15651
  • iceeman
    egyetértek. köszönet mindenkinek,aki ezen az oldalon azért dolgozik,hogy mindig friss kódok legyenek nekünk!!
  • Levander
    Sziasztok

Nem tudom, miért kínlódás a havi egyszeri jelszó kikérés... Nálam 5 perc alatt megjönnek az adatok, beírom és kész. Köszönöm annak, aki minden hónapban beírja a kódot.

Szép hétvégét
  • Zsolt01
    Interaktív szűrési mód:
    Mi a problémád vele? Mindenre csak egyszer kérdez rá! (kivéve, ha ideiglenesen engedélyezed az adott dolgot)
    Ez a mód jó.
  • gabo91
    Sziasztok.
    Egy kis segítséget szeretnék kérni. Újra kellett tennem a wint, de nem volt lehetőségem megnézni hogy vannak a tűzfal beállításai eset samrt sec-ben. Most meg olyan gondom van, hogy korlátozza az adatforgalmat. Abból gondolom, hogy ha lemérem a sebességet ilyen 500-600-as pinget kapok. Állítottam rajta interaktív szűrési módra akkor folyton jönnek a kis abalakok hogy engedélyezzem az alkalmazásokat...

Nektek hogy van, mire van állítva? 4.0.474-es a verziója
  • molnar0921
    Jaja mára kiírta szépen az új dátumot :D
  • iceeman
    mára már valószinüleg kiirja. kell neki egy kis idö :)
  • vg
    kösziköszi
  • molnar0921
    Sziasztok
    Feltelepítettem az 5- ös verziót kértem hozzá emailben licencet frissítettem a felh nevet ill jelszót de nem akarja kiírni, hogy meddig érvényes.
    Mi lehet a baj?
    Vagy csak én nem jó helyen keresem? Nem a frissítés menü alatt kellene kiírnia?

Előre is köszönöm a válaszokat. :)
  • Narxis
    ESET OFFLINE UPDATE [02/10/2011]

Leírás:
    - Bontsd ki bármilyen mappába. Egy "eset_upd" nevű mappát kell kapnod benne a frissítésekkel.
    - Helyezd át a C:\ meghajtóra. (Ilyennek kell lennie "c:\eset_upd")
    - Nyisd meg a NOD32 főablakát.
    - Válaszd ki a Frissítés szekciót és klikkelj a Beállításokra.
    - A "Szerverek" közül válaszd ki az utolsót ami C:\eset_upd nevű kell, hogy legyen.
    - Kattints az OK-ra.
    - A Frissítés szekciónál kattints a Frissítésre.

Kompatibilis minden NOD32 és Smart Security verzióval.

Letöltés:

Link
  • Narxis
    Ez sajnos régebbi mint amit korábban töltöttem, sorry skacok, nem gondoltam, hogy egy értelmes, megbízható feltöltő feltölt októberben egy szeptember végi frissítést... Nekem pedig most nincs Nodom egyik gépen se és nem tűnt fel.

#10506 -os hozzászólást lehet törölni ha bántja a szemetek. Remélhetőleg nem lesz ilyen többet mert javítva lesz az SG addon és én pedig kivételekhez adtam ezt a topikot. :)

Mindjárt feltöltök egy október 2. frissítést, ennél frissebbet sehol nem találtam.
  • vg
  • moonster
    roger roger :)
  • Arkon
    Na szóval az mostanra már kezd látszani szerintem, hogy a valamivel több mint 2 évvel ezelőtt a szlovák céget otthagyta, néhány vezető szoftver fejlesztő (és a hozzátartozó szellemi háttér még jó pár embere) átment, pontosabban fogalmazva visszament az alapító cégükhöz. (a cseh avast-hoz, aki valamivel több, mint 1 évvel idősebb a cseh "tesónál"). Ott, avast-éknál mostanra igen csak látszik és tapasztalható is a termékeikben, hogy megvan/ott van a szellemi tőke a fejlesztéshez, és hatásosan használják is a tudásukat. NOD (Nemocnica na Okraji Disku = Kórház a Lemez Szélén) meg kezd kicsit vissza szürkülni. Láthatóan hiányozhatnak és nem tudták kellően (még) pótolni a "bátyushoz" eltávozott fejlesztőiket.

