15651
-
mit nem lehet ezen érteni ?:D nem szedtem le az avirát,és nem raktam fel a nodot,ennyi :d
csak egykis örömöt adtam nektek hogy már énis átálltam nodra....demégse :D -
etele34 #5539 No akkor én most bevallom, hogy elvesztettem a fonalat. Nem értem az egészet. Ha avirát használtál, de leszedted és nodot használsz helyette akkor hogyan van az, hogy avirás maradtál? 

-
tehát avirás maradtam. -
etele34 #5537 Tehát akkor nodos lettél? -
elkezdődő alfa állapot előtti, immár kontrollálatlan állapotban írtam 

avira örökké,bocs hogy csalodtál bennem :DD -
etele34 #5535 Hali!
Látom itt vagy. Ezt az aviráról nodra váltást komolyan írtad vagy éppen csak egy elkezdődő alfa állapot előtti, immár kontrollálatlan állapotban írtad csak?

-
-
énse értem -
etele34 #5532 Kik azok akik tudják? Én csak azt nem értem, hogy hogyan lehet párhuzamot vonni és összehasonlítani egy komplett védelmet (KIS) egy "csak" antivírus szoftverrel. 
Nem egy kategória. Vagy tévednék és tudom rosszul?
-
Ezt nem értettem:
"Mármint azt tudjuk,hogy a kis jobb" -
etele34 #5530 És meddig fogsz nodot használni?
-
etele34 #5529 Mi volt a gondod az AVIRA-val?
-
thx -
gz -
nem,leszedtem !
már nodot használok ! -
De azért Avirát használsz! -
még mindig nem érted ?
nod párti vagyok ! -
Nem teljesen értelek, de biztos igazad van.
-
Köszönjük Emese ! De már tudjuk ! Mármint azt tudjuk,hogy a kis jobb.De azért télleg köszönjük Emese ! -
etele34 #5521 Hát ha már másért nem, akkor azért, mert könnyebb és egyszerűbb is kiejteni a nevét.
-
Ráadásul ez a topic kb 1,5 évvel korábban nyitódott.
A Nod jobb, kész, punktum. -
etele34 #5519 Ez így nem helyes megközelítés. NOD felhasználó legalább egy nagyságrenddel több van, mint kasperskys. Így már árnyaltabb, nem? -
hát kaspersky topikban csak 396 hsz,ittmeg 5517...azért khm :D -
etele34 #5517 Így igaz. A program meg már magában is egy remekbe sikerült szoftver (az egyik legjobb 
), így érthető a kevés hsz. a témában.
-
Főleg, h kapjuk a PC worldös és a CHIP magazinos kódokotat, ezért még a user/pass-sal se kell szórakozni.
-
Möbiusz #5515 

-
etele34 #5514 Nincs hsz. az utóbbi napokban. Ez jó. Nagyon jó.
Talán ez is mutatja végre ( a kételkedőknek
), hogy arányosan, legtöbb felhasználó/legkevesebb probléma,- a noddal van. 

-
etele34 #5513 ESET Update Info. A zárójelben lévők ... -
etele34 #5512 Igen, nekem is ez van. De kicsit kétértelmű volt (direkte persze) amit és ahogyan írtam. A NOD kicsit máshogy frissít. Nem tölt le irdatlan mennyiségű, beazonosított vírusokat mint például az AVAST! . Éppen a kiemelkedő heurisztikája miatt elég ez is. 

-
balcsi70 #5511 Neked is ez van nem? -
Avira 11-én 5-ször frissített. Update 1 , Update 2 , Update 3 , Update 4 , Update 5 -
etele34 #5509 Hát (többek között) ezért olyan a NOD amilyen. 

-
pirobi #5508 Vírusadatbázis frissítés részletei
Verzió: 3605(2008.11.11.)
VBS/Agent.DB, Win32/CnsMin (3), Win32/Kryptik.BL, Win32/PassRecovery (2), Win32/Sality.T
hát nem sokat frissitettek
-
garaml #5507 Azt gondolom, sérült valami..,ill. jó tele lehet "szeméttel" a vas. Levenni úgy lehet, hogy a programok telepítése törlése ablakban az Eset progin nem törlést nyomsz, hanem módosítást. Ekkor feldobja a Nod telepítőjét, hogy javítás, vagy eltávolítás. Ekkor kell az eltávolítást nyomni. Ezzel a módszerrel én mindig le tudtam szedni. Mielőtt feltennéd újra, javallanék egy tisztességes Registry pucolást. Sok jó progi van erre. Az alap a CCleaner, aztán az Advanced Windows Care, TuneUpUtilities, WinXP Manager, Uniblue Registry Booster, stb, stb. -
Zénó13 #5506 Hello!
Sűrgös segítségre lenne szükségem! Valami miatt, minden frissítéskor hibaüzit dob az ESS: Hiba történt az ideiglenes fájl létrehozása során!Csak múlt héten kétszer tettem újra az ESS-t, pár napig jó aztán kiírja ezt a szarságot... ráadásul uninstallalni sem lehet csak Uninstallerrel, meg javítani sem engedi magát...
Ez mi miatt van???
Már próbáltam amit írtatok meg mindenfélét de nem segít... -
etele34 #5505 Íme tessék és tessék éstessék és tessék. -
Melyik NOD megy 32 bites Vista alatt? mert már felraktam egy csomót és nem igazán akar menni! -
Zsolt01 #5503 C/Documents and Settings/felhasználói neved/Start Menu/Programs/Indítópult
Ide tedd be,pl. Én parancsikont hoztam létre 1 ismerősnél 1 progihoz és azt tettem be. Elvileg a felhasználói fiókoddal való bejelenezéskor indítani fogja. -
hitch #5502 10000.köszönet:D -
megoldottam, de azért kösz. viszont lenne még 1 kérdésem csak nemtudom hova forduljak segítségűl: Lenne egy .exe fájl amit mindig be kell töltenem a gép beíndítása után, és az lenne a kérdésem hogy hol lehetne berakni a automatikus indításba ezt a fájlt, mert már az agyamra megy hogy mindig el kell indítani...