Jon Johansen feltörte az iTunes másolásvédelmét

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak azt ne mértem még MÉRT csodálkoznak???
Szerencsére mindig voltak, vannak és leszenk is ilyen emberek akik megoldják a másolás"védelmet", anélkül nem lenne net a net.

Elvileg volt fizetõs DVD plaxer Linuxra, nem tudom mekkora sikerrel, de az a balhé után jött kis sokkal.
Olyan lehjátszót meg (QuickTimehoz is volt hasonló) olyat láttam, ami a feltelepített Windows verzió DLL-jét használta. Ehhez persze kellett egy Windows is 😞

A mai napig van az a legenda, hogy a "kiscsávó" nem tört fel semmit, hanem a Xing DVD Playerben egyszerûen bennefelejtettek kódolatlanul olyasmiket, amibõl vissza lehetett fejteni az egészet. Azóta "valamiért" a Xing eléggé süllyesztõbe került 😊

Az iTunes-al meg az a szivacs, hogy a kódolt cuccott elvileg csak az iPOD-ba lehet benyomni, onnan ki már nem másolható ... mostanság pár gyártó kötött már liszencet, és az õ lejátszóikkal is menni fog.

mousee
Ház, az fix, hogy éhenhalni nem fog 😊
Jódolog, hogy vannak még ilyen emberek...sokat ér az ien 😊
És lásd 26os hozzászólás. Semmi jogsérõ nincs a cuccban 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

OFF
Minek fikázod a VB-t? Nem az a primitív aki VBzik, hanem a sok hülye gémergyerek aki mondjuk rá se néz egy 2d-s játékra mert fúj a grafika, õ ilyet szrt nem futtat, stb. A VB a kényelmeseknek való, akik nem akarnak 3 óráig szöszmötölni C++-ban hanem összedobják VB-ben ua.-t fél óra alatt. Mondjuk belõled ki nem nézem, hogy akár VB-zni tudsz...

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

h4x0r
Es miert jutna bortonbe? Ez a program nem a masolasvedelmet tori. A kovetkezokkep muxik, legalabbis egyebb informaciok szerint:

iTunes: 1. letolti a szamot 2. a te gepeden tesz ra masolasvedelmet
PyMusique: 1. letolti a szamot

Hol itt a feltores? :-)

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

Király Csávó! <#vigyor3><#vigyor2>

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

õszinté gratulálok neki! csak így tovább a börtönig! <#taps><#eljen><#eplus2><#banplz>
Nem az a megoldás hogy a már bejegyzett szoftverszabadalmak miatt elfogadjuka szoftverszabadalmakat, hanem ha azokat a szabadalmakat, amiket törvénytelenül jegyeztek be, eltöröljük...

http://www.reasonunderground.hu - reason portál

Closed for patent infringement???

EU-ban még nincsenek elfogadva a szabadalmak, nem???

http://www.reasonunderground.hu - reason portál

Omega
Ez akkor már nem is mûködik ? 😞

Nézhetsz asztali dvd-lejátszóval is, vagy PS2-rõl. XBOX-on már csak linuxon keresztül tudsz, tehát az már nem legal.
Én meg erre azt mondom ,hogy van 2 dvd-m ,van hozzá két cd amin van 2 féle dvd player m$-re. Innentõl tehet mindenki egy szivességet ,ha én nem m$ alatt dvd-zek. Sõt beperelem a dvd gyártókat ,hogy köteleznek engem az m$ használatra ,ha én filmet akarok nézni ,ezt én árúkapcsolásnak hívom.
Szabadalmakat, amennyiben elfogaja az EU akármi a szoftverszabadalmakat a jelenlegi formájában.

igen, csak éppen az mplayer is jogokat sért

http://www.mplayerhq.hu/homepage/index.html
"Closed for patent infringement"

Miért ne lenne ? Az mplayer mindent lejátszik ,amit feltaláltak eddig ( többé - kevésbé <#nyes> )
DVD-t korongról ,file-ból , ahonnan akarod.
Maga a cikk nagyon király. Szupernak találom ,hogy még vannak ilyen emberek akik tudják a fejüket használni és nem vb-be goto10 a max. tudásuk.
Van, de tudtommal nem legális. Legalábbis én nem tudok olyanról, hogy legális lejátszó-software-t átportoltak volna hivatalosan. (Minden lejátszó-progit gyártó cégnek, vasgyártónak egyedi kulcsa volt régen.)

Illetve most, hogy a DeCCS pert végülis megnyerte a norvég gyerek, lehet hogy legálissá vált. (De gyanítom max Norvégiában.)
Mmm.... nem vagyok képben. Ez azt jelenti, hogy linux alatt nincs dévédézés, vagy félreértem a dolgot ?
Bucser
A képlet egyszerû 1999-ben 15 éves volt most megy 21😊 Szimpla matematika és nem tudományos kérdés...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jon Johansen egy igazi csodabogár, ugyanis úgy lépett a húszas éveibe, hogy elõtte évekig tinédzser volt.
A tudomány azóta is értetlenül áll az eset elõtt.

A cikk nyilvánvalóan egy megelõlegezett áprilisi tréfa, mert csak a mikrofos szoftverei tartalmaznak hibákat.

Van aki már elõre gondoskodik. Pl. Nero-t kinyomják linux alá is. (Ha egyet megveszel, mind a két platformra a tied.) Az más kérdés, hogy linuxra minek, de hátha van valaki aki nem scriptbõl ír 😊.
Ez a srác egy életre megoldotta az anyagi problémáit. Ha bármely konkurens ártani akar a másiknak, egyszeruen pénzért elküldik a srácnak a programot, õ meg majd "hogy linux alatt menjen" publikálja.

Szép kis franchise rendszer lett ez. Olyan mint az Al-kaida, ha bármi van rájuk lehet fogni... és úgysem lesz semmi következménye.

Egyébként a DVD-olvasásnál (De-CCS) is pontosan ugyanez volt az indok (mármint hogy linux alatt nem lehet lejátszani a megvásárolt DVD-ket). Azóta sem történt semmilyen lépés ezirányban (a per-hegyeken kívül).
ezekben a cikkekben lehetne egy kis reklam az allofmp3.com nak 😊

Nem ertem az Apple-t: miert nem csinaljak meg linuxra a klienst ? Akkor nem lehetne erre hivatkozni 😊
fifi
No akkor ennyit arról, hogy ilyen-olyan másolásvédelmi rendszerekkel megölik a kalózkodást...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Az "egykori tinedzser"? 😄DDD
odab@sz
tomsolo
váov hekkerpiton 😛

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

A kutyafáját. Mik vannak... Még jó hogy nekem nem kell újabb "biztonságos" változatot letöltenem, hogy továbbra is igénybe vegyem a kedvenc internetes "zeneboltomat". <#vigyor1><#hehe>