15651
  • slime001
    Spyware Doctor vagy A-squared.
  • roblee
    Milyeneket ajánlasz?
  • Vardar
    Nekem futott.
  • slime001
    Van benne spyware irtó de elég kezdetleges. Néhány keyloggert felismer meg ilyesmi de semmi komoly. Szerintem ne használj rezidens védelmű spywareirtót. Tegyél fel valamit és hetene futtasd le. Én is így csinálom és sose találnak semmit.
  • roblee
    Hali!
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy a 3.0-s Nod spyware-ek ellen is véd? Azaz nem szükséges egy valósidejű védelemmel ellátott anti-spyware programot futtatni, csak mert két valósidejű anti-spyware nem futhat egy időben. Köszi!
  • me and a monkey
    Nincs tippem. Próbálj ki másik verziót, angol nyelvű, letöltés itt: Katt
    Ez a 3.0.566 verzió, hátha szerncsésebb leszel vel.
  • K Ace
    Helosztok. Legálisan használom a 2.7-es verziót, és hónaponta egyszer beüt egy olyan hiba, mikor nem indul el a progi, mer kiírja, hogy a modulok sérültek, és nem lehet initializálni. Ilyenkor csak az ujra telepítés segít, hiába frissítem ujra az se jó. Ez szerintetek mi lehet? Legalább havi egyszer mindig megcsinálja. Ja és semmi olyat nem csinálok ami a fájlokat veszélyezetné, csak filmet nézek, meg netezek.
  • me and a monkey
    Értem és az azonnal induló programok listájánál ott van a pipa a Nod32 mellett?
    (Start > futtatás > msconfig )
  • 79Alba
    nem xp sp2 és a nod32 2.7 magyar + 2.2 fix
  • 79Alba
    már próbáltam
  • tompka
    Jaja. kihívás. megnézem hogy mit nyújt a cég :D
  • tompka
    Vistát használsz?
  • me and a monkey
    Ez alig több mintha egy 30 napos próbaverziót használnál.
    Megéri szarolni vele?
    Vagy csak a kihívás miatt? ;)
  • me and a monkey
    Nekem még sosem tett ilyet. Én a helyedben újra telepíteném.
  • 79Alba
    Miért nem indul el automatikusan a nod32 a gép indításakor? Régebben mindig elindult... Már egy előző verziós nod32 is ezt csinálta, egy ideig elindult szépen a boot-tal együtt, aztán 2-3 hét után már nem. Elfáradt vagy mi?
  • tompka
    épp az hogy nem
    beírom,újra kéri,beírom,újra kéri,beírom,újra kéri...
    szval, regelek,aztán vhonnan szerzek egy illegális reget,letöltöm majd amit küldött az ESET legálisan azzal működésbe hozom a programot
  • slime001
    Beírod a felhasználó nevet meg kódot amit az emailbe küldtek és engedi letölteni nem?
  • tompka
    Az adatok alatt:
    "Letöltési oldalak:

* NOD32 Antivirus System
    * ESET Smart Security / ESET NOD32 Antivirus v3.0 (angol nyelvű)

Az új termékek (ESET Smart Security, ESET NOD32 Antivirus v3.0) magyar nyelvű változatainak megjelenéséig az angol nyelvű változatok használhatók."
  • slime001
    Hol van a mailben link? Nem értem.
  • tompka
    A mail-ben lévő link ide mutat. ha már van az embernek regje innen leszedheti. na innen nem lehet ezzel
  • slime001
    Hogy érted hogy nem lehet letölteni? Ez csak a felh. név meg a kódot tartalmazó levél amit akkor kapsz ha beregisztrálsz a pc world-ös kóddal. Letölteni innen tudod: http://www.eset.com/download/download_NT.php
  • tompka
    "ESET Smart Security licenclevél
    Tisztelt Felhasználónk!
    Köszönjük, hogy az ESET termékét választotta!

A díjnyertes NOD32 technológián alapuló megoldás kiemelkedő proaktív védelmet nyújt az elektronikus kártevők ellen. Ügyfélszolgáltunk készségesen segít a felmerülő kérdések megválaszolásában.
    ELEKTRONIKUS LICENC
    Ezzel a licenccel Ön 1 számítógépen jogosult használni az ESET otthoni felhasználásra szánt termékeinek valamelyikét:

* NOD32 Antivírus Rendszer
    * ESET NOD32 Antivirus v3.0 (angol nyelvű)
    * ESET Smart Security (angol nyelvű)

A licenc teljes időtartama alatt Ön minden vírusadatbázis- és programfrissítés letöltésére jogosult.

Az alábbi licenc felhasználói név/jelszó párossal tudja letölteni az Ön operációs rendszerének megfelelő változatot:
    Licenc tulajdonosa: ........
    Termék: NOD32 Antivirus v2.7
    ESET Smart Security
    ESET NOD32 Antivirus v3.0
    Felhasználónév: EAV-xxxxxxx
    Jelszó: xxxxxxxxx
    A licenc érvényes: 2008.01.15-ig"
    Ez jó a Smart Security-hez de letölteni nem lehet vele!!
  • kollektor
    COMODO,Avast! párosítás,nálam (nincs lejárati probléma és még jók is),ja meg a SpywareBlaster 3.5.1
  • overlocker
    Láttam ezt a memo tesztet a COMODO mellé a Nod32 2.7-et vagya 3.0 as verziot érdemes felrakni?
  • slime001
    Nem hinném. Mondtam én hogy ezek az adatok pontosokat? Az értékek csak hozzávetőlegesek.
  • me and a monkey
    Ugye magad sem gondolod komolyan, hogy az ESS 100 % procihasználatot produkál?
  • tompka
    Sokáig használtam a Comodót. Azt mondom hogy a valaha használt legjobb tűzfal
    bár most az ESS-t használom :)
  • slime001
    Ez a teszt nem 100%-ig pontos. Csak megnyitottam ugyanazokat a szoftvereket és feladatkezelőből kiirtam az adatokat amiket kaptam.
  • slime001
    Nos az utóbbi időben engem nagyon foglalkoztatott az a kérdés hogy vajon az Eset Smart Security vagy a Nod32+Comodo eszik-e több RAM-ot. Ez már csak azért is érdekes mert a Nod32+Comodo együtt szerintem jobb védelmet biztosít mint az ESS. De vajon a gépet is jobban terheli? A tesztemhez ugyanolyan feltételeket biztosítottam. 5db Firefox ablak, Thunderbird, MSN Messenger + 1 beszélgetési ablkak, Flashhet-el 1 letöltés, Windows Media Player.

És íme az eredmény:
    NOD32 3.0 + Comodo Firewall Pro 3.0= 23MB RAM | Processor usage: 9% | Memory usage 225,54MB
    ---------------------------------------------------------------------
    Eset Smart Security= 49mb ram | processor usage 100% | Memory usage 367,78MB
  • slime001
    Most nekem is kiírja. De már megint valami kavarodás van. Amikor beregeltem kiírta hogy Január 5-ig jó. Utánna eltünt az ahol írta. Most megint mutatja és azt írja hogy December 21
  • tompka
    Jaja. Én is leírtam. És megy :D
    Pedig letölteni a kóddal nem lehet
  • overlocker
    Hali! Én azt csínytam hogy a gamestar nod32 kodot beirtam a Smartt security-be és mükszik:D ki is irja hogy meddig jo 12.31-ig
  • slime001
    Amikor legelőször mértem akkor minden levolt állitva csak az adott programok mentek és 20 megás eltérés volt. Most MSN, FF, Zene mellet 2 megával esik kevesebbet a nod32+comodo páros
  • tompka
    mennyivel? 1-2mega?
  • slime001
    Ez elég érdekes. Múltkor megnéztem hogy Eset Smart Security vagy a Nod32+Comodo páros eszik-e több RAM-ot és egyértelműen az ESS került ki győztesként. Most egy kis idő elteltével a Nod32+Comodo kevesebbet eszik mint az ESS. Most akkor mi van??!!
  • slime001
    Nagyon helyesen teszed! :)
  • tompka
    Én ezt használom! :)
  • tompka
    Január 5-ig jó (elvileg) :D
  • slime001
    Miért nem a PCWorld-ös kódot használjátok? Sokkal egyszerübb mint havonta újratelepíteni. Itt van a decemberi kód: ms9y40 . Ide minden hónapba felrakják a legújabb kódot: Mp3Portal
  • tompka
    Ez 100% legális! Még mail is van. Szóval ha feketére teszik lehet reklamálni :) Én csináltam