15641
-
kl24h #9261 Attol függ, hogy az a Norton Internet Security működött is rendesen vagy nem.
Egy egyszerű példa, hogyha használsz trial resetet a NIS-nek, akkor egy pár funkciót kikapcsol, ami nem annyira jó.
Most már te láttad, hogy mik voltak azok a vírusok, azért nehezen hinném, hogy egy naprakész NIS annyi vírust beengedjen. Azért nem szokott az ESET falcs risztást adni, de ha annyi futó vírust kapott, akkor ott valami nem volt renben a NIS-el.
Én az ESET termékkel egy fél óra alatt befertőztem a gépet, de a NIS-el nem történt meg ilyen. -
#9260 Erre csak annyit tudok mondani, hogy gyerek Norton Internet Security-s gepere rakergettem az Eset4-et es mindossze 42 virust talal 2 perc alatt. -
kl24h #9259 Én erre azt mondom, hogy a "gyenge user" inkább használjon Norton Internet Security 2011 (megfelelő beállításokkal és amit gyanúsnak jelez, azokat a programokat ne futtassa, mert ennyit megértenek a "gyenge userek") és akkor sokkal tisztább marad a gépe, mint az ESET termékkel. -
#9258 Az igazság az hogy eddig MINDEN ismerősöm nodot használt aki vírust kapott. ( Nem Avastot, nem AVG-t ) És mégis megy a 100%-butítás. Ettől őrülök meg. Ez az én nodfóbiám. Azt is tudom hogy a vírusfertőzés leggyengébb láncszeme az user. ( Én talán még furkó mellett sem kapnék vírust. ) Persze tudom hogy a nod nem olyan rossz, de nem a legjobb, és messze nem 100 %-os. -
#9257 Ez csak a Te nodfóbiád!!! arghhargh doomistakáromkodás :DDD
Viccet félretéve a VB tesztek már elavultak, av-comparatives dinamikus tesztelése ami pontosabb képet ad, nem rég frissítették, meg lehet nézni: Link
Ettől függetlenül jó az a Nod, egyik vírusirtó se ad tökéletes védelmet. -
#9256 Biztos az a verzió nem vett részt a teszten, amelyik a munkatársam gépén van, amelyikről tegnap este mesélte hogy vírusos lett.
Nem tehetne mégis egyszer 99,99 ? Akkor az ő gépe lenne a 00,01 %.
( de tudom ez csak az én nodfóbiám ) -
kl24h #9255 Hát csak épp nem mondtam, de tényleg nem illett ilyen videó az ESET.HU oldalára, inkább azért írtam, hogy jó videó, hátha valakinek lesz negatív megjegyzése. -
#9254 http://www.youtube.com/watch?v=fp5ScoA8FMg
jók a kommentek :D
1. Szánalmas ilyen videó mögé bújtatni a reklámot
2. Az Eset szarságai több hamis riasztást adnak mint ahány homokszem a sivatagban, de ha tényleg van valami, akkor irtani nem tud
3. Kapja be az Eset.
Kedves világvége rajongó! Egészen biztosan nem fogjuk bekapni neked, akármennyire szeretnéd. A termékeink pedig független teszteken bizonyítanak, és híresek arról, hogy nem adnak téves riasztásokat. Ezért tudtuk elnyerni eddig 65 alkalommal a Virus Bulletin VB100% díját - ami egyetlen más márkának sem sikerült. -
kl24h #9253 Jó a videó. -
#9252 ESET Magyarország nyereményjáték -
Zsolt01 #9251 Köszi! -
#9250 ahh, nem :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!FB-on írtam egy guru csoporttagnak, aki előfizető, hogy írja már meg a kódot, mert zárva van a könyvtár :) -
perelli #9249 THX! -
#9248 Könyvet vettél ki?
Köszi ! -
#9247 PCGVRV 2010/12
Kód: U2Y2JR
Regisztráció
Érvényes: 2011.01.15. -
#9246 thx -
#9245 PC WORLD novemberi kód:
Kód: SJBNCP
Regisztráció
Érvényes: 2010.12.15. -
#9244 igen, csak azt hittem tudja valaki hivatalosan miért nem lehet már letölteni, miért csak más oprendszerre
lehet van benne valami biztonsági rés ami miatt nem ajánlják, bár nem hiszem hogy ez lenne mert akkor nem is frissitenék
szóval nem világos miért jobb a 4.2es a 2.7hez képest ha ugyanazt a frissitést megkapja a régi verzió is és mi9ndezt kisebb gépigény mellett -
#9243 Ha rákeresel a kulcsszóra akkor még számtalan találatot kapsz ahonnan letöltheted a keresett verziót. Link
-
#9242 itt ha teljes listára nyomsz, a 2.7ből csak 95/98/ME változatot enged letölteni, próbáltam hátha megeszi xp de kiirja nem megfelelő az operációs rendszer, de a régi valami 2008as fájl még működött xpvel is :) -
kl24h #9241 Ezt nem értem, hogy nem engedi letölteni. Ahogy láttam szükség van egy felhasználónévre és egy jelszóra, ezek ha helyesen vanna beírva le kell lehessen tölteni, mert ök nincs honnan tudják, hogy te pont az XP gépre akarod telepíteni. -
Alex2 #9240 Itt a PC World októberi kódja
Kód: DKVYR8
Regisztráció
Érvényes: 2010.11.15
Tudom hogy van újabb kód,de nem akarom hogy a gamestar-os kódok sorsára jusson. xD -
#9239 Nálam szinte elsődleges az alacsony gépigény.
