Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

computerguru
Irhatsz te is véleményt az illetõnek,ha van jobb ötleted?

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Narxis
Ez egyszerûen nem igaz. Ne hazudj!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

computerguru
Jobb lesz ha visszarakod az elõzõt,ami volt,ugyanis nem minden gépen megy al az ESS 4-es,ha szerencséd van,még visszatudod rakni,elõtte teljesen uninstalláld a 4-et(regisztriböl is!)
Sok memóriát zabál és nagyon visszafogja a géped!Azonkivül a 4 az már kicsit más,mint a 3-as sorozatúak.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Sziasztok!

Mi lehet a baj!? a következõ történt:d.e. felraktam a 4-es nod-ot(ESS) egy gépre(Vista van rajta) és azóta teljesen be-van halva!kb 15-20 percig normálisan ment minden a telepítés után aztán kezdtek leálni a dolgok!újraindítottam és a tálcán kívül más nem-jön be!!semmire nem reagál;csak ha hosszan kinyomom akkor kikapcsol.csökkentett módban u.e.

"lassan idegrohamot kapok..."<#conf><#conf><#conf><#conf>
Nálam pl. amikor indul a gép, szinte leállítja a gépet amíg le-nem kérdezi az IP címet a routerrõl.

Nekem is 15-ig érvényes CHIP-es kóddal megy és szintén dob egy Számítógép veszélyben ablakot. Utána, gond nélkül frissül.
Gondolom, azért van, mert a vírusirtó elõbb indul, mint ahogyan a NET kapcsolat föláll.
Bár, ki tudja? Az Eset bekeményíthetett, hiszen a for-ever és a nod123 oldalak is kihullottak...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

JoeFromHun
Sziasztok!

Valakinek nincs véletlen a Eset Smart Security 4-hez durvára hagolt beállítása kimentve!
Ha valakinek megvan azt nagyon megköszönném!
A segítséget elõre is köszönöm!

Üdv:JoE

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Köszönöm!
moonster
Retek fiu v lany!

Nyitottak vagyunk bármilyen AV megoldásra, de bejönni és fikázni egy tizenkettõ éves módjára, egy kicsit nevetséges.

Várjuk az építõ hsz-od.
#7453-ra vki?
Most is elõjött a jelenség.
Érvénytelen cucc, de frissít

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Nem, de ide nem tudok fájlt csatolni... A program neve SeePassWord. Igen, azért vagyunk, mint ahogy a múltban is megtettem bárkinek, ha tudtam, de mielõtt ítélkezel, elõbb kérdezz!
computerguru
Miért priviben küldted?Annyira titkos,hogy itt nem mered leirni?Azért vagyunk,hogy segitsünk egymásnak nem?Ezek után majd én is meggondolom,hogy kinek segitek.

Pm ment.
computerguru
Nem tudom melyiket használod,én a 3.0.650.0-ást,nálam-váltás hozzáértõ módra-minden további beállitási lehetõség megtekintése-majd a frissitésekre katt-ott van hogy felhasználónév(azt látod,de a jelszó,mivel pontok vannak a helyén,azt sajnos nem láthatod)azt akkor mikor feltelepitetted,felkellett volna irnod!
De hátha valaki tud valami jobb megoldást!

Azt szeretném kérdezni, hogy van valami program, vagy valami rendje-módja, hogy megtudjam a kódot amivel a NOD regisztrálva van a gépemen?
computerguru
Ezt olvasgasd szorgalmasan!!!!

http://www.modusz.hu/nod32.htm

Doomista
<#pias>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
<#hawaii>

Doomista
Hûha!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Nem gond, a Nod-al seperc alatt kiiktatom !!

