Pacific Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A megszokható zavaró hülyeségei mellett nem is olyan rossz játék (jó bonyolult<#kacsint>#kacsint>)
Japcsikkal nyomom: Tora! Tora! Tora!
iSS!
Ez egy eléggé összetett csomag, új hajókkal, javításokkal.
Általában elég jól mûködnek együtt a modok, de ki kell tapasztalni a dolgot.
Ezt a kettõt pedig mindenképpen rakd fel (kettõ dll), mert javítják a játék stabilitását: Egyik, másik.
Az 1.52-es patch alap természetesen, anélkül neki se indulj.
Több módot is fel lehet rakni egyszerre?
Te melyik módot/módokat ajánlanád?
In gém ném: MaxWell125
Bár a britekkel vagyok, és '42 márciusa van, amcsik már kétszer hadat üzentek nekem. Ez talán nem történelmi, pedig a historical módban játszom. A Swordfishek és Barracudák pedig lóf@szt sem érnek a hajók ellen, hiába bombázók és torpedóvetõk, 40 gépemet lõtték le japán hajók, mielõtt egyáltalán elérhették volna õket :D
Te még csak a tutorialt próbáltad lejátszani, vagy már kipróbáltad a kampányt, vagy a küldetéseket is?
Ha elolvasod itt a 171. hozzászólást, az ottani kérdezõ sem tudta, hogy lehet azt a pályát megcsinálni. Ezzel nem tudom, segítettem-e, lehet, hogy a megoldás itt van valahol.
Hogy lehet a repülõgépek bombáit/torpedóit kioldani? Addig eljuttottam, hogy megfelelõ szögben van a gép a földhöz képest, és megjelenik az a sárga célkereszt, a föld felett alattunk, de egyszerûen nem jövök rá arra, hogy melyik gombbal, vagy gombokkal lehet ledobni a gép terheit. Eddig így csak simán nekivezettem az egész gépet a célnak, de most elkezdtem egy kampányt is az eddigi taktikai küldetések után, és itt már számít a pilóták tapasztalata is, és a gépek sem egyszer használatosak egy háborúban, ezért érdekelne most már ez az infó.
Minden válaszolónak elõre is köszönöm!
Sikerült megvenni a PC-Dome féle német verziót, ami az 1.3.xxxx verziójú és N I N C S hozzá patch. Ját nem korrekt?<#worship>#worship>
Sem az angol 1.4, sem az 1.52, sem az amerikai 1.6 peccs nem tehetõ fel rá, más peccs meg nincs.
Annyira szép!
Nem mélyedtem el benne, de ez nem egy kellemes indulás...
Lehet fagyi lesz meg kivágdos majd desktopra?
Lehet tényleg pénzkidobás volt az a 2ezer érte<#pias>#pias>
iSS!
Ha meg nem, akkor kidobtam az ablakon<#nemtudom>#nemtudom>
iSS!
Egyszerûen nem tudok tovább menni!
Idegesítõ, mert amióta fenn van az 1.52 patch és az SSMod még egyszer nem ugrott ki és elfogadhatóan gyors is.
Valaki találkozott már ezzel a gonddal?
Felraktam ezt az SS Mod-ot.
Egyenlõre mûkszik a dolog, tény, hogy még szaggat, de "játszható" mértékben.
Jó a mod is, van benne néhány jó dolog... mondjuk néhány bosszantó hülyeség is sajnos... de ennyi belefér!
Egyébként nem tudom....gugli :D
Nem fûznék hozzá túl nagy reményt a helyedben....
Vagy valaki letudná forditani a játékót?
Az 1.52 patch megvan, azzal nincs gond.
Abban reménykedtem, hogy az megoldja kicsit a dolgokat, az állandó kidobálást megoldotta, de rettenetesen belassította a dolgot.
Megpróbálom ezeket letölteni és akkor meglátjuk mit tud!
Akkor más a helyzet:
Tudom ajánlani ezt a modot
Ez egy átfogó nagymod, sokmindent módosít, többek közt meg kellene hogy oldja a lassulást is.
Ha nem akarsz nagyon változtatni a játékon akkor pedig ezt és ezt ajánlom. Az utóbbi az effektek teszi gépbarátabbá :D és valószínûleg mûködik az elsõ nagymoddal is.
Találtam egy ilyet, hogy "carrier balancing modification" talán ez az, csak sajnos nem tudom letölteni... <#pardon1>#pardon1>
Motor probléma...
Nézz körül itt, van egy pár mod ami enyhíti a problémát, de kijavítani már nem fogják...
Próbálom végigjátszani a játékot, de egy bizonyos idõ után rettenetesen elkezd szaggatni és nem lehet a leggyorsabb idõgyorsítást használni, pedig nem gyenge gépen meg.
Tud valaki valami megoldást rá?
Háborúban elõfordulnak ilyenek.
Nekem az volna a kérdésem, hogy valaki tapasztalta már, hogy a játék zúgó hangot ad? Ha kikapcsolom az effektusokat akkor megszûnik ez a hiba. Nem egy játéknál tapasztaltam már csak gondoltam hátha tud valaki valami megoldást.
Senki nem akar multi-ban játszani?
Nekem máris lenne egy problémám a játékkal! Mégpedig az hogy a bombáknak, torpedóktak és ágyú lövedékeknek nincs robbanásuk. Lehet ezen változtatni?
Ha van megoldás és valaki tudja is akkor az létszi válaszoljon!
Elõre is kösz
de csak akkor amikor már játszok vele 4-5 éve (játék szerinti ídõ:P)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De így...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Egyébként iszonyat bugos, olvastam 1 órát a hivatalos fórumon, és kiderült a dolog: a UK verzió (ami fel lett törve) kiadója az utolsó pillanatban változtatta meg a védelmet, ezért van egy csomó bug, ctd, ill. effektek hiányoznak.
Szal ha nem lesz kiadva crack a közeledõ patch-hez, akkor el is felejtheted mert jelen állapotában értelmetlen az idõt tölteni vele. (sajnos :( ). Ha nem lennének ezek a bugok olyan jó lenne.
Az tuti, hogy ha meg lehetne venni nálunk megvenném, mert ezzel a játékkal hetekig el lehet lenni.
Majd valamikor ha több idõm lesz rászánom magam, hogy tüzetesebben kipróbáljam.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Tegnap este raktam fel a játékot. Teccik ám,csak az a training ne lenne. Sajnos nem jöttem rá,hogy hehet megkerülni. A hatból már négy kész,de a negyediken valahogy nem tudom átverekedni magam.
Mondjuk jobban tetszett volna egy egyszerûbb Csendes-óceán térkép, mint ez a "zsetontologatós" fajta.
De nem is ezért szeretem:D
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF