Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tettél fel valami FIX-et, ami bezavar?
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Az a gondom hogy a 2.70.42 verzióju fixelt nod-om 2008.08.07 -óta nem frissít. 2442 vírusadatbázis.
Ez így oké, vagy nálam van valami probléma?
Köszönettel.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Tiszta IDÕ PARADOXON az egész. Nem?
Amúgy mindennap automatikusan kell frissülni-e a NOD-nak???<#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused><#conf>#conf>
Nothing is True, Everything is Permitted
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Aztán rámentem frissítés teljes verzióra, most eltûnt a 31 nap, de a 09. 20 még mindíg ott van. <#conf>#conf>
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
felrakod a 3.0.667 magyar verziót majd a frisitésnél szervernek beirjátok ezt http://ess.nod32sky.com és nekem nem számol visza és frisit edig rendesen
Bár most a Trial-ra frissített Commercial fut, de emgem soha sem zavart, ha pár órával késõbb jött az infó. A lényeg, hogy az aznapit még aznap meg is kapjam <#whatever>#whatever>
képzeljétek én ezzel a Demtono 1.2vel próbálkoztam tegnap, feltettem a smart security-t és a demtonoval utána fixáltam ésma reggelre kiírta a 3343as számú adatbázis frissítése megtörtént <#vigyor>#vigyor>
és nem is számol vissza, mert tegnap is azt volt kiírva h 09. 20
Trial fent van, ráklikkelek, hogy teljes verzió megvásárlása, badom neki a trial update kódot erre dolgozik egy keveset és kiírja, hogy sikerrel frissítettem a teljes verzióra. Persze a licence 09.20 ig jó de nem számol vissza 30 napról.
Na ebben mi a ráció?
Képzeljétek, ma frissitettem teljes verzióra egy korábban felhasznált koddal, ami még akkor mikor alkalmaztam még zöld volt ezen az oldalon: http://www.for-ever.cn/nod32/. Most megnéztem és már piros, és érdekes frissitett és továbbra is maradt a licence és nem irta kia NOd hogy a kod érvénytele3 nappal ezelõtt is errõl az oldalrol szedtem le kodot, de az amint piros lett az oldalon onnantol kezdve nem engedte frissetni a progit, lehet hogy meg vana megoldás, de nem biztos.
Esetleg valaki probálkozott már igy ?
Üdv. kovacsp
Valóban ott figyel a 3342 a http://update.eset.com/eset_upd, a trial szerverek két "mûködõ" szerverén pedig még csak a 3341
A központi szerveren még nem is jelzik sehol!
1. v3.0.667.0-ás próbaverziót feltesz, erre ráfrissít v3.0.669.0-ás teljes verzióval (v3.0.667.0-ás név+jelszó marad). Eredmény: progi szept.20-ig jó és frissít is rendesen <#vigyor>#vigyor>
2. v3.0.669.0-ás teljes verziót feltesz, közben beír v3.0.667.0-ás név+jelszó párost. Eredmény: progi szept.20-ig jó és NEM frissít (kattintok, de nem reagál semmit) <#rinya>#rinya>
Szóval marad az 1. variáció <#nyes>#nyes>
Ez az ECU micsoda? Progi? Írj róla valamit lécci, mert érdekelne! 😊
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Valamiért magamra vettem, hogy "egyesek", vajon mire gondolhatsz ezzel a "mit meg nem tesznek" szösszeneteddel ???
Te, én idáig vastagon lesz@rtam, hogy épp melyik tizedmásodpercben van meg a legeslegújabb adatbázis, stb, stb, és stb. Mûködött, védett, nem is érdekelt.
Felnyomtam a Nod-ot, akadt hozzá egy 31 napos resetelõ, és találtam egy Viewer progit. Feltettem, jópofa, mindösszesen ennyi.
Behalt a dolog, ezért kicsit kutakodtam, pillanatok alatt ráakadtam erre a kis Nod mániások csapatra, de ennyi.
'Vaj mire gondolhatsz ezen felül?
(Boccs, ha megzavartam az étert a tapasztalataimmal)
Rátelepítettem a 3.0.667.-ás próba verzióra és siker. Beírtam a letöltéshez kért de a próba verzióval vele kapott próbakulcsot(vissza fejtettem ahogy itt elõttem írták) és máris hoppáréé! lett légyen 3.0.669.0 <#eljen>#eljen> Majd 09.20.-án kapok egy másik próba kulcsot. Ezt az utolsó napon majd mindig elintézi helyettem az ECU. Az elõzõ 30 naposom is eddig lett volna érvényes. Mindig lesz egy szabályos és teljesen jogszerû 30 napos kulccsal rendelkezõ ESS a gépemen.<#vigyor4>#vigyor4>
És a próbaverzió kódja is legális, minimum 1 hónapig (de inkább több) jó, frissíteni frissít vele a progi, szóval szerintem tökéletesen jó.
Akinek van újságja az beírja azt. Akinek meg nincs, de van szabad 5 perce, az:
1. letölti csúnya helyrõl az újságot és beírja a kódot
2. a hivatalos oldalról letölti a legújabb próbaverziót és kimásolja belõle a név+jelszó párost, hogy a saját progijába beírja
3. feljön erre az oldalra és szétnéz, mert talán valaki (pl. én) kiírja az aktuális demóverzió kódját azoknak, akik a 2-es ponttal nem boldogulnak
Én a v3.0.667.0-es próbaverzióra firssítettem a v3.0.669.0-el. És mûködik. A név+jelszó páros maradt a v3.0.667.0-esé, amivel szept.20-ig tökéletesen fut. Utána megkapja az újabb próbaverzió név+jelszó párosát. Így nem kell se újság, se liszensz vásárlás, se törés <#vigyor>#vigyor>
"A frissítéseket azonnal letölti,ellentétben a trial verziókkal,amelyek alacsonyabb prioritást élveznek a fizetõs verzióval szemben."
Mivel naponta nekem többször is frissít, szóval napi jelleggel kapja a próbaverzió is a vírusinfót. Pont ezért nem érzem (már ha van) a prioritás lényegét, mert kit zavar hogy esetleg 1-2 órával késõbb tölti le a gépe az adatokat?! <#crazya>#crazya>
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Hogy ez mekkora GIGA-LOL <#nyes>#nyes>