Pacific Storm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Lehet és nem taktikai szar 😊

egyáltalán lehet ezzel repülni vagy valami vagy ez scak egy taktikai szaR?

hamachin jönne valaki nyomni?

jah..., és még másfél óra :/ arányomnak viszont annyi 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ChevyG
szoval nem EaW😄

pafff még 1 nagyágyú Medievel 2
de végigtudná csak megbukik midnenbõl 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
Bazze annyi játék van, hogy az ember ha egész életében csak játszana se tudná végigjátszani mindet 😊. Nembaj, így az ember csak a legjobbakat játssza 😊 természetes szelekció <#vigyor3>

szintugy, habár nekem meghaladja a 30gigát... 107 giga most 😄 ezt ha mgé felezzük mondván torrent seed amiatt sok ktészer van méretben még akkor is 50giga +...
és ez csak az elmult prá hét termése :/

empire at war 😄 (star wars) más stilus tudom 😊

Zsolo007
<#nevetes1>

Valahogy én is így vagyok....Van vagy 30G-nyi játék a gépemen, aminek a fele azt várja, hogy legyen rá idõm, és akkor még meg sincs az MTW2 😊

Bucser
Én teljesen kész vagyok, mert egy csomó olyan játék jött ki mostanában amit nagyon vártam. Szinte az összes jövõre vállalt játékidõm le van már kötve😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Zsolo007
Az az igazság, hogy én sem játszok vele, mondjuk ennek más okai vannak, egyrészt nincs idõm, másrészt idegesít, hogy nagyon akad, harmadrészt, meg nem is igazán megy a taktikai csata része 😊

EAW: Empire at War (star wars)

ChevyG work
vagy pedig mindenki játszik😊

én is nagyobbra számítottam. tény, hogy nem jó idõbem jött ki!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
EAW = European Air War?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ugytünik, nekem spec ittvan msot nwn2, se5, splinter cell, marvel, eaw kieg, meg msotmár anno 1701 is..., emelett nekem mostanában nem nagyon fér bele :/
amenyit picit jáccogatam vele amugy nem rossz csak nekem annyira nem jön le a hangulat sajna :/ meg ez az 1v1 felállás alapbol se tul bejövös, jobban csipem a hoi style cuccokat ilyen stilusban, pl egy ilyen grafikai képességekel megáldott hoi-t sivesen vennék 😊

Zsolo007
Ennyire kicsi az érdeklõdés a játék iránt? 😞

ChevyG work
nekem 1 magosom van de az 3800+-os, maj kipróbálom!

Zsolo007
Végre rájöttem mi akad a játékban. Ez nem a VGAt terheli nagyon (egyáltalán nincs túlterhelve a VGAm miközben 10 fps-el megy), hanem a procit! Ha van valakinek két magos procija tesztelje le pls: multithreading ki és bekapcsolva milyen fpseket eredményez.

ChevyG
különálló játék, stratégia ás "arcade" 1ben!!!
Bucser
Ez egy különálló játék.. stratégiai taktikai mûfajban.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ez különálló játék vagy vminek a küldilemeze?

Zsolo007
A beígért képek:
bal felsõ sarokban látszik az FPS
Elõször is egy újfajta leszállási mód:

ChevyG
én is omegát használnék, ha ATI-m lenne!
Zsolo007
Omegát használtam eddig is, csak egy régit. Felraktam a legújabbat (Cat 6.9-bõl készültet) és valamivel jobb lett. Úgy vettem észre, hogy egy átlag 5-10 fps-el jobb...ugyanazon beállításokkal hasonló körülmények közt. Egyébként érdekes, hogy milyen sokáig tart a mentés.... Illetve szerintem van egy memory leak is a dologban, mert a gépem használhatatlan miután kiléptem a játékból, meg eleve nagyon nagyon sokáig tart a kilépés. Ehhez képest a Carbon 😊 nagyon gyorsan kilép, és abszolút jó a gép utána 😄. Tudom nem azonos kategória, de most nem tudom jobbal hasonlítani 😊.

Ha nyomjátok a campaign-t akkor ajánlok egy carrier strike force-t. Leraksz 25 hajót, felküldesz repcsiket és úgy milyen fps lesz.

10-12 hajó még nem is gáz...

Egyébként csináltam pár képet, csak elfelejtettem felrakni.... egy órán belül felrakom ha a gépem elé kerülök...

A játék egyébként nagyon tetszik, a történelmi kampányt nyomom japcsikkal 😊

ChevyG
milyen drivert használsz (VGA-hoz)?
Valami gond lesz ott (vagy a játék bugos) mert én egy Athlon 2100-as XP vel nyomom 768 DDR el és egy 6600GT-vel, de nemtudok olyat beállítani, hogy beszaggasson. Egyedül talán mikor 10-12 hajó tüzelt egyszerre.
Mondjuk a felbontást nem vettem 1024X768 fölé, de minden más beállítást igen.

