Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Netgear
Itt nem kell érvelni, ami jó az jó. Amikor a cég össze gépén ilyen van (120 PC), minden alkalmazottunk otthoni gépén is ilyen van (megkérdezettek 97%-nak), és minden ide hozzánk betérõ Ügyfelünk is ezt kéri a gépére a szerviz során, akkor HOVA ÉRVELJEK MÉG? Ennyi <#mf2>

Ja és egy ingyenes Avirát össze se lehet hasonlítani a NOD-al..Nézzed már:
Eset Fizetõs, Avira Free, ami fizetõs=JOBB ennyiiiiii

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez
2009. 06. 18.

Smart Security és NOD 3-as verzió
http://rapidshare.com/files/245985826/ess_ena_v30_20090618.zip

Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/245985827/nod32_v27_20090618.zip

Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
computerguru
Bocs,hogy beleszólok,de igy van!
Én már régóta a nod-ot használom,nem régen váltottam át az ESS 3 az 1-ben új nod-ra,mûködik szépen,én a tört verziót használom,a 30 naposat,az az mindig 30 nap,sosem jár le,és frissül szépen!

Tehát a vélemény:ESS
Csak magánvélemény!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Nem mintha nem lenne parttalan a vita, de pont annyira volt meggyõzõ, mint a tied.
Istenem ezt a flamewart.... A NOD is és az Avira is egy jó vírusirtó... Az Avira több vírus ismer fel, de több a téves riasztás is(mindkét vírusirtó volt a gépen, tapasztalatból beszélek, nem tesztekbõl). Az Avira néhol olyan fájlokat nézett vírusnak, amit nagyon nem kellett volna, a NOD-nál(eddig) nem sokszor történt ilyen(3-4x ha jól emlékszem). Én (még) meg vagyok elégedve a NOD-dal(pontosabban az ESS-vel), eddig még nem sikerült komolyabb vírust összeszedni, bár szerintem nem szabad mindent egy vírusirtóra bízni. Ha az ember a józan eszét is használja(DropMyRights, kémprogramkeresõ futtatása 1-2 hetente, SpywareBlaster) akkor elég sok kényelmetlenésgtõl kímélheti meg magát.
slime001
Aztakurva. Micsoda érvelés. Tök meggyõzõ voltál én is felteszem!😮 NOD FTW!!!

AVIRA - \"More than security.\"

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

lck
Csak akkor lenne jobb, ha 2 nodot lehetne egyszerre a gépre rakni.
Narxis
<#eljen><#eljen>

Netgear
NOD nál nincs jobb

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

Narxis
sohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

hááát, lehet...

moonster
Avira leveri NOD-ot?
Polonic
Ez kétségtelen. <#vigyor>

slime001
Arról meg már ne is beszéljünk, hogy minõségileg mennyivel jobb!

Polonic
Ezt nézd meg. Ez mégolcsóbb, így fontban fizetve. Számold át. Még akkor is olcsóbb, ha van diákkedvezményed a nod-ra.
Avira AntiVir

xNoodlex
Most, hogy belegondolok, ha vennék licenszet, lehet NOD32 lenne az, mivel a levélszemétszûrõt nem használom, tûzfalnak pedig tökéletes az ingyenes Comodo és így olcsóbban is kijön.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

xNoodlex
Kb ja

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

slime001
yeah buddy!

sziasztok! a smart security az gyakorlatilag a nod32 plusz még tûzfal és levélszemét szûrõ?
[Jakuza]
Mint irtam az MMO-k is lagossa valtak es az ESS uninstallja utan megszunt a problema, tehat nem Firefox problema okozza.
Arrol nem is beszelve, hogy koszonom de nem kerek olyan bongeszobol, amiben meg egy temat is halal korulmenyes lecserelni, mindenfele dll filek masolasat kezzel kell megoldani vagy kulon segedprogrammal mint az XChrome.
Szovel inkabb kihagyom.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BECKHAM7
Ezt a lassulást én is észre vettem! firefoxba régen indításnál behoztam 4 oldalt könyvjelzõkbõl, és pikk-pakk betöltött, most pedig van hogy az egy is sok neki! oldaltöltési hiba blabla... meg még indítás után is csinálja ha több oldalt kell neki megjeleníteni....

fogtam magam, idegességemben átmentem Google Chrome-ba, és ott nem volt ilyen probléma... ebbe már lehet, hogy a firefox is bûnös egy kicsit...

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

Az új 2010-es Kaspersky már nagyon jól van optimalizálva.A próbaváltozatot használom nagyon meg vagyok vele elégedve.Próbáld ki!

