15641
-
#5810 Nem értem mi értelme ennek a folyamatos licenszhosszabítgatásnak. Az ember nem azért fogja megvenni a programot, mert nincs kedve kisebb nagyobb időközönként 5 percet foglalkozni vele, hogy meghosszabítsa. Ennyi erővel kiadhatnának egy örökös licenszet is a trial verzióra... -
baca01 #5809 Nekem is működik, 2009.04.15-ig kaptam legális licenszt! :)
Olyasmi program ez is, mint Magyarországon a magazinos havi kód, csak ez a briteknek van.
IP alapján szűrnek úgyhogy az anonymouse.org-al nyissátok meg az eset oldalait!
Sok sikert! -
phoenix1 #5808 Köszi a segítséget mindenkép kipróbálom. :) -
#5807 htx -
Möbiusz #5806 Már régen használtam ESS-t. De egyet megpróbálhatsz. Állítsd át a tűzfalat 'Inreaktív szűrési' módba és ott keresd ki (ezt már így fejből nem tudom tovább, hogy hol kell de megtalálod biztosan) és adj neki engedélyt. Majd állítsd vissza az aut üzemmódot ha azt szeretnéd továbbra is használni. De ha elfogadsz egy tanácsot akkor inkább használd az Interaktiv szűrési módot a tűzfalban. Elsőre kérdez rá mindenre, meg majd ha módosult az az alkalmazás, de így sokkal nagyobb biztonságban vagy. -
phoenix1 #5805 Hi. A Smart Security tűzfal beállítása Automatikus üzemmódban nem engedi ki az apache servert a helyi hálózatra, ha kikapcsolom Smart Securityba akkor működik. Hogyan lehetne bekonfigurálni, hogy kiengedje az apache servert, eközben maradjon az Automatikus üzemmód? Előre is köszi. -
tompka #5804 "You are hereby granted a 101 day trial licence of ESET Smart Security - Home Edition for 1 Computer...." gyááá atom király :D
Kössssz -
cumfu #5803 ez a 101 napos liszensz ez mi ez ez? :D -
#5802 De lebukhacc - reggel kopog a rendőr. -
cumfu #5801 nekem van 1 kódom, ami 1 évig jó 2009.12.xx (nem tom pontosan, csak nem merem használni, nem mondja meg haver honnan van). Ha használom és illegális akkor nem bukhatok le? Vagy legális úton van? -
isss #5800 101 kiskutya helyett 101 napos licensz ESET termékekhez.
...leírás
Nekem sikerült az anonymouse.org keresztül gmail- s email címre. -
Möbiusz #5799 Így gondoltam én is.
Sajnos Vstahoz nem értek nekem XP-m van és Nortonom. -
#5798 Hali.
Minden OK ))) 09.11.hóig teljes verziót adott )))))
Jaj, jut eszembe.... a vistámban kellene valahol engedélyeztetni...vagy valami más ? -
7alvoo #5797 Nem archivált valaki magyar v3.0.650 -es ess ill eav -ból x64 -est, mert sehol sem találom és jól jönne. -
Apocalipto #5796 Mi a különbség a home és a business verziók között? -
pirobi #5795 Na végre 1 nagyobb frissités:
Verzió: 3732(2009.01.02.)
PHP/IRCBot.NAA, Win32/Adware.MSAntispyware2009 (3), Win32/Adware.SpywareGuard (7), Win32/Adware.SuperJuan, Win32/Adware.Virtumonde, Win32/Adware.Virtumonde.FP, Win32/Adware.WinWebSecurity (2), Win32/Agent.OQA (2), Win32/AutoRun.ABH (2), Win32/AutoRun.Agent.FC (2), Win32/AutoRun.Agent.FD (2), Win32/AutoRun.Agent.FE, Win32/AutoRun.Agent.FF (2), Win32/AutoRun.Delf.AD, Win32/AutoRun.KS (4), Win32/AutoRun.VB.AX (2), Win32/Bagle.QH, Win32/Delf.NMO (2), Win32/Fujacks, Win32/Injector.GQ, Win32/Mebroot (2), Win32/Olmarik.AA, Win32/Olmarik.AV, Win32/PSW.Agent.NJU, Win32/PSW.OnLineGames.NRI, Win32/PSW.WOW.DZI (3), Win32/Qhost, Win32/Spy.Banker.ACGN (2), Win32/Spy.Banker.OWM, Win32/Spy.Banker.QCK (2), Win32/Spy.Banker.QCL (2), Win32/Spy.Delf.NOM (2), Win32/Spy.Zbot.DL (2), Win32/Tifaut.A (2), Win32/TrojanDownloader.Delf.OMM (2), Win32/TrojanDownloader.Small.CYF, Win32/TrojanDownloader.Small.IZN, Win32/TrojanDownloader.Small.NTQ (3), Win32/TrojanDownloader.Small.OCS, Win32/TrojanDropper.Agent.NSF, Win32/Waledac
igaz a a-squared ma eddig 5000 virust stb frissitett!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
masssza #5794 Hali! Az a gondom hogy eddig nem használtam NOD32-t és most felraktam de a otthoni hálózatott nem tudom megosztani nem látja a két gép megosztott mappáit, hol kell be állítni hogy jó legyen! -
etele34 #5793 Nem!!!
