15651
-
Másolj be egy hijackthis logot mert így nagyon nehéz lesz! -
Hali
Van egy kis vírusom és azt szeretném megtudni tőletek hogy tudom eltüntetni . próbáltam már nod32-vel. előre is köszi.http://www.kepfeltoltes.hu -
Nekem ezek köbö 1 hétig mennek, aztán igaz, h feketelistára teszik, na de aztán szedem a következőt, és annyi. -
etele34 #5297 Ja ideig-óráig. A leghosszabb idő amíg megy ezekkel a NOD az általában - talán - egy nap. Utána fekete listára teszik, amint a szerver észreveszi, hogy ugyan azzal a felhasználónév/jelszó párosítással többen is kérnék a frissítést. És akkor itt a vége. Ennél már nem jobb az itt már sokszor javasolt Chip magazinos kóddal használni? Havonta csak egy adat továbbítás és egyszer kell felülírni az új felhasználónévvel jelszóval. Nem jobb és főleg egyszerűbb ez a megoldás? -
Metált bírod?
-
Nem tom mennyire ismert ez az oldal a Nodosok körében, de itt mindig találsz működő user/pass kombót.
http://www.for-ever.cn/nod32/ -
Qupak #5294 Köszönjük Emese
-
pirobi #5293 Köszönjük -
nemlényeg :D -
garaml #5291 Te, Kedves caseih9400, tényleg nem cseszergetés végett, de csak írni tudsz, vagy néha olvasni is? Valaki beléd szerelt egy diódát, hogy csak az egyirányú folyamatok támogatottak nálad? Alig kellene egy icikepicikét visszaolvasgatni, de tényleg, csak egy picimicikét. Lejjebb húzod oldalt azt a téglakígyót, és lám-lám, ott a megoldás, több ízben, agyonrágdosva. Elég, ha pl. erre a kék kis felíratra rákattintasz, és csinálod, ami oda van írva. (Nem kell havonta le-fel pakolgatni a programot.) -
Puhos #5290 Azzal, hogy a programot crakkeled vagy fix-et teszel rá, attól még lehet, hogy találsz vírusos oldalt, ahonnan a vírus beakar jutni a gépedre. Ez nem az előbb leírtaktól függ.
Szerintem megéri 30 naponta újrarakni, amíg nekem nem volt licencem addig én is így csináltam. Vagy keresni kell egy másik vírusirtót /ezt óvatosan írtam ezen a topikon/. -
Szevasztok! Rossz volt a gépem elvittem megcsináltatni. A gyerek felrakta a Nod32 3.0.650.0 verzióját azelőtt nod32 2xy verziója volt fent.
DE! a 3.0.650.0 csak próbaidős van még 30 napom , és minden nap talál vírust ami be akarna jönni a gépbe.(tegnap 2 ma már 1) mit csináljak hogy ne legyen próbaiős? (nincs kedvem fizetni érte:D) -
Októberi PCWorld okosság (ha valakinek számít a +5 nap): ejoub2 -
Egyik javasolt szerverrel sem megy. Azt hiszem kérek mégegy usernevet meg passwordot a chip-kóddal, hátha azzal már nem kötekszik. -
Madmano #5286 Felhívtam a Nod-os csókákat és elmeséltem,tnap kaptam az ESS-ra fnév,jelszót de nem megy a bringa vele.Azt mondta a manus,tegnap vmi gebasz volt a regisztrálással náluk,de ha adok emailcímet,dob egy másik fnevet jelszót.Na,így is lett.Most műkszik. -
etele34 #5285 Ez is jó, de ezzel is meg lehet próbálni amit most adok. Ez a központi legfőbb szerver:
http://update.eset.com/eset_upd
Nálam sárga az ESS már harmadik napja, de frissít rendesen. Én a trial verziót használom és aut. kiválasztáson van beállítva. -
garaml #5284 Próbáld meg a frissítő szerverekbe betenni ezt a címet: http://u35.eset.com/eset_upd
Írd be újra a név/jelszó párost, és végül egy manual frissítést nyomni. -
Az októberi CHIP magazinos kód révén kapott username és jelszó párossal ma nem akart frissíteni az ESS. Azt írta ki hogy invalid username & password. WTF??? Már legálisan se megy??? -
garaml #5282 Szinte biztosra mondhatom, történt valami a gépeddel - sajnos tapasztalat, azért nem tudja inícializálni. Le kellene szedni a Nod-ot *, alapos registry puceválást csinálni, utána vissza. (ekkor dönthetsz, hogy a megszokott régit, vagy az újat)
* A leszedésnél ne az eltávolítást nyomd meg, hanem a módosítást, ekkor fel fog jönni az install-ja, ahol lehet választani a javítás, vagy az eltávolítás között. Ekkor kell az eltávolítást nyomni, és szépen leszedi... -
garaml #5281 Talán ezért még marad egy darabig: A régebbi Microsoft Windows rendszereken (Windows 95, 98, ME vagy NT 4.0) továbbra is az ESET NOD32 Antivirus 2.7-es verziója biztosít megbízható védelmet. És a frissítése a nyári kalamajka után továbbra is kitűnően megy a "400 évig"-es változattal is, sokak örömére reméljük még sokáig. -
Genyoka27 #5280 Sziasztok! Köszönöm a megoldást, ismét kizöldült a nodom! 

-
Möbiusz #5279 Én még kiegészíteném annyival, hogy a legutolsó 3.0.672.0-ban az előző, 3.0.669.0-hoz képest 14(tizennégy) kompatibilitási problémát javítottak. A többi (még)közel harminc másik közben adódott hibákkal együtt. Na ilyen támogatást már valóban nem kap a 2.7-es. Ezért fényévre van már lemaradva a mostani hármastól. Ha másért nem akkor ezért már igenis érdemes lecserélni. Az ÚJ mindig jobb. -
etele34 #5278 Talán ezért ha másért nem. ESET-éknél már régóta kifutó termék a 2.7 verzió és nem adnak hozzá már támogatást. A 'Vírusdefiníciós adatbázis' még kapja ugyan a frissítéseket a 2.7-nél is, de ki tudja még meddig? Szerintem is érdemes váltani. Mielőbb. -
de, ha ez normálisan működik és minden megvan hozzá akkor mért váltsak??? vki nem tudja elmondani, ami a progi honlápján le volt írva erről azt megcsináltam és már mélyreható vizsgálatot is tudok, de az Amon még mindig rossz és még mindig piros a logó is, Caps Lookra meg azért váltottam mert az azelőtti üzenetemre senki nem válaszolt és hátha így vki észrevesz, most meg az összes fájlhoz azt írja ki, hogy a fájl zárolva, hiba megnyitáskor és kizárólagos programmal használja egy másik progr. v. operációs rendszer... -
KAPCSOLD KI A CAPSLOCKOT LÉGYSZÍVES ÉS TALÁN VÁLTS MÁR ÍGY EGY ÉV ELTELTÉVEL NOD32 3.0-RA! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!444NÉGY! -
NEM MŰKÖDIK AZ AMON, AMIKOR BEKAPCSOLOM A GÉPET ÉS ELKEZDD DOLGOZNI A NOD, AZT ÍRJA KI, HOGY HIBA TÖRTÉNT AZ INCIALIZÁSKOR ÉS A NOD32.000 FÁJL NEM TALÁLHATÓ ÉS AZ AMON NEM MEGY CSAK, DE ÍGY AZ EGÉSZ PROGI SEMMIT NEM ÍR ÉS A LOGÓ ZÖLDRŐL VÖRÖSRE VÁLTOZTT!!! HELP PLS -
Diamond500 #5274 2napja megint nem frissül nekem, megállt 3484-nél..3489 lenne az aktuális :( -
tessék az 10.01 kód
Username:EAV-04799766
Password:rnjhefw6wx
Username:EAV-04799768
Password:2a46fvwsh4
Username:EAV-05807313
Password:75k4kx2tdn
Username:EAV-05807309
Password:b45utkprvx
Username:EAV-04751288
Password:7fr3fn864w
Username:EAV-05545541
Password:bxe7wd4xjr
Username:EAV-06074336
Password:ke373bcaw7
Username:EAV-04754400
Password:wkkrwm2srw
-
etele34 #5272 Kicsit vissza olvasva az [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1111644056&no=5242]#5242-ben[/URL]le van írva egy megoldás. Használd.
-
Genyoka27 #5271 Sziasztok!
A Nodom kis zöld szemből sárgára váltott.
Nem tud valaki Új jelszót ami vel tud tovább védeni?
Ha tudtok valami okosságot irjatok Légyszi!
Köszönöm mki segítségét!!!!!!!

-
Hello van egy kis gondom! ma amikor bekapcsoltam vmi szart írt ki a progi és amikor víruskeresésre mentem volna akkor azt írja ki, hogy a Nod32.000 fájl nem található mi lehet a gond??? -
phoenix1 #5269 Nagyon köszönöm. Rosz helyen keresgéltem, pedig még ki is van írva :O
Öregszem. Már töltöm is, köszönöm etele34, slime001 a rávezetést. -
etele34 #5268 A magyar oldalról bármelyiket le lehet tölteni, úgy hogy nem lehet probléma ezzel. -
etele34 #5267 A próba változatot a magyar oldalról le lehet tölteni. De le lehet az eset.com oldaláról is tölteni. Nem kell semmi hozzá.
Érdekeset változtattak ESET-ék, ha az eset.com oldaláról szeretnéd letölteni a Trial verziót. De ez csak az ESS-re érvényes a NOD32-re nem. Eddig nem így működött. Én most végig zongoráztam a dolgot és a következő a menete.
Rákattintasz az ESS-Trial letöltésre ha a Trial ESS-t akarod leszedni és megadod az e-mail címedet. Oda küldenek néhány perc múlva egy felhasználó nevet/jelszót. Utána, ha megkaptad az adatokat akkor ide beírod és máris letölthető.
Nekem ezt küldték amikor ma reggel próbáltam:
EAV-05928122
xpre6jkwr8
Ez egy egy hónapos kulcs. Ha nem sikerülne Neked, akkor szedd le ezzel.
Üdv.
-
A trial verziót töltsd le! -
phoenix1 #5265 Miért kér jelszót amikor leakarom tölteni a nodot? akármelyiket, mindegy, mindegyiknél azt kéri, hogy azonosítsam magam? Nálatok működik a letöltés? Gondolkozom rajta, hogy átálja nodra, na de így, hogy még letölteni sem lehet a saját oldaláról. :((( -
tompka #5264 Na bakker. Restart után jó :D -
tompka #5263 A system, és a ekrn.exe együtt 100-on járatják a procit. Mivan ezzel? (még nem próbáltam újraindítani) -
gyonax #5262 Kösz a segítséget, de a SD semmit nem ért mert a trójai nem engedte frissülniXD Letöltöttem az SDFixet, csökkentett mód, DOS feeling, de rendbejött:D Ajánlom Mindenkinek a progit aki hasonló problémával küzd. -
tompka #5261 Ilyen Trojan-Downloadert talált tegnap nekem az ESS. Csak az mp3 volt