15651
-
Balboa17 #4740 Gyerekek!
Valaki tud nekem olyan oldalt adni ahol letölthetek egy jó NOD-ot ami frissít is??? Persze ilyen fix-el vagy valamivel nem akarom időnként leszedni azt újra felrakni. Köszi előre is!!!
-
etele34 #4739 A Windows Update nekem sem jelzett most, de sokszor nem jelzett eddig sem pedig úgy van beállítva, hogy csak figyelmeztessen. Az ESS előtt az AVAST! és egy külön tűzfal volt telepítve nálam. Szerintem ez az Update letiltás a NOD/ESS részéről nagy marhaság bárki találta is ki. Nem kell elhinni! -
etele34 #4738 Nálam ment a 49-esről, igaz az még kábé két héttel ezelőtt volt. Az u35-ről biztosan mennie kell a frissítésnek, de sokat kell kattintgatni.
Ha próba verzió ha nem akkor is frissíteni kellett volna már a 3350-re. Már tegnap este fél tízkor rajta volt a szerveren. -
Nekem mióta fent van a samrt security és frissítettem teljes verzióra, frissít a nod (3350), de a windows update nem jelzett frissítést, csak máma és ezek a frissítések még tegnapiak, de nekem még aznap szokott értesíteni, ha van frissítés. -
49esnél nem engedélyezett a hozzáférés XD -
Nálam még mindig 3347,igaz próbaverziósom van. -
etele34 #4734 Ja és még valami a másik fórumból beidézett "okos tojás"-hoz.
Ma reggel a NOD próba után felraktam szintén a másik partícióra az ESS-t is, de úgy telepítettem, hogy BEKAPCSOLVA hagytam a Windows tűzfalát. Lássuk mi fog történni. Semmi különös nem történt, csak annyi, hogy az ESS telepítése után a Bizt. Kp.-ban ki volt kapcsolva a Windows tűzfala és helyette az ESS tűzfala volt az aktív. Miután leszedtem az ESS-t a Bizt. Kp.-ban a Windows tűzfala vissza volt kapcsolva. Én hozzá sem nyúltam, ezeket (a KI-BE kapcsolgatást) megoldották közösen és egymás között az ESS és a Windows. Valahogy így kell ennek működnie. De javítsatok ki, ha tévednék. -
etele34 #4733 A 35-ös tuti, hogy jó csak sokat kell kattintgatni. Van amikor csak a huszadik után jön le a frissítés, de van, hogy még többet kell kattintgatni a siker érdekében. Van még a 49-es is az is biztos, hogy jó.
De nem értem, hogy ha a próba verzió van letöltve és az is van feltelepítve akkor miért nem frissít? Ilyen eddig sosem volt. Én most reggel felraktam egy másik partícióra a magyar oldalról letöltött NOD32-öt és azonnal frissítette magát a 3350-re. Utána leszedtem és felraktam a 669-es (Commercial) változatot úgy ahogy már írtam is, hogy megadtam a próba verziós felhasználó nevet és jelszót. Símán engedte utána a letöltést és miután felraktam már frissített is. Nem értem, hogy mi lehet a gond. -
a 20as és 35 sztem jó. -
etele34 #4731 Persze mert az a kereskedelmi változat ami kéri ezeket. Először próbáld ezt. Tegnap éppen erről volt szó.
Ha nem működik akkor...
Tedd fel a próba verziót belőle. Abban benne van a 30 napos próbakulcs is. A telepítéskor már nem kell vele foglalkozni. 09.20.-ig érvényes a próbaidő. Két helyről is letöltheted.Innen vagy innen. -
novaa01 #4730 http://u20.eset.com/eset_eval http://u35.eset.com/eset_eval
http://u22.eset.com/eset_eval
egyik se jo ezek közül
:S:S:S és alapba se frisitettele -
novaa01 #4729 most raktam fel és semmi nme tud mivel jelszo és kod kel hozá -
etele34 #4728 http://u20.eset.com/eset_eval http://u35.eset.com/eset_eval
http://u22.eset.com/eset_eval -
sarmy #4727 Tud valaki az automatikus frissítés beállítás helyett, másikat?
Ahol le lehet tölteni a frissítéseket?
köszi -
etele34 #4726 Most raktad fel?
Mert a telepítés után azonnal frissíti magát. Elsőre ez kábé két perc legalább mert 2008.07.01. az az adatbázis amire ráfrissít. -
novaa01 #4725 fent van a 667 verzio mit csináljak vele hogy frisitsen ? :P
köszi aki tud segiteni
üdv -
Hello!
