15651
-
etele34 #5620 Novemberi CHIP Magazinos kód: cvhwa4
2009.01.15.-ig érvényes.
Genyoka27 #5619 sziasztok
olyan gon9don van hogy a nodom nem frissít mindegy mit irok be neki!kellene egy név meg jelszó ha tudtok segítsetek köszi( 3.0.667.0 nodom van) már kifktet!!!!!!!
köszi.
-
egyszerü nem kaphato még. -
chamo #5617 ez is kamu. 9.6 van benne -
talán ez ? -
chamo #5615 tud vki küldeni egy valódi nodlogin9.7es linket :)
mert csak olyat találok ahol kivan írva hogy 9.7 aztán 9.6 van benne... 64bites kéne thx -
igen az lehet a személy -
mitch01 #5613 Gyökér... -
-
mitch01 #5611 Köszi a kódot Möbiusz!!! 

Ilyen verebekkel meg nem kell foglalkozni, mint Doomista.

-
ok
-
etele34 #5609 Mondjuk én is azt mondom, hogy ez a húzás most nem volt szép Tőled. Jobb lesz ha elteszed magad holnapra, aztán pihenten jössz vissza ide. -
-
Möbiusz #5607 Én becsületesen és jó szándékkal tettem be az enyémet. Te meg szemétkedsz itt!!! Velem is meg mindenkivel!!! 

Jut eszembe talán azért, mert szombat este van? Már meg van alapozva
a hangulatod estére gondolom.
Szép kis alak vagy mondhatom. -
ezt bevetted :DDDDDD -
Möbiusz #5605 

-
Köszi szépen a sok tanácsot. Egyrészt nem tudom, mi az a KAV, másrészt a windows helyett egy vírustelep futott a gépen. nod-dal szépen le is ellenőriztem volna, csak a regisztrációt blokkolta valami vírust, ezért csak 2008 eleji vírusadatbázissal tudtam volna futtatni, annak meg sok értelme nincs. -
Möbiusz #5603 Invalid - false
Érvénytelen sorozatszám! -
Novemberi PC WORLD Magazinos kód: lwtvo6
2009.03.05.-ig érvényes -
Möbiusz #5601 Novemberi CHIP Magazinos kód: cvhwa4
2009.01.15.-ig érvényes.
Köszöntem.
-
etele34 #5600
-
Szerintem te nem érted a hozzászólásom mondanivalóját. -
etele34 #5598 De nem tudta regisztrálni, csak telepíteni vagy mi ha jól értettem. Ezért gondoltam a KAV-ra mint második megoldásra és annak is a 30 napos próba verziójára (bocs!), de írhattam volna egyébb online keresőket is még, amik ilyenkor (többnyire) megoldják az ilyen jellegű problémákat és nem kell újra telepíteni a Windowst. Én ezt a megoldást választottam volna.
De bocs, hogy szóltam a témában. -
phoenix1 #5597 Erőssen ajánlom a Hirens Boot CD-t, nagyon hasznos. Ha még csak az alap Windows XP-t plusz drivereket rakod is fel, sokkal hamarább meg vagy vele, mintha újból kellene tenni. Amit visszakapsz az tiszta telepített windows. Már többször is használtam és nagyon jó bevált elhiheted. -
Érdekes lenne, hogy KAV-al ellenőrzi a gépet amikor megvette az ESS-t. Ezért nem érdemes egyik antivírusért se pénzt adni... -
nekem mire a kav levizsgálja full a gépemet,vagy egyéb virusirto,az alatt én ujrarakom a wint :DDDDD szal nálam már nem is tudom melyik lenne a jobb megoldás :D -
etele34 #5594 Bocs, hogy beleszólok de nem lett volna egyszerűbb csak egy víruskersés és tisztítás? Mondjuk a KAV-al? Csak kérdezem, mert most már úgyis mind1. -
De az vót. De újraraktam a windowst és így most már jó. -
Möbiusz #5592 Akkor bocs, hogy szóltam.
-
Miért ne lehetne vírus? Rengeteg olyan vírus van ami ha felkerül a gépre első dolga az, hogy blokkolja az összes ismert vírusirtó weblapját ahonnan letölthetnéd. -
Möbiusz #5590 Mindig a hónap utolsó napjaiban szokott megjelenni. (tudtommal, bár nekem nem jár) -
Möbiusz #5589 Vírus biztos nem. -
ribarszki #5588 Mikor jelenik meg a PC world, amiben a januárig érvényes aktiváló kód lesz? -
akkor biztos valami köcsög vírus blokkolja.... -
etele34 #5586 Regisztáció itt. -
etele34 #5585 Nekem azonnal bejött. eset.hu -
Most vett apum egy ESET Smart Security nevű csomagot, és regisztrálnom kéne, de az eset.hu oldala nem érhető el. Nektek sem? Mi a teendő ilyenkor? -
etele34 #5583 Csak hiányoztak Microsofték az órákról. Eddig. Vagy még továbbra is?
-
már rég felvolt adva a lecke nekik :D -
etele34 #5581 Mondjuk, hogy minimum egy AVAST! Home Edition tudás szint elvárható kell, hogy legyen majd, mert különben sehol nem lesz. Azt tudjuk ugye, hogy az AVAST! egy elég jó antivírus és főleg, hogy hamarosan kijön az ötös verzió ami állítólag nagyon fel lesz javítva a mostanihoz képest. És ez érvényes lesz a Home változatra is gondolom. Tehát a lecke fel van adva Microszoftéknak.