Ezt a kódot, pontosabban mindig egy az (aktuális havi kódot) adnak meg az újság olvasóknak. Ezzel most egy február 15.-ig érvényes felh. nevet és jelszót kapsz a Sycontact-tól ha igényelsz. Azt kell beírni a NOD/ESS-be. Igényelni itt tudsz. A Beírandó név lehet akármi, nem érdekes de meg kell adni, viszont az e-mail cím legyen valós mert arra küldik el a kért adatokat. Néhány perc alatt lezajlik a folyamat. -
simonl #5792 Szia, köszi
És ezt a kódot a Beállítások/Felhaszn. és jelszó beáll. menüben kell beírnom a felhasználónévhez és a jelszóhoz is egyformán?? -
tompka #5791 Én nem nyitok meg semmit, mégis megy az utorrent :D -
#5790 A Nod-ban nem, max az ESS-ben!:) csak hogy kötözködjek. -
#5789 A utorrent által használt portot megnyitni a NODban. -
tompka #5788 Sokszor volt már ittis az az eset, amikor az utorrent+nod32 összeakadt. Akkor mit kellett csinálni a nod-ban? Aszem az ESS is összeakad nekem :S -
Zsolt01 #5787 Köszi -
Möbiusz #5786 CHIP Magazin kódja ha eddig még nem lett volna betéve és február 15.-ig érvényességű: wr4wef -
#5785 Avira 31-ei adatbáziásba kb 2100 variáns került bele. ha nem gond nem másolom be őket!:) -
etele34 #5784 Én váltottam nemrégen és olyan sűrűn frissít, hogy nem is tudom már követni. -
pirobi #5783 BUÉK Mindenkinek.
A mai termés: Verzió: 3728(2008.12.31.)
Win32/Adware.Virtumonde, Win32/Prosti, Win32/TrojanDownloader.FakeAlert.UW (4), Win32/TrojanDownloader.Zlob.CYE
Nem sok -
tompka #5782 BÚÉK :) -
#5781 BUÉK:) -
tompka #5780 Na szoftver bug volt. win restart+modem reset után most megjavult. :) -
tompka #5779 Üdv
Mitől van az, hogy elindítom a torrentet, és behalnak a böngészők? szolgáltatói korlátozás, vagy vmi gubanc van az ESS-ben? FF, IE ugyan az. "várakozás a ..." ha bezárom a torrentet, akkor utánna 5percig még csinálja, majd hirtelen beindul minden és bejönnek az oldalak. -
#5778 na akkor ez nagyon szép :\ -
#5777 Nálam elindul a letöltés. -
#5776 a nod letöltőoldala behalt nekem de más se tud onnan tölteni most? -
Möbiusz #5775 Csak két perc az egész és nagyon kíváncsi lennék rá. Most nem tudod beírni? -
#5774 Hu, nagyon köszke )
Most szilveszterezni megyek, és csak pénteken jövök vissza, akkor megcsinálom ) -
Möbiusz #5773 Hali!
Ha nodod van akkor írd be ezeket és töröld Frissítési gyorsítótárat majd indíts egy manuális frissítést. Elvileg érvényesek:
AV-6570092
wks2pog2n5
Vigyázz, mert ESS nem fogadja el csak a NOD. -
#5772 Két napja még jó volt....akkor szedtem le a próbaverziót....
Egy napig frissítette magát magát most meg a gép bekapcsoláskor hibaüzenetként nem tudott valamivel kapcsolatba lépni és most nem is működik... nem jelent meg a szokásos helyén a tálcán. -
#5771 help
semmit nem tudok letölteni a franc se tudja miért, régen már töltöttem le pl erről a letöltési linkről de most napok óta nem jön be.
úgyhogy a chip letöltőoldaláról töltöttem a smart security-t, de ott meg a szerverről nem frissít
de akármilyen eset terméket töltenék le (a nod32.hu-ról), mindegyikre azt írja ki hogy "a kapcsolat megszakítva" firefoxban és explorerben is