15641
  • tompka
    THX :)
  • isss
    Vadászat vége.
    Ch1p : dezjye
  • Frobi
    hali na ezt mondja meg nekem valaki hogy megkaptam a felhasznevet meg a jelszót és azt irták hogy 05-31 ig jó de amikor a eset smart ba beállitom a felhasz nevet és a jelszót akkor azt irja ki hogy a felhasz név és a jelszó érvényeségi ideje 05-15
  • phoenix1
    Az-az egy hónap ide oda, nem nagyon számít.
  • Zsolt01
    Köszi.
  • piamania
    #6790 Ha ezt megnézitek,akkor június eleje van rá írva.
  • moonster
    Ch1p kód szokott következő hónap 15-ig jó lenni, a többi, az mind 31-ig.
    Ezért is vadászunk ch1p kódra, mert az relativ hosszabb ideig jó, mint a többi
  • perelli
    Írtam nekik a kód miatt, meg is jött,de ez csak 31-ig jó, nekem májust mondtak a magyar 4-esre, azóta lehet, hogy változott.
  • piamania
    JÚniusban jelenik meg a 4-es verzió.
  • phoenix1
    Nagyon jó :) Elég sok jót olvastam a 4-es verzióról, ami annyira nem tetszett ez a: "random email corruption with large attachment when scanning during reading.", elméletileg már javították, szerencsére.
  • pirobi
    Állítólag ebben a hónapban
  • phoenix1
    Nem tudja véletlenül vki. mikorra várható már a Smart Security 4 magyarul? Köszi.
  • xNoodlex
    Kiváncsi vagyok a sok magazin kód vadász mellett el fog-e fogyni az a 100 darab. :-)
  • moonster
    Nekem sem.
    Ez a ch1p meg késik. Nézzetek már szét a városi könyvtárban, mert általában járatnak valami számteches újságot. Nálunk pcworld van sajna.
    Az olvasóteremben lesz.

hátha
  • Tib
    Sajnos nem jött nekem sem meg...
    Pedig ez az üzenet volt a licence igénylése után:
    "Köszönjük a regisztrációt!
    Az elektronikus licence 1 órán belül fog az Ön által megadott e-mail címre érkezni..."

Ha pedig nem lenne jó a kód, ezt írta volna ki:
    "Érvénytelen sorozatszám!
    A megadott sorozatszám érvénytelen. Kérjük, ellenőrizze, hogy pontosan adta-e meg!"
  • perelli
    Nekem sem..
  • Freddycom
    Nektek megjött az e-mail?
  • me and a monkey
    Köszi Tib !
  • nbs86
    Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez
    2009. 05. 04.

Smart Security és NOD 3-as verzió
    http://rapidshare.com/files/229198608/ess_ena_v30_20090504.zip

Nod32 2.7
    http://rapidshare.com/files/229198611/nod32_v27_20090504.zip

Használat:
    http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
    A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
  • tompka
    Amúgy ha veszek a boltban egy Smart Security-t, akkor a dobozban van egy lemez, amin rajta van a progi, vagy a doboz, csak infot tartalmaz, és a progit a netről kell leszednem? ill ha a nod32.hu-ról rendelem meg, akkor is kapok egy dobozt, vagy csak egy e-mailt a felh. névvel, jelszóval?
  • tompka
    Terminator 4 azaz Nod32/Smart Security 4
    Milyen ötletes :D
  • perelli
    Köszönöm!
  • Freddycom
    Nagyon szépen köszönöm/jük. Rendes vagy.
  • Tib
    Kód: 3JXXRM
    https://www.eset.hu/pcguru
    Lejárati idő: még nem jött meg a levél, de gondolom a szokásos másfél hónap (2009. június 15.)
  • [Jakuza]
    UnHackMe nevu program kell neked, az tipikusan rootkitek ellen van.
  • HJ
    Egy nagyon fapados megoldás, ha más nem segít. Néha bejön ez is. A rendszervisszaállítással állítsd vissza az op.rendszert hamarabbra mint ahogy a riasztást kaptad. Így van némi esélyed arra hogy a fertőzés előtti állapot lesz a gépeden. Lehet hogy ez hülyeségnek tűnik, de volt amikor sikerült.
  • qetuol
    Már megjelent a 4-es verzió, ha van érvényes licenced akkor ingyen átválthatsz. Sztem tedd meg és készíts SysRescue-t (USB-re a legegyszerűbb), majd azzal indítsd a géped és futtasd le a keresést.
  • sheva09
    Sziasztok.