• Narxis
    Hihetetlen, csak ebben a topikban csinálja ezt az SG.hu bővítmény, moonster légyszives ezt ne töröld, belinkelem Ability-nek hátha tud valamit csinálni.

Így most mindig ki kell kapcsolnom ha itt linkelni akarok valamit...
  • Narxis
    ESET NOD32 Offline Update 6453 (20110910)

Leírás:
    - Bontsd ki bármilyen mappába. Egy "eset_upd" nevű mappát kell kapnod benne a frissítésekkel.
    - A "Szerverek" közül válaszd ki az utolsót ami C:\eset_upd nevű kell, hogy legyen.
    - Kattints az OK-ra.

Letöltés:

Link1

Link2
  • supermax
    félreértés ne essék ,tényleg nem fikázni akarom a nodot,hiszen több éve használom a szoftverüket ,de ezek valos tények amiket a forum társaimmal észrevételezünk.Sokan nagyon vártunk az uj szoftvert ,de nem ilyen áron.Én spec türelmesen kivárom mig ezeket a hibákat orvosolják .Semmi esetre nem akarok más cég termékét felrakni a gépemre.
  • Narxis
    ESET NOD32 Offline Update 6453 (20110910)

<span class="Apple-style-span" style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: arial, verdana, helvetica, sans-serif; font-weight: normal; background-color: rgb(255, 255, 255); font-size: medium; "><a name="pirosvonal"><center><table cellspacing="0" cellpadding="0"><tbody><tr><td><div style="width: 810px; padding-top: 15px; "><div class="msg-text checked" style="background-color: rgb(240, 240, 240); color: rgb(68, 68, 68); margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 3px; padding-right: 3px; padding-bottom: 0px; padding-left: 3px; text-align: left; font-family: arial, verdana, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; text-decoration: none; "><span class="maskwindow checked">Leírás:
    - Kattints az OK-ra.

Letöltés:<span class="maskwindow checked">
    <div class="msg-text checked" style="background-color: rgb(240, 240, 240); color: rgb(68, 68, 68); margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 3px; padding-right: 3px; padding-bottom: 0px; padding-left: 3px; text-align: left; font-family: arial, verdana, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; text-decoration: none; ">Link1
    Link2
  • Narxis
    Ejnye skacok, nem mondom, hogy nincs igazság abban amit írtok, de írni kell a magyar supportnak. Ők pedig segítenek kideríteni a hiba okát ami ezer + 1 dolog lehet. Elavult driver, régi antivírus maradványok, de akár a Nod-ban is lehet hiba aminek a beazonosításához a Ti segítségetekre is szükség van, hogy minél hamarabb ki tudják javítani.
  • supermax
    Egyenlöre jo nagy csalodás az 5 ös nod.Eddig a legnagyobb megelégedéssel hsználtam az elözö verziókat ,de ennél az 5 ös verziónál vannak hiányoságok.Router menübe nem lehet belépni,indokolatlanul dobál fel ablakokat,hogy nem naprakész az operácios rendszer,,jobban fogja gépet mint az elözö verziok.Szoval ma ment vissza a 4.2 es.Kinlodjon vele a szoftver fejlesztő..
  • john00001111
    Én le is töröltem, de azért szeretném használni az új verziót.
    Addig 4.2est raktam vissza.
  • Martin82
    Nekem is csinálja ezt de már kibaszom!
  • john00001111
    Sziasztok!

