15651
-
igen, illetve a flash játékok is, ha nem ellenőrzi, akkor jó, de ezt minden egyes oldallal nem fogom megtenni... -
"flash tartalmak alig akarnak betöltődni..."
Pl.: Youtube videók?
Tedd kivételek közé a webvédelemnél a portál címét és úgy nézd meg. -
Amikor lefagy, akkor semmit se tudok csinálni úgy 2-5 percig, task manager se indul el, de utána megjavul reset nélkül. Először azt hittem, hogy a frissítés tesz be neki, de nem, mert máskor is megtörtént. A tegnapi újratelepítés óta már nem fagyogat a gép, csak a flash tartalmak alig akarnak betöltődni... Lehet visszarakom a 4-es verziót, azzal nem volt gond. -
kl24h #10805 Be kellene nézni egy kicsit az Eseménynaplóba (Event Viewer), hátha valami Error vagy Warning bejegyzés lenne, abban az időben amikor lefagy a gép, mikor újból bekapcsolód a gépet, akkor meg lehetne tekinteni ezeket az eseményeket. épp láttam, hogy a géped szuperül megfelel nemcsak az ESS-nek, hanem más antivírusnak is, amelyik sokkal jobban használja a gépet.
Most konkrétan mit jelent nálad, hogy lefagy a gép? Semmi sem működik, csak a Reset vagy a Power gomb? Ha legalább menne a Windows Task Manager, akkor meg lehetne nézni, hogy melyik program használja 100%-on a processzort. -
annyi van, hogy ez nem okozhat problémát -
Ahogy nézem, a kiterjesztett heurisztika be van kapcsolva, és nem tudom hogy hol van, hogy mit ellenőrizzen :\ -
A merevlemezednek több szabad helye van?(ez is lehet probléma) -
Az önkicsomagolós tömörített állományokra pedig, hagyd rajta a pipát. -
Heurisztika szintje magas? Ellenőrzésnél ki vannak jelölve a tömörített állományok(pl:zip,rar,7z,iso,tar,stb.)ellenőrzése? Ha igen akkor a pipát tüntesd el onnan).A C vagy D meghajtó gyökérkönyvtárjában lévő pagefile.sys-t fájlt is ellenőrzi(ha igen próbáld meg kivételek közé tenni)? -
somi0209 #10799 sajna nekem is vacakul működött ezert vissza tértem a 4-es verzióra -
letöröltem én teljesen és úgy raktam vissza, de hiába...:D -
4 gb ram, az nem gond, processzorral sincs gond, játszani tudok gond nélkül, toolbar nincs chrome-ban :) -
próbáld úgy, hogy teljesen letörlöd a nodot és úgy telepíted vissza, nekem tegnap így sikerült megoldani, mert előtte rátelepítettem a 4.2re az 5-öt... úgy látszik ez nem tetszett neki -
Valószínűleg a webforgalom ellenőrző kavar be. Meg kellene nézni, hogy mi történik ha kivételekhez adja a youtube-ot. Webhozzáférés-védelem/URL-címek kezelése résznél lehet megadni. -
Cimbinek 8GB ram, SSD, 4 magos brutál proci, mégis ugyanezzel a jelenséggel küzd a 64 bites NOD32-vel.
Ha leállítja a NOD-ot, akkor megy jól, egyébként képregény a YT.
