15651
  • Rundstedt17
    jó esetben.rossz esetben..
  • mitch01
    Addigra mindketten nagy ívből sza*unk a vírusvédelemre és valami tóparton isszuk a sört a csónakban a horgászat közben.
  • Rundstedt17
    neked életed végéig jó nekem csak olyan 60 évig:(...mi lesz velem ha lejár
  • mitch01
    nekem is csak trial van :(:(:(. de nekem még 16714888 nap van hátra
  • Rundstedt17
    nekem csak trial verzióm van.24568 nap múlva lejár
  • etele34
    Nem tudod telepíteni a NOD-ot?
  • pirobi
    igen van. Holnap keresem Rendszergazdámat,.......és kezelőorvosomat.
  • etele34
    Van máááá valami eredmény?
  • etele34
    PÜ. ment. Sürgős.
  • pirobi
    3.0.672 akartam írni
  • pirobi
    semmi. letöröltem a Nod ot,majd a kapott Felhasználónévvel és Jelszóval próbáltam volna letölteni ismét a Nod 3.0.6.7.2 verziót ,de ott kéri a Felhasz,ill jelszót. Beirom és mindig visszadobja. Nem értem. Addig a Spyware Terminátor veszi át az állandó védelem szerepét amig a dolog meg nem oldódik. Akinek megvan a 7.6.2 ver akkor kérném a mail cimemre: [email protected]
  • etele34
    Valami eredmény?
  • etele34
    Hát ezt a licencet nem tudom milyen kulccsal kaptad, de nagyon úgy néz ki, hogy le lett tiltva közben és ezért nem műxik a dolog.
    Adok egy CHIP magazinos kódot. Kérj ezen felh.nevet és jelszót és először ezzel próbáld ki. Valszeg ezzekkel menni fog a frissítésed is majd.
    CHIP magazin kód : 9x3thp
    Kóddal innen kell regisztrálni. KATT
    Név bármi lehet, csak az e-mail cím legyen valós.
    Szerver cím pedig : http://update.eset.com/eset_upd
  • pirobi
    az van. Kiirja hogy 2009.04.15 ig. A frissitő szerverhez nem tudok csatlakozni.Van valami jó szerver cimed? Nekem volt de " eltünt "
  • etele34
    Érvényes felh.név /jelszód?
  • pirobi
    semmi. Most besárgult a Nod ikon
  • pirobi
    rendben,próbálom
  • etele34
    Én még nem találkoztam ilyennel.
    Próbáld ki a következőt.
    Beállítások/Minden további beállítási lehetőség megtekintése.../Frissítés >> Frissítési gyorsítótár kiürítése fülre kattintasz, vársz egy kicsit és OKézod.
    Ezután indítasz egy manuális frissítést. Hátha megoldja a problémát. De lehet, hogy nem.
  • pirobi
    Sziasztok. " Hiba történt az ideiglenes fájl létrehozása során " Más is tapasztalt hasonló hibát?? ez miatt jelen pillanatban nem tud frissiteni 3555-ről 3556 ra.
  • Klaus Mosanke
    Sajnos csak a NOD32 fogadja el valóban az AV-vel kezdődőeket. Onnan gondolom, hogy én az ESS-t szerettem volna használni de az nem fogadta el ezt az AV-vel kezdődő felh.név-jelszót már a letöltéskor sem. Arra hivatkozott, hogy nem használhat NOD32 kódot ESS-ben. Így hát maradt a NOD32 letöltése és telepítése. Így is jó nekem.
  • Klaus Mosanke
    Nekem AV-vel kezdődik a felh.név. A többi meg az #5393-ban látható. Ezt a felhasználónév-jelszót úgy kaptam ajándékba, most már megmondom mert nem kérdeztétek.
    Azt nem tudom, hogy mi a különbség a kettő között, de talán valamelyik (okosabb) topiktárs megírja majd. Én is szeretném tudni.
  • Puhos
    Csá!

Nekem van egyéves licencem a Nod32-höz, és a felhasználónév EAV-vel kezdődik.
  • etele34
    Tudja valaki pontosan, hogy mi a különbség az 'AV-'-vel kezdődő és az 'EAV-'-vel kezdődő betűkombináció között? Annyit én is tudok, hogy az EAV-vel kezdődő felhasználónevet elfogadja a NOD32 és az ESS is, de az AV-vel kezdődőket nem fogadja el az ESS csak a NOD32. (kipróbálva) Ezen kívül van még valami? Vagy ESETleg megkülönböztetik a fizetős felhasználóneveket a magazinosoktól? Csak azért érdekel, mert ha az EAV-vel kezdődőket elfogadja mindkét program(NOD32/ESS) akkor az AV-vel kezdődőket miért csak a NOD32 fogadja el? #conf]
    Köszi.
  • etele34
  • pirobi
  • pirobi
    Nálam is érdekesNod32
  • slime001
    ígérem nem kérdezzük.
  • Klaus Mosanke
    Hííí mindezt ingyen, de ne tegyetek fel kérdést, hogy hogyan. >> Katt ide.
  • etele34
    Na jól van na, ez csak egy amolyan költői kérdés akart lenni.
  • xNoodlex
    A felhasználási szabályzatban nézd meg...
  • tompka
    Ó köszönöm a sok választ :)
  • etele34
    Hali!
    Egy nagyon láma kérdés. Ha nekem van egy egy éves NOD kódom (tételezzük fel kifizettem és megvettem) és azzal felhaszn.névvel/jelszóval egy második vagy még egy harmadik gépen is használom a NOD-ot, akkor nem tiltják le ,teszik feketelistásra?
  • pirobi
    Jól müködik,semmi gond nincs vele.
  • etele34
    Mindenképpen stabilabb 672-es az előző 669-esnél. Annál is inkább mert ebben (672-ben) már javítottak az előzőhöz képest egy csomó kompatibilitási problémát. Használd inkább ezt. Nálam a 669-es sem fagyott le sosem amíg azt használtam.
  • mitch01
    Nekem fent volt most a héten a 72-es próbaképpen. Semmi problémám nem volt vele, stabilnak bizonyult.
  • tompka
    thx a kódért!

A 672-es verzió stabil? Azt halottam hogy vmelyik nem igazán jó, mert fagy, meg letilt pár dolgot
  • etele34
    Én valamennyit tudok segíteni, talán ez kiindulásként elég lesz számodra. A többit pedig rád bízom.
    Először is állítsd át a tűzfalat 'Interaktív üzemmódba'.
    Utána Baloldalt a 'Beállítások >> Személyi tűzfal >> Szabályok és zónák konfigurálása ...
    Innen tovább nem tudom, mert én még nem állítottam át semmit, de gondolom valahol erre felé kell keresgélni. Talán.
  • xNoodlex
    Hali!
    Tudja valaki, hogy ESS-ben hol tudok portot nyitni?
  • Wreck86
    köszi!
  • mitch01
    Köszi szépen a kódot!!!