Linkscanner-t alapból nem rakom, mivel egyáltalán nem befolyásolna az oldalak megnyitásában. Állítólag már nem lassít. Mások szerint nem is lassított.
Egyszer próbáld ki AVG-t. Kíváncsi lennék a véleményedre. -
#9238 megtudja valaki mondani mi a baj a 2.7es noddal mert én a mai napig azt használom xpn bevált soha semmi vírusom nem volt
az "új" gépem már több mint 2 éves azóta még egyszer se raktam újra az oprendszert pedig napi szinten sok órát megy a gép
msot egy másik gépre is szerettem volna feltenni nodot viszont az eset oldaláról 2.7-et XP alá már nem engedi letölteni csak 95/98 alá
szerencsére a telepítő megvolt még régről
nekem teljesen jól szuperál beriaszt ha vírusos az oldal , és frissít rendszeresen naponta
mivel bevált és semmi gond vele nem tervezem lecserélni újabbra, meg gondolom az újabb csilivili grafikájú verzióknak nagyobb is a gépigénye
szal tudja valaki miért nem lehet letölteni xphez már a 2.7-et? -
#9237 Majd meglesem biztos jó, de a gépigénye felől vannak kétségeim.
Ha megnézed a listámban lévőket akkor azok úgy tudtak alacsony gépigényt elérni, hogy vagy eleve ezzel a céllal írták őket(Nod, Vipre) vagy újraírták az alapoktól(Norton, Avast 5).
Kozmetikázással nem sokat lehet elérni.
A másik ami zavar a bugok, Kaspersky eleinte nem de később az őrületbe kergetett, AVG-nél is hasonlókat olvasok, főleg a Linkscannerrel kapcsolatosan, lassítja a böngészést stb. -
#9236 Mondjuk a személyes tapasztalatokat fontosabbnak tartom ezeknél a teszteknél. Persze lehet nézegetni - valami támpontot biztos adnak. Habár soxor elég nagy eltérések vannak a végeredményben. Vagy teljesen más módszerekkel tesztelnek, vagy az nyer aki letejel.
A listádba ezentúl nyugodtan vedd bele az AVG-t is. Én már megtettem. Pedig korábban nagyon lenéztem. -
#9235 Pedig az av-comparatives az egyik legmegbízhatóbb szervezet. Esetleg nézd meg ezt: av-test.org
A raymond teszt lehet, hogy még a 9-ces AVG-t használta, az igaz...
Igen, Kaspersky IS-re gondoltam.
Norton az elmúlt 4-5 évben gyökeres fordulatot vett, nem néz bele a segglukadba, hanem reputációs fertőzések találatakor elküldi a sample-t a labornak és a címet is ahonnan a fertőzés jött, ugyanígy a Sonar 3 találatait, van egy erős cloud rendszere, de személyes adatokat nem gyűjt, az kiderült volna már és óriási botrány lett volna belőle.
Számomra a következő vírusirtók jók: Norton, Nod, Vipre, Avast 5
A többi vagy jól véd vagy lassít(a fentiekhez képest). -
#9234 av-comparatives - ban egyáltalán nem bízom. ( A régebbi 100%-os NOD tesztek miatt. )
Raymond-on meg szerintem még régebbi AVG-t teszteltek.
Egyébként egyetértünk hogy ezek a dolgok nagyon relatívak.
Kaspersky-ből nekem AV nem volt rossz. IS már lassított.
Norton nekem túl sok - mármint az hogy valamiért az az érzésem hogy belenéz a segglukamba is. -
#9233 av-comparatives csinált nem rég teljesítmény tesztet illetve raymond.cc-n is van egy, Nod mindig verte AVG-t. Az oké, hogy nálad nem lassít, el is hiszem de ez eléggé relatív. Én is azt mondtam, hogy a Kaspersky nem lassít, egész addig amíg fel nem tettem a Nortont. -
#9232 Nálam nem. Kicsivel több a RAM igénye, de maga a rendszer gyorsabb.
Lehet furcsán hangzik, de az elmúlt 10 év vírusirtó tesztelgetéseim során AVG 2011-el vagyok a legelégedettebb.
Mindez abból is látszik, hogy immár 2 hónapja van fenn és nincs szívem lecserélni. ( Pedig nálam ez nagy szó. )
Egyébként teszteken többnyire jobb eredményeket hoz NOD-nál. Bár tudom hogy ez relatív és nem feltétlen mérvadó. -
#9231 Ezzel azért nem értek egyet. Szép dolog az IDP benne, de csak arra támaszkodni nem életbiztosítás! -
kl24h #9230 Egyetértek és nagyobb védelmet ad, mint a NOD! -
#9229 Mondjuk az AVG gépigényesebb a Nod-nál! -
#9228 Thx -
#9227 0 Ft/Év :
Thank you for downloading AVG Internet Security 2011 from freeavg.com. To extend your protection from 30 days to 12 months,
the following license number needs to be entered into the product.
Your license number is:
IMOG7-XXXXX-7WY73-XXXXX-GG9HM-XXXXX -
#9226 Banner módosítva.
G4mest4rt kivettem, mert majd fél éve nincs kód, direkt linket a vásárlói oldalhoz beraktam. -
#9225 -
#9224 Nem, csak egyetértésemet fejeztem ki, nem baj ha reklámozza, sőt... lehet beletenném a bannerba is. Támogassuk ezt a jó vírusirtót. -
#9223 Nincs az az isten. -
#9222 En eldontottem csak akkor veszem meg, ha olyanok lesznek mint a Cfos es elettartalmra lehet megvenni ennyiert, mint naluk. :D
Na jo ott olcsobb volt de azt legalabb azert vettem meg, mert nincs az allando eves koltseg.