15651
  • juzosch
    Mst cserélem le a zonealarmot.

Outpost, vagy Kerio?
  • 79Alba
    köszi a segítséget így mostmár jó
  • units
    Kitartás a lényeg!
  • Dj Faustus #653
    "A Nod32 az eddigi legjobb víruskereső és tűzfal progi amit használtam! EDDIG SEMMI "
    A Nod32 nem tartalmaz tűzfalat (egyébként tényleg jó kis vírusírtó). Arra vannak a tűzfal-programok. Outpost, Kerio, Zonealarm, iptables...
  • Ghostika
    A Nod32 az eddigi legjobb víruskereső és tűzfal progi amit használtam! EDDIG SEMMI
    Nem jutott átt rajta.Tuti nagyon.Csak dícsérni tudom, igaz van néhány apró hiányossága,de azok nem vészesek!
  • me and a monkey
    Tudom, láttam én is, de én csak "összebányásztam" a linket.
    Ha v.kinek fontos, akkor előbb-utóbb le tudja tölteni.
  • Laky
    http://nod32.try.hu/
  • CheAteR88 #649
    hy
    miért irja ki a nod mindig hogy a 30 napos verzióm lejárt
    és hogy tudom lecserélni valami ingyenesre?
  • units
    200 emberke tölt magyarországról a megauploadról. ezért premium.
  • units
    prémium link :(
  • me and a monkey
    Itt is kupászkodhatsz.CounterSpy 1.5.82
  • KO
  • ent
    Úgy emléxem erről már írtak soxor lentebb... Talán keresőbe írj vmit,
  • 79Alba
    lenne egy kérdésem. felraktam a nod 32-t és mikor kapcsolom ki a gépet kiírja hogy vegyem ki a kislemezt a gépből vagy cdukjam be a fedelét....
    ez mi lehet???????,,,
  • 79Alba
    sziasztok
  • Tomicsek
    Nagy vagy
  • Kriszt020
    Köszönöm mégegyszer, megfogadom a tanácsaidat!
  • Dj Faustus #639
    Amit szerezz még be:
    * Egy tűzfal (Agnitum Outpost Firewall, Kerio, Zone Alarm,... Én az elsőt javaslom)
    * Egy alternatív böngésző (Firefox, Opera)
    * Egy spyware-írtó (Ad-Aware, Spy Sweeper, Spyware Doctor,...)

És természetesen ajánlom az alábbiakat
    * E-mail csatolt állományát ne nyisd meg ellenörzés nélkül! Sőt amiről tudod hogy ismeretlen embertől, különösebb ok nélkűl kapod, akkor azt töröld!
    * Ha warez (vagy egyéb gyanús) site-on jársz, nagyon figyelj oda hova kattintasz!
    * Bármit amit kapsz, letöltesz vizsgáld át víruskeresővel!
    * A víruskereső/spyware írtó adatbázisát frissítsd rendszeresen!
  • Kriszt020
    Köszi Faustus,sikerült megoldani, átvittem a haveromhoz a vinyót,és leírtottuk a vírusokat! Most a Nod is műkszik rendesen!

Tudom a Nod egyedül nem elég,van valami ötletetek,h mit tegyek fel mellé(tűzfal stb..) bocsi ha már volt róla szó, de még nem volt időm vissza olvasni!
  • Laky
    Spyware.Doctor.v3.5.1.498.Cracked-SND
    CounterSpy.v1.5.77.Cracked-TNT
    Webroot.Spy.Sweeper.v4.5.9.709
  • me and a monkey
    Olvass vissza légy szíves, vagy használd a keresőt a lap alján.
  • eNiX
    tudja vki hogy honnan lehet új jelszót, felhasználónevet szerezni a NOD32-hez?
  • Kriszt020

korábban is Nod32 volt a gépen,és akkor nem volt semmi gond.ezt most kb.1 hete csinálja!
    Köszönöm a segítséget,megpróbálom!

