15651
-
Rundstedt17 #5420 jó esetben
.rossz esetben
..
-
mitch01 #5419 Addigra mindketten nagy ívből sza*unk a vírusvédelemre és valami tóparton isszuk a sört a csónakban a horgászat közben. 

-
Rundstedt17 #5418 neked életed végéig jó nekem csak olyan 60 évig:(...mi lesz velem ha lejár
-
mitch01 #5417 nekem is csak trial van :(:(:(. de nekem még 16714888 nap van hátra
-
Rundstedt17 #5416 nekem csak trial verzióm van.24568 nap múlva lejár
-
etele34 #5415 Nem tudod telepíteni a NOD-ot? -
pirobi #5414 igen van. Holnap keresem Rendszergazdámat,.......és kezelőorvosomat.
-
etele34 #5413 Van máááá valami eredmény? 
-
etele34 #5412 PÜ. ment. Sürgős.
-
pirobi #5411 3.0.672 akartam írni -
pirobi #5410 semmi. letöröltem a Nod ot,majd a kapott Felhasználónévvel és Jelszóval próbáltam volna letölteni ismét a Nod 3.0.6.7.2 verziót ,de ott kéri a Felhasz,ill jelszót. Beirom és mindig visszadobja. Nem értem. Addig a Spyware Terminátor veszi át az állandó védelem szerepét amig a dolog meg nem oldódik. Akinek megvan a 7.6.2 ver akkor kérném a mail cimemre: [email protected] -
etele34 #5409
Valami eredmény?
-
etele34 #5408 Hát ezt a licencet nem tudom milyen kulccsal kaptad, de nagyon úgy néz ki, hogy le lett tiltva közben és ezért nem műxik a dolog.
Adok egy CHIP magazinos kódot. Kérj ezen felh.nevet és jelszót és először ezzel próbáld ki. Valszeg ezzekkel menni fog a frissítésed is majd.
CHIP magazin kód : 9x3thp
Kóddal innen kell regisztrálni. KATT
Név bármi lehet, csak az e-mail cím legyen valós.
Szerver cím pedig : http://update.eset.com/eset_upd
-
pirobi #5407 az van. Kiirja hogy 2009.04.15 ig. A frissitő szerverhez nem tudok csatlakozni.Van valami jó szerver cimed? Nekem volt de " eltünt " -
etele34 #5406 Érvényes felh.név /jelszód? -
pirobi #5405 semmi. Most besárgult a Nod ikon
-
pirobi #5404 rendben,próbálom -
etele34 #5403 Én még nem találkoztam ilyennel.
Próbáld ki a következőt.
Beállítások/Minden további beállítási lehetőség megtekintése.../Frissítés >> Frissítési gyorsítótár kiürítése fülre kattintasz, vársz egy kicsit és OKézod.
Ezután indítasz egy manuális frissítést. Hátha megoldja a problémát. De lehet, hogy nem. -
pirobi #5402 Sziasztok. " Hiba történt az ideiglenes fájl létrehozása során " Más is tapasztalt hasonló hibát?? ez miatt jelen pillanatban nem tud frissiteni 3555-ről 3556 ra. -
Sajnos csak a NOD32 fogadja el valóban az AV-vel kezdődőeket. Onnan gondolom, hogy én az ESS-t szerettem volna használni de az nem fogadta el ezt az AV-vel kezdődő felh.név-jelszót már a letöltéskor sem. Arra hivatkozott, hogy nem használhat NOD32 kódot ESS-ben. Így hát maradt a NOD32 letöltése és telepítése. Így is jó nekem. -
Nekem AV-vel kezdődik a felh.név. A többi meg az #5393-ban látható. Ezt a felhasználónév-jelszót úgy kaptam ajándékba, most már megmondom mert nem kérdeztétek. 

Azt nem tudom, hogy mi a különbség a kettő között, de talán valamelyik (okosabb) topiktárs megírja majd. Én is szeretném tudni. -
Puhos #5399 Csá!
Nekem van egyéves licencem a Nod32-höz, és a felhasználónév EAV-vel kezdődik. -
etele34 #5398 Tudja valaki pontosan, hogy mi a különbség az 'AV-'-vel kezdődő és az 'EAV-'-vel kezdődő betűkombináció között? Annyit én is tudok, hogy az EAV-vel kezdődő felhasználónevet elfogadja a NOD32 és az ESS is, de az AV-vel kezdődőket nem fogadja el az ESS csak a NOD32. (kipróbálva) Ezen kívül van még valami? Vagy ESETleg megkülönböztetik a fizetős felhasználóneveket a magazinosoktól? Csak azért érdekel, mert ha az EAV-vel kezdődőket elfogadja mindkét program(NOD32/ESS) akkor az AV-vel kezdődőket miért csak a NOD32 fogadja el? #conf]
Köszi. -
etele34 #5397 
-
pirobi #5396 -
pirobi #5395 Nálam is érdekesNod32 -
ígérem nem kérdezzük. -
Hííí mindezt ingyen, de ne tegyetek fel kérdést, hogy hogyan. >> Katt ide. -
etele34 #5392 Na jól van na, ez csak egy amolyan költői kérdés akart lenni. 

-
A felhasználási szabályzatban nézd meg... -
tompka #5390 Ó köszönöm a sok választ :) -
etele34 #5389 Hali!
Egy nagyon láma kérdés. Ha nekem van egy egy éves NOD kódom (tételezzük fel kifizettem és megvettem) és azzal felhaszn.névvel/jelszóval egy második vagy még egy harmadik gépen is használom a NOD-ot, akkor nem tiltják le ,teszik feketelistásra? -
pirobi #5388 Jól müködik,semmi gond nincs vele.
-
etele34 #5387 Mindenképpen stabilabb 672-es az előző 669-esnél. Annál is inkább mert ebben (672-ben) már javítottak az előzőhöz képest egy csomó kompatibilitási problémát. Használd inkább ezt. Nálam a 669-es sem fagyott le sosem amíg azt használtam.
-
mitch01 #5386 Nekem fent volt most a héten a 72-es próbaképpen. Semmi problémám nem volt vele, stabilnak bizonyult. -
tompka #5385 thx a kódért!
A 672-es verzió stabil? Azt halottam hogy vmelyik nem igazán jó, mert fagy, meg letilt pár dolgot -
etele34 #5384 Én valamennyit tudok segíteni, talán ez kiindulásként elég lesz számodra. A többit pedig rád bízom.
Először is állítsd át a tűzfalat 'Interaktív üzemmódba'.
Utána Baloldalt a 'Beállítások >> Személyi tűzfal >> Szabályok és zónák konfigurálása ...
Innen tovább nem tudom, mert én még nem állítottam át semmit, de gondolom valahol erre felé kell keresgélni. Talán. -
Hali!
Tudja valaki, hogy ESS-ben hol tudok portot nyitni? -
köszi! -
mitch01 #5381 Köszi szépen a kódot!!!