15651
  • Doomista
    De vigyázz, mert most már van védelme is !! (CounterSpy)
  • Narxis
    Úgy ahogy mondod! Most épp Reteek-hez indulok, már lenyomoztam a hekkertudásommal!!!!4
  • Doomista
    Fúúúúú, hát ilyet írni... Ha én írtam volna ezt ebbe a topikba...Narxis másnap eljött volna értem, és aznap már nem írnék ebbe a fórumba/topikba.
  • Doomista
  • Narxis
  • tompka
    Köszönjük Emese
  • Reteek
    Most komolyan van aki még azt hiszi a Nod ér valamit? :D
  • tompka
    Az mitől van, hogy előjön egy ablak, miszerint rossz felh. név és jelszó DE rögtön el is tűnik majd frissít szépen?
    újságos kóddal megy. október 15-ig érvényes.
    Szerver gond van? Tegnap is és ma is előjött a jelenség.
  • slime001
    Paranormális
  • devilk
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy van valami program, vagy valami rendje-módja, hogy megtudjam a kódot amivel a NOD regisztrálva van a gépemen?

Köszönöm a választ előre is.
  • gergely1991
    Ez azért van mert a hirdetések bizonyos szerverekről jönnek a weboldalba keretként így nem sok esély van arra hogy pont abba botlasz...
  • Wreck86
    Most már semmit,valószínűleg fake hirdetés lehetett.
    Ahogy a kolléga mondta.
  • Narxis
    Normális.
  • nohabking
    Normális az, hogy a héten már többször kiírta nekem a NOD32, hogy "The program modules are updated"?
  • gergely1991
    Szerintem valami fake hirdetés
  • nbs86
    Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez
    2009. 09. 11.

Smart Security és NOD 3-as, 4-es verzió
    http://rapidshare.com/files/278568095/ess_ena_v30_20090911.zip

Nod32 2.7
    http://rapidshare.com/files/278568099/nod32_v27_20090911.zip

Használat:
    http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
    A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
  • Narxis
    ESS4-el megnéztem, nálam nem írt semmit. Milyen kártevőt észlel? Mi a neve? Exploit?
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Nálatok is ad a nod32 egy riasztást mikor a freemail-ből kiléptek?

• bibab
    Köszi szépen.
  • computerguru
    Szerintem is ,ne akarj senkit eltériteni,mindenki használja azt,ami nála a legjobban bevált,nekem az eset.Én sem szarakodom a crackekkel,meg kódokkal,mint mondtam ez egy kiütött nagyon jó verzió,és szépen frissiti magát.De hát kinek hogy.
  • lck #7440
    Nem az Eset termékét használom. Mert nem hiszem hogy a legjobb - de nem akarok senkit sem áttéríteni semmire.
    Jelenleg Avast van fenn, mert Win 7-ten szépen megy. Meg nem kell crack-ekel key-ekkel, meg trial resetekkel szarakodni aztán mégsincs vírus.
    Ha nem ezt használnám akkor Kaspersky-t vagy Avirát telepítenék.
    Esetleg utána jönne a NOD, de lehet hogy az új Norton is megelőzné.
    F-secure korrekt védelmet nyújtott, de nem szerettem hogy + 8-10 folyamatot futtatott, és alkalmanként belassította a gépet indításkor és néha később is.
  • computerguru
    Hanem az Eset Smart Securityt,igy van,mondtam én hogy ez a legjobb nem?
    De ha az előző örökké frissült,akkor minek váltottál?Ja hogy a NOD-ra,az más.
    Szia!
  • Zsolt01
    Köszi.
  • lck #7437
    2003-ban F-secure-t használtam ami mindig frissült mindenféle kódok nélkül "örökké". Aztán azóta jöttek sokkal jobb vírusirtók és már nem az F-secure-t használom.
  • moonster
    kocce!!!

2009.10.20-ig jo kodot ad
  • computerguru
    Ezt nem igazán értem! Ha a virusirtóm élettartamára gondolsz,én nem aggódom,már több mint egy éve fent van és még mindig 30 napos és frissül szépen,egyébként ezt a változatot egy rendszergazda ismerősömtöl kaptam.
  • Kovi71
    PC WORLD 2009 Szeptember

NOD32, ESS : 5AZERH
    Agnitum Outpost Antivirus Pro 2009 : 5XWYX-78I54-448C8-KG4KG-NJT9T
    Agnitum Outpost Security Suite Pro 2009 : 6347G-REYVC-4G88S-CKCCY-2PFRF
  • Doomista
    Soha ne mond azt hogy soha!!!!
  • lck #7432
    Soha ne mond hogy soha.
  • computerguru
    Sajnos ebben neked nem tudok segiteni,mert én tört verziót használok,ami sosem jár le.
    Szia!
  • Zsolt01
    7346
  • Serpa
    nem működnek a kódok.

esetleg más hely?
  • bibab
    Van valakinek PC GURU-s nod32 októberi kódja? Vagy esetleg más magazinos, nagyon megköszönném.
  • computerguru
    ESET NOD32 antivírus program

http://creativdental.hu/ESET_NOD32_antivirus
  • gergely1991
    További beállítások>kivételek>hozzáadás
    Ha c és d winchestered van akkor...
    C:\recycler
    illetve
    D:\recycler
    Jelezz ha használ:)
  • grebber
    Nekem a noddal nincs ugy nagyon semmi bajom csak furcsak hogy akkor jelez vírust ha a törölt cucc a lomtárba van előtte minek jelezzen
  • Narxis
    Miért érdemes az ESET NOD32 antivírus rendszert választani?

A NOD32 antivírus rendszer kitűnő megoldást jelent a számítógépes rendszerek megóvására. A vírusirtó gyors és hatékony védelmet nyújt nem csupán a vírusokkal, de a kémprogramokkal, rootkitekkel, a kéretlen reklámprogramokkal, valamint az interneten terjedő más kórokozókkal szemben is, miközben a felhasználó számára szinte észrevétlenül működik. A NOD32 antivírus termékek közös keresőmotorja más vírusirtó rendszerekkel szemben egyedülálló proaktív védelmi rendszerével a legújabb támadások ellen is hatékony védelmet nyújt, miközben a felhasználókat nem zavarja téves riasztásokkal. A NOD32 gyors és pontos vírusirtó: megbízható védelmet nyújt úgy, hogy közben nem lassítja számítógépet.

A vállalatok számára kifejlesztett NOD32 antivírus rendszer csúcsteljesítményű megoldást kínál a munkaállomások, a fájlszerverek és a levelezőszerverek védelmére, valamint tartalmazza a vírusadatbázis helyi tükrözésének lehetőségét, és egyszerű központi menedzselési lehetőséget kínál. A NOD32 vállalati környezetbe szánt vírusirtó megoldásai egyszerűek, gyorsak és megbízhatóak, átláthatóvá és könnyen kezelhetővé teszik a teljes hálózat vírusvédelmét. A NOD32 antivírus rendszer így ideális megoldást jelent mind a kis- és közepes-, mind a nagyvállalatok vírusvédelmének ellátására. A vírusirtó teszteléséhez próbalicenceket biztosítunk.
  • royalfeco
    http://nod32.p8.hu/ ITTEN RÉGI KODOK VANNAK,Olyan kellene amelyiken ujjak vannak. Régi koddal még meddig van bisztonságban a gépem???
  • phoenix1
    Hello. Én is így tudom.
  • Narxis
    Én nem. :D Nem használom csak a magazinos kódokat.