Fogalmam sincs.Írtál már a Sicontact-nak?
[Jakuza]
Leirom megint a prob;lemamat, hatha azota okosodott valaki. 😄

Az a problemam lenne, hogy NOD32-vel pontosabban az ESS-el egy ido utan belassul a net.
Mind a bongeszes, mind a MMO-k alatt.

Regebben a 3. ESS volt a gepen, viszont egy ido utan ott is feltunt ez a belassulas. A Firefox oldalak kezdetben villamgyorsan betoltodtek, viszont az ido elteltevel ez elmult es egy olyan hiba utotte fel a fejet, hogy az oldal betoltese belassult olyan modon, mintha teljesen megszunne a gep es az internet kozotti adatforgalom tobb masodperces varakozas utan sem tortent neha semmi. (Ez a hiba nem minden oldal megnyitasaval fordul elo, teljesen random tortenik)

Ugyanez az allapot volt megfigyelheto a netes jatekoknal szinte az osszes MMO hihetetlenul lagos lett.
Eloszor a netszolgaltatora gyanakodtam, de sajnalatos modon nem annak tunik a dolog, mert mihelyt eltavolitottam a virusirtot azonnal megszunt a hibajelenseg. Itt hozza kell tennem azt, hogy az SSE egyszeru kikapcsolasa nem segitett csak az uninstall.

Nemregen gondoltam, hatha valami szoftverbug lehet a hatterben ezert lecsereltem a virosirtot az ujabb 4.x SSE verziora es csodak csodajara a friss telepitessel, ismet minden tokeletesnek tunt. De csak tunt, ugyanis kis ido elteltevel, a hiba ismet jelentkezett.
Az FF ismet random lagot produkal neha es az MMO jatekok hihetetlenul lagosak lettek.

Ez ugyben kernek tanacsokat esetleg a szakertoktol, vagy tanacsot milyen mas virusirtot erdemes hasznalni ami a ESS-el hasonlo tudasu legalabb.
A NOS32 elott regebben a KAV-t hasznaltam de egy ido utan leszoktam rola, mivel nagyon nagy volt a gepigenye akkoriban a realtime protectionnal, igaz akkor meg a regi gepek nem igazan voltak a mostaniakhoz merhetok.
Szoval melyik virusirtot lenne erdemes hasznalni, esetleg visszaterni a Kasperskyhez ? Esetleg a problemamat mi okozhatja az ESSnel ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

2009. 06. 14.

http://rapidshare.com/files/244486517/ess_ena_v30_20090614.zip

Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/244486518/nod32_v27_20090614.zip

Használat:
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
eset.hu -t felkeresed, kivalasztod a megfelelo email cimet, irsz nekik egy levelet es majd az illetekesek valaszolnak.
erieskrisz
Sziasztok ESET NOD32 404420 verziolyát használom és ha be van kapcsolva ugye miért ne lenne azé van akkor torrentezésnél folyton passziv vagyok holl lehet azt kikapcsolni nodon belül hogy amelyik porton torrentezek hagyja békén mert nem találtam sehol <#integet2><#conf>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

moonster
de inkább az ujsagos kodokat hasznald, mert annak tuti a lejarati datuma, meg az általad irt helyen levõ kód lehet, h 4 hónapig jó, de lehet, h éppen most kerül blacklistre és nem eneged vele updatelni a progi
Narxis
Igen, lehet.

Sziasztok !
Uj NOD! Uj kérdséek!
Nekem egy olyan kérdésem lenne:Szerintetek a NOD32 4-es verzióhoz lehet e használni az itt lévõ kodokat (http://www.for-ever.cn/nod32/)
Köszönettel : kovacsp2
Én a 4.0.442.0 használom a win 7-en és teljesen jó.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Igen teljesen jó.
Narxis
Használd a 4-es verziót.

Sziasztok!
Felraktam a windows 7 rc-t és sír, hogy nem kompatibilis a Smart Security 3-al. Persze azért mûködik rendesen. Próbálta esetleg valaki a 4-es verzióval? köszi
moonster
nbs86: Nincsenek ilyen fájlok 4.0-hoz is?
2009. 06. 09.

http://rapidshare.com/files/242733841/ess_ena_v30_20090609.zip

Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/242733842/nod32_v27_20090609.zip

Használat:
Független fórumok alapján a NOD32 és a Kaspersky a legjobb, mindkettõ másban, és egyik sem 100%-os természetesen. Szerintem.

Akkor már rég megcsinálhattad volna a helyreállító cd-t a Smart Securiy-el.Errõl inditva a rendszert nagy valószínûséggel,el is távolította volna a fertõzést.
Alternatív megoldás Kaspersky Removal Tool:Link.

BECKHAM7
Szevasztok!

