218
-
Thanatos #178 én nem játszok de érdekelne hogy mivel tudd konkrétan többet mint az előző rész? :) -
#177 Játszik valaki az Allies-sel? Ha igen tapasztalt valaki fagyásokat? Nekem nem működik a csatán belüli mentésvisszatöltés, valamint hosszú (értsd 1-2 órás) csaták után kifagy(vagy közben). -
neuro #176 Vannak benne brit és német hajók, repülők. De egyébként első ránézésre ugyan az mint az előző rész (+ hibajavítások)
Majd valamikor ha több időm lesz rászánom magam, hogy tüzetesebben kipróbáljam. -
Ebola #175 Szóval Nézte -
Ebola #174 Pacific Storm - Allies-t vézte már valaki? Min javítottak? -
#173 én e1enlőre csak csatákat szervezek (me csak azt látom át):D -
#172 -
szemlits #171 'Napot!
Tegnap este raktam fel a játékot. Teccik ám,csak az a training ne lenne. Sajnos nem jöttem rá,hogy hehet megkerülni. A hatból már négy kész,de a negyediken valahogy nem tudom átverekedni magam.
Mondjuk jobban tetszett volna egy egyszerűbb Csendes-óceán térkép, mint ez a "zsetontologatós" fajta. -
#170 -
#169 Egyrészt vigyázz a szádra másrészt pedig nem csak "taktikai szar" hanem stratégiai is ami jóval összetetteb része ajátéknak mint a taktikai része. A repülés meg hát, mit ne mondjak... az Airfix dogfighter komplikáltabb volt mint ez:D
De nem is ezért szeretem:D -
#168 Lehet és nem taktikai szar :) -
donatus13 #167 egyáltalán lehet ezzel repülni vagy valami vagy ez scak egy taktikai szaR? -
donatus13 #166 hamachin jönne valaki nyomni? -
Thanatos #165 jah..., és még másfél óra :/ arányomnak viszont annyi :( -
#164 szoval nem EaW:D
pafff még 1 nagyágyú Medievel 2 -
Thanatos #163 de végigtudná csak megbukik midnenből :D -
#162 Bazze annyi játék van, hogy az ember ha egész életében csak játszana se tudná végigjátszani mindet :). Nembaj, így az ember csak a legjobbakat játssza :) természetes szelekció -
Thanatos #161 szintugy, habár nekem meghaladja a 30gigát... 107 giga most :D ezt ha mgé felezzük mondván torrent seed amiatt sok ktészer van méretben még akkor is 50giga +...
és ez csak az elmult prá hét termése :/
-
Thanatos #160 empire at war :D (star wars) más stilus tudom :) -
Valahogy én is így vagyok....Van vagy 30G-nyi játék a gépemen, aminek a fele azt várja, hogy legyen rá időm, és akkor még meg sincs az MTW2 :) -
#158 Én teljesen kész vagyok, mert egy csomó olyan játék jött ki mostanában amit nagyon vártam. Szinte az összes jövőre vállalt játékidőm le van már kötve:D -
#157 Az az igazság, hogy én sem játszok vele, mondjuk ennek más okai vannak, egyrészt nincs időm, másrészt idegesít, hogy nagyon akad, harmadrészt, meg nem is igazán megy a taktikai csata része :)
EAW: Empire at War (star wars) -
#156 vagy pedig mindenki játszik:)
én is nagyobbra számítottam. tény, hogy nem jó időbem jött ki! -
#155 EAW = European Air War? -
Thanatos #154 ugytünik, nekem spec ittvan msot nwn2, se5, splinter cell, marvel, eaw kieg, meg msotmár anno 1701 is..., emelett nekem mostanában nem nagyon fér bele :/
amenyit picit jáccogatam vele amugy nem rossz csak nekem annyira nem jön le a hangulat sajna :/ meg ez az 1v1 felállás alapbol se tul bejövös, jobban csipem a hoi style cuccokat ilyen stilusban, pl egy ilyen grafikai képességekel megáldott hoi-t sivesen vennék :) -
#153 Ennyire kicsi az érdeklődés a játék iránt? :( -
#152 nekem 1 magosom van de az 3800+-os, maj kipróbálom! -
#151 Végre rájöttem mi akad a játékban. Ez nem a VGAt terheli nagyon (egyáltalán nincs túlterhelve a VGAm miközben 10 fps-el megy), hanem a procit! Ha van valakinek két magos procija tesztelje le pls: multithreading ki és bekapcsolva milyen fpseket eredményez. -
#150 különálló játék, stratégia ás "arcade" 1ben!!! -
#149 Ez egy különálló játék.. stratégiai taktikai műfajban. -
steweee #148 ez különálló játék vagy vminek a küldilemeze? -
#147 A beígért képek:
bal felső sarokban látszik az FPS
Először is egy újfajta leszállási mód:
-
#146 én is omegát használnék, ha ATI-m lenne! -
#145 Omegát használtam eddig is, csak egy régit. Felraktam a legújabbat (Cat 6.9-ből készültet) és valamivel jobb lett. Úgy vettem észre, hogy egy átlag 5-10 fps-el jobb...ugyanazon beállításokkal hasonló körülmények közt. Egyébként érdekes, hogy milyen sokáig tart a mentés.... Illetve szerintem van egy memory leak is a dologban, mert a gépem használhatatlan miután kiléptem a játékból, meg eleve nagyon nagyon sokáig tart a kilépés. Ehhez képest a Carbon :) nagyon gyorsan kilép, és abszolút jó a gép utána :D. Tudom nem azonos kategória, de most nem tudom jobbal hasonlítani :).
Ha nyomjátok a campaign-t akkor ajánlok egy carrier strike force-t. Leraksz 25 hajót, felküldesz repcsiket és úgy milyen fps lesz.
10-12 hajó még nem is gáz...
Egyébként csináltam pár képet, csak elfelejtettem felrakni.... egy órán belül felrakom ha a gépem elé kerülök...
A játék egyébként nagyon tetszik, a történelmi kampányt nyomom japcsikkal :) -
#144 milyen drivert használsz (VGA-hoz)? -
bgabor #143 Valami gond lesz ott (vagy a játék bugos) mert én egy Athlon 2100-as XP vel nyomom 768 DDR el és egy 6600GT-vel, de nemtudok olyat beállítani, hogy beszaggasson. Egyedül talán mikor 10-12 hajó tüzelt egyszerre.
Mondjuk a felbontást nem vettem 1024X768 fölé, de minden más beállítást igen. -
#142 ha ATI-t használsz, akkor ajánlom az omega drivereket!!! -
#141 a demót ezen jáccotam:
AMD 2400+, 9800Pro, 1Gb és bizony soxor belassult!
Azóta van még1 vasam, azon csont nélkül (csunya is lenne, ha nem) -
#140 Hát ennek nem örülök :(
Most frissítettem drivert remélem megoldja... -
"Végre valami értékelhető game."