15651
  • Zsolt01
    Igen.

De Most ezt tettem fel a NOD32.FiX.v2.2-nsane.exe -vel. Kipróbálásként. Előtte Nod 32 2.50.32 (hun) + FiX 2.1 volt.
  • psg5
    és utána újra rendben lett?
  • Zsolt01
    Igen, volt rá példa.

Pár nap után, amikor nem akart így frissülni, újra raktam.
  • psg5
    Üdv!
    Nálatok is újabban jelszót kér frissítéskor?
  • Zsolt01
    | #2011:
    "A Nod32-m kézileg csak másodjára frissít.Először kiírja, hogy a legfrissebbet használom, utána még egy katt a frissítésre és már tölti is."
    Igen nekem is így működöt néha, de pár napja kézi frissítéssel nem kapcsolódott. De hála isten ma már kétszer automatán ment.
  • Zsolt01
    Itt ellenőrizheted a frissítési számot.
  • cadaver
    Pláne, hogy eze réve ismerjük egymást:) Csak más néven futottam.
  • ricso22
    A Nod32-m kézileg csak másodjára frissít.Először kiírja, hogy a legfrissebbet használom, utána még egy katt a frissítésre és már tölti is. Így biztosan leszed minden frissítést?
  • zeki
    nagyon szépen köszönöm,hogy segítettél a" pipa nem volt be állítva " most már FAIN THX
  • zvaragabor
    illetve győződj meg róla, hogy a csendes üzemmód nincs bekapcsolva:
    Ugyan ott az Általános fül alatt középen.
  • zvaragabor
    ok, semmi gond, nem akartalak leugatni, bocsi. :) Respect!

zeki: nézd meg, hogy a Rendszereszközök > Beállítások > Beállítások > További lehetőségek fül > Ablak automatikus bezárása <--itt hogy van beállítva (alapból pipa a négyzetben, 300 másodperc)
  • zeki
    de nem baj a frissitést mindig meg csinálja
  • zeki
    nincs XP Antispy a gépemen de lehet,hogy valami más ami blockolja...
  • cadaver
    Egy ötlet volt...Megnéztem a menüt, beállításokat, de nem találtam ilyen beállítást. 1999-es commentet fejtettem ki.
  • zvaragabor
    okay, de ezzel arra utaltam, hogy attól, hogy az Antispyban le lehet tiltani a szövegbuborékot, attól a nodban nem biztos hogy lehet.
  • cadaver
    Tudom! De ezzel le lehet tiltani egyes globális service-eket. Én is elfeledkeztem róla, hohgy régebben mit tiltottam le...
  • zvaragabor
    A NOD nem XP Antispy.
  • cadaver
    Az XP-Antispy - ban is le lehet tiltani Windows-service-eket. Pld. "Don't show balloon tips". Nem ezt okéztad be?
  • zeki
    na látod az lehet csak,hogy mi azt nem tudom... azért köszi a segitséget!
  • Wreck86
    ja legális:) amúgy nincs külö nvalamiylen kis progid,amivel letiltottad a felugró üzeneteket a windowsba? mert nod-ban nem találom,hogy lenne ilyen beállítás.
  • zeki
    persze legállis a licenszem !
  • Wreck86
    frissített azóta?
  • zeki
    Haho senki nem tud segíteni :(
  • zeki
    Sziasztok ! Volna egy olyan kérdésem,hogy eddig mindig ki írta,hogy milyen
    frissitésen van túl egy kis "buborék"-ba írva és most nem írja a tálcán mit kell hozzá be aktiválnom,hogy lássam köszi előre is....
  • cadaver
    Egyetértek...legalább a tűzfal és a virusbuster legyen frankó. Ezért lettem Agnitum béta - teszter. A NOD kódját pedig akárki letöltheti , havonta , legálisan a PC World - magazinból. Na, egy adott fórumon is mindig közzéteszik, aki nem akar invesztálni a lapba.:)
  • cadaver
    Talán, ha néha visszakeresnétek... Blackspears oldalát kb. 1 éve láttam itt...Még javában a 2.51-s futott.fix már akkor is volt -2.1-es. Kissé konzervatív a beállítás, pld. az AMON setupban elég, ha csak az adott kiterjesztésű fájlokat ellenőrződ (meg a kiterjesztés nélkülieket). Azonkívül a veszélyes ill. kéretlen alkalmazások ellenőrzése eléggé lelassítja a rendszert. Igaz ez az IMOn-ra is, bár itt kissé nagyobb a kockázat.
  • torrente111
    csak,hogy mindenkineklegyen !!
  • torrente111
    ez hülyeség.kaptam 1 linket ott le van irva hogyan kell konfigolni a nodot.szerintem fain lett!!!
  • zmeor
    annyit mondanék nektek hogy ha a nod crackes akkor nem csinál semmit szinte:D szóval ezért kell eredetiven megvenni...!!!

crackelgessetek csak, nem lesz hatékony vírusírtás
  • Newfronter
    Nálam minden jó...Fix 2.2
  • GAthersw
    Nod beújított valamit mert a 16millió hátralévő próbanapom ellenére ma 3 óra óta minden frissítési kísérletnél Incorrect Username/Password hibaüzit dob.
  • Rafka
    Szerintem a nod32 keresztbe nyeli bármelyik vírusirtot
  • zeki
    ezt az infot is köszönöm...
  • Zsolt01
    Csak néha a kézifrissítésre kell bökni és van, hogy erőltetni kell azt, hogy frissüljön is. Itt szoktam ellenőrizni !
  • zeki
    Köszi szépen
  • Zsolt01
    pl.: én a a Nod 32 2.50.32 (hun) + FiX 2.1 használom.
    Menete:
    1) Telepítsd a NOD32 AntiVirust. Telepítés alatt kattints a 'Frissítési paraméterek
    megadása később' négyzetre. Mikor felajánlja, NE INDÍTSD ÚJRA A GÉPET!
    2) Telepítsd a NOD32 FiX-et
    3) Újraindíthatod a géped
  • zeki
    Sziasztok szeretném a Nod-ot használni és meg is van minden hozzá csak azt szeretném tőletek kérni,hogy valaki vezessemár le ,hogy hogyan kell install után fixálni a programot előre is köszönöm...
  • balcsi70
    Én felraktam az Xp-t SP2 utánna a Nod32+Outpost és utánna raktam fel az összes programot.Nem volt kikapcsolva a Nod-om,és nem is visitott.:)Hála a Norton Ghost-nak,hogy amióta ismerem(3-4 éve)azóta nem kellett ujratelepiteni XP+progik+progik+stb. Melyeknél javasolt a használt vírusírtó kikapcsolása telepítéskor??? Szerintem a keyloggereknél visit általában. :)
  • psg5
    kösz
  • zvaragabor
    Hát ha az AMON-t kapcsolod ki csak a telepítés idejére, akkor az elég. Én mondjuk arra az időre a kapcsolatot is bontanám,telepítés utánn elég az adott programnak frissítenie, ha kell neki egyáltalán. De ez már az én személyes véleményem.