Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alert
Most olvasom a fórumot és meg vagyok lepõdve, miért nem használjátok a nodlogin-t a mindenféle fix helyett??? Ezt csak feltelepíted és amikor a nod frissíteni akar, akkor a háttérben elindul a progi és "beinjektál" egy licensz-t a server és a géped közé. El lehet felejteni a mûködõ jelszó keresgélést meg a miért nem mûködik ez vagy az a fix dolgot. A nodlogin mindig mûködik, amikor pedig változtatnak a kódon az ESET-nél és kiiktatják, csak letöltesz egy újabb verziójú nodlogint és kész is. Nekem volt hogy 4-5 hónapig mûködött. Ha nem tud frissíteni akkor megkeresed az újabb nodlogint (mert ha kiiktatják, akkor frissítik azonnal a nodlogint is) és mûxik megint...

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Mindenkinek helyrejött a nod? vagy van még akinek nem a legjobb?
signs
<#eljen> <#taps>

www.sabian.com

jó lenne tudni, hogy mi okozza azt hogy valahol nem frissit!
valahol meg ugyanaz simán!
Valakinek nincs ötlete?
alert
Köszi! Közben sikerült megoldani. Feltettem egy friss XP-t egy másik vinyóra ott simán feltelepült a nod32. Le is futtattam és meg is találta és ki is írtotta azokat a Bagle vírusokat amik a másik rendszerben a gubancot csinálták és ott persze nem lehetett írtani, mert betöltõdtek a boot során. Meglepett azonban és elszomorított, hogy nem ismert fel mindent a legfrissebb nod32 😞 lefuttattam ugyanis biztonság kedvéért a Bitdefendert ami talált még 3-4 fertõzött fájlt a system32-ben, szintén a bagle részei. Ezekután lefuttattam a kaspersky-t is, de az már nem talált újabbat. Most tökéletesen mûködik az elõzõ rendszer és simán feltelepült a nod. Ennyi. Csak ha más is hasonlóval kerülne szembe tudja mi a teendõ...

bmate0007
Szerintem próbálkozz ingyenes víruseltávolítókkal: NOD32 ingyenes víruseltávolítók,Symantec ingyenes víruseltávolítók, vagy esetleg onine scannerekkel, Internet Explorer alatt. BitDefender Online Scan,ESET Online Scanner,Symantec Security Check,Panda TotalScan. Ezekkel próbálkozz szerintem.

alert
Az a gond amit mondtam. Sajna lecsekkoltam. A rohadt worm blokkol minden antivírus telepítést. Semmit se lehet feltenni. Most megpróbálok másik vinyóra feltenni egy XP-t és onnan lefuttatni több antivírust hátha valami leszedi.

Örm
Hello!
A Smart Security van fent a géápemen és bevan állítva a fájlmegosztás, de nem tudom a két gépet összekötni csak akkor ha kikapcsolok a tûzfalat. Valaki tudna segíteni? Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Bocsi, már látom belinkelted. Nézd meg, hogy a start/futtatás/regedit
HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services kulcs alá tudsz-e újat lérehozni.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Pontosan miylen hibával nem engedi telepíteni az AV programokat? Mást enged? Csak, mert volt egy hasonló esetem semmit nem tudtam felrakni, ami szolgáltatást is telepített.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

alert
Na azért ennyire nem vagyok láma 😄 1 órámba telt mire rájöttem a guglival hogy mi a baj. Egy baromi randa bagle és vundo vírust kapott el a gépem amik még spéci unlocker progikkal sem engedik magukat kitörölni vagy leállítani és blokkolják több mint 200 féle antivírus és anti-spyware progi települését/elindulását. Tényleg igaz, mert most próbáltam telepíteni a kaspersky-t, nod-ot, bitdefendert és mindegyik elszáll hasonló hibával. Most találtam néhány symantec removal tool-t, amik állítólag megoldják a gondot, csakhát amíg ezek végigellenõriznek mindent 700 gigabájton, az nem kis idõ ehhh :S

red bull
Én itt vagyok most egy másik gépen, és itt még a 2.5 ös NOD32 a 2.1 es FIX el van felrakva és tökéletesen frissít, ugyanez a verzió volt nekem is, csak nekem már nem frissített (jah és automatic update van). Ezt csak azért irtam hogy valakinek frissít a nod. Egyébként nagyot néztem hogy itt frissít, otthon meg nem.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

signs
Tötlsd le újra, valszeg megsérült a telepítõje.

