15651
  • etele34
    Próbáld meg a Frissítési Gyorsítótárat üríteni, majd beírni újra a kulcsot és ezek után egy manuális frissítést elindítani. Régen használtam már nodot, de hasonló hibüzenetkor ez a megoldás (általában) segített nekem. De volt, hogy újra kellett telepítenem.
  • CharrDen
    Sziasztok!

Akarom frissiteni, hisz megadtam a márciusi kódot, de ezt irja ki:

"Hiba történt az ideiglenes fájl létrehozása során, a vírusdefiníciós adatbázis nem frissithető" ez miért van? eléggé zavaró
  • Narxis
    :S reinstall?
  • grebber
    Beörült a nodom! :(
    Vírus és kémprogram védelem le lett tiltva és sehogyan sem tudom visszaállítani ilyenkor mi van?
  • Narxis
    -.-
  • Doomista
    EPIC FAIL.
  • qetuol
    az enyém 55 MB-t összesen
  • Narxis
    Nagyjából ugyanannyit.
  • Zénó13
    Hello!
    Olyan kérdésem lenne hogy a ESS 4.0 mennyi memóriát foglal?
    Csak mert nekem az ESS 3.684 egui+ekern kb 50 megát.
    Köszi!
  • nbs86
    Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez
    2009. 03. 09.

Smart Security és NOD 3-as verzió
    http://rapidshare.com/files/207109804/ess_ena_v30_20090309.zip

Nod32 2.7
    http://rapidshare.com/files/207112139/nod32_v27_20090309.zip

Használat:
    http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
    A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
  • Frobi
    már megvan a hiba.
    Amikor beléptem ott az eszközkezelő adatvédelem bövitmények és lent van olyan hogy kezelés ott átálitottam a exchange ügyfélbövítmények utána ugrás és ott levettem a pipát a nod32 emonrol.
  • Narxis
    Próbáld meg a 4.0-át.
  • Frobi
    megcsináltam de ugyan ugy beadja
  • Narxis
    Telepítsd újra.
  • Frobi
    Az outlokot elinditom és ezt irja ki hibának mit csináljak ilyenkor.
    Ma raktam föl a nod32 smart security 3.0 verziot és utána ezt irta ki.

---------------------------
    Microsoft Office Outlook
    A bővítmény („NOD32 Emon” (C:\PROGRA~1\Eset\Emon.dll)) nem tölthető be, ezért az Outlook letiltotta. Kérje a bővítmény frissített verzióját a rendszergazdától. Ha nincs hozzá frissítés, távolítsa el a bővítményt.
    OK
  • Denisse91
    köszönöm a segítségeteket megtudtam csinálni :)
  • Pano
    jah :D:D:D Bár, volt rá alkalmuk, mert nekik küldtem el elsőnek, csak a negatív válasz után küldtem tovább :D
  • Narxis
    LOL

