Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Általában egy vagy két szutyvalékot kapnak be az emberek,amit rendszer visszaállítással lehet kezelni.Aztán utána lefuttathat egy-két keresõt a biztonság kedvéért.
De pl. exe fájl fertõzõ trójainál sütheti az egészet,mert akkor az már a G meghajtón kavar nagy vígan.
Persze az igazi az lenne ha mindenki egy 3rd party programmal csinálna egy komplett mentést a tiszta rendszerrõl, azt pedig bármikor visszaállíthatja, nem?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Továbbá elõfordulhat,hogy a fertõzött rendszer a vírus keresés és irtás ellenére,olyan mértékben károsodik,hogy menthetetlen az egész.Ha kikapcsoltad a rendszer visszaállítást,az utolsó lehetõséget is eldobtad,hogy a rendszer káros változásait vissza tudd vonni.
Természetesen nem a fertõzött rendszerrõl készült pillanat felvétellel dolgozunk.
Akkor lehet javasolni a felhasználónak a kikapcsolását,ha valamelyik keresõ a system volume information relytett mappáiból nem tudja az inaktív kártevõt eltávolítani.

Persze ez kizárólag csak az én tapasztalatom. Másnál biztosan hatékonyabbak az ESET termékei.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence
Itt <#nezze>#nezze>7384 olvasd el a Trojan Hunter-rõl irtakat!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
2009. 09. 17.
Smart Security és NOD 3-as, 4-es verzió
http://rapidshare.com/files/281430733/ess_ena_v30_20090917.zip
Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/281430737/nod32_v27_20090917.zip
Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
az nemjó ha a telepítés után az alapbeállításokon hagyom a CCleanert?
kiszedtem a C-meghajtót és a másik géppel minden eset-es cuccot töröltem,ami tegnapi dátummal volt!Valamivel rohadtul összeakadhatott->most nem-merem újra feltelepíteni
<#wow3>#wow3>nehogy megint megszívjam.gyárilag egy 60napos McAfee van rajta(lehetséges,hogy emiatt volt az egész?)
Egyébként ezt a regisztri-s dolgot hol találom meg;mert lehet hogy ott még van valami?(magát a programot"ESS4" már eltávolítottam a vezérlõpulton keresztül is)
2009.10.20-ig
kód:
5AZERH
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy találok felhasználónevet és jelszót a eset smart security 3.0.667.0-hoz?
Frissítenem kéne!
Köszi
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Úgyhogy nemis értem hogy ez most miért van (egy sima telepítésnek indult),neszoktam belepiszkálni a gépekbe-mert nemértek hozzá.a régi laptopon nod 2.7 van;az simán mûködik(ez meg bekrepál itt)De ez a se kép se hang,ettöl tényleg a falnakmegyek!!<#falbav>#falbav>
Kérj segítséget a Sicontact Kft.-tõl, tuti, hogy segítenek, nagyon rendesek.
Gondolom ezekután újrakell pakolni majd az egész rendszert?!