15651
-
Zsolt01 #2018 Igen.
De Most ezt tettem fel a NOD32.FiX.v2.2-nsane.exe -vel. Kipróbálásként. Előtte Nod 32 2.50.32 (hun) + FiX 2.1 volt. -
és utána újra rendben lett?
-
Zsolt01 #2016 Igen, volt rá példa.
Pár nap után, amikor nem akart így frissülni, újra raktam. -
Üdv!
Nálatok is újabban jelszót kér frissítéskor? -
Zsolt01 #2014 | #2011:
"A Nod32-m kézileg csak másodjára frissít.Először kiírja, hogy a legfrissebbet használom, utána még egy katt a frissítésre és már tölti is."
Igen nekem is így működöt néha, de pár napja kézi frissítéssel nem kapcsolódott. De hála isten ma már kétszer automatán ment. -
Zsolt01 #2013 Itt ellenőrizheted a frissítési számot. -
cadaver #2012 Pláne, hogy eze réve ismerjük egymást:) Csak más néven futottam. -
ricso22 #2011 A Nod32-m kézileg csak másodjára frissít.Először kiírja, hogy a legfrissebbet használom, utána még egy katt a frissítésre és már tölti is. Így biztosan leszed minden frissítést? -
nagyon szépen köszönöm,hogy segítettél a" pipa nem volt be állítva " most már FAIN THX 
-
illetve győződj meg róla, hogy a csendes üzemmód nincs bekapcsolva:
Ugyan ott az Általános fül alatt középen. -
ok, semmi gond, nem akartalak leugatni, bocsi. :) Respect!
zeki: nézd meg, hogy a Rendszereszközök > Beállítások > Beállítások > További lehetőségek fül > Ablak automatikus bezárása <--itt hogy van beállítva (alapból pipa a négyzetben, 300 másodperc) -
de nem baj a frissitést mindig meg csinálja
-
nincs XP Antispy a gépemen de lehet,hogy valami más ami blockolja... -
cadaver #2005 Egy ötlet volt...Megnéztem a menüt, beállításokat, de nem találtam ilyen beállítást. 1999-es commentet fejtettem ki. -
okay, de ezzel arra utaltam, hogy attól, hogy az Antispyban le lehet tiltani a szövegbuborékot, attól a nodban nem biztos hogy lehet. -
cadaver #2003 Tudom! De ezzel le lehet tiltani egyes globális service-eket. Én is elfeledkeztem róla, hohgy régebben mit tiltottam le... -
A NOD nem XP Antispy. -
cadaver #2001 Az XP-Antispy - ban is le lehet tiltani Windows-service-eket. Pld. "Don't show balloon tips". Nem ezt okéztad be? -
na látod az lehet csak,hogy mi azt nem tudom... azért köszi a segitséget! -
ja legális:) amúgy nincs külö nvalamiylen kis progid,amivel letiltottad a felugró üzeneteket a windowsba? mert nod-ban nem találom,hogy lenne ilyen beállítás. -
persze legállis a licenszem ! -
frissített azóta? -
Haho senki nem tud segíteni :( -
Sziasztok ! Volna egy olyan kérdésem,hogy eddig mindig ki írta,hogy milyen
frissitésen van túl egy kis "buborék"-ba írva és most nem írja a tálcán mit kell hozzá be aktiválnom,hogy lássam köszi előre is.... -
cadaver #1994 Egyetértek...legalább a tűzfal és a virusbuster legyen frankó. Ezért lettem Agnitum béta - teszter. A NOD kódját pedig akárki letöltheti , havonta , legálisan a PC World - magazinból. Na, egy adott fórumon is mindig közzéteszik, aki nem akar invesztálni a lapba.:) -
cadaver #1993 Talán, ha néha visszakeresnétek... Blackspears oldalát kb. 1 éve láttam itt...Még javában a 2.51-s futott.fix már akkor is volt -2.1-es. Kissé konzervatív a beállítás, pld. az AMON setupban elég, ha csak az adott kiterjesztésű fájlokat ellenőrződ (meg a kiterjesztés nélkülieket). Azonkívül a veszélyes ill. kéretlen alkalmazások ellenőrzése eléggé lelassítja a rendszert. Igaz ez az IMOn-ra is, bár itt kissé nagyobb a kockázat. -
csak,hogy mindenkinekJÓlegyen !! -
ez hülyeség.kaptam 1 linket ott le van irva hogyan kell konfigolni a nodot.szerintem fain lett!!! -
annyit mondanék nektek hogy ha a nod crackes akkor nem csinál semmit szinte:D szóval ezért kell eredetiven megvenni...!!!
crackelgessetek csak, nem lesz hatékony vírusírtás -
Newfronter #1989 Nálam minden jó...Fix 2.2 -
Nod beújított valamit mert a 16millió hátralévő próbanapom ellenére ma 3 óra óta minden frissítési kísérletnél Incorrect Username/Password hibaüzit dob. -
Rafka #1987 Szerintem a nod32 keresztbe nyeli bármelyik vírusirtot -
ezt az infot is köszönöm... -
Zsolt01 #1985 Csak néha a kézifrissítésre kell bökni és van, hogy erőltetni kell azt, hogy frissüljön is. Itt szoktam ellenőrizni ! -
Köszi szépen -
Zsolt01 #1983 pl.: én a a Nod 32 2.50.32 (hun) + FiX 2.1 használom.
Menete:
1) Telepítsd a NOD32 AntiVirust. Telepítés alatt kattints a 'Frissítési paraméterek
megadása később' négyzetre. Mikor felajánlja, NE INDÍTSD ÚJRA A GÉPET!
2) Telepítsd a NOD32 FiX-et
3) Újraindíthatod a géped
-
Sziasztok szeretném a Nod-ot használni és meg is van minden hozzá csak azt szeretném tőletek kérni,hogy valaki vezessemár le ,hogy hogyan kell install után fixálni a programot előre is köszönöm... -
balcsi70 #1981 Én felraktam az Xp-t SP2 utánna a Nod32+Outpost és utánna raktam fel az összes programot.Nem volt kikapcsolva a Nod-om,és nem is visitott.:)Hála a Norton Ghost-nak,hogy amióta ismerem(3-4 éve)azóta nem kellett ujratelepiteni XP+progik+progik+stb. Melyeknél javasolt a használt vírusírtó kikapcsolása telepítéskor??? Szerintem a keyloggereknél visit általában. :) -
kösz -
Hát ha az AMON-t kapcsolod ki csak a telepítés idejére, akkor az elég. Én mondjuk arra az időre a kapcsolatot is bontanám,telepítés utánn elég az adott programnak frissítenie, ha kell neki egyáltalán. De ez már az én személyes véleményem.