Feltelepítettem az új esetet:
    ESET Smart Security 5.0.93.7 x64
    Rendesen működött minden kivéve a tűzfalat.
    Álladóan felugrott ugyanaz az ablak hiába engedélyeztem.
    Tudnátok segíteni?
    Előre is köszi.
  • Modano
    Felesleges telepítgetni! 2hét múlva meg lehet frissítenek 5.0.96 ra!Én egy év múlva telepítem ujra, csak annak már a 6-os lesz a verziószáma!:-)
  • gergely1991
    Akkor töröld az előzőt és úgy telepítsd az újat.
  • pirobi
    sziasztok.
    Olvasom hogy van új verzió ( 5.0.94 )
    A Frissítés részben hiába nyomok rá a frissítésre, nem tölti le és nem telepíti...
  • Narxis
    Nagyrészt a szülői felügyeletet javították benne, ha nem használod akkor nem érdemes.
  • vg
    Érdemes feltenni a legújabb, 5.0.94 verziót? Jó, nyilván igen, de van benne annyi új dolog, hogy valóban van egyáltalán értelme frissíteni? Nekem tökéletesen megy a legutóbbi 4-es verzió, ezért őszintén szólva nem szívesen nyúlnék hozzá, mert eddig bevált.
  • perelli
    Lehet, hogy hülye kérdés, de Sicontact nem tud segíteni?
  • Narxis
    Kivételekhez adtam a játékot, de az se segített. Tedd fel a tűzfal nélküli verziót vagy egy másik antivírust. Kaspersky Internet Security 2012-nél pl. nincs problem, rendesen látom a szerverek pingjét.
  • barmi
    omg... és akkor semmi megoldás nincs erre a szánalmas anomáliára ? :-(
  • Narxis
    Újabbnál is ezt csinálja.
  • Narxis
    BF Play4Free-nél is ezt csinálja, közben meg üzeneteket dobál, már nem tudom, hogy pontosan mit de valamilyen támadásnak veszi és ezért blokkolja.
  • bajgunar
    Tedd fel az újabb ESS-t, hátha megjavul!
    Am nekem is azt csin BC2-nél, de arra jött mostanában egy patch (asszem 21.én) az javította ezt a hibát.
    Én is feltettem a legújabbat és hibátlanul, gond nélkül fut! Nem írogat svchost izéket.
    Valami van abban az svchost-ban, ami állandóan ki akar menni! Ez nem a nod hibája! Nézd meg valami process elemző progival. Ami belelát az avchost-ba.
  • barmi
    Sziasztok!

Én a smart security 4.2.71.2-t használom és van egy kis gondom vele .
    Ha a battlefield 3 játékot elindítom (ami ugye böngészőből fut)
    akkor nem látom a szerverek aktuális pingjeit (egyszerűen nem írja ki)
    viszont ha kikapcsolom a SS4 tűzfalát akkor minden szerver pingjét
    rendesen kiírja. Hogyan lehetne ezt beállítani hogy ne kelljen
    kikacsolnom a tűzfalat ahoz hogy lássam a pingeket a BF3 battlelog-jában? És még valami! Ez a dolog már a bad company 2 játéknál is így
    volt csak ott minden szervernek 999-es pinget írt ki a szerverkereső.

Köszi a figyelmet és az esetleges segítséget!
  • john00001111
    Sziasztok!

Fel telepítettem az új esetet:
    ESET Smart Security 5.0.93.7 x64
    Rendesen működött minden kivéve a tűzfalat.
    54szer ugrott fel az svchost.exe hogy kiengedem-e. Ezután meguntam, letöröltem. Van valami ötletetek, hogy miért csinálja?
  • Szuni
    Pontosan ezt tettem, ahogy írtam is lentebb..
    Azért nem hagytam szó nélkül, és kaptam egy másik levelet, másik kóddal is az esettől. Nagyon rendesek voltak. A szomszédomnak se járt le pl, de a kollegámnak meg igen így nyilván valami belső nyavalya lehetett. Néhány évente belefér az ilyesmi ;)
  • moonster
    Nekem is gurus van és frankón megy! 11.15.
    Válts másikra, van még :)
  • somi0209
    Próbáljátok ezeket:

Username: EAV-51782351
    Password: xace7pnxnj

Username: EAV-51782352
    Password: bejm6fn6dx

Username: EAV-51782353
    Password: 5xcc3j2mpd

Username: EAV-51782354
    Password: f5jh2b2tes

• iceeman
    nekem is gurus van,és nem járt le...de akkor ha neked lejárt,válts át a chip-esre,ennyi :)
  • Szuni
    11.15-ig, na kész, nem tudok írni :D