• Dj Faustus #633
    Amikor elindul a géped, a windows bebootolása előtt rátenyerelsz az F8-as billentyűre.
    Ekkor bejön egy menű, amiből kiválasztod a Csökkentett módot.

De szerény véleményem szerint eléggé eső után köpönyeg megoldásnak tűnik (utólag víruskeresőt felrakni egy vírusos gépre...). Én inkább javaslom, hogy a rendszert tartalmazó winchestert egy vírusmentes, rendes memóriarezidens vírusvédelemmel ellátott géppel ellenőriztesd le, és azzal írts vírust (vagy valami CD-ről bebootolható megoldást, amit vírusmentes géppel szereztél be, írtál ki).
  • Kriszt020
    ja-ja igen így van! elindul csak nem birom futtatni a víruskeresést!de mégis kiírja,hogy vírus van!+nem lehet frissíteni és az AMON se indul!

Csökkentettben??? az nem igazán tudom,h hogy kell.
  • SPANYOLVIgASZ
    csökkentettben próbáltad?

Most nem egészen értem amit leírtál, nekem kicsit zavaros:-) nem indul el a víruskeresőd, de mégis kiírja, hogy vírus van? vagy mi?
  • Kriszt020
    Hali!
    Van egy kis gondom a Nod32-vel!
    Ha tudtok légyszi segítsetek!előre is köszi.
    A hivatalos oldalról leszedem a próba verziót(nem akarom megvenni),feltelepítem,ujraindítom a gépet,itt kezdődnek a bajok az első nod indulásnál nem töltődik be az AMON még manuálisan se! nem lehet frissíteni!
    nem indul a vírus keresés sem,szoval nem talál vírust,utánna meg kiírja,h módosult trojan vírus található a gépen! ezeket nem lehet leírtani(vagy 15db)! nem tom mitévő legyek, nem nagyon akarok új vírus írtót feltenni,de ha muszáj akkor adjatok tanácsot,h milyet rakjak fel! légyszi help!!!
  • zeki
    Hy kevesebb memoriát használ,gyors,és a heurisztikus része egy ISTEN
  • littleNorbi
    Miért jobb a NOD mint az avast ???????????????????????
  • Reyes
    Köszi!

Tomicsek: Azt nem tudom, de nem csak egy-kettő, hanem egy csomó fáljnál ezt írja ki:-/

De ha nem különösebben baj, akkor ok:)
  • ffxi
    THX!
  • me and a monkey
    Ha jól értem amit kérdeztél, akkor olvass vissza az 586 hsz-ig.
  • ffxi
    De, van még remény, mert a nyílvános gépen is NOD32-öt használnak. Eltudom vinni, vhogy az "adatbázist"? Vagy micsoda az..
  • ffxi
    Már nem lényeges:(
  • ffxi
    HELP! NOD32 vírusírtó progi frissítését ingyenesen lehet letölteni? Otthon nincs netem, de gondolom nyílvános helyen letölteném. Köszi
  • KO
    A personal nagyon jól kiegészíti az eddig tárgyalt fizetős progikat. Gyakran olyan szemétre is rá bukkan, amit más nem ismer fel. Nem vágyom a professionalra.
    Azért köszi a linket :)
  • Tekergo
    A personalt ne hasznald szerintem mert keves a beallitasi lehetosege, szedd le inkabb a Professionalt
  • KO
    thx
  • KO
    Vajon mit kellene látnom?
    Én adtam a linket.
    Az, hogy ki hogy rangsorol egyéni. A tesz író így rangsorolt.

Az Ad-Aware pedig azért kötelező, mert hatékonyan ballag az esmények után, és legalább free.

Nem tartom valószínűnek, hogy bolti vásárlást követő kipróbálással jutottál az általad felállított rangsorhoz :)
  • Tekergo
    A spyware doctor és a spy sweeper is fenn van, szóval no para