15651
-
juzosch #656 Mst cserélem le a zonealarmot.
Outpost, vagy Kerio? -
köszi a segítséget így mostmár jó
-
Kitartás a lényeg! -
"A Nod32 az eddigi legjobb víruskereső és tűzfal progi amit használtam! EDDIG SEMMI "
A Nod32 nem tartalmaz tűzfalat (egyébként tényleg jó kis vírusírtó). Arra vannak a tűzfal-programok. Outpost, Kerio, Zonealarm, iptables... -
A Nod32 az eddigi legjobb víruskereső és tűzfal progi amit használtam! EDDIG SEMMI
Nem jutott átt rajta.Tuti nagyon.Csak dícsérni tudom, igaz van néhány apró hiányossága,de azok nem vészesek!
-
Tudom, láttam én is, de én csak "összebányásztam" a linket.
Ha v.kinek fontos, akkor előbb-utóbb le tudja tölteni. -
http://nod32.try.hu/ -
hy
miért irja ki a nod mindig hogy a 30 napos verzióm lejárt
és hogy tudom lecserélni valami ingyenesre? -
200 emberke tölt magyarországról a megauploadról. ezért premium. -
prémium link :( -
Itt is kupászkodhatsz.CounterSpy 1.5.82 -
-
ent #644 Úgy emléxem erről már írtak soxor lentebb... Talán keresőbe írj vmit, -
lenne egy kérdésem. felraktam a nod 32-t és mikor kapcsolom ki a gépet kiírja hogy vegyem ki a kislemezt a gépből vagy cdukjam be a fedelét....
ez mi lehet???????,,, -
sziasztok
-
Nagy vagy
-
Köszönöm mégegyszer, megfogadom a tanácsaidat!
-
Amit szerezz még be:
* Egy tűzfal (Agnitum Outpost Firewall, Kerio, Zone Alarm,... Én az elsőt javaslom)
* Egy alternatív böngésző (Firefox, Opera)
* Egy spyware-írtó (Ad-Aware, Spy Sweeper, Spyware Doctor,...)
És természetesen ajánlom az alábbiakat
* E-mail csatolt állományát ne nyisd meg ellenörzés nélkül! Sőt amiről tudod hogy ismeretlen embertől, különösebb ok nélkűl kapod, akkor azt töröld!
* Ha warez (vagy egyéb gyanús) site-on jársz, nagyon figyelj oda hova kattintasz!
* Bármit amit kapsz, letöltesz vizsgáld át víruskeresővel!
* A víruskereső/spyware írtó adatbázisát frissítsd rendszeresen! -
Köszi Faustus,sikerült megoldani, átvittem a haveromhoz a vinyót,és leírtottuk a vírusokat! Most a Nod is műkszik rendesen!
Tudom a Nod egyedül nem elég,van valami ötletetek,h mit tegyek fel mellé(tűzfal stb..) bocsi ha már volt róla szó, de még nem volt időm vissza olvasni!
-
Spyware.Doctor.v3.5.1.498.Cracked-SND
CounterSpy.v1.5.77.Cracked-TNT
Webroot.Spy.Sweeper.v4.5.9.709 -
Olvass vissza légy szíves, vagy használd a keresőt a lap alján. -
tudja vki hogy honnan lehet új jelszót, felhasználónevet szerezni a NOD32-hez? -
korábban is Nod32 volt a gépen,és akkor nem volt semmi gond.ezt most kb.1 hete csinálja!
Köszönöm a segítséget,megpróbálom!
-
Amikor elindul a géped, a windows bebootolása előtt rátenyerelsz az F8-as billentyűre.
Ekkor bejön egy menű, amiből kiválasztod a Csökkentett módot.
De szerény véleményem szerint eléggé eső után köpönyeg megoldásnak tűnik (utólag víruskeresőt felrakni egy vírusos gépre...). Én inkább javaslom, hogy a rendszert tartalmazó winchestert egy vírusmentes, rendes memóriarezidens vírusvédelemmel ellátott géppel ellenőriztesd le, és azzal írts vírust (vagy valami CD-ről bebootolható megoldást, amit vírusmentes géppel szereztél be, írtál ki). -
ja-ja igen így van! elindul csak nem birom futtatni a víruskeresést!de mégis kiírja,hogy vírus van!+nem lehet frissíteni és az AMON se indul!
Csökkentettben??? az nem igazán tudom,h hogy kell. -
SPANYOLVIgASZ #631 csökkentettben próbáltad?
Most nem egészen értem amit leírtál, nekem kicsit zavaros:-) nem indul el a víruskeresőd, de mégis kiírja, hogy vírus van? vagy mi? -
Hali!
Van egy kis gondom a Nod32-vel!
Ha tudtok légyszi segítsetek!előre is köszi.
A hivatalos oldalról leszedem a próba verziót(nem akarom megvenni),feltelepítem,ujraindítom a gépet,itt kezdődnek a bajok az első nod indulásnál nem töltődik be az AMON még manuálisan se! nem lehet frissíteni!
nem indul a vírus keresés sem,szoval nem talál vírust,utánna meg kiírja,h módosult trojan vírus található a gépen! ezeket nem lehet leírtani(vagy 15db)! nem tom mitévő legyek, nem nagyon akarok új vírus írtót feltenni,de ha muszáj akkor adjatok tanácsot,h milyet rakjak fel! légyszi help!!! -
Hy kevesebb memoriát használ,gyors,és a heurisztikus része egy ISTEN
-
Miért jobb a NOD mint az avast ??????????????????????? -
Reyes #627 Köszi!
Tomicsek: Azt nem tudom, de nem csak egy-kettő, hanem egy csomó fáljnál ezt írja ki:-/
De ha nem különösebben baj, akkor ok:) -
THX!
-
Ha jól értem amit kérdeztél, akkor olvass vissza az 586 hsz-ig. -
De, van még remény, mert a nyílvános gépen is NOD32-öt használnak. Eltudom vinni, vhogy az "adatbázist"? Vagy micsoda az..
-
Már nem lényeges:(
-
HELP! NOD32 vírusírtó progi frissítését ingyenesen lehet letölteni? Otthon nincs netem, de gondolom nyílvános helyen letölteném. Köszi
-
A personal nagyon jól kiegészíti az eddig tárgyalt fizetős progikat. Gyakran olyan szemétre is rá bukkan, amit más nem ismer fel. Nem vágyom a professionalra.
Azért köszi a linket :) -
A personalt ne hasznald szerintem mert keves a beallitasi lehetosege, szedd le inkabb a Professionalt -
thx
-
Vajon mit kellene látnom?
Én adtam a linket.
Az, hogy ki hogy rangsorol egyéni. A tesz író így rangsorolt.
Az Ad-Aware pedig azért kötelező, mert hatékonyan ballag az esmények után, és legalább free.
Nem tartom valószínűnek, hogy bolti vásárlást követő kipróbálással jutottál az általad felállított rangsorhoz :) -
A spyware doctor és a spy sweeper is fenn van, szóval no para