Következő problémám van a nod-dal:
    "Lehetséges,hogy a számítógép veszélynek van kitéve.
    Protokollszűrés nem fog működni.
    2009.05.03. 15:08:22
    Valós idejű fájlrendszervédelem fájl: C:\WINDOWS\system32\drivers\NDIS.SYS
    Win32/Rootkit.Agent.ILO trójai a megtisztítás nem lehetséges
    NT AUTHORITY\SYSTEM
    A riasztást a következő alkalmazás váltotta ki, mikor megpróbált hozzáférni a fájlhoz: C:\WINDOWS\System32\svchost.exe."

Folyamatosan ezt írja ki!!!
    Mi lehet ez?
    Telepítettem a Spybot - Search & Destroy-t és az meg semmit nem talált.
    Ha valaki profi ebben légyszi segítsen.
    3.0.684.0 verziót használok.
    KÖSZÖNÖM.
  • perelli
    Tudom, hogy sertésinfluenza idején a vírusirtók nagy megbecsülésnek örvendenek, de a sör szent dolog! Főleg, hogy trópusi nyaraink miatt hat is igen kevés, a szombatról nem is beszélve! Minden tiszteletem, az ESET-é, de legközelebb a csajomat adjam el törökbe?!:)
  • Lacka1984
    Ha figyeltél én említettem hogy egyetértek a fentiekben leírt crack ellenes dolgokkal...
    Nekem szerencsém van, mivel ajándékba kaptam a NOD32 SS-t így minden teljesen hivatolos...és frankón frissíthető...
    Mindössze kínáltam egy lehetőséget azoknak akik nem akarnak/tudnak várni amíg valaki feldobja a kódot!

A sörrel kapcsolatos okfejtésben pedig Doomista megmondta a tutit! :D
  • Narxis
    baszki :D:D:D:D
  • moonster
    NIncs gáz igazából, mert a GURUS, GS-es kódok hónap végéig működnek.
    Én továbbra sem használok crack-et.
  • Doomista
    az lehet, de ha hirtelen olyan helyen találod magad, ahol 100 forintért adnak egy korsó sört, akkor aztán ott elszabadul az ilyen embernél a pokol ! full részegre iszod magad ! elvégre ennyi pénzért megéri az a korsó sört ! és akkor ennyi a licensznek ! az ember gyenge pontját támadják ezekkel az akciokkal :(
  • Narxis
    lol
  • Pano
    Mit lehet tenni? Hétvégenként 6 korsó sör helyett, csak 3-4-et iszol + csak szombaton mész, és max 2 hónap alatt meg is van a licenszed.
  • Lacka1984
    http://data.hu/get/468175/nod32.ZIP
    Azoknak akik megunták a várakozást.
    Bár jelzem egyetértek a crackelt vírusirtókkal kapcsolatos hozzászólásokkal! Dehát mit tehet mást az ember...?
    a HackAV "vírus" a progi telepítése után leírtható, a crack tökéletes működik.

További jó böngészést!
  • Freddycom
    És még sokaknak.
  • applause
    moonster kérését tudja-e valaki teljesíteni? Nekem is jó volna. Köszi.
  • tompka
    Érdekes dolgot művelt az előbb az ESS
    "A vírusdefiníciós adatbázis nem frissíthető Nem dokumentált súlyos hiba (0x101a)"
    Kb 3x nyomtam a frissítésre. Most helyrejött.
  • moonster
    Megjelent a CH1P Magazin, ha valaki hozzáfér, mint Lali a sörhöz, pedig túsz volt, akkor írja ide, plz.

Köszi