Doomista
De vigyázz, mert most már van védelme is !! (CounterSpy)

Narxis
Úgy ahogy mondod! Most épp Reteek-hez indulok, már lenyomoztam a hekkertudásommal!!!!4

Doomista
Fúúúúú, hát ilyet írni... Ha én írtam volna ezt ebbe a topikba...Narxis másnap eljött volna értem, és aznap már nem írnék ebbe a fórumba/topikba. <#szomoru1><#szomoru1><#buck>

Doomista
<#eljen><#eljen><#worship><#pias>

Narxis
<#gun><#violent>

Köszönjük Emese<#taps><#falbav>

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Most komolyan van aki még azt hiszi a Nod ér valamit? 😄

| GIGABYTE GA-MA790X-DS4 | AMD Phenom 9850 x4 Processor ~2.5GHz | Gigabyte Radeon HD4850 | 4X2047Mb Dual Channel DDR2 1066MHz Kingmax | SAMSUNG SP1614N 500GB |

Az mitõl van, hogy elõjön egy ablak, miszerint rossz felh. név és jelszó DE rögtön el is tûnik majd frissít szépen?
újságos kóddal megy. október 15-ig érvényes.
Szerver gond van? Tegnap is és ma is elõjött a jelenség.

slime001
Paranormális

AVIRA - \"More than security.\"

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy van valami program, vagy valami rendje-módja, hogy megtudjam a kódot amivel a NOD regisztrálva van a gépemen?

Köszönöm a választ elõre is.
gergely1991
Ez azért van mert a hirdetések bizonyos szerverekrõl jönnek a weboldalba keretként így nem sok esély van arra hogy pont abba botlasz...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Wreck86
Most már semmit,valószínûleg fake hirdetés lehetett.
Ahogy a kolléga mondta.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Narxis
Normális.

nohabking
Normális az, hogy a héten már többször kiírta nekem a NOD32, hogy "The program modules are updated"?

gergely1991
Szerintem valami fake hirdetés<#idiota>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez
2009. 09. 11.

Smart Security és NOD 3-as, 4-es verzió
http://rapidshare.com/files/278568095/ess_ena_v30_20090911.zip

Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/278568099/nod32_v27_20090911.zip

Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
Narxis
ESS4-el megnéztem, nálam nem írt semmit. Milyen kártevõt észlel? Mi a neve? Exploit?

Wreck86
Sziasztok!
Nálatok is ad a nod32 egy riasztást mikor a freemail-bõl kiléptek?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Köszi szépen.
computerguru
Szerintem is ,ne akarj senkit eltériteni,mindenki használja azt,ami nála a legjobban bevált,nekem az eset.Én sem szarakodom a crackekkel,meg kódokkal,mint mondtam ez egy kiütött nagyon jó verzió,és szépen frissiti magát.De hát kinek hogy.

lck
Nem az Eset termékét használom. Mert nem hiszem hogy a legjobb - de nem akarok senkit sem áttéríteni semmire.
Jelenleg Avast van fenn, mert Win 7-ten szépen megy. Meg nem kell crack-ekel key-ekkel, meg trial resetekkel szarakodni aztán mégsincs vírus.
Ha nem ezt használnám akkor Kaspersky-t vagy Avirát telepítenék.
Esetleg utána jönne a NOD, de lehet hogy az új Norton is megelõzné.
F-secure korrekt védelmet nyújtott, de nem szerettem hogy + 8-10 folyamatot futtatott, és alkalmanként belassította a gépet indításkor és néha késõbb is.
computerguru
Hanem az Eset Smart Securityt,igy van,mondtam én hogy ez a legjobb nem?
De ha az elõzõ örökké frissült,akkor minek váltottál?Ja hogy a NOD-ra,az más.
Szia!

Köszi.
lck
2003-ban F-secure-t használtam ami mindig frissült mindenféle kódok nélkül "örökké". Aztán azóta jöttek sokkal jobb vírusirtók és már nem az F-secure-t használom.
moonster
kocce!!!

2009.10.20-ig jo kodot ad
computerguru
Ezt nem igazán értem! Ha a virusirtóm élettartamára gondolsz,én nem aggódom,már több mint egy éve fent van és még mindig 30 napos és frissül szépen,egyébként ezt a változatot egy rendszergazda ismerõsömtöl kaptam.

PC WORLD 2009 Szeptember

NOD32, ESS : 5AZERH
Agnitum Outpost Antivirus Pro 2009 : 5XWYX-78I54-448C8-KG4KG-NJT9T
Agnitum Outpost Security Suite Pro 2009 : 6347G-REYVC-4G88S-CKCCY-2PFRF

Doomista
Soha ne mond azt hogy soha!!!!

lck
Soha ne mond hogy soha.
computerguru
Sajnos ebben neked nem tudok segiteni,mert én tört verziót használok,ami sosem jár le.
Szia!