ChevyG
ha ATI-t használsz, akkor ajánlom az omega drivereket!!!
ChevyG
a demót ezen jáccotam:
AMD 2400+, 9800Pro, 1Gb és bizony soxor belassult!

Azóta van még1 vasam, azon csont nélkül (csunya is lenne, ha nem)
Zsolo007
Hát ennek nem örülök 😞

Most frissítettem drivert remélem megoldja...

ChevyG
<#eljen><#eljen><#eljen>
"Végre valami értékelhetõ game."
AMD 2000+, 1 G , 9800 pro - best quality - 1024*768

A traning missionnál tartok. Nem tudom hány fps de nincs probléma.
Ám gondolom 25 hajó , 50 repcsi az sok lesz nekem. Ennyi egységnél már számol rendesen, gondolom.
Na, nagyon kira a játék! Végre valami értékelhetõ game.
A zene viszont nagyon gáz, kb 2 prcig szenvedtem vele majd off és utána minden ok.
Azért az nagy császárság, hogy a süllyedõ hajó animációja is meg van!
<#taps>
Zsolo007
Kinek milyen géppel, milyen beállításokkal hogy megy? Azért lennék rá kíváncsi, mert nekem nevetségesen lessú, még minden minimumon is.

Konfigom A64 3000+ @ 2000Mhz, 1g ddr400, x800gt 256mb.

1024x768, best performance beállítással, fullos csatában (25 hajó, 50 repcsi) bizony az átlag az 20fps. Én ezt nevetségesen kevésnek tartom tekintve azt ahogy kinéz ebben az állapotban...

Nektek hogy megy?

a.carkey
Nagyon jó idõpontban jött ki! Azt hiszem mátol megy majd itthon is a mozikban a Yamato - Az öngyikos küldetés, és nemrég mutatták be a Clint Eastwood féle Flags of Our Fathers-t is. Ezzel a kettõvel lehet irtózatosan rá lehet hangolódni a gaméra! 😊 A Yamato zseniális darab. Kiváncsi leszek rá moziban is, a játék meg ultrabrutal.

Nem tudom ki emlékszik egy bizonyos Fighting Steelre? Elõször arra gondoltam, majd nekem is a Fleet Command ugrott be. Mondjuk ez annál is komplexebb.

Hajrá Buka! Nagyon összehoztak valamit.

A medve nem játék.

Bucser
Látom még nem volt részed a stratégiai térképhez😊 Na ha azt megnézted biztos leszel abban, hogy a játék erõssge nem csak a taktikai csata😊 Hanem az egész bázisépítgetsés és fejlesztés😊 Szerintem állat a maga komplexitásával😊

Kipróbáltam én is.
Nagyon tetszik!
Kicsit olyasmi mint anno a zseniális Fleet Command volt, csak ez II.vh-s környezetben és jó grafikával.
Az sokat segített, hogy rájöttem, hogy ha a kiválasztott egység ikonjára kattintok (bal alul) akkor a kamera követni fogja az adott egységet.

Bár szemlátomást elbír majd még egy két patchet a game, szerintem zseniális alkotás született.

Apropó, nem tudja valaki, hogy lehet tengeralattjáróval manuálisan torpedót lõni? Nem nagyon értettem, pedig a második tutorialküldiben volt róla szó.

ChevyG
lejött!!!

Zsolo007
Jah a zene eleinte jó volt, de aztán nagyon uncsi..

ChevyG
torrentröl még ma lejön (tpb)

a zene engem is marhára idegesitett!
Bucser
Vááá eszméletlen állat😊 Nagyon összetett és hangulatos (igaz a zenét kikapcsoltam mert az õrületbe kergetett) viszont kifejezetten tetszik a dolog😊 Maj még késõbb mélyebben beleásom magam😊

evvan 😊

ChevyG
lökött karbon miatt képtelenség tölteni
nah végeztem összes tutorral 😄 eddig engem meggyõzött 😊 mgé saját unitokat is lehet tervezni 😊

tény 😊 és elég összetett még csak most végeztem 2. strategy mapos tutoral 😄

ChevyG
rengeteg letölthetõ addon stb!!!!

"PS MODS team strikes back!"

katt a bannerra!!!!!
ChevyG
wana...-rol 1 bitet se tudtam leszedni😄 (annyi h a letöltési listába épp h beletettem)
ChevyG
<#eljen>
Bucser
Végre egy Jó játék aminek nem kell 7 giga ahhoz hogy jó legyen!!!

ChevyG
most néztem:S
+
Zsolo007
bithu 😊

az lehalt nfs rushban nem? 😄DD