Tanácstalan :( -
kl24h #10793 Érdekes, hogy egyszer lassú máskor nem. Azt hiszem időnként ki kell X-elni a böngészőt és újraindítani, ekkor már gyorsan kell menjen. Ezt a lassulást inkább a RAM és a processzor okozza (kevés a RAM, kicsi a frekvenciája a processzornak vagy kevés az L2 cache memóriája). A fölösleges Toolbarokat Uninstall-ni kell. -
nem, nincs semmi más fenn, mióta fel lett telepítve az oprendszer, csak ezt használtam -
kl24h #10791 Mikor telepítetted az ESS-t, nem detektált más antivírust a gépeden? -
vissza is vonom, megint lassú :( asszem itt az ideje keresni egy új víruskeresőt, kár, mert nem tudok ennél jobbat (mármint kussban lévő, csöndben meglapuló víruskeresőt) -
én 1 hónapja telepítgetem újra, mert random befagyasztja a gépet egy idő után, nálam is ez volt tegnap, nem jöttek be a youtube videók, most már tökéletes :\ -
hm egy reinstall megoldotta -
feltettem az 5-ös verziójú ess-t és a beágyazott youtube videók alig töltenek be, ha kikapcsolom a vírusvédelmet egyből jó minden, ez mitől lehet? -
andatti #10786 Segítségre lenne szükségem. Újabban az 5-ös verzió pár naponta kiírja, hogy "felhasználói beavatkozást igényel, kattintson a buborékra".
De hiába, mert semmi nem változik...
Maximális védelem megvan, frissíteni frissít. Az op rendszer frissítések körül is minden rendben, meg mutatja is...
De itt nem mutat semmit külön, hogy mit, hol kéne megnéznem, beavatkoznom...
Ötlet? -
-
ESET NOD32 Offline Update 6790 (12.01.2012)
Link1
vagy
Link2 -
potyi21 #10783 ...már megvan!
-
potyi21 #10782 Sziasztok!
Hogy tudok az 5-be beallitani kivetelt? Egy fájlot szeretnek hozzaadni, de sehol nem találom. Koszi
-

-
-
fondorlatos #10779 PC w0rld
U1ZBME
Regisztráció
Érvényes: 2012.02.29-ig -
castiel #10777 bocsi a késöi válaszért.erröl lenne szo -
Terence007 #10776 Illetve szólj ha rosszul értelmezem mi a problémád, mert megeshet. :) -
Terence007 #10775 Itt klikkelj az "1 fontos frissítés elérhető"-re és ott ki tudod választani mit telepítsen és mit ne.
-
castiel #10774 igen frissiteni kellene de nemtudom csak egyszerre az egészet, külön hogy kellene? -
castiel: gondolom az op. rendszer frissítésért kiabál.
-
tibsi #10772 Módosítom az állításom: megint hülyül az 5-ös ESS! Rühelli az USB-s HDD-ket. De miután kikapcsoltam két helyen a cserélhető adathordozók vizsgálatát (További beállítások/Számítógép/Vírus- és kémprogramvédelem/Valós idejű fájlrendszervédelem/Cserélhető adathordozók opció KIKAPCS, valamint a További beállítások/Számítógép/Vírus- és kémprogramvédelem/Cserélhető adathordozók/első opció KIKAPCS), már nem fagy. -
kjhun #10771 NOD32 és EAV/ESS (2/3/4.xx-es verziókhoz) Offline frissítések, lapozzatok az utolsó oldalra, jelenleg a 6766-os a legfrissebb:
NOD32 és EAV/ESS Offline Updates -
castiel #10770 kedves forumtagok.én is feltettem az 5 ös verziot hála nektek,de lenne egy olyan gondom,hogy kidob egy zöld i betűt és kéri hogy frissitsek.mutat vagy 8 frissitést de én nem szeretném mind frissiteni.hogy oldjam meg? elöre is köszönöm a választ. -
Zsolt01 #10769 Köszi a tapasztalatod megosztását.
Hát ez az 5-ös! :-( Még jó, hogy nem volt rá időm és nem próbáltam ki. Valószínű nálam is lett volna gond 3db USB HDD.
Talán 6-osba már hajlandóak lesznek megoldani problémát.
Addig maradok 4.2. -
Vigyorka #10768 Új telepítésű XP-re tettem fel... 5.0.95-ös verziót.
2TB-os USB-s HDD-nél lefagy a rendszer!!!
(A telepítését a leírás szerint csináltam!)
Napokig voltam vírus kereső nélkül mire rászántam magam! HIBÁS döntés volt a részemről az előzmények ismeretében!! :(