15641
-
olcsonod #10717 Hátha érdekel valakit: "Karácsonyi kedvezményünk keretén belül 3 számítógépre érvényes ESET Smart Security Home Edition licencet vásárolhatsz az 1 felhasználós licenc áráért." http://anonym.to?http://tinyurl.hu/lVTh/ -
HJ #10716 Nem kell külön IP-t tiltani. Hiszen azt az ICMP alapú támadást eleve blokkolta az ESS tűzfala - azaz tette a dolgát rendesen! -
#10715 Akkor átfogalmazom, mert tényleg én írtam rosszul ESS-em van méghozzá az 5-ből a legújabb. -
#10714 Sztem NOD-ban csak HTTP szűrés van...
Talán az ESS-ben lehet IP-t tiltani. -
#10713 Vagy, hogy lehet letiltani egy bizonyos ip-t? Bejelzett nemrég nod, hogy:
ICMP alapú elárasztásos támadás.
Utánanéztem az ip-nek és a kedves ferdeszemü barátainktól jött... Ebben az a vicces, hogy csak sg volt benyomva, meg youtube. -
#10712 Lehet én vagyok vak, meg fogyatékos de ebbe az új nodban nem találom... Hol tudom tiltani az ip címeket a nodban? Esküszöm nem találom ezt a funkciót... -
#10711 A kódok a új noddal is mennek? -
vg #10710 nálam is megy, pedig semmi proxy-t nem használok -
#10709 Ja-ja, nálam is még mindig megy. -
#10708 En meg boritekolom neked, hogy azota se tiltottak le a 6 honapos UK promo kodot, amit kaptam. -
Vigyorka #10707 2TB Samsung HDD-m van és az ESS (5.0.95 és az előző 5-s verziók) továbbra is lefagyasztja a gépem... :(
Az ESET már küldött javítást is a hiba miatt, de a hiába... :(
-
Henrico #10706 Részemről nagy hasznát vettem a 4-es verzióban, hogy értesítést küldött emailban, ha valami baja volt.. ezt a lehetőséget az 5-ben nem találom. Vak lennék, vagy valóban kimaradt? :o( (ESS) -
#10705 Kösz a kritikákat, amint hazaérek próbálok valami tetszetősebbet összedobni.
-
#10704 :ADSSDA
Épp a napokban jött elő ez a hiba, korábban nem kellett HDD-t kapcsolnom szüleim gépére és már sírva fakadtam, hogy mi a franc miatt fagy le mikor van összesen 5 program a sima SP3-as XP-jükre telepítve. -
pirobi #10703 Megjelent :
NOD32 AntiVirus 5.0.95
- Fix: connecting HDD via USB port could cause freeze of the OS -
HJ #10702 Hmmm... nekem jobban tetszett a régi banner. -
somi0209 #10701 ESS 5-nél mit kell beállítani,hogy ne kérjen "felhasználói beavatkozást" látható ok nélkül?Köszi. -
#10700 Nekem sem, előző sokkal jobb volt. Szerintem kicsit túlzsúfolt. Csupán építő kritika. -
#10699 Köszönöm, nekem nem annyira tetszik, de lehet, h magammal vagyok túl szigorú. -
#10698 Normális. -
ntex #10697 Még egy kérdés: Aktiváltam az 5.0.94-es NOD-omat (sima anti virus), viszont aktiválás után még mindig ott van az aktiválás gomb. Ez normális így?
-
#10696 Igen.
moonster: klassz az új banner! :) -
ntex #10695 4.2-es verzióról érdemes a legújabbra upgradelni? -
peti178 #10694 Én azt javaslom rakd fel az újabb verziót az 5.94.0-át. Nekem is volt ilyen egy régebbi verzióval én azóta mindig felrakom a legfrissebbeet :) -
somi0209 #10693 Tud valaki segíteni,mi van akkor ha az ESS4 talál rendszer vizsgálat során vírust de nem tesz vele semmit csupán felismeri,hogy a gépen van???? -
#10692 én is így gondolom :)
csak azért megkérdeztem... -
#10691 Kizart. Teljesen fuggetlen a gepeden levo virusirtotol, hogy a gmail szervere milyen leveleket szur meg.
De azok is altalaban bent vannak a Gmail, Spam konyvtaraban. -
#10690 Sziasztok!
ESET Smart Security volt a gépemen.A problmám,h pár mail nem érkezett meg Gmail-en...
Írták egy oldalon lehet vírusírtó "szűrte" meg.Nem hiszem mondjuk.
De ezért kérdezlek titeket lehetséges ,h az Eset miatt nem kapok meg leveleket?
Azóta lekaptam és sima Nod32 van fent perpill...
Köszönöm!!
-
#10689 Koze nincs ennek a proxyhoz.
En a regisztralas utantol kezdve hasznaltam proxy nelkul es azota is mukodik. -
#10688 Nálam jó. Pedig proxyt csak a licensz igénylésére használtam, az ESS-ben semmit nem állítottam, csak beírtam amit kaptam. Majd kiderül meddig megy. -
#10687 Én sem vártam tőle sok időt, csak adtam egy esélyt. -
Arkon #10686 Na igen ez várható volt. Szinte borítékolhattam volna a történetet.
Az ilyen proxy-t üzemeltetők néhány naponként rövid időre, ami lehet csak pár óra de általában inkább 1-3 nap, szüneteltetik a szolgáltatást. És teszik ezt azért, mert a nemzetközi szabályok szigorúan előírják/írnák az adatforgalom naplózását(is), de ezt meg nem akarják és ez tűnik a legegyszerűbb bevált megoldásnak ellene. -
#10685 Ennyit a UK-s proxys, 6 hónapos licencről.
Ma beadta a kulcsot. Lehet, h a proxy szünt meg. Azért jó volt kipróbálni. Bár itthon lenne ilyen promo.
Vissza a jó kis 1-2 havis kódokra. -
Vigyorka #10684 Üdv Mindenkinek!
A múltkor szívatott az ESS az USB-s merevlemezekkel... :(
Ma meg "eltűnt a ködbe".. Mintha fel se lett volna telepítve! Újra kellett telepíteni és beállítgatni! :(
Évek óta használom, de a következő "játszadozása" után lecserélem!
by Vigyorka -
#10683 Köszönjük! -
Gary #10682 Köszönöm, de király? Eh, ugyan-ugyan...
Mindenkinek soxeretettel! -
#10681 -
#10680 Gary a király!
Köszönjük! -
Szuni #10679 -
Gary #10678 CH1P 2011/12
pe6j2p
Regisztráció
Érvényes: 2012.01.15.