www.sabian.com

alert
Nincs tûzfal. Elõtte is NOD volt fent, a 2.7-es de azt letöröltem múlthéten. Azóta semmi védelmi progi nem volt és most sincs.

KO
SHAD!
Nem hibaüzenet.
IMON = Internet Monitor Modul.
HTTP protokollon véd böngészés közben, valamint figyeli a POP3 levelezõ protokollt.
Amit a képen látsz az teljesen normális.

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

oké, de én nem szeretném crack-elni.
me and a monkey
Ez a 3-as verzióhoz való crack. Jó az antivírushoz és az ESS alkalmazáshoz is.
Sok helyen megtalálható, csak én ide töltöttem fel, hogy mindenki hozzáférhessen.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Örm
Hello!
A smart securitynél, hogy kell beállítani azt, hogy két gép között mûködjön a másolás? Allow sharing van beállítva,de csak akkor tudok másolni ha mindkét gépen kikpacsolom a smart security tûzfalát. Kösz a segítséget!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

sajnos az enyém még nem frissit onmagától, csak ha kb 5 percig nyomkodom a frissitést.
de úgy 20 nap múlva ha újratelepítem kiváncsi vagyok mi lesz
Én nem szeretnék fix-el buheráltat
nekem frissit már de én máshonnan szedtem le

bmate0007
Milyen tûzfalad van? Nekem azt hiszem a Comodoval voltak ilyen problémáim, hogy leblokkolta a telepítést. Kapcsolj ki minden védelmet, és úgy próbáld meg felrakni.

alert
Sziasztok! Találkozott már valaki ilyennel? Letöltöttem a nod32-õt és képtelen vagyok telepíteni. A képen látható üzenet jön elõ. Számomra érthetetlen, mert nincs ilyen fájl sõt még ilyen mappa se volt mielõtt megpróbáltam volna telepíteni és innen egyszerûen nem megy tovább. Próbáltam több helyre telepíteni, de mindenhova ezt írja ki. Természetesen minden mappához full hozzáférés van engedélyezve és adminisztrátorként vagyok bejelentkezve.

red bull
Mindenkinek firssít akkor már az új fixel amit 'me and a monkey' barátunk irt le a #3232-hsz ben?

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

és frissit is a 3as??
mert én régen feltettem fixeltem jo is volt
mig nem mentem rá a kézi frissitésre mert ott mindig kért jelszót és kódot

Nálam (crack mentes) csak akkor van ha frissít. max 10-20mp.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

DjDano
Nálatok nincs olyan bug, hogy az ekrn.exe (Eset service) 100%-osan terheli a procit? Egyre gyakrabban elõfordul nálam, már a Windows inulásakor is...

Ez? Biztos jó képet linkeltél be? Mert ezen semmiféle hibaünet nincs. Annyit látok, hoyg 4 verzióval régebbi a frissítésed, mint az enyém/a legfrisebb.

SHADOWEYES7
Ez hiba üzenet lenne???

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

A jó cuccokét megéri áldozni, ha van mibõl.

Pano
Ilyenkor tud nem lelkiismeret furdalásom lenni amiatt, h pénzt "dobtam" ki az eredeti licenszre, hogy nem kell ilyen crackekel meg frissít nem frissít cuccokkal bajlódnom 😊
Néha azért felmerül bennem, h hülyeség volt pénzt áldozni rá, de aztán ilyen és ehhez hasonló dolgoknál megerõsítés, hogy talán mégse volt hiába való 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

me and a monkey
Igaz.