Vagy ESET-ék is belerakják sunyiban a következő frissítésbe, csak nem akarták elismerni, hogy nem ők reagáltak a leghamarabb. :D
  • Pano
    Gyerekek....ha ez nem velem történik el se hiszem, komolyan mondom nektek. Még most se értem, hogy most mi a franc van.
    Találtam egy érdekes fájlt a windows könyvtárban: ksjfxx.exe. Na mondom ez több mint gyanús, nod32 nem látott semmit rá. Mondom elküldöm ESET laborba. Visszaírtak, hogy nem található benne kártékony kód. Hmm, mondom jó. Elküldtem a Kaspersky-nek, azok meg visszaírtak, hogy új Virtumond variáns, köszönik a mintát, a következő frissítésben elérhető lesz a szignatúra :D:D:D:D:D:D:D:D. Na, most akkor mi van? :D Elküldtem még a Pandának, kiváncsi vagyok azok mit írnak rá. DE ez lolololol.
    Most vagy az ESET-nél balfaszok, vagy a Kaspersky-sek néztek el valamit.
  • moon21
    Ilyen nekem is volt, hiába indítottam újra a gépet, nem volt jó. Nekem a NOD reinstall megoldotta a gondot.
  • piamania
    Mikor raktad újra?Esetleg akkor próbáld meg még egyszer újra rakni,de előtte az eset oldaláról szedd le az ESET Smart Security 3.0.
    De előtte regisztrálnod kell,válasz levélben kapod meg a szükséges adatokat.Ha kell segítség,akkor priviben megtalálsz,csak már nem ma.
  • Frobi
    Sajnos ez sem segitett már a újra raktam a gépet is és akkor sem csinált semmit ugyan ugy elöjön.
    Küldtem email az eset.hu oldalon hátha ök tudnak nekem mondani valamit hogy mit csináljak
  • Narxis
    Innen töltsd le a Conficker Removal Tool-t: Klikk!
  • Frobi
    megcsináltam ahogy mondtad.talált is és felajánlotta hogy törlöm e és én töröltem de utána is beadta hogy a coficker.aa féreg be akar lépni a gépbe és csak a megszakitást ajánlotta föl.
    Ilyenkor mit csináljak te szerinted???
    Elöre is köszi a válasz
  • moonster
    lehet, h bootolásnál nem indult el rendesen
    esetleg lejárt a licenced
    restart után is ezt csinálja?
  • Denisse91
    sziasztok! kellene egy kis segítség... nod-om kiírta, h a vírusvédelem le van tiltva és én nem csináltam vele semmit és a kis ikonja is piros, nem zöld... vki tudna nekem segíteni?
  • Frobi
    én is a nodra esküszöm elötte norton volt állandoan kaptam a virusokat.
    Mielött átléptem nodra lefuttatam a nortonon a keresést nem talált semmit.
    Felraktam a nodot hát hagy ne mondjam vagy 5 virust talált.
    Nekem ez vált be és nem igazán kapok be virust 3-4 éve használom és talán ez idő alatt 2 szer kaptam virust
  • Narxis
    harr harr grrrrrrrrrr de akkoris a nod a lekjob!!!

/me elveszi a söröd--->

:D
  • Doomista
    este van már,sorry...mielőtt holnap rám pattogna pár itteni nodos,nem,nem,nincs bajom a nodddal,se senkivel itt. mindenkit szeretek és tisztelek.
    ámen.

• zserrbo
    Én tegnap raktam fel a véleges 4.0-t és a 3890-es verzióról nem akar frissíteni :( Néztem mrá trial-al meg elvileg jó seriallal de sehogy sem. Szeinte a legfrisebb hát remélem ahogy többeknek nekem is elkezd mrá vgre frissíteni.
  • Narxis
    lol
  • Doomista
    értem.
  • Apocalipto
    Közérdekű információ volt.
  • Doomista
    és ?
  • Apocalipto
    Az otthoni felhasználók számára játékos üzemmódot és helyreállító CD készítésének lehetőségét, a vállalati rendszergazdák számára pedig beépített rendszerfelügyelet tartalmaz az ESET termékeinek 4. generációja.

Angol nyelven már elérhető az ESET 4. generációs vírusvédelme és integrált biztonsági programcsomagja. A vírus- és kémprogramvédelmet nyújtó NOD32-t, és az ezen kívül személyi tűzfalat és levélszemétszűrőt tartalmazó ESET Smart Securityt még hatékonyabb vírusfelismerés, gyorsabb ellenőrzési sebesség és továbbra is alacsony rendszerterhelés jellemzi.

Mindemellett jelentősen bővült a szoftverek által nyújtott szolgáltatások köre is. Ezek közül a legérdekesebb a játékos üzemmód, valamint a helyreállító CD létrehozásának lehetősége. Az előbbi funkció segítségével teljes képernyős használat esetén a szoftverek figyelmeztetőablakainak felugrása letiltható. Ennek elsősorban a játékok és a prezentációk során van jelentősége. A helyreállító CD segítségével pedig lehetővé válik a fertőzött rendszerek külső forrásból történő ellenőrzése. Így olyan esetben is megtisztíthatók a számítógépek, amikor egyébként a merevlemez kiszerelésére lenne szükség.
    Eszközök

A 4. generációs ESET szoftverek azt is képesek érzékelni, hogy a számítógép akkumulátorról vagy hálózatról működik-e, és ennek megfelelően időzítik az ütemezett feladatok végrehajtását. Ez a funkció a notebookok esetében megnöveli az üzemidőt. A vállalati felhasználók számára ezen kívül jó hír, hogy az új termékekbe bekerült az eddig önálló szoftverként létező ESET SysInspector rendszerfelügyeleti alkalmazás, mely lehetővé teszi az aktuálisan futó folyamatok és a rendszerösszetevők elemzését.

