15651
-
brain57 #9594 A nod32 beallitasait itt megtalalod ... www.wilderssecurity.com -
Én meg a te javaslataid nem ajánlom, ennyi hülyeséget, [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1182155842&no=36173]"szakbarbárságot"[/URL] még nem olvastam senki mástól.
Nálad mindig vannak vírusok és mindig a Nod engedte be.
De legalább a magyar nyelvtannal elég jól megbarátkoztál már, csak így tovább. -
HJ #9592 Ezt azért nem állítanám ilyen kategórikusan :)
Céges környezetben, 20 gépen, sok 1 bites userral használva a tapasztalatom: megfelelő védelem. 2 év alatt nem volt vírus/trójai/malware fertőzés. -
kl24h #9591 "Maximális biztonság" > ezt felejtsd el. Ahhoz hogy biztonságban legyen a géped, az tőled is függ. Az ESET termékkel/termékekkel könnyen be lehet kapni valamit, ha olyan oldalakon jársz, ha tiszta oldalakat nyitsz fel, akkor megfelelő a védelme.
Megjegyzem, hogy egyik antivírus sem tud maximális (vagy 100%-os) védelmet adni. Ha jól érted magad a géphez, a vírusfertőzésekhez, akkor neked mehet az ESET Smart Security, de ha nem, akkor gyáltalán nem ajánlom. -
Janes76 #9590 Maximális biztonságot akarok és így is akarom beállítani, csak nem tudom. :) Privátba is leírhatja valaki, csak megköszönni tudom. Faszán be legyen lőve, ezt akarom. -
Janes76 #9589 Most váltottam NOD32 Smart Securityra. Valaki meg tudná mondani hogy kell tisztességesen beállítva, mert olvasva pano kolléga 1000 éves cikkét az alapbeállítás nem sokat ér. De szájbarágósan kéne, hogy mit kapcsoljak be vagy ki, a tűzfalat se értem alapba. Abszolút kezdő vagyok. -
kl24h #9588 BestSpywareScanner_Setup.zip:> BestSpywareScanner_Setup.exe

-
Hja, azt hittem, h itt élsz a városban :)
Narxis: thx az offline update-ért -
1.50.1-es verzió a legújabb, amúgy azt a webhelyblokkolását én se használom, szinte minden oldalt blokkol vele. -
perko #9585 Pontosan:
Malwarebytes' Anti-Malvare 1.46 -
Mióta létezik ez a hiba?
másik verzióval is így van? -
HJ #9583 Ez jó hír!
Mi annak a programnak a neve? Csak azért mert ha valahol hasonló gubanc adódik akkor könnyebb lesz a javítás. -
perko #9582 Az új felhasználó nem segített, viszont megtaláltam a hiba okát.
Fut a háttérben a gépemen egy Anti-Malvare program. Annak van egy "Webhely blokkolás" opciója. Ez ki volt pipálva. Kivettem a pipát és láss csodát, mennek az uw.hu oldalak.
Most már csak azt nem értem, miért csak az uw.hu oldalakat blokkolta és mást nem.
Köszi mindenkinek a segítő szándékú hozzászólását. -
-
Nem, dehogy. Csak láttam, hogy Te is Bács-K. megyei vagy. -
ESET NOD32 Offline Updater 5799
Note:
- Username and/or password are not required on the target computer to update the product.
- Definitions 5799 released : January 19, 2011 at 11:15
Letöltés -
perko: lépj be másik felhasználóval, lehetőleg rendszergazda jogosultságúval a gépedre, amit most frissen hozol létre.
Ilyenkor tiszta userfileok vannak, hátha ott megy. -
Ilyenkor mar hiaba irod felul az uj telepitessel az nem segit.
Futtass viruskeresest valami online ellenorzo programmal, vagy valamilyen mas metodussal ellenorzest, jogy megtudd nincs e a memoriaban vagy mashol virus. -
perko #9576 Az a helyzet, hogy egy wifi router mögött vagyunk a nejemmel, és az ő gépéről meg lehet nyitni az uw.hu oldalakat. -
perko #9575 Kösz, megpróbálom. -
nemtudom, de újratelepítettem a programot és így se jó :SS -
Megfertozott egy virus ?
Meg valamikor nagypon reg nalam volt egyszer ilyen amikor magat a virusirtonak a DLL-jet tamadta meg a virus. -
ahogy frissítem a nodot abban a percben kékhalál
na ez mitől lehet? -
Írj az UW-nek és kérdezd meg, hogy nem vagy-e feketelistán.
Lehet, h az ő oldalukról van tiltva az IP-d vagy IP tartományod.
-
Én csak egy Red Orchestrás arcot ismerek itt a városban és ő egy PC boltban melózik! Ö vagy te? -
HJ #9569 Ha routert használsz akkor talán érdemes lehet benézni oda is, hátha abban lett letiltva az uw. Bár nem tudom, ki és miért akarná letiltani a routeredben (ha van) az uw-s weblapokat. -
HJ #9568 Akkor itt megállt a tudományom :( Nincs több ötletem sajnos :( -
Valahogy így kell házigazdának lenni.
Ui: nem is tudtam, hogy földik vagyunk... -

Szerintem is nagyon jól sikerült. Ha valaki ezután sem tudja használni, az vegye meg a programot és tetesse fel szakszervizbe.
-
perko #9565 Úgy próbáltam, hogy a vírus és kémprogramvédelmet ideiglenesen kikapcsoltam, ami leállít minden ESS szolgáltatást. Ez sem oldja meg.
Az XP tűzfal nálam is ki van kapcsolva.
Négyfajta böngészővel (IE,Firefox,Chrome,Opera) próbáltam, egyikkel se megy. -
Szerintem nagyon jó lett!
-
Írtam egy szájbarágós leírást a kódok használatáról, ott van a fejlécben.
Várom az építő kritikákat a tartalomról. -
HJ #9562 Próbáltad, hogy kikapcsolod az ESS tűzfalat? Következő lépésben a valós idejű fájlrendszer védelmet is. Ha ekkor se működik az uw.hu akkor talán a windows tűzfal környékén érdemes szétnézni. Bár ott nem tudom m lehet mert az nálam alapból ki van kapcsolva. Opsz... nem rémlik milyen böngészőt használsz. Próbáltad másfélével? Pl. IE helyett Firefox vagy fordítva. Ha egyikkel megy a másikkal meg nem, akkor szorul a hurok a probléma nyakán :) -
perko #9561 Kösz, próbálgatom, próbálgatom ... -
perko #9560 Köszönöm neked is a hozzászólást.
Én is az ESS-re gyanakszom, a #9531 hozzászólásom erről szól, de nem találtam eddig semmit. Néztem a web hozzáférés védelem beállításait, de ott sem.
Írok majd az ESS supportnak, hátha tudnak segíteni. -
Szívesen, mindenkinek. :) -
thx Narxis
-
Peldaul; Advanced setup > Web access protection > HTTP/HTTPS > Address management -
HJ #9556 Esetleg nézz szét az ESS tűzfal beállításoknál. Hátha véletlenül valamiért tiltott zónába került az uw.hu tartomány. Bár őszintén szólva nem tudom hogy lehet egy domain letiltani az ESS-ben, de majd mondanak erre valamit a nálam hozzáértőbbek. -
Oh, mar latom egy masik hozzaszolasodban, hogy igen regebben megtudtad nyitni azt az oldalt.
Valami szoftver lesz az vagy beallitas, ami blokkolja akkor az UW oldalat, masra nem tudok gondolni.