és comodo tûzfallal és malware-mentes vok..😄 azért próbáld sztem te is így ki, mert hallottam azért olyat is, h a kav fogja a vasodat, mint állat..nem?😄
most én is nodot használok spyware etminatorral és comodo tûzfallal és malware-mentes vok..😄 azért próbáld sztem te is így ki, mert hallottam azért olyat is, h a kav fogja a vasodat, mint állat..nem?😄
ja ami kimaradt az irasombol:spyware terminator ingyenes ugyancsak rakas szart sem ero is fel volt telepitve mielott ezzel fikazna majd vki.
masdoszori nod telepitesnel mindent fullra huztam es tobbi irtonal is,ezt nem hagytam ki :-)es tovabbmegyek a kaspersky default beallitasoknal is megfogta filet es tenyleg nem vagyok kav fun nem is hasznaltam soha,csak most ismertem meg.