Van már működő aktiváló? -
etele34 #4723 Ekkora - finoman fogalmazva is - sületlenséget még nem hallottam.
Éppen az imént fejeztem be a Windows XP mai napon kiadott aktuális (15 db) frissítését. Még ráadásul újra is kellett indítani a gépet és csodák csodájára sikerült. Ki érti ezt?
Másik: kikapcsoltam az ESS tűzfalát és vissza kapcsoltam próbaképpen a Windows tűzfalat. Gond nélkül ment ez is. Hol itt a jelzett probléma? Sehol csak egy okoskodás volt ez az egész és nehogy valaki is komolyan vegye ezeket. -
Elírtam, hát javítom:
(pl. 3.0.669.1 vagy 3.0.670.0) -
Okoskodó hozzászólás:
Letiltja a Win tűzfalat? És akkor mi van?! Az alapból egy nagy k@k|...
Minden valamire való gépen van NEM Windows-os tűzfal 
A Win frissítés tiltása már nagyobb gond, feltéve amennyiben ez igaz... És ha igen, akkor sincs nagy baj, mert ESET-ék is értesülnek róla és egy újabb frissítéssel (pl. 3.0.670.1 vagy 3.0.670.0) orvosolják majd
-
vviktor1 #4720 Idézet egy másik fórumról:
"A 3.0.669-est felejtsétek el! Letiltja a Windows Tűzfalat örökre, akkor sem tudod visszakapcsolni, ha a NOD-ot leszedted és a WIN-frissítéseket sem engedi letölteni, még EREDETI Windows-zal sem!
Egy bazi nagy hackware!
A 650-el nem volt gond..
Okoskodók ne szóljanak be; kétszer telepítettem újra a WinXp-t és mindkét esetben CSAK a NOD32 volt fent!"
-
Egyszerű a dolog... Minden szerverre csak meghatározott számú kliens tud egy időben csatlakozni.
Ha ez a szám (tegyük fel) 50, akkor 11:25-kor 50 ember kapja meg. 11:26-kor a következő 50 ember gépe frissül. És ez így megy addig, amíg van olyan gép, ami a szerverhez szeretne csatlakozni...
-
cumfu #4718 én a 3348-as adatbázist 11:25:44-kor kaptam meg. De télleg akkor ez mosz hogy van? -
bubogabor #4717 Az mitol fugg hogy ki mikor kapja meg a frissitest a kozponti szervereb 11.31 kor mar fentvolt a 3348as en pedig csak 11 50 kor kaptam meg -
-
Balboa17 #4715 Nah én is lépek szeva mindenkinek aki itt gubbaszt még a gép előtt :) 
-
Balboa17 #4714 :) hehe -
sarmy #4713 De csak nem! Mert nincs semmi vírus a gépen!
2006-óta ment egy másik verzióm idáig ugyan ilyen trükkel, és most váltottam.
A gépre: eset,zonealarm, spybot- a három optimalizálása biztos védelem! -
Balboa17 #4712 oks jó éjt kavacsp :P:P -
kovacsp2 #4711 NA én léptem aludni, idővel minden elrendeződik, JO cakát nektek is.
Csk a családnak ! :)
U.i: MAjd holnap már talán lesz licence ! -
Balboa17 #4710 jah lehet benne van a pakliban kovacsp :D -
Balboa17 #4709 Ejjj nekem sehogy se frissül :S -
kovacsp2 #4708 Egyébként gondolkodtam azon is, hogy csak AZ ESET poénbol rakja fel ezeket a frissitésektket, hogy a sok emberke akik küzdeneka frissitéssel mit szenvednek. Ezek meg jokat röhigcsélneka a szerverek elött, vagy kibe kapcsolgatják azokat :D -
kovacsp2 #4707 MOst már nekem sem irja ki,ugyhogy én meg aut. frssitettem már 2-szer és niincs licence. Voltaképpen ajándék lonak ....
De megisértema sorsot, látta mit küzdöttm a NOddal és most ez a jutalom a szenvdeéseimért. :D -
Balboa17 #4706 lehet leszedem még nem tom :S -
kovacsp2 #4705 BAkter, ez 64.bites amit leszedtem ÁÁÁÁÁÁÁ ! 
-
sarmy #4704 Nekem a 3.0.650.0 van és ez a legjobb avval a fix-el amit bemásoltam...
és az update: http://ess.nod32sky.com
És csak a frissítést írja ki nincs semmi hogy mikor jár le, nem számol.
-
Balboa17 #4703 Az szép volt kavacsp :D -
kovacsp2 #4702 tele a faxom az egésszel. -
Balboa17 #4701 mennyi ideig menjen kb?