Van egy kis problémám, hátha ti tudtok segíteni, vagy volt már vkinek ilyen...
Na, amikor a gépet bekapcsolom, Win üdvözlõképernyõ után bejön a háttérkép, és semmi más, aztán egy hibaüzenet, miszerint:
userinit.exe hibát észlelt ezért leállt...
kiderült, hogy vírusról van szó, a NOD megtalálja, de nem tud mit kezdeni vele, a Smart Security szintén, az Avast pedig meg sem találja

hibaüzenet után mindig feladtkezelõ-->új feladat-->explorer.exe kell, és már kezdem unni...

4.0.314-es ESET Smart Security-t használok jelenleg
Segíííítséééééég<#help>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

Ha normális tûzfal tesztet akarsz,akkor ezt az oldalt ajánlom:Link.Nem véletlenül van ott a zárt lakat a címsorban.A kapcsolat a géped és az oldal között biztonságos,és titkosítva van.Az ilyen wigwamot meg hasonlókat felejtsd el.
A személyi tûzfal modul 05.25.-n frissült 1047-s verzióra és többek között"érzékenyebb"is lett.

Szevasztok.Lenne egy kérdésem nem is annyira sima NOD32 ügyben,mint inkább Smart Security-t illetõen.Az XP-men eddig 3.akárhányas volt fenn,majd az angol 4.akárhányas.Egyszer fordult elõ,hogy "portszkennelés"t írt a tûzfal naplójába.Ment a Biztonságportálos tûzfalteszt is gond nélkül ezekkel a verziókkal.Aztán most,hogy kijött a 4es verziójú magyar ESS,fõlraktam azt.Na,ez már pár nap alatt 3szor írta,hogy portszkennelést érzékelt.Meg pl. a Biztonságportál-os tûzfaltesztet sem hajlandó hagyni,hogy lefusson,megszakítja a kapcsolatot az oldallal és bebiggyeszt a naplójába egy portszkennelés bejegyzést.Érdekes mód a Wigwam-os tesztet hagyja lefutni.Szóval a kérdésem az,hogy ez mitõl lehet?Lehet,"érzékenyebb"a tûzfal ebben a magyar verzióban?(05.25.-ei).

Pano
Én is ubuntut tettem fel, gondoltam ideje megtanulni már linuxot jól használni. Csak azért váltottam, mert már nem játszom.Ez az egy dolog volt, ami még a windows mellett tartott. Azért fenn hagytam mellette, hátha egyszer kedvet kapok játékhoz. DE a netezés és az ahhoz tartozó dolgok, mind tökéletesen mennek rajta. Sõt a képszerkesztés is. Egyedül a winampot hiányoltam, nem tudtam megszokni a linuxos lejátszókat. DE azt is megoldottam: windows emulátor => exe letölt, telepít, futtat és megy frankón 😄
Nah, de ez másik topicra tartozik...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxxis
Én is gondolkodtam Linuxon, egy Ubuntun mint fõ rendszer, de sajnos szoktam játszani is... amgy se mernék csak Linuxot használni mert biztos, hogy van olyan feladat amihez kelleni fog a Windows. Pedig tényleg tetszik az Ubuntu, sõt a SuSe-val is kacérkodtam egy ideig...

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Pano
Én hosszas évek után megoldottam a védelmet:

😊)))
Csak azért, mert már játszani nem játszok.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Polonic
És az avira azért kapott csak advanced minõsítést, mert volt pár false positive-ja. De ha megnézed jobban, elõttem is írták, hogy 69%-ot ért el a nod 56%-ával szemben

Amit linkeltél az a proactive teszt. Am szerintem elég vicces hogy a microsoft is ottvan advanced +ban. Amúgy ebben a tesztben a nod 56%ot,a microsoft 60%ot az Avira 69%-ot ért el. Az alatta lévõ grafikonon látszik is hogy Avira ismerte fel a legtöbbet.
Narxxis
Felhozza példának a NOD32 3 hónapos fordítását váltási oknak, aztán vált egy olyan termékre ami nem is lesz magyar nyelvû a közeljövõben. Erre hívtam fel a figyelmet. Egyik vírusirtóhoz se kell nyelvtudás, persze.

DjDano
Az Avira összességében nem veri a NOD32-t, bár egyes keresési módokban tényleg, itt egy nagyon friss májusi teszt PDF formátumban:

16 legismertebb vírusirtó tesztje

Összegzésként:

slime001
Nem is kell hozzá sok nyelvtudás.

Narxxis
Aha, de akkor mondjad, hogy te a tesztek miatt váltottál. Egyébként az Avira meg angol/német nyelvû és nem is lesz belõle magyar egy jó ideig.