KO
A következtetésed jó, csak nem a C:\Windows\system32 mappában van neki a Svchost.exe.
És ugyebár ez Svchost.exe nem az amire te gondolsz.

KO
Start -> futtatás -> msconfig -> BOOT.INI -> pipa SAFEBOOT -> ok

Se az antivírus (az új) telepítése után
ESS telepítése után amúgy sincsen restart
Csá!
Az svchost.exe-rõl a következõ van:
A Windows XP rendszerbeli Svchost.exe fájl leírása
A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Cikk azonosítója : 314056
Utolsó ellenõrzés : 2004. március 16.
Verziószám : 1.0
A jelen cikk Microsoft Windows 2000 rendszerre vonatkozó változata (Elõfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvû tartalomra mutat.): 250320 (http://support.microsoft.com/kb/250320/HU/).
Összefoglaló
A cikk az Svchost.exe fájlt és annak funkcióit ismerteti. Az Svchost.exe egy általános használatú szolgáltatásnév, melyet a DLL- (dinamikus csatolású függvénytár) fájlokból futó szolgáltatások viselnek.
További Információ
Az Svchost.exe fájl a %SystemRoot%\System32 mappában található meg. A rendszer indításakor az Svchost.exe ellenõrzi a rendszerleíró adatbázis szolgáltatásokra vonatkozó részét, melynek alapján összeállítja a betöltendõ szolgáltatások listáját. Az Svchost.exe több példánya is futhat egyidõben. Minden egyes Svchost.exe-folyamat szolgáltatások csoportját tartalmazhatja, mégpedig oly módon, hogy az Svchost.exe indításának módjától és helyétõl függõen a szolgáltatások külön futhatnak. Ezáltal a folyamatok hatékonyabban szabályozhatók és hiba esetén egyszerûbben ellenõrizhetõk.

Az Svchost.exe-csoportokat a rendszerleíró adatbázis alábbi kulcsa azonosítja:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Svchost
Az e kulcs alá tartozó értékek mindegyike egy-egy Svchost-csoportnak felel meg, melyek az aktív folyamatok megtekintésekor külön példányként jelennek meg. Az itt található értékek mindegyike REG_MULTI_SZ érték, melyben az adott Svchost-csoport alatt futó szolgáltatások találhatók meg. Egy Svchost-csoport egy vagy több csoportnevet tartalmazhat, melyek a rendszerleíró adatbázis alábbi, ServiceDLL értékkel rendelkezõ Parameters kulcsot tartalmazó kulcsából származnak:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Service
Az Svchost folyamatban futó szolgáltatások listáját a következõképpen tekintheti meg:
1. Kattintson a Windows tálcán lévõ Start gombra, majd a Futtatás parancsra.
2. A Megnyitás mezõbe írja be a CMD parancsot, és nyomja le az ENTER billentyût.
3. Írja be a Tasklist /SVC parancsot, és nyomja le az ENTER billentyût.
A Tasklist parancs megjeleníti az aktív folyamatok listáját. A /SVC kapcsoló az egyes folyamatokhoz tartozó aktív szolgáltatások listáját jeleníti meg. Ha további részleteket szeretne megtudni egy folyamatról, írja be az alábbi parancsot, majd nyomja le az ENTER billentyût:
Tasklist /FI "PID eq folyamatazonosító" (az idézõjelekkel együtt)
A Tasklist által generált alábbi példalista az Svchost.exe két futó példányát jelzi.

Programkód neve PID Szolgáltatások
========================================================================
System Process 0 N/A
System 8 N/A
Smss.exe 132 N/A
Csrss.exe 160 N/A
Winlogon.exe 180 N/A
Services.exe 208 AppMgmt,Browser,Dhcp,Dmserver,Dnscache,
Eventlog,LanmanServer,LanmanWorkstation,
LmHosts,Messenger,PlugPlay,ProtectedStorage,
Seclogon,TrkWks,W32Time,Wmi
Lsass.exe 220 Netlogon,PolicyAgent,SamSs
Svchost.exe 404 RpcSs
Spoolsv.exe 452 Spooler
Cisvc.exe 544 Cisvc
Svchost.exe 556 EventSystem,Netman,NtmsSvc,RasMan,
SENS,TapiSrv
Regsvc.exe 580 RemoteRegistry
Mstask.exe 596 Schedule
Snmp.exe 660 SNMP
Winmgmt.exe 728 WinMgmt
Explorer.exe 812 N/A
Cmd.exe 1300 N/A
Tasklist.exe 1144 N/A

A rendszerleíró adatbázis e példában szereplõ két csoporthoz tartozó beállítása a következõ:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Svchost:
Netsvcs: Reg_Multi_SZ: EventSystem Ias Iprip Irmon Netman Nwsapagent Rasauto Rasman Remoteaccess SENS Sharedaccess Tapisrv Ntmssvc
RApcss :Reg_Multi_SZ: RpcSs

Továbbá:
A VirusTotal egy olyan szolgáltatás, amellyel számos antivírus motor segítségével gyanús állományokat elemezhetünk, használata megkönnyíti a vírusok, férgek, trójai falovak és más kártevõk gyors észlelését. További információ...
Az állományt korábban vizsgálták már:
MD5: 22d8d9f0f5ebe312a1747d6172205f1b
Dátum 2008.01.09 09:33:18 (CET) <+1D>
Eredmények 0/32
Permalink: analisis/0cfd9321e927eb02f3fc6ad67762d99c

Én ezekbõl azt szûröm le (nem vagyok számítógépes szakember), hogy ami a C:\Windows\system32-ben van az nem vírus és nem trójai.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

urbijoe
ez a fix ténleg jo 😊)))

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

me and a monkey
Elvileg felrakod a trialt + fix + újraindítod.
Mivel nekem már napok óta fent volt a trial (értelemszerûen újraindítással), ezért csak a fix-et küldtem rá, hogy mi történik...
Semmi. Aztán késõbb újra indítottam a gépet és akkor már jó volt.
Kérdés meddig....

Valaki tud mostani konkrétan müködö kodokat a 2.7-hez? mert egy gépen végigzongoráztunk vagy 40 db legujjabb kodokat de semmi.Kössz.
bmate0007
És akk úgy kel ezt a fixet használni, hogy az ESS próbaverzióját szedem le? ÉS utána? Felrakom az ESS-t nincs restart, aztán a fixet és úgy restart, mint a régi 2.7-es NOD-nál?

red bull
Alaplaptól függ, próbálkozni kell: vagy F12 vagy F8, de vigyázz az se mindegy mikor nyomod meg, nekem ugyvan hogy amikor bejön a betöltõ képernyõ amikor megy a kis csík akkor nyomogatnom kell az F12-t vagy az F8-at (már én se emléxem mert régen csináltam xD)

Ja látom az About-nál.Akkor sztorno a kérdésem.
Hali.Nekem is ESS-im van.Ezt a képet hogy még hány napja van ezt hol tudom elövarázsolni a Help and Support-nál? És ott hol?Kössz.
grebber
Oké már csak arra kéne rájönni hogy inditsam a gépem csökkentet módba mert ennél az újnál nemtudom 😞

Next PC upgrade: 2022

red bull
Szerintem azért mert ez a FIX az ESET smart security-hez érvényes (lásd a képet #3232)

Leszedtem a fixet, a frissítés sikerült is, de utána ez lett a noddal:
Hiba. Tud valaki valamilyen megoldást rá?
kryst
Köszi! Ezzel a FIX exe-el tökéletesen mûködik megint a NOD32.😊

me and a monkey
Egy (eddig) mûködõ "segítség" a Nod 3-as verziójához.
Illusztráció: kép > hátralévõ napok.
Segítség: itt.

neked biztos mindig frissül, de ha önmagától egy hét után önmagától nem frissul azért kell másképp...
Szal ezért rinyálunk...
KO
Nekem meg u43.
Nem tudom mit rinyáltok ezzel örökké.
Hagyjátok automatán és kész.