Az új funkciók mellett az ESET szakemberei a programmodulok tökéletesítésén is sokat dolgoztak. „A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a szoftverek új verziói a piacon jelenleg elérhető biztonsági szoftverekkel összehasonlítva kiemelkedően alacsony rendszerterheléssel rendelkeznek, így gyors betöltést és zavartalan működést biztosítanak” - emelte ki Csiszér Béla, az ESET magyarországi képviseletét ellátó Sicontact Kft. ügyvezetője.

Az új szoftverek magyar nyelvű változatai néhány hónapon belül megjelennek. Az ESET üzletpolitikájának köszönhetően azok a felhasználók, akik most vásárolják meg termékeket, vagy már rendelkeznek érvényes licenccel, egyaránt használhatják az aktuális magyar nyelvű változatokat, vagy a most megjelent angol nyelvű szoftvereket, és az új generációs programok magyar nyelvű változatára azok megjelenésekor ingyenesen áttérhetnek.

Az újdonságok részletes ismertetését a következő oldalon találja: újdonságok
    Az ESET Smart Security és a NOD32 antivírus főbb újdonságai

Optimalizálás hordozható számítógépekre
    Az ESET Smart Security és a NOD32 4-es verziója képes érzékelni, hogy a számítógép akkumulátorról vagy hálózatról működik-e, és ennek megfelelően időzíti az ütemezett feladatok végrehajtását.

Önvédelmi technológia
    A technológia képes megvédeni a program saját rendszerfájljait és rendszerbeállítási bejegyzéseit a jogosulatlan hozzáféréstől, így megvédi a vírusirtót a számítógép védelmi állapotát befolyásolni próbáló károkozóktól.

Helyreállító CD
    A helyreállító CD létrehozásával lehetővé válik a fertőzött rendszerek külső forrásból történő ellenőrzése, így olyan esetben is könnyen megtisztíthatók a számítógépek, amikor egyébként a merevlemez kiszerelésére lenne szükség.

Játékos üzemmód
    A szoftverek korábbi verziójában is kikapcsolható volt a figyelmeztetőablakok megjelenítése, de ezentúl ez egyetlen kapcsoló bejölésével még egyszerűbbé válik. A funkció segítségével teljes képernyős használat esetén a szoftverek figyelmeztetőablakainak felugrása letiltható. Ennek elsősorban a játékok és a prezentációk során van jelentősége.

Beépített rendszerfelügyelet
    A szoftverekbe integrálásra került a SysInspector rendszerfelügyeleti eszköz, amely lehetővé teszi az aktuálisan futó folyamatok, a rendszerösszetevők és a különböző alkalmazások elemzését.

Külső adathordozók letiltása
    Az új programváltozatok segítségével ellenőrizhetővé válik a külső adathordozók használata, és a rendszergazda akár le is tilthatja a külső adathordozókon található fájlok futtatását. Vállalati rendszerek esetében a külső adathordozók ellenőrzése a távadminisztrációt megvalósító ESET Remote Administrator szoftver segítségével is szabályozható.
    Az ESET Smart Security főbb újdonságai

A tűzfal tanuló üzemmódja
    Az új üzemmód segítségével saját magunk „taníthatjuk” a tűzfalat az új kapcsolatok kezelésére. Amennyiben ezt az üzemmódot használjuk, a szoftver először minden folyamatot automatikusan engedélyez, majd a szabályszerkesztőben történő finomítással szigorítható a szabályrendszer. Az elkészült konfiguráció egyszerre alkalmazható a hálózat összes munkaállomásán.

Továbbfejlesztett levélszemétszűrő
    Gyorsabb és hatékonyabb levélszemétszűrés a kéretlen és veszélyes üzenetek kiszűrése érdekében.
  • Pano
    Na, most frissített az újra a nod! Van ám reakció idő, pff :S
  • Narxis
    Csökkentett módban kell irtani. Rendszervisszaállítást kapcsold ki.
  • zomgzerg
    nod 3.0-ban a "web access protection" is okozza, ezek szerint az újban is megmaradt a gond.
  • Frobi
    Sziasztok
    Nekem van olyan problémám hogy állandoan azt irja ki hogy egy cinficker.AA féreg akar a gépemre telepedni de a nod 32 csak a megszakitást ajánlja föl. de az a baj hogy naponta többször adja be ezt nekem és kezde már unni nagyon.
    Találtam az eset.hu-n egy olyan progit ami kiirtja de nem segitett semmit.
    Elöre is köszönöm a segitséget
  • Narxis
    Az inkább